|
مشاعره از نوع قرآنی (مقارئه) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
۶:۴۴, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
گلایه : بنده پس از اینکه استقبال از بحث مشاعره از نوع واقعی رو دیدم مثل خیلی از دوستان کمی جا خوردم. واقعا جالبه که بازدید از بحث های قرآنی و بحث هایی مثل نماز و ... و بحثهای پر محتوا که در تالار زیاد هم هستند ، بسیار بسیار کمه ولی این بحث اینقدر بازدید و پاسخ داره.البته مشاعره امری است بسیار پسندیده و بسیار خوبه که اینقدر طرفدار داره ولی ان شاء الله رفقا برای بحث های دیگر هم همین مقدار علاقه مند و فعال باشند. پیشنهاد : به نظرم اگر به این بحث(مشاعره) رنگ و لعابی قرآنی بدیم بسیار زیبا و جالب خواهد شد.پیشنهاد میکنم با آیات قرآن مشاعره کنیم و خواهشمندم معانی آیات و شماره آیه و نام سوره را هم در ذیل آیات قرار بدیم. باشد که با قرآن مانوس تر شویم.ان شاء الله.... برای شروع بسم الله الرحمن الرحیم به نام خداند بخشنده و مهربان میم بدید.... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۴, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ربنا اننا سمعنا منادیا ینادی للایمان ان ءامنوا بربکم فامنا ...
پروردگارما همانا ما ندای ندا دهنده ای را که ندای ایمان میداد را شنیدیم پس ایمان آوردیم .::این تاپیک رو توی صفحه 5 پیدا کردم. متاسفم::. من پایه ام هرکی پایه هست ادامه بده والا خودم تنهاییی میرم جلو |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الذین کفروا بایاتنا سوف نصلیهم نارا کلما نضجت جلودهم بدلناهم جلودا غیرها لیذقوا العذاب ان الله کان عزیزا حکیما نساء52 |
|||
|
۵:۱۸, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . اِنَّ الاِنسانَ لِرَبِه لَکَنود (عادیات) همانا انسان نسبت به پروردگارش ناسپاس است. |
|||
|
|
۷:۰۸, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دحورا ولهم عذاب واصب(9 الصافات) ...به عقب رانده شدنی!وبرای آنهاست عذابی دائم |
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . بِانَّ ربَّکَ اَوحی لَهَا (زلزله) به آنچه خدا به او الهام کند |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنک رَحْمَةً إِنَّک أَنتَ الْوَهَّابُ
بارالها، دل های ما را به باطل میل مده پس از آنکه به حق هدایت فرمودی و به ما از لطف خویش اجر کامل عطا فرما که همانا تویی بخشنده بی عوض و منت. سوره آل عمران آیه ۸ |
|||
|
۱۴:۳۰, ۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۱ ۱۴:۳۰ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله الرحمن الرحیم(1حمد) به نام خداوند بخشنده مهربان (۳/تیر/۹۱ ۱۳:۳۹)mahdy30na نوشته است: چه ربطی داشت؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
ما القارعت:توچه دانی که قارعه چیست؟سوره ی قارعت ایه ی 2
|
|||
|
|
۹:۴۲, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
توتی اکلها کل حین باذن ربها ویضرب الله الامثال للناس لعلهم یتذکرون(ابراهیم) میوه اش را هر زمان که خدا اراده کند در دسترس قرار میدهد وخدا این مثل ها را برای متذکر شدن این مردم میزند |
|||
|
۱۰:۱۷, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
دوستان فکر نمیکنید ایاتی که میفرستید به هم هیچ ربطی ندارن؟!
یه سوال ایات باید ارتباط معنایی داشته باشن یا حرف اخر ایه قبل حرف اول ایه بعد باشه؟ به نظر من اولی خیلی بهتر و مفید و پربارتر خواهد بود. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |