|
میتوانیم بجای تشکر از این کلمه استفاده کنیم!!
|
|
۲۲:۵۴, ۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۸:۴۹ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این صرفا پیشنهاده که اگر استفاده بشه خیلی برای طرف مقابل و خودمون خیلی خوبه! بنظر من به جای لفظ تشکر بهتر نیست از کلمه ی صلوات استفاده کنیم؟منظور صلوات هدیه شده است میخواهیم هم در تشکر به خود شخص اجری برسه هم به شخصی که پست مفید داده و این خیلی عالیه و از صدتا هزارتا اعتبار با ارزش تره! حالا بسته به نظرات مدیران هم دارد!باور کنید هیچ یک از تاپیک های من اندازه ی این تاپیک بدرد بخور نیست (تاپیک های من اکثرا به لعنت خدا هم نمی ارزه البته تاپیک های شهدا چرا ولی بقیه خیر)حالا اگر مدیران عزیز جواب مثبت دادند که دادند وگرنه قهر میکنم میرم تهدید جدی است!![]() (البته من که میدونم زیادم باارزش نیستم)![]() ![]() هدیه به نویسنده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم لطفا صبر کنید ... یا ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم لطفا صبر کنید ... یا ![]() اگر مایل هستید یک صلوات به همسنگرتان هدیه کنید لطفا صبر کنید ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۸, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
برای چی ارزش های دینی بیاد پایین
مگه صلوات ایرادی داره مگه شما اعتقاد ندارید که هرچی صلوات زیاد شه ثوابش هم زیاد میشه؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اگه كسي نظر ما رو بخواد دوستان
ارزش صلوات به ادا كردن ذكر كامل اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم است و نه به كليك روي كلمه صلوات. شما ميتونيد از هر كي تشكر كرديد خودتون هم زير لبتون يه صلوات احسانش كنيد.
|
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۱ ۱۶:۲۱ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۱ ۱۶:۱۱)medad.sefid نوشته است: اگه كسي نظر ما رو بخواد دوستان سلام...منم موافقم... و راستش فکرمیکنم کسایی که حالااعتقاد آنچنانی هم ندارند و برای کسب اطلاعات وارد تالار میشن...وقتی این دکمه رو ببینن ممکنه اسباب مسخره کردن بشه براشون...!! البته باز تصمیم با مدیران و بعد از اون رای اکثریته اما به شرطی که ذکر کامل صلوات گفته بشه!! به هرحال من با جناب مداد سفید موافق ترم...
|
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۱ ۱۶:۴۶)نگار نوشته است:هرکسی در این تالار حرمت صلوات را باید نگه دارد بنظرم هرکسی اسم صلوات و جمله ی صلوات را به تمسخر بگیرد باید با یک اردنگی از تالار خارج شود(۶/تیر/۹۱ ۱۶:۱۱)medad.sefid نوشته است: اگه كسي نظر ما رو بخواد دوستان و ببینید دوستان منطور من اینست: بعد از زدن دکمه ی صلوات بجای آمدن جمله ی در حال بارگیری و یا غیره جمله ی صلوات بیاید. بازهم میگویم صرفا پیشنهاده و کار تالار را زیباتر میکند ![]() هدیه به نویسنده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم لطفا صبر کنید ... یا ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم لطفا صبر کنید ... |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۱ ۱۶:۵۳)anti dajjil نوشته است:(۶/تیر/۹۱ ۱۶:۴۶)نگار نوشته است: سلام...منم موافقم...هرکسی در این تالار حرمت صلوات را باید نگه دارد بنظرم هرکسی اسم صلوات و جمله ی صلوات را به تمسخر بگیرد باید با یک اردنگی از تالار خارج شود اگر به این نوع اجرا بشه بسیار عالیست . |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
در مورد جناب آقای mahdi14 باید بگویم که صلوات هیچ وقت از ارزشش نمی افتد
|
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
از نظر من :
این دکمه صلوات رو برای افرادی که ستاره های زیادی دارن و یا مطالب خوبی دارن ( مثل علی 110 ) باید به کار برد که فکر کنم چند نفر از مدیران برای تعیین افراد لایق تعیین بشن بهتر هست . ویا مدیر هر بخش پس از ارسال مطلبی که توسط کاربر انجام میشه با دادن صلاحیت فقط برای اون ارسال این دکمه ، فعال یا جایگزین بشه . و یا این دکمه ها را در ارسال هایی که در تاپیک های مورد نظر فرستاده میشود ( تاپیک هایی مثل عکسهایی که باید دید یا حکایت ها و سخنان پندآموز ) فعال کرد . از نظر من دومی بهتر هست چون ممکن هست شخصی در یک زمینه اطلاعات زیادی داشته باشه ولی در زمینه های دیگری دچار اشتباه شود . به خاطر این گفتم دو دکمه ( یعنی تشکر و صلوات ) را با هم به کار ببریم تا نوعی رقابت در کیفیت ارسال ها شود . |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
نظر خوبیست ولی نوار ابزار زیر پست بسیار شلوغ میشود و باید حالا نظرات مدیران را دید
|
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر خیلی جالبو خوبیه مگه دکمه ی تشکر برای اعضای غیر عضو هم نمایش داده میشه؟ اگه اینجوریه. دکمه ی صلوات فقط برای اعضا وجود داشته باشه بهتره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! | Mahdy2021 | 1 | 3,420 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|

(تاپیک های من اکثرا به لعنت خدا هم نمی ارزه
(البته من که میدونم زیادم باارزش نیستم)![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)
![[تصویر: spinner_big.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/spinner_big.gif)
![[تصویر: spinner_big.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/EnlightenBlue/spinner_big.gif)