|
...::: قاتل امام زمان کیست؟ :::...
|
|
۱۵:۰۳, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[sup]* تصور كنيد امام زمان (ع ) تشريف آوردند.مگر نه اين كه ايشون كه تشريف بيارند قرار است دنيا پر از عدل و داد بشه و پر از صلح و آرامش همان طور كه قبل از آن از ظلم و ستم پر شده ؟؟؟.. مگر نه اين كه ايشون با اومدنشون قرار است انتقام مادرشون و نياكانشون رو بگيرند؟؟.... مگر نه اين كه ايشون قرار است سر شيطان را از بدنشان جدا كنند و همه پيروان اين موجود خبيث رو به سزاي عملشون برسونند...؟؟؟ پس با اين اوصاف ديگ هيچ موجود پليدي در جهان وجود ندارد و با اين وجود هيچ فعل اشتباه و گناهي هم انجام نميشه ... پس اون كسي كه بعد از حكومت 309 ساله مامور به كشتن ايشون مي شه چطور به اين كار دست ميزنه ؟؟؟ همسر با وفا گفت : نفس اماره اون موجود باعث ميشه كه روي امام زمانش شمشير بكشه ؟؟ ولي من جايي خوندم كه نفس اماره و گناهاني كه انسان مرتكب ميشه با وجود شيطان عملي ميشه و اگه اون نباشه هيچ گناهي روي زمين انجام نميشه .... پس بازم جور در نمي ياد كه اون شخص از كجا بيرون مي ياد ....[/sup] [sup]دوستای خوبم منتظر جوابتون هستم اگه میشه به وبلاگ سری بزنید وجوابتون رو در قسمت نظرات وبلاگ بنویسید اجرتون با اقا امام زمان اینم ادرس وبلاگمhttp://sezaranti666.blogfa.com/[/sup] [sup]http://sezaranti666.blogfa.com/ [/sup] [sup]اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ... محبت کنه و اعلام کنه ... [b] [/sup]http://sezaranti666.blogfa.com/ [sup][/sup] ...::: اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر :::.... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۹, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من در جايي شنيدم كه كتابي كه امام صادق در مورد حوادث ظهور تا قيامت داشتند آمده كه زني ريش دار ايشون رو ميكشه
|
|||
|
۲۲:۰۳, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۰ ۱۵:۰۳)mmiimm نوشته است: یه سوال خدمتتون دارم آیا زمانی که خداوند آدم رو آفرید در عرش خدا شیطانی بود که ابلیس رو وسوسه کنه و او جلو خدا بایسته ؟ خب مسلما نه و عاملی که باعث شد ابلیس از فرمان خدا سرپیچی کنه غرورش بود که ریشه در نفس اماره اش داشت |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۲۲:۲۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. نقل قول:من در جايي شنيدم كه كتابي كه امام صادق در مورد حوادث ظهور تا قيامت داشتند آمده كه زني ريش دار ايشون رو ميكشه . خوب است قبل از زدن پست، پست های قبل را بخوانیم. |
|||
|
۲۳:۰۳, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یه نکته ای هست که به نظره من کاملا درسته اونم اینه:
یک امام همه چیزش باید بهترین باشه و بهترین نوع مرگ شهات هستش |
|||
|
|
۰:۴۱, ۱۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۴۷ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
قاتلین یازده امام معصوم چه کسانی بودند؟
یزید زمان به نظرم ما نیز باید دقت کنیم تا در لشگر یزید زمان قرار نگیریم ، وگرنه زن بی ریش و باریش نداره !!! ممکنه خودمون خدای نکرده جزو دار و دسته یزید زمان باشیم. منتظران حسین(علیه السلام) قاتلین امام شدند. |
|||
|
۱۵:۴۵, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۰ ۱۵:۰۳)mmiimm نوشته است: |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
یک روایتی یادم میاد ، با این مضمون ، که تمام ائمه علیهم اسلام شهید می شن ، اما آدرس وسندش دقیقا یادم نیست. |
|||
|
۱۶:۰۸, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۰ ۱۶:۵۴)دل خسته نوشته است: سلام امام حسن مجتبي ـ عليه السّلام ـ مي فرمايد: و الله لقد عهد الينا رسول الله ـ صلّي الله عليه و آله و سلّم ـ ان هذا الامر عليكم اثنا عشر اماماً من ولد علي و فاطمه، ما منا الامسموم او مقتول» به خدا سوگند رسول خدا اين عهد و وعده را به ما داده است كه امر امامت را دوازده تن از فرزندان علي ـ عليه السّلام ـ و فاطمه ـ عليها السّلام ـ به دست خواهند گرفت و هيچ كدام از ماها نيست مگر اينكه يا به وسيلة سم و يا با كشتن، شربت شهادت خواهند نوشيد. بحار الانوار، ج 27، ص 217. و اعلام الوري باعلام الهدي، طبرسي، ص 349، دارالمعرفه ـ بيروت لبنان. از امام صادق ـ عليه السّلام ـ و امام رضا ـ عليه السّلام ـ نيز روايت شده است كه «مامنا الامسموم او مقتول» هيچ يك از ما نيست مگر اينكه مسموم و يا مقتول مي باشد. بحار الانوار، ج 27، ص 217. و اعلام الوري باعلام الهدي، طبرسي، ص 349، دارالمعرفه ـ بيروت لبنان. |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
استاد طبرسی هم فرمایشاتشون درباره شهادت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شبیه صحبتهای دوستمون علی 110بود.
ایشون هم فرمودن که خداوند در درون انسان نفس اماره را قرار داد برای امتحان انسان ،یعنی اگر شیطان هم از فرمان خدا سرپیچی نمیکرد باز هم انسان با نفس اماره مورد امتحان قرار میگرفت .وقتی شیطان از بهشت رانده شد و به خدا سوگند خورد که انسانهار و فریب میده.اینجا یک عامل بیرونی دیگر هم برای امتحان انسان وجود داره که به بدی دعوت میکنه. خداوند پیامبران و امامان و فرستاد تا یک عامل بیرونی هم باشه که انسان و به خوبی دعوت کنه. شاید اگر شیطان نبود ؛ پیامبران و امامان هم نبودن . و انسان فقط با نفس اماره خودش باید میجنگید مثل بعد از ظهور امام که شیطان نیست ولی یک ملعونی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را به شهادت میرسوند. اینکه امام شهید می شوند و به مرگ طبیعی از دنیا نمیروند احادیث زیادی این مسئله رو تایید میکنه و حرفی درش نیست. |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بنده که یه فایلی رو اپلود کرده بودم که انگار سرور اپلودر مشکل پیدا کرده منم الان اون فایل رو ندارم
دوباره برای دوستان اسکن میگیرم میذارم تو تایپیک که میگه هیچ سند معتبری در صحت و سقم این مطلب که به شهادت میرسن وجود ندارد فعلا این پست رو مطالعه نمایید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...l#pid75032 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,037 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,760 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| چه کنیم در زمان ظهور در حمایت امام زمان باشیم؟ | حسن | 3 | 3,452 |
۱۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| (B)امام زمان (علیه السلام) در کلمات و دعاهای امام سجاد (علیه السلام)+کلیپ فوق العاده از بقیع | Seyed Mohsen | 4 | 5,364 |
۱۰/دی/۸۹ ۱۳:۱۳ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|

) تشريف آوردند.