کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما اهل سنـــــــــــــــــــــت هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۱:۲۵, ۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۱ ۱۱:۴۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

برای ورود به بحث خواشها ابتدا صلواتی جهت تعجیل در فرج مولایمان امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

خیلی سریع می رم سر اصل مطلب:

1- پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم: هر کس دوست دارد زندگی و مرگش شبیه من و نصیبش بهشت خداوند باشد، باید که پس از من، علی­بن ابی­طالب و امامان پس از او را دوست داشته باشد

[/b]حلیه­الاولیا، جلد ۱، صفحه ۸۴- نوشته اندیشمند نامیِ اهل سنت: ابی­نعیم حافظ احمدبن­عبدالله اصفهانی
پس ما به سنت رسول خدا عمل کرده و امام علی علیه السلام و اولاد پاکش را پذیرفتیم

2-پیامبراکرم صلی الله علیه وآله موقع مراجعت از حجةالوداع در غدیرخم توقف نموده و بعد از ایرادخطبه به مردم فرمود آیامن نسبت به شما اولى بتصرف نیستم؟ عرض کردند چرا. فرمود من کنت مولاه فهذا على مولاه. یعنى هرکس که من مولا و
صاحب اختیار او هستم این عل ىمولاى اوخواهدبودوبدین ترتیب اورا بولایت و پیشوائ مردم منصوب گردانید[sup] [/sup][sup]ذخائر العقبى ص 67ـمناقب ابن مغازلى ص 16ـ 26[/sup]
این ما بودیم که به فرمایش نبی اکرم گوش فرا دادیم و و ولایت علی علیه الاسلام را پذیرفتیم.

3- رسول اکرم صلى الله علیه و آله در اوائل بعثت به فرمان خداى تعالى اقوام نزدیک خود را جمع نموده و رسالت خویش را به آنان ابلاغ فرمود و در همان مجلس اعلام نمودکه هر کس از شما در پذیرفتن دعوت من سبقت جوید او پس از من جانشین من خواهد بود،از میان تمام آنان فقط على علیه السلام دعوت آنحضرت را پذیرفت و رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمود:انت اخى و وزیرى و وارثى و خلیفتى من بعدى یعنی توبرادر و وزیر و وارث من و جانشین من پس از من هستى. تاریخ ابى الفداء جلد 1 ص216ـکفایة الطالب ص 205ـتاریخ طبرى ج 2 ص .217

باز این شیعه بود که به امر رسول خدا جانشینی آن کسی را که خودش امر کرده بود را پذیرفت.

4- هنگامیکه رحلت رسول اکرم نزدیک شد فرمود:انى تارک فیکم الثقلین کتاب الله وعترتى اهل بیتى و انهما لمن یفترقا حتى یردا على الحوض یعنی من در میان شما دوچیز بزرگ و وزین میگذارم کتاب خدا و عترتم را و آندو هرگز از یکدیگر جدا نشوند تا درکنار حوض بر من وارد گردندمناقب ابن مغازلى ص 234ـمستدرک صحیحین جلد 3 ص 109

این شیعه بود که گوش جان سپرد به سخن مولایش و دست نیاز به هر دو سفارش شده رسول خدا دراز کرد.

5- از ابن عباس و دیگران نقل شده است کهپیغمبراکرم صلى الله علیه و آلهفرمود:مثل اهل بیتى مثل سفینة نوح من رکبها نجا و من تخلف عنها غرق
.یعنى مثل خاندان من داستان کشتى نوح است هر که سوار آن شد نجات یافت و هر که تخلف نمود غرق گردید
.حلیة الاولیاء جلد 4 ص 306ـذخائر العقبى ص .20

این ما بودیم که به سنت رسول خدا سوار بر این کشتی مقدس شده تا از طوفان های گمراهی رهایی یابیم.
6- این سخن گرانبها از رسول خدا را چه کسی فرمانبرداری کرد؟؟؟؟: من اطاعنى فقداطاع الله و من عصانى فقد عصى الله،و من اطاع علیا فقد اطاعنى و من عصى علیا فقدعصانى هر کس مرا اطاعت کند خدا را اطاعت کرده است و هر که مرا نافرمانى کندخدا رانافرمانى کرده است،و کسیکه على را اطاعت کند مرا اطاعت کرده و هر که على را نافرمانى کند مرا نافرمانى کرده استمستدرک صحیحین جلد 3 ص .126

7- پیامبراکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند: من احب فاطمة ابنتی فهو فی الجنة معی ومن ابغضها فهو فی النار هر کس فاطمه علیها السلام دخترم را دوست بدارد،

دربهشت با من است، و هر کس با او دشمنی ورزد،درآتش [دوزخ] است.

و این ما هستیم که حب مادرمان زهرای مرضیه سلام علیها در قلبمان رسوخ کرده و نه آنهایی که دستشان همچنان دستشان در خون...... و مورد غضب حضرت هستند.

احادیث و روایات بسیار بسیار زیاد است نمی خواهم زیاد خسته تان بکنم. پس تا الان دیدید که چه دسته و گروهی به سنت رسول خدا عمل کرده و چه کسانی پشت کردند. حالا مواردی را از آن ور هم می آوریم.....

ای کسانی که خود را اهل سنت معرفی می کنید:

1- آیا در سنت رسول خدا بود که دخترش و اهل بیتش را بیازارید؟؟؟؟؟؟؟ آیا رسول خدا از شما خواسته بود که اینچنین به خانه وحی یورش برید؟؟؟ در سنت رسول خدا بود که آن دری که هر روز ایشان با ادب به اهلش سلام می کردند را بسوزانید؟؟؟؟

2-آیا در سنت رسول خدا این بود که اسلام را با جنگ و خونریزی و کشتار گسترش دهد که دوستان شما اینگونه کردند؟؟؟؟

3- آیا سنت رسول خدا این بود که کسی را به علت خراج ندادن سر ببرد و همان شب با زنش همبستری کند؟؟؟؟ نعوذ بالله.

4- آیا سنت رسول خدا این بود که در نماز دست بسته بیاستد؟؟این را ازکجا درآوردید؟؟؟

5- آیا سنت رسول اعظم این بود که عمره و متعه را حرام بداند همانطور که دومی این کار را کرد؟؟؟؟؟

6- آیا سنت رسول خدا این بود که به صورت جماعت نماز مستحبی بخواند، حال آنکه در روایات هست که اتفاقا ایشان مسلمین را از این عمل نهی کردند!!!!!!

7- آیا سنت رسول خدا این بود که در جامعه اسلامی و مدینه فاضله ای که هیچ کس جز بر تقوا بر دیگران پیشی ندارد، فاصله طبقاتی درست کند و به برخی بیشتر از دیگران بپردازد؟؟؟؟؟؟ که نتیجه اش ثروت های باد آورده و انباشت پول حرام شود، پولی حرامی که در راه ساختن شمشیر ها و نیزه هایی در سال 61 هجری خرج شد....

8- آیا سنت رسول خدا این بود که جانشین و خلیفه بعد از خودش را به یک شورا منتقل کند؟؟؟؟شورایی که از ابتدا معلوم است باید سومی خلیفه شود!!!!!!!

9-آیا سنت رسول خدا این بود که افراد و خانواده خویش را دور خود جمع کند و تمام قدرت و ثروت را برای خود و افراد قبیله اش بخواهد همانطور که رفیق سوم شما اینگونه کرد؟؟؟؟؟؟ و نتیجه این کار این شد که طلقاء و فرزند طلقاء امیران جدید شوند؟؟؟؟

10- آیا سنت رسول خدا این بود که سلطنتی برای خودش دست و پا کند؟ آنگونه که در شام رخ داد، چه فاصله ای بعیدی است از مسجد نبوی تا مسجد اموی....

11- آیا سنت رسول خدا این بود که با حبیبانش و کسانی که پیامبر آن دو را سید جوانان بهشت می دانست، اینگونه برخورد شود!!!!!!!!!! و خاندان مطهر و پاکش را به آن وضع فجیه شهر به شهر بگردانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از این سوی هم مطالب بسیار بسیار زیاد است.... بدعتهایی که اولی و دومی و سومی وارد دین مبین اسلام کردند بی شمار است....

و الان برای من خیلی زور دارد که این ها را اهل سنت بدانیم. نه خیر...!!!!

برادر و خواهر شیعه من، اهل سنت حقیقی و واقعی تو هستی که به فرمایشات مولایت پیامبر اعظم گوش جان سپردی و به تاکیداتش عمل نمودی.... اهل سنت تو هستی که اهل بیت پیامبر را از جان و دل دوست می داری و در راه همان هایی قدم بر میداری که پیامبر دستور داده است.

حداکثر اسمی که می توان برای آن طرفی ها انتخاب کرد، اهل عامه است.... لذا خواهش حقیر این است که حداقل در این تالار این سنت غلط را فراموش کنیم و به این برادران نگوییم اهل سنت.... همین اهل عامه برایشان کفایت می کند....

بازهم تاکید می کنم اهل سنت حقیقی ما هستیم که بر سنت رسول خدا باقی ماندیم.
در پناه حق.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، sadegh-a ، مجید املشی ، mohamad ، خیبر110 ، میثاق ، جویای حقیقت ، hooman-za ، عدالت ، rastin ، ZaHrA110M ، AMINI ، jafarpour ، ELENOR ، یا ثارالله ، یوسف خان ، Tolou ، جانثار مهدی ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، علمدار133 ، Braveheart ، MAHDI59 ، عـلـی ، عباس محمدی ، aleerz ، مسافر ، فدک زهرا ، yamin ، بیداری اندیشه ، sarallah ، azade ، meshkat ، paradise ، تفکر ، شیدا ، M912 ، taleb ، vahrakan ، ANTI satan ، ats ، مجید121 ، AFG Shia ، netlog36 ، Asma ، یاســین ، aboutorab ، دل خسته ، فانوس *7* ، حسنیه ، Havbb 110 ، SARV ، محب الزهرا ، fatemeh ، Dragonborn ، آشفته ، gomnam ، faateme-313 ، عبدالرحمن ، یاوران مهدی ، MohammadMeraj ، Ali#59 ، انتصـار

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۷, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
اهل سنت حاضرند شیعیان و غلات را به چالش و مناظره علمی-تاریخی-اعتقادی دعوت کنند !
۱۲:۵۸, ۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۱۳:۰۴ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #22
آواتار
الآنم فرقی به حالم نمی کنه منو رد کنین و اعتبار منفی و چن درصد اختار بهم بدین یا حتی از کاربری این سایت حذفم کنین ، حقیقت رو باید گفت ولو به ضررم تموم بشه .

یا مهدی مدد - عجل الله فرجه

(۹/مهر/۹۱ ۱۲:۵۷)سنت نوشته است:  اهل سنت حاضرند شیعیان و غلات را به چالش و مناظره علمی-تاریخی-اعتقادی دعوت کنند !

داداشم ، نگا :

تو صحاح سته اومده یا اولین کتاب ازش بود یا دومیش ،

بارون نمی یومد بعد از فوت / شهادت پیامبر (طبق تاریخ مورد قبول طرفین) ؛

خلیفه ی ثانی عمر اومد عباس عموی پیامبر - صلّی الله علیه وآله و سلّم - رو واسطه و شفیع قرار داد تا بارون بیاد ، بارون اومد چه بارونی !!!

من می گم به جای بحث بیاین بگیم :

((الهّم عجّل لولیک الفرج))

چرا شما هم باید بگین ؟

---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
عقیده ی اهل تسنن با عقیده ی اهل تشیع در حد کمی تفاوت دارد ولی چه شیعه ی 4 امامی و چه شیعه ی 12 امامی و چه سنی و چه وهابی به مهدی موعود ایمان دارند.
چرا که روایات متعددی درباره ی ایشان ذکر شده است از رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم).
در اینجا به شرح مختصری بسنده می کنیم:
اهل تسنن:
به طور خلاصه اکثر سنی ها بر این باورند که منجی آخر الزمان هنوز به دنیا نیآمده است (قصد ما تصدیق یا تکذیب آن در این مقاله نمی باشد).
اهل تشیع:
به طور خلاصه اکثر شیعیان خصوصا 12 امامی ها بر ای باورند که او متولد شده است و 1177 سال از عمر ایشان می گذرد. ایشان مهدی(م ح م د) ابن حسن ابن علی ابن محمد ابن علی ابن موسی ابن جعفر ابن محمد ابن علی ابن حسین ابن علی ابن ابی طالب می باشند.
در هر حال چون هم شیعه و هم سنی به اصلی واحد اعتقاد دارند پس نباید راه تفرقه را پیش گیرند و باید برای رضای خدا و رضای رسول خدا راه ((اتحاد))را پیش گیرند.
ولی حال چرا مسلمان باید به طور عام و خاص بگوید:((الهّم عجّل لولیک الفرج))؟
شیعه که اعتقاد بر حیات ایشان داشت که با این دعای شریف از پروردگار ظهور او را می طلبد ولی سنی چه؟ سنی که بر عدم تولد بود.
سنی هم باید بگوید:((الهّم عجّل لولیک الفرج))
چرا؟
چون دعای مذکور دعاییست از لحاظ فلسفی ((کلّی)) و از لحاظ لغوی چنین:((پروردگارا تعجیل کن برای فرج و ظهور منجی ات)).
این تعجیل می تواند برای بسیاری از امور به اشکال مختلف باشد چرا که خداوند به ذات محدود نیست و این تعجیل می تواند به شکل تعجیل در امر تولد هم باشد. آیا چنین نیست؟
آری مسلمانان اعم از سنی و شیعه .خدایی واحد قرآنی واحد پیامبری واحد قبله ای واحد و ...
مسیحیان و یهودیان با نقطه ی مشترک کمتری با هم متحد شده اند پس برادران مسلمان من سنی ها و شیعه ها یک صدا با اتحاد جمع شوید و بگویید :

((الهّم عجّل لولیک الفرج))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، vahrakan
۱۳:۰۴, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام

اللهم صل علي محمد وال محمد و عجل فرجهم

اللهم العن جبت والطاغوت

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جانثار مهدی ، vahrakan ، محب الزهرا
۱۳:۵۵, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
(۹/مهر/۹۱ ۱۲:۵۷)سنت نوشته است:  اهل سنت حاضرند شیعیان و غلات را به چالش و مناظره علمی-تاریخی-اعتقادی دعوت کنند !
ما خیلی وقته شما رو به مناظره دعوت کرده ایم جناب پر مدعا ... ولی شما پاسخ دادید؟؟؟
حالا حرف از مناظره می زنید؟؟؟
به امضای من رجوع کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، جانثار مهدی ، علمدار133 ، Havbb 110 ، vahrakan
۱۴:۰۵, ۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۱۴:۰۸ توسط عباس محمدی.)
شماره ارسال: #25

(۹/مهر/۹۱ ۱۲:۵۶)جانثار مهدی نوشته است:  
« وای بر شما اگر بیگانگان (و دیگران) در پیروی از (دین اسلام و) قرآن بر شما پیشی بگیرند ... »

سنی از شیعه در خوندن و انجام نماز پیشی گرفته .

در ماه مبارک رمضون ، سنی های عربستان شبی بیشتر از صد نماز دو رکعتی تا صبح می خونن ...

سنی قرآن رو می خونه زیبا و بیشترین قاریان و حافظان قرآن سنی ها هستن و گر چه نسبت سنی به شیعه از لحاظ تعداد 1/3 اِ ، ولی ما یک سوم اونها قاری و حافظ نداریم .

من بیشتر حرفم این بود ، شیعه باید چه با اتحاد با سنی چه عبرت آموزی چه از لحاظ کار برای ظهور ، خودش رو کامل بکنه .

یکی از شاکیا در قیامت ، قرآنه .

یکی از شاکیای دیگه در قیامت ، نماز و مسجد هستن .

سنی سربلند از این شاکیانه، وقتی هم که امامشون حاجت از امام صادق - علیه السلام - می گیره ، یعنی وای به حال من شیعه .

در مصیبت های حضرت زهرا - سلام الله علیها - صورتشون رو با ناخون زخمی می کنن و عمر رو بیشتر از شیعه لعنت می کنن ! شوهر حضرت زهرا و نسل رو شاید نه در حد ما ، ولی حتی به عنوان امام قبول داره و حاجت می گیره (که نشون می ده متوسل هم می شه) :
اون یکی دیگه سُنیه اسم بچه هاشو گذاشته بود : علی ، زینب ، زهرا !

گفتم شما که سنی هستی ، این چه کاریه ؟ اسم اون سه تا رو می ذاشتی و عایشه.

گفته بود : اون ها تا ول مُعَطَلَن ، هر چی هست از این هاست ... ؛

دیدین سنی جلو زد ؟!

مبادا به اسم تمدن ایرانی و آریایی ، اسلام را از ما بگیرند !!!

گرفتن تموم شد رفت !

وقتی امامتشون قبول بشه ، نمازشون هم قبول بشه ، قرآنشون و مسجدشون هم قبول باشه ، از ما پیشی گرفتن .... بفهمین جوونای شیعه .

بچه هیأتی ها ما تو خواب اثبات موندیم ، بهشون کراماتشون ثابت شد رفتن و ما موندیم .

دین اسلام ، دین عقیده و فکر در ظاهر زیبای زندگی اسلامی است نه ظاهر تنها و یا ظاهر اعمال ، وقتی زندگی سنی ها ظاهر و باطنش از ما دینی تره ... !

ممکنه یرخی افراد در مقدمات دین و احکام از دیگران پیشی بگیرند . ولی روح اسلام - اهداف والای دین و پیامبر عظیم الشان اسلام و مولای متقیان را مورد بی توجهی و فراموشی قرار بدهند .
در تاریخ داریم خوارج که اکثر اونها به دست مولای متقیان به درک واصل شدند همگی نماز شب خون و قاری قران و خلاصه در احکام اولیه و برخی دستورات عبادی دین از یاران امام علی علیه السلام هم سر تر بودند . ولی مهمترین رکن اساسی دین را مورد بی توجهی قرار داده بودند و لذا در برابر امام معصوم علیه السلام شمشیر کشیدند .
پس باید بدونیم مسلمان باید به همه احکام دین مقید باشه . بخصوص احکام اصولی و مبنایی یدین و نه فقط به عبادات بچسبه و احکام دیگر را فراموش کنه .
البته این موضوع که فرمودید در مورد کاهلی شیعیان در برخی احکام مورد قبول منهم هست . که باید برطرف بشه .
اما خوبه توجه داشته باشیم که در حال حاضر بزرگترین مانع در برابر قدرتهای شیطانی و دشمنان خدا همین حکومت تاسیس شده شیعیان ایرانی است که همه اونها رو به چالش کشیده . وهمه همتشون اینه که این سد محکم را بشکنند .
در دشمنی اونها که شک نداریم . پس چرا برای کشورهای مسلمان دیگه اینهمه مشگل تراشی نمیکنن ؟ اگر دین فقط ظواهر و پوسته اون بود که مثل کشورهای عربی باید مورد حمایت دشمنان خدا و صهیونیستهای جنایتکار قرار میگرفتیم .
پس میبینیم دین اهداف بلند و مهمتری هم دارد که شما برای ظهور منجی اخر الزمان همیشه دعا میکنید . همین نشون میده شما هم به اهداف نهایی اسلام ایمان کافی دارید . همینه که دشمنان اسلام نمیخوان تحقق پیدا بکنه . ولی کشورهایی که فقط دنبال ظواهر دین هستند اصلا تهدید برای دشمنان اسلام محسوب نمیشن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۴:۲۸, ۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۱ ۱۴:۰۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

فکر میکنم خیلی از برادران و خواهران خط مشی من رو 180 درجه متفاوت با حرف هایی که الان میخوام بزنم، میدونن.

ولی... وظیفه، وظیفه هست...

إن شاءالله نوشته ای درباره وحدت رو بعد از اتمامش، تو تالار قرار میدم.

فقط چند نکته من باب مقدمه و تقریب اذهان به بحث آینده:

1- بغض ما نسبت به خلفا هست و سنی های متعصبی که بعد از درک حقایق هم حاضر به قبول اون نشدن.
نه برادران سنی که بعد از 1400 سال ندانسته از بزرگانشون تبعیت میکنند. ادله ای هست که جاهلین مطیع خلفا بعد از آزمایش الهی یا وارد بهشت میشوند یا جهنم.
یعنی تصور کنید خیلی از برادران سنی که الان هستند، شاید با شیعیان با هم وارد بهشت شوند به دلایلی که ذکرخواهد شد.
نمیدونم چرا بغضمون نسبت به خواص دشمن اهل بیت رو به تمام پیروان اون فرقه میخوایم نشون بدیم.

2- همونطور که وظیفه شیعه در طول 1400 سال صبر بود، و نگه داشتن بغض و کینه دشمنان اهل بیت در دل، الان هم همین وظیه بر دوش ماست. هر چند مشکل. اما وظیفه، وظیفه هست.

3- حقیر با توجه به برداشت هام از کلام رهبری، به این نتیجه رسیدم که تحریک عواطف اهل سنت به هر نحوی، (به هر نحوی) اشکال داره...
با مطالعه سخنرانی های آقا به این نتیجه رسیدم که آقا هیچوقت چنین حسی رو که ما نسبت به اهل سنت داریم رو ندارن...

4- فکر نکنم شرایط امروز مساعد باشه برای اینکه بگیم ما اهل سنت واقعی هستیم... وحدت باید به درجه اعلای خودش برسه. شرایط و نقش مهم کشور های سنی که عامل بیداری اسلامی هستن، یک دلیل بر وجوب اتحاد میان ما با اونهاست. (کاری به زمینه سازیش ندارم که انقلاب اسلامی ایران بود.)
خطرناک ترین دشمن، وهابیته.

تو یمن، بعد از بیداری اسلامی شرایط کاملاً آماده بود برای شیعه کردن یمنی ها به شیوه درست و با اعزام مبلّغین.
حتی این جزء عقاید یمنی هاست که یمن رو یک بار سلمان فارسی نجات داد و الان هم منتظر فارس ها هستن که اونها رو نجات بدن.

اما چون ما دیر جنبیدیم، وهابیت تبلیغاتش رو شروع کرد و خیلی ها رو وهابی کرد...

حرف آخر:

اگه ما بغض نسبت خلفا داریم، چرا میخوایم این حس رو رو سر اهل سنت جاهل خالی کنیم؟؟؟
اگه عقیدمون اینه که لعن خلفا خیلی ثواب داره و دنبال کار خدایی هستیم، چرا علنی؟؟؟
آیا اگه هر شب هنگام خواب 50 بار بگیم اللهمّ العن الجّبت و الطّاغوت، حق لعن ادا نمیشه؟؟؟
آیا حتما باید علنیش کرد؟؟؟

وظیفه ما صبر تا زمان ظهور منتقم آل الله هست...

اما یک نکته دیگه:

بحث علمی درست و حسابی بدون مجادله بین عقلا و محققان شیعه و سنی کاری پسندیده هست. و تنافی با وحدت نداره.

و یک نکته دیگه:

از اونجایی که وهابیت بسیاااااااار دارن علیه شیعه تبلیغات میکنن، وظیفه ما خاموش بودن نیست.
بلکه پاسخ دادن به شبهات اونهاست.
اگه ساکت موندیم، یعنی به شیعه ظلم کردیم.
این هم تنافی با وحدت نداره.
مناظره تو این تالار و جواب دادن به اونها برای اینه که داره تفکرات وهابیت وارد تالار میشه که بسیار خظرناکه و باید جواب داده بشه.

و باز هم یک نکته:

اگه سید عزیز این تاپیک رو در مقابل جواب های اون « سنت » بی هویت ایجاد کرد، بسیار کار پسندیده ای کرد.

و اگر هدفش عمومی بود، و الله یعلم...

چون فکر نکنم این ها تلنگری بشه برای اهل سنت.
اینقدر تو گوششون خونده شده که ابو بکر و عمر سید پیر های اهل بهشتند که باور این جور احادیث براشون صعب مستصعب هست.

مگر این که:

حدیثی از امام رضا (علیه السلام) راهگشای تمام این بحث هاست:

اگر مردم زیبایی های کلام ما را بدانند ، از ما پیروی می کنند .

عیون اخبار امام رضا ص 307

آیا حدیثی از این راهگشا تر؟؟؟

همون موضوع سید پیر های اهل بهشت رو امام جواد (علیه السلام) به زیبایی پاسخ داد:

امام فرمود: در بهشت جز جوان کسی حضور نخواهد داشت تا آن دو نفر سید و سرور پیران آن باشند.

و بحث آخِر آخِر آخِر:

1- حقیر رفقای سنی مذهبی دارم که با هم ارتباط داریم بصورت پیامکی و چت.
یک فکری به ذهنم رسید و دارم انجامش میدم.
با توجه به حدیث امام رضا (علیه السلام) تصمیم گرفتم احادیث بسیار زیبای معصومین رو براشون بفرستم تا إن شاءالله با توجه به کلام خود حضرت اونها هم پیرو راستین پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بشن.

2- رهبری در جلسه ای با بزرگان اهل سنت تو کردستان فرمود: حتما دعا های صحیفه سجادیه رو مطالعه کنید... (معنای این جمله آقا رو خودتون متوجه میشید دیگه...)

3- خاطره ای از یکی از روحانیون همشهری:
داشتن از مسجد شجره به طرف مکه میرفتن. ایشون صندلی اول نشسته بود و شروع کرد به دعای کمیل خوندن با خودش. وقتی به مقصد رسیدن، راننده گفت: عجب الفاظی به زبونت آوردی و... (خلاصه خیلی حال کرد)
حاج آقا هم گفت: اینها الفاظ من نبود. الفاظ مولا علی (علیه السلام) بود.

پس ببینید چقــــــــــــــــدر تأثیر گذارن این جملات و الفاظ...

الحمد لله ...

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، saloomeh ، جویای حقیقت ، ELENOR ، عباس محمدی ، میلاد.م ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، ضحی ، درست پسند ، بیداری اندیشه ، rastin ، محب الزهرا ، حسن عزتي
۱۸:۱۸, ۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۱۸:۲۰ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۹/مهر/۹۱ ۱۴:۰۵)عباس محمدی نوشته است:  

ممکنه یرخی افراد در مقدمات دین و احکام از دیگران پیشی بگیرند . ولی روح اسلام - اهداف والای دین و پیامبر عظیم الشان اسلام و مولای متقیان را مورد بی توجهی و فراموشی قرار بدهند .

در تاریخ داریم خوارج که اکثر اونها به دست مولای متقیان به درک واصل شدند همگی نماز شب خون و قاری قران و خلاصه در احکام اولیه و برخی دستورات عبادی دین از یاران امام علی علیه السلام هم سر تر بودند . ولی مهمترین رکن اساسی دین را مورد بی توجهی قرار داده بودند و لذا در برابر امام معصوم علیه السلام شمشیر کشیدند .

پس باید بدونیم مسلمان باید به همه احکام دین مقید باشه . بخصوص احکام اصولی و مبنایی یدین و نه فقط به عبادات بچسبه و احکام دیگر را فراموش کنه .

البته این موضوع که فرمودید در مورد کاهلی شیعیان در برخی احکام مورد قبول منهم هست . که باید برطرف بشه .

اما خوبه توجه داشته باشیم که در حال حاضر بزرگترین مانع در برابر قدرتهای شیطانی و دشمنان خدا همین حکومت تاسیس شده شیعیان ایرانی است که همه اونها رو به چالش کشیده . وهمه همتشون اینه که این سد محکم را بشکنند .

در دشمنی اونها که شک نداریم . پس چرا برای کشورهای مسلمان دیگه اینهمه مشگل تراشی نمیکنن ؟ اگر دین فقط ظواهر و پوسته اون بود که مثل کشورهای عربی باید مورد حمایت دشمنان خدا و صهیونیستهای جنایتکار قرار میگرفتیم .

پس میبینیم دین اهداف بلند و مهمتری هم دارد که شما برای ظهور منجی اخر الزمان همیشه دعا میکنید . همین نشون میده شما هم به اهداف نهایی اسلام ایمان کافی دارید . همینه که دشمنان اسلام نمیخوان تحقق پیدا بکنه . ولی کشورهایی که فقط دنبال ظواهر دین هستند اصلا تهدید برای دشمنان اسلام محسوب نمیشن .

[/quote]

داداشم ، شما ببین ، شیعه می گه خلفای سه گانه ظالم و قاصب بودن درسته ؟

سنی ها و خلفای بنی عباس و بنی امیه جنایات شدیدی نسبت به شیعه ها انجام دادن درسته ؟

همه ی امامان رو جا و مقامشون رو قصب کردن و ترورشون کردن و شیعه ها رو هم مجبور به تقیه کردن و این تا امروز ادامه داره ...

همه ی این ها درست ؛

ولی

من وقتی دیدم که با ظهور امام زمان - عجّل الله فرجه - تمام ظالمان تاریخ از اول تا آخر به حق کردارشون در دنیا می رسن ، گفتم در حد برائت در زیارت عاشورا و دعا ها و بعضی اذکار مثل ذکر شب قدر و ... رو نگه داشتم و بعد تمام تلاش و هم و غم خودم و گذاشتم پای ظهور !

والله بعد از فرج امام زمان - عجّل الله فرجه - عقل مردم کامل میشه و کسی حتی برای جبهه داری هم ، ادعای دروغین نمی کنه ، چه پاپ باشه و چه مولوی و مبلغ وهابی و سنی ...

[b]« همه چیز فرج است و همه چیز از فرج به دست می آید »

سنی کاملاً با وهابی هم فرق می کنه .

خداییش الآن در این نزدیکی به فرج ، وقت جدال افکار در حتی حد کم هم نیست .

الآن خودتو بکشی شما ، 10 سنی رو شیعه کنی بهتره یا امام زمان بیان ، 7 -8 میلیارد آدم شیعه بشن ؟!!!

تازه به این روایت دقت کن :

پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند :

شهادت من به چهار گروه (فقط) میرسه ؛

1- کسی که ذرّیه (نسل) مرا اکرام (و احترام) کرده باشه .

2- کسی که حوائج ذرّیه ی مرا برآورده کرده باشه .

3- کسی که سعی از برای ایشان کرده باشه .

4- کسی که ذرّیه ی مرا به دل و زبان دوست داشته باشه .

(معراج السّعاده - به نقل از حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله)

حالا ببین ، همه ی ما در آخرت نیاز مند شفاعت پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - خواهیم بود .

(طبق فرموده ی امام باقر - علیه السلام - کتاب خزینة الجواهر آیت الله نهاوندی - به نقل از حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله)

خیلی ها از ما حتی از عدیله هم با ایمان نخواهیم گذشت !

در حالی که تمام این شرط ها در یاوری و دعا برای فرج ، خصوصاً درخواست عمومی برای فرج هست :

1- احترام به امام زمان - عجّل الله فرجه - به عنوان نزدیک ترین سیّد و فرزند از نسل پیامبر -صلّی الله علیه و آله و سلّم .

2- حوائج امام زمان - عجّل الله فرجه - به عنوان نزدیک ترین سیّد و فرزند از نسل پیامبرکه همیشه گفته اند : دعا کنید برای فرج من ...

مقالات تبلیغاتیه ما رو بخونین خصوصاً اطاعت / خیانت / غربت !!!

آیت الله بهجت : امام زمان - عجّل الله فرجه - به هر کسی که در خواب یا بیداری به خدمت ایشون رسیده است پیغام داده اند که (یا) برای فرج من دعا کنید (یا) به شیعیان ما بگویید برای فرج من دعا کنند .

3- سعی و تلاش برای دعا کردن عمومی (چه سنی و چه شیعه) برای فرج امام زمان - عجّل الله فرجه - به عنوان نزدیک ترین سیّد و فرزند از نسل پیامبر -صلّی الله علیه و آله و سلّم .

4- علاقه به امام زمان - عجّل الله فرجه - به عنوان نزدیک ترین سیّد و فرزند از نسل پیامبر -صلّی الله علیه و آله و سلّم ؛

در بحث های دینی آمده که :

مگر می شود کسی بگه که من تو رو خیلی دوست دارم ، ولی به حرفت نمی کنم !

[تصویر: 28059983888022963197.gif]

پس اگر کسی هم ادعا می کند که خدا را خیلی دوست داره ، ولی در حجاب ، نماز و ... به فرمایشات الهی عمل نکنه ، دروغ گویه و در واقع علاقه ای به خداوند نداره .

من خودم مثال رو یه جور دیگه مطرح کردم در مصاحبه ای که در رادیو زائر با بنده شد :

« من خواهری 4 ساله دارم ، من به اون میگم دوست دارم ، اون هم یه کم بعد از من می خواد ببرمش پارک مثلاً یا براش بفک بخرم .

اینجا اونجاست که آدم ثابت می کنه که واقعاً طرف رو دوست داره یا خیر ؛

اگه به حرفش کردم ، به خواهر 4 سالم هم ثابت کردم که دوستش دارم ، و اگر به حرفش نکردم ، اون می فهمه من الکی گفتم .

خدا هم با میلیارد ها موجود ، اگه کسی به خدا بگه من تو رو خیلی دوست دارم و می خوام تو هم منو ویژه دوست داشته باشی ؛ خدا هم واجبات و حرام های دین رو بهش بفرمایند و اگه اون امتنا کنه ، آیا لایق دوستی خاص خدا در بین این همه خلایق هست ؟!

فرقش اینه که خواهر من با خواستن پفک مثلاً چیزی می خواد که برای خودش ضرر داره برای من هم از لحاظ مادی ؛ چون فایده ای هیچ جور نداره اما خداوند چیز هایی از روی مهربانی می خوان که برای خودمون یک جانبه نفع و فایده داره از همه لحاظ »

الآن هم بین این همه شیعه اگر کسی بخواد امام زمان - عجّل الله فرجه - به عنوان نزدیک ترین سیّد و فرزند از نسل پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - رو دوست داشته باشه ، باید به حرف ایشون که فرموده اند :

« برای هر چه زودتر رسیدن فرج ، بسیار دعا کنید ؛ قطعأ آن فرجی (گشایشی) برای شما خواهد بود »
( امام زمانمان - عجّل الله فرجه - کمال الدّین و تمام النّعمه،باب 45 ح 4 )

عمل کنه دیگه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، vahrakan
۲۲:۲۲, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28

همونطور که اکثر شما می دونید کاربر با نام "سنت"، فقط برای تخریب جو تالار و تشکیک در اصول مزد میگره و وقت گذاشتن برای جواب دادن بهش هدر دادن وقت هست.

ضمنا دوستان رفتن در مسیر دلخواهش که همون تشنج و تفرقه شیعه و سنی هست فقط و فقط موجب دوری مسلمین از هم و خوشحال شدن اربابان پستش میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۰:۲۶, ۱۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۱ ۰:۲۹ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #29
آواتار
يا حق ...

دوست گرامي سلام

نطق آتشيني بود اما جاي تامل بسياره...

شما خيلي آسون درباره افراد قضاوت كرديد اشتباه نكنيد دوستان سني يا مسيحي ، ارمني، يهودي، بودايي يا اهل هر دين و مذهبي فقط اسير يك توطئه ي جهاني شدند.

يك بار از دوستي پرسيدم كه چرا مسيحيان يا يهوديان به دينشان شك نمي كنند؟

جواب داد به همان دليل كه تو شك نمي كني.

شما دوست گرامي و همه ي شما تالاري هاي عزيز زماني بوده كه به اسلام يا تشيع شك كنيد؟

من بارها و بارها به اسلام، تشيع، بهشت، جهنم و همه چيز شك كردم اما هميشه قانع شدم نه با تحقيق با منطق ساخته شده ي خودم در سال هاي عمرم.

فكر مي كنيد منطق شما چيست؟
همان چيزي كه در طول عمرتان ساختيد نه چيز ديگر. شما جهان را همانگونه كه مي خواهيد مي بينيد نه طوري كه وجود دارد.

من مطمئنم منطقم در رابطه با اسلام به من دروغ نمي گويد چون جهان واقعي در تشيع برايم ساخته شده است.

اما مسئله ي اصلي اينست كه اگر قرار باشد اهالي مذهب هاي ديگر هم طبق منطق ساخته شده شان به شكياتشان پاسخ دهند آب از آب تكان نمي خورد.

دوست سني اي دارم كه در كنار ما دين و زندگي سوم با درس هايي در رابطه با غديرخواند اما تغييري درذهنياتش ايجاد نشد. وقتي به او گفتيم كه چرا اين سخنان برپايه ي مدرك را قبول نمي كند در پاسخ گفت:«پدرم مي تواند همه ي اينها را با دليل رد كند!!!» ما هم به دليل اطلاعات كم از ترس به بيراهه كشيده شدن انصراف داديم.

اما نكته ي اصلي اينست كه پدر اين دوستم و امثال او دلايلي دارند كه گذشتگانشان ساختند.

پس دو نكته مهم است:

1)
ما كه خود هيچگاه بر طبق اصول به دين خود شك نكرده و آن را اثبات نكرديم حق ايراد گرفتن به ديگران را نداريم ؛
2)
هرانساني منطقي براي خود ساخته و منطق هاي اشتباه بايد مورد هدف قرار بگيرند البته نه اينطور تند و آتشي.

من قصد دفاع از دوستان سني را نداشتم فقط مي خواستم براي خود و دوستان يادآوري كنم نقد مراتب خود را دارد.

يا علي مدد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، M912 ، freewish ، سید ابراهیم
۳:۲۱, ۱۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۱ ۴:۳۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #30

(۹/مهر/۹۱ ۱۲:۵۶)جانثار مهدی نوشته است:  « وای بر شما اگر بیگانگان (و دیگران) در پیروی از (دین اسلام و) قرآن بر شما پیشی بگیرند ... »

سنی از شیعه در خوندن و انجام نماز پیشی گرفته .

در ماه مبارک رمضون ، سنی های عربستان شبی بیشتر از صد نماز دو رکعتی تا صبح می خونن ...

شیعه نماز واجبش هم به زور به طور عامیانه می خونن .

سنی قرآن رو می خونه زیبا و بیشترین قاریان و حافظان قرآن سنی ها هستن و گر چه نسبت سنی به شیعه از لحاظ تعداد 1/3 اِ ، ولی ما یک سوم اونها قاری و حافظ نداریم .

من بیشتر حرفم این بود ، شیعه باید چه با اتحاد با سنی چه عبرت آموزی چه از لحاظ کار برای ظهور ، خودش رو کامل بکنه .

سلام

پیروی از قرآن تنها خواندن قرآن و حفظ آن و نماز خواندن نیست. اگر مردم عربستان مانند مردم ایران با ظلم و ظالم مشکل داشتند، حکومتشان اینطور نبود.

البته حرفتون درباره لزوم کامل شدن درسته.

(۹/مهر/۹۱ ۹:۵۷)saloomeh نوشته است:  از نظر خداوند تبارک و تعالی برای گمراه نشدن فقط و فقط یک راه مستقیم وجود دارد یک راه آن هم بنابر نقل همین برادران اهل جماعت و شیعه در تفسیر این آیه مبارکه از قران ،

اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
در كتاب فقيه و در تفسير عياشىاز امام صادق عليه السلام
روايت آورده اند، كه فرمود: صراط مستقيم ،
اميرالمؤمنين عليه السلام است.
و لا غیر
سوره انعام :
قُلْ إِنَّنِي هَدَانِي رَبِّي إِلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ دِينًا قِيَمًا مِّلَّةَ إِبْرَاهِيمَ حَنِيفًا ۚ وَمَا كَانَ مِنَ الْمُشْرِكِينَ (161)
بگو پروردگارم مرا هدایت کرده است به راه راست، دینی استوار، آیین ابراهیم که از آیینهای خرافی روی برگرداند و از مشرکان نبود (161)

سوره یس :
أَلَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يَا بَنِي آدَمَ أَن لَّا تَعْبُدُوا الشَّيْطَانَ ۖ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِينٌ (60) وَأَنِ اعْبُدُونِي ۚ هَٰذَا صِرَاطٌ مُّسْتَقِيمٌ (61)
آیا با شما عهد نکردم ای فرزندان آدم که شیطان را نپرستید، که او برای شما دشمن آشکاری است؟ (60) و اینکه مرا بپرستید این است راه راست (61)

سوره آل عمران :
وَكَيْفَ تَكْفُرُونَ وَأَنتُمْ تُتْلَىٰ عَلَيْكُمْ آيَاتُ اللَّهِ وَفِيكُمْ رَسُولُهُ ۗ وَمَن يَعْتَصِم بِاللَّهِ فَقَدْ هُدِيَ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ (101)
چگونه ممکن است شما کافر شوید با اینکه آیات خدا بر شما خوانده می شود و پیامبر در میان شماست؟ و هرکس به خدا تمسک جوید به راهی راست هدایت شده است (101)

آقایان عزیز و خانمهای محترم، حدیثی از اما رضا (علیه السلام) هست که می فرمایند: هدایت را جز در قرآن مجویید که گمراه خواهید شد. دوستان، این را می گویم چون به نظرم می رسد بیشتر از اینکه قرآن خوانده باشید کتابهایی خوانده اید که صحتشان باید با قرآن معلوم شود.

بیایید برای هرچه درست تر کردن ثمره خون شهدا که در دست ماست راه ارائه دهیم و برای حاکم کردن حکم خدا بر تمام احوال این کشور کاری بکنیم.

جنگ نرم :
کمک برای تهیه و توزیع مستند

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، جانثار مهدی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا