|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۲, ۵/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۴:۰۸ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۱ ۹:۲۶)Mahdy2021 نوشته است:(۴/شهریور/۹۱ ۲:۵۷)یا صاحب الزمان نوشته است: با سلام . از حدود 1 ماه پیش با این مشکل مواجه شده ام . مرورگر : Internet Explorer , ورژن : 9 . رزولوشن صفحه نمایش : 768 * 1366 . سیستم عامل : ویندوز 7 . اوایل مشکل کمتر بود ولی اخیراً خیلی بیشتر با این مشکل مواجه می شوم . عکس از صفحه ی مشکل دار : عکس 1 : عکس 2 : ![]() عکس 3 :
|
|||
|
۱۵:۱۸, ۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۱۵:۲۱ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
عذر می خوام , مشکل بنده حل شدنی نیست ؟
بنده خیلی بابت این مشکل در رنج و سختی هستم . نه می توانم مطالب تالار را به راحتی بخوانم و نه می توانم به راحتی مطلبی بنویسم ! |
|||
|
۱۸:۳۹, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۱ ۱۵:۱۸)یا صاحب الزمان نوشته است: عذر می خوام , مشکل بنده حل شدنی نیست ؟من خودم ie9 رو تست کردم. اما این مشکل پیش نمیاد به همین دلیل طول میکشه پیدا کردن دلیلش اگر این مشکل رو حداقل 10-15 نفر داشته باشن، میشه مشکل عمومی و اگر 2-3 نفر داشته باشن میشه مشکل شخصی که اگر مورد دومی باشه، باید علتش رو در سیستم خودتون جستجو کنید من الان تغییرات ریزی دادم. یکبار کش مرورگرتون رو کامل پک کنید و ببینید مشکل حل نشد؟ |
|||
|
۱۹:۱۲, ۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۴ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۱۲:۱۷ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
با سلام بتازگی دیده میشه که بعنوان مثال یک مبحث 6 صفحه ای هست و تعداد صفحات در بالای اون دیده میشه اما با کلیک بر روی آخرین صفحه که در مثال عدد 6 است این صفحه پدیدار میشود: ![]() |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۱ ۱۲:۱۶)AMINI نوشته است: سلام، منم چند بار با این مشکل مواجه شدم مخصوصا اگه تعداد صفحه ها زیاد باشه نمیدونم چه طوری به صفحه آخر برسم |
|||
|
۱۸:۰۳, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۱۸:۱۳ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
با سلام
چند تایی مشکل برای بنده پیش آمده !! 1 . بنده وقتی از مرورگر IE استفاده می کنم , صفحه ی قسمت پاسخ به موضوع , آبی رنگ شده و بنده نمی توانم از ابزارها استفاده کنم . مثلاً اگر بخواهم تکه هایی از متن را قرمز رنگ کنم , نمی توانم یا عکس این صفحه را گرفتم تا مشکل را نشان دهم ولی نتوانستم چون ابزارها از کار افتاده اند !!!!! 2 . بنده وقتی از مرورگر maxthom3 استفاده می کنم , این بار صفحه آبی نیست ولی هیچ یک از ابزارها کار نمی کنند !!!! هیچکدام !!! (۶/شهریور/۹۱ ۱۸:۳۹)Mahdy2021 نوشته است: یکبار کش مرورگرتون رو کامل پک کنید . بعد این که این راهنمایی را برای رفع مشکل قبلی بنده فرموده بودید , آن مشکل حل شده . تا الان که باز به این مشکل برنخورده ام . تشکر . |
|||
|
۱۸:۱۵, ۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۱ ۱۸:۰۳)یا صاحب الزمان نوشته است: با سلام سلام حالا متوجه نشدم این موضوع حل شده یا هنوز مشکل دارید که سوالتون رو دوباره پرسیدید؟ |
|||
|
۱۸:۱۸, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۱۸:۲۷ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
تشکر برای مشکل صفحه ی پیش هست که الحمد لله حل شده .
مشکلاتی که مطرح کردم هنوز به قوّت خود باقی است . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Capture%20%28380%20x%20183%29.jpg]](http://maryam14.persiangig.com/image/Capture%20%28380%20x%20183%29.jpg)

![[تصویر: xs3zm7y8rvl91i8dsny.jpg]](http://uploadsara.ir/images/xs3zm7y8rvl91i8dsny.jpg)
![[تصویر: 54745532532699588115.png]](http://axgig.com/images/54745532532699588115.png)