|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
یکی به من بگه چجوری میشه واسه امضا عکس گذاشت؟؟؟؟
|
|||
|
۴:۰۸, ۲۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مدت چند روز هست که بسیاری از مبحث های مشترک شده در کنترل پنل بنده نمایش داده نمی شند ، حتی با این که اشتراک و فعالسازی با ایمیل هم فعاله.واقعا مشکل ساز و رنج آور هست،می بینیم مبحث جلو رفته ، اما من خواب خواب بودم! |
|||
|
۱۵:۲۴, ۲۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۱ ۴:۰۸)دل خسته نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام این موردی که می فرمایید تا این لحظه در موردش گزارشی نداشتیم. خود من هم از کنترل پنل بسیاری موارد را چک می کنم شما اگر فکر می کنید صفحه اصلی کنترل پنل همه موارد رو نشون نمیدم، این لینک رو بوکمارک کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/usercp.ph...scriptions دیگه همه چیز واضحه اما در مورد ایمیل. ببینید ایمیل که فعاله. خود من هم در این چند روز گذشته بارها ایمیل برام رسیده. اما این یک قابلیت اصلی تالار نیست. چون فرستاده شدن یک ایمیل به عاملهای زیادی بستگی داره و کافیه یکی از اونها چند دقیقه متوقف بشه. یهو می بینید 20 تا ایمیل فرستاده نشد پس ملاک شما حتما همون لینک بالا باشه که دادم |
|||
|
|
۰:۳۳, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
سلام
ایمیل رو که خیلی وقته بیخیالش شدیم مهدی آقا الآن این لینکی که شما دادید رفتم ، دیدم بابا چقدر مبحث مشترک شده آپدیت شده داشتم برام نمی اومده! تحقیق کنید باید این مشکل که گفتم وجود داشته باشه. |
|||
|
۰:۵۵, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
سلام
من هنوز متوجه مشکل شما نشدم ببینید شاید ایمیل تالار میره به spam . یا اینکه اصلا ایمیل تالار رو گذاشتید در بلک لیست این برای امروز و دیروز: در مورد بحث اشتراک در صفحه اصلی پروفایل هم که تا جاییکه من خبر دارم، کسی مشکلی نداره شما اصلا ایمیل دریافت نمی کنید؟ نه برای پیام خصوصی؟ نه برای اشتراک؟ نه برای ایمیل؟ در صفحه اصلی کنترل پنل چه چیزی مشاهده می کنید؟ |
|||
|
|
۳:۴۴, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
سلام
فعلا بحث ایمیل نیست ،ایمیل ها شانسی دریافت می شن فعلا بحث در مورد آپدیت نشدن لیست مباحث مشترک کنترل پنل هست مثلا همین موضوع که داریم داخلش بحث می کنیم،توی کنترل پنل من نبود ، رفتم توی موضوعات مشترک شده ، اونجا دیدمش ، اما خوب مشکل اینه که 15 صفحه مشترک شده دارم و گشتنش سخته. |
|||
|
۲:۵۷, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
با سلام .
بنده یه مشکلی برایم پیش آمده . کادری که کنار صفحه وجود دارد و روی آن نوشته شده " این صفحه را در گوگل محبوب کنید " , وقتی بنده در تالار هستم انقدر بزرگ می شود که تقریباً نصف صفحه را اشغال می کند ! این مشکل ناشی از چیست ؟ |
|||
|
|
۹:۲۶, ۴/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۱ ۹:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۱ ۲:۵۷)یا صاحب الزمان نوشته است: با سلام .سلام مشکل از کی رخ داده؟ مرورگر شما و ورژن دقیق آن چیست؟ رزولوشن صفحه نمایش شما چند در چند است؟ سیستم عامل شما چیست؟ همیشه مشکل وجود دارد یا برخی اوقات؟ یک عکس ازصفحه مشکل دار قرار بدید!!! |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
ببخشید ولی چند تا مشکل اساسی دارم:
1- شکلک نمی تونم بزارم باید روی شکلک ها کلیک راست کنم بعدش پروپرتیس بعدش لینک عکسو بزارم 2- گزینه ی درج عکس نیست باید یک ساعت خودم کد رو بزارم 3- گزینه ی center هم نیست که متاستفانه کدش رو هم ندارم ممنون |
|||
|
۱۴:۲۷, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۱ ۱۴:۱۱)GrievingAngel نوشته است: ببخشید ولی چند تا مشکل اساسی دارم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2099.html |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

یکی به من بگه چجوری میشه واسه امضا عکس گذاشت؟؟؟؟