|
واکنش سرد نسبت به فریماسونی
|
|
۱۳:۰۴, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بزرگترین حاکم و حکومت جهان هستی ""الله""
همه میدانیم که این جهان به دست خدا اداره میشود و خدا همان حاکم بزرگ هست. فریماسونی 6 قرن است که جهان هستی را به نابوده کشیده و عقاید این فرقه 6 قرن است که زنده مانده و این زنده ماندن دلیلی دارد. سکوت خداوند در مقابل جنایات بشری و نبود عامل بازدارنده در حکومت خدا زمین را جایی برای کثافت کاری تبدیل کرده .خدا اقلیت را به اکثریت مردم ترجیح میدهد و هیچ وقت در هیچ جای زمین قاطع نبوده و همیشه حکومتی ساکت داشته.فریماسونی که دشمن اصلی حکومت خداست هزاران سال است که یکه تازی میکند و این نشان از ضعف در بدنه حکومت است.و حالا چند سوال 1-دلیل سکوت خدا چیست؟ 2-ایا خدا وجود دارد؟اگر دارد چرا خودی نشان نمی دهد؟ 3-خدا چرا از قتل و کشتار خسته نمیشود؟ 4-چرا بیش از 80 درصد افریده های خدا .خدا را دوست ندارند؟ 5-خدا برای زمین قهرمان نبوده و بیشتر سکوت میکند.ایا میشود به خدا اعتماد کرد؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۱, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲)علی 110 نوشته است:(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۲)حسن.س. نوشته است: دریغ در ساحت خدا راه ندارد = خدا حتما می آفریند = نمی شود که خدا نیافریند = خدا مجبور است که بیافریند!!!!! |
|||
|
۲۰:۱۱, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
چیزی که بنده متوجه شدم اینه که وقتی سعی میکنیم اراده و خواست حضرت باری تعالی را در قالب عقل بشری و جملات بیاریم و تعریف کنیم نمی تونیم حق مطلب رو ادا کنیم
چون ما واقعیت رو میبینیم و نه حقیقت را کلا اگر فقط این دنیا را ببینیم ممکنه به همه چی شک کنیم البته با دید ظاهری ولی باید دنیا و عقبی را با هم در نظر گرفت مثلا ایا کسی میتواند به من ظلم کند؟! در صورت تک نگری و فقط دنیا را دیدن بلی . بعد هزار و یک بهانه میگیریم که چرا فلان و چنان با زهمان سوال . ایا کسی میتواند به من ظلم کند خیر چرا؟ اگر کسی به شما ظلم کرد چه اتفاقی می افتد . اولا ظلم به خودش کرده که در قیامت و برزخ پوستش کنده میشود . ثانیا انجا برای شما جبران میشود هزار هزار بهتر و بیشتر و او باید دینش را انجا به شما بپردازد فمن یعمل مثقال ذره خیره یره ..... پس اگر عاقل باشیم و ظلم نکنیم در رحمتیم . اگر هم ظلم ببینیم باز چیزی جای دوری نمیرود . منتها باید دید باز داشت و عاقلانه دید . به قول شاعر : هر چه کنی به خود کنی ........گر همه نیک و بد کنی به قول معصوم اگر میدیدید در مقابل صبر ان دنیا چه به شما میدهند لحظه ای اعتراض نمیکردید (نقل به مضمون) نکته دیگر اینکه خیلی از مصاءب ما بازگشت اعمال خود ماست . ((چون نیک نظر کرد پر خویش در ان دید )) این رو هم ببینید یا حق |
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
چقدر شما خوش خیال هستین
یه نگاه به پیرامون دنیایی که توش زندگی میکنید بندازین و قضاوت کنین کجای دنیا عدل میبینید کجای دنیا نظم میبینید.خدا کجا خودش رو نشون داده یه نمونه بگین . بدنه حکومت الهی مشکل داره و همین مشکل باعث بی بند و باری دنیاست.خدا میبخشه اما من نمی بخشم خدا صبر داره اما من کم صبرم خدا اسیب نمیبینه اما من میبینم.خدا ناراحت نمیشه اما من میشم همش که نباید ماد کاری کنیم خودش هم باید کاری کنه |
|||
|
۲۰:۱۳, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
اینطور که من متوجه شدم ظاهرا شما به دنبال سوپرمن ویا هالک ویا اسپایدرمن هستید.
همچنین این آیه که "ان الله لایغیر ما بقوم حتی لایغیروا ما بانفسهم" خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه در خودشان است را تغییر دهند. |
|||
|
۲۰:۱۵, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۱)وحید110 نوشته است: چیزی که بنده متوجه شدم اینه که وقتی سعی میکنیم اراده و خواست حضرت باری تعالی را در قالب عقل بشری و جملات بیاریم و تعریف کنیم نمی تونیم حق مطلب رو ادا کنیم (۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۲)I-CAN نوشته است: چقدر شما خوش خیال هستین |
|||
|
۲۰:۱۷, ۲۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۲۱:۴۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲)علی 110 نوشته است:(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۲)حسن.س. نوشته است: دریغ در ساحت خدا راه ندارد = خدا حتما می آفریند = نمی شود که خدا نیافریند = خدا مجبور است که بیافریند!!!!! علی آقای عزیز به نظرم جدل نباشد بحث عقلی خوبی است.نیست!؟!؟!؟! البته شما استادید اما گاهی باید اساتید هم حرف شاگردان بیچاره ای مثل من را جواب بدهند...و الا گمراه می شویم!!!! شما هم که حساسیت زیادی روی این انحرافات دارید.![]() اگر خداوند خالق ظلم نیست پس چه کسی تصمیم گرفت آن را بیافریند؟؟؟ اگر بفرمایید که خداوند نمی دانست که ظلم جزوه حاصل خلقتش می شود که به وضوح علم باری تعالی را زیر سوال می برید.اما اگر بفرمایید می دانست اما لازمه ی خلقتش همین بود پس خداوند مجبور به این نوع خلقت بود!!!!!! اگر بفرمایید اقتضای خلق بشر داشتن اختیار و سیر موجود مثل انسان لازمه اش وجود ظلم است بنده می گویم چرا شیوه ی تمام انسان ها نباید همان سلوک معصومین می بود؟؟؟؟ جهانی همراه سیر و صعود معنوی اما بدون ظلم؟؟؟؟ دقیقتر بگویم چرا ظلم باید حاصل خلقت خدا باشد؟؟؟؟ به نظر یک جای معادله را درست بررسی نشده است.
|
|||
|
۲۰:۱۹, ۲۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۳۷ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۴)I-CAN نوشته است: بزرگترین حاکم و حکومت جهان هستی ""الله"" به نام خدا سلام دوست عزیز شما فراماسونری رو زیادی بزرگش کردی...تو همه دوران ها از همون اول خلقت خیر و شر وجود داشته...اگه 6 قرنه فراماسونری وجود داره دلیلش اینه که خود انسان ها خواستن!...مگه مردم ایران نسبت به استکبار در اقلیت نیستن؟ چرا جلوشون سر خم نکردن؟ قدرت ظاهری اونا پیروز شد یا قدرت ایمان مردم ایران؟؟؟؟؟؟؟ ببینید حساب کتاب شما یه حساب کتاب ظاهری هستش؟ بذارید یکی از همین مردم ایران رو مثال بزنم واسه تون..." حاج قاسم سلیمانی"...نمیدونم می شناسید یا نه؟ و نمی دونم خبر دارین که سازمان های جاسوسی آمریکا و اسرائیل با اون همه ادعا جلوی ایشون کم آوردن؟؟؟؟؟ هنوز که هنوزه در به در دنبالشن و به اعتراف خودشون مثل سایه میاد و میره! اینارو من نمی گم خود اون سازمان ها می گن! اگه بخوایم ظاهری قضاوت کنیم که سازمان های جاسوسی یا همون کسایی که فراماسونری برشون حکومت می کنه چطور نمی تونن جلوی یه نفر آدم وایسن؟؟؟پس قدرتشون کجا رفت؟ دلیلش واضحه! " لا حول و لا قوة الا باالله " هیچ قدرتی جز قدرت خداوند نیست! پس اگه خدایی شدی و ایمان آوردی و توکل کردی تمام فراماسون ها و شیاطین هم که جمع شن به حول و قوه الهی کاری از دستشون برنمیاد!! این وعده الهی هست که زمین را بندگان صالح من به ارث می برند!(شرطش چی شد؟ صالح بودن...راهشم خود الله و ائمه(علیه السلام) نشونمون دادن، نمونه عبادی الصالحون هم تو همین کشور خودمون زیاد هست) و نرید انمن علی الذین استضعفو فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین. اراده کردیم که مستضعفین را امامان و پیشوایان قرار دهیم و آنان را وارث زمین گردانیم ---------------------------------------- للحق دولة و للباطل جولة برای حق دولتی(دائم و همیشگی) خواهد بود و باطل دارای جولانی بیش نیست.منتها باید یه تکونی به خودمون بدیم که لایق این مقام باشیم! به همین راحتی نیستاآآآآآآآآآ...در ضمن صبر چیزی هست که ما آدما زیاد نداریم...حکمت خدا رو نمیدونیم...بعضی وقتا دیگه انقدر فرو میریم تو افکار و توهماتمون که میخوایم جای خدا تصمیم بگیریم...نه دوست عزیز...ما بنده بی ارزشیم که خدا در وجودمون این قدرت رو قرار داده به کمال برسیم... اینکه نیتونیم و نمیرسیم چون مختاریم و نخواستیم که برسیم...اینکه شیاطین حکومت می کنن بر بشر دلیلش خود بشر هست...خدا در قرآن می فرماید: جن و انس را آفریدیم که ما را عبادت کنند...حالا عبادت نمی کنن مقصر کیه؟ خود خدا می فرماید: مگر با شما ای بنی آدم عهد نبستم که شیطان را عبادت نکنید!! همانا شیطان دشمن آشکار شماست!( نتیجه اینکه ما عهدمون رو می شکنیم و شیطان رو عبادت می کنیم! مقصر کیه؟) حالا بماند که در قیامت وقتی بنده ها به شیطان اشاره می کنن که این ما رو از راه به در کرد اونوقته که شیطان میگه: من فقط شما رو دعوت کردم! و میگه: من بیزارم از این شرکی که شما نسبت به خدا داشتین! بیزارم از اینکه منو می پرستیدین! من از خدا میترسم!!! می بینی؟ باز هم مقصر مائیم............!!!!!!!!!!! میدونی حرفای شما مصداق این شعره... عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم همان يك لحظه اول كه اول ظلم را مي ديدم از مخلوق بي وجدان جهان را با همه زيبايي و زشتي بروي يكدگر ويرانه ميكردم . . . . . عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم نه طاعت ميپذيرفتم نه گوش از بهر استغفار اين بيدادگر ها نيز كرده پارع پاره در كف زاهد نمايان سبحه صد دانه ميكردم . . . . . . عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم همين بهتر كه او خود جاي خود بنشسته و ، تاب تماشاي تمام زشت كاريهاي اين مخلوق را دارد وگرنه من به جاي او چو بودم يكنفس كي عادلانه سازشي با جاهل و فرزانه ميكردم عجب صبري خدا دارد ! عجب صبري خدا دارد ! |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۲)I-CAN نوشته است: چقدر شما خوش خیال هستین ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذيقَهُمْ بَعْضَ الَّذي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ (41-روم) فساد، در خشكى و دريا بخاطر كارهايى كه مردم انجام دادهاند آشكار شده است خدا مىخواهد نتيجه بعضى از اعمالشان را به آنان بچشاند، شايد (بسوى حق) بازگردند! (41) راز بقا مگه ندیدی نظم رو ندیدی در طبیعتی که خدا خلق کرده این وسط یه موجود مختار که همه جوره هم هدایت تشریعی کرده این موجود رو داره بی نظمی و فساد میکنه اگه انتظار داری که کوچکترین اجازه ای به این موجود مختار داده نشه در متجلی کردن شرور که اصلاً دیگه موجود مختار معنی نداره واقعاً چیز پیچیده ای دوست من اما آدم اگه خودش رو بزنه به خواب شما خودت رو بکشی هم بیدار نمیشه |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۶)mohammad reza نوشته است:(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۲)حسن.س. نوشته است: مگر مخلوق(همان چیزی به قول علی آقا) قبل از خلق شدن وجود داشته است که قابلیت رحمت و فیض هم داشته باشد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! سلام برادر عزیز ![]() وجود هر موجودی زیر مجموعه ی صفت رحمانی خداوند است و نه رحیم بودن!!!!! رحیمیت مخصوص فیض و تجلی خاص است. در ضمن صرف وجود فرعون مانند وجود هر انسانی از رحمانیت خداوند هم بهره دارد. اما ظلم فرعون می شود زیر مجموعه صفت رحمانیت الله باشد؟؟؟؟ امکان ندارد.اگر بحث اسماء و صفات خداوند را دنبال کرده باشید قطعا تصدیق می فرمایید محال است. |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۷)حسن.س. نوشته است: علی آقای عزیز به نظرم جدل نباشد بحث عقلی خوبی است.نیست!؟!؟!؟! اگر هم باشد جایش اینجا وسط این تاپیک نیست (۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۷)حسن.س. نوشته است: البته شما استادید اما گاهی باید اساتید هم حرف شاگردان بیچاره ای مثل من را جواب بدهند...و الا گمراه می شویم!!!! من استاد نیستم بعضی از کلمات هم که ظاهر متواضعانه دارند... (۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۷)حسن.س. نوشته است: اگر خداوند خالق ظلم نیست پس چه کسی تصمیم گرفت آن را بیافریند؟؟؟ هم من میدانم و هم شما میدانید که پاسخ این شبه در المیزان گفته شده و احیاناً شما میدانید که کسی که برای رفع جهل سوال نپرسد و احیاناً قصدش از پرسش... باشد چه خواهد شد بگذریم ... موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

شما هم که حساسیت زیادی روی این انحرافات دارید.