کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفکر آلبرت انیشتین
۱۱:۴۵, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۹:۲۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
به نقل از سایت الف:
یک مجموعه‌دار نامه‌ای از آلبرت اینشتین درباره‌ خدا، دین یهود و سایر ادیان را در سایت Ebay به حراج گذاشته است. قیمت پیشنهادی این نامه تنها ظرف ده دقیقه به ۳ میلیون دلار رسید.

اینشتین این نامه را یک سال قبل از مرگ خود در سال ۱۹۵۴ و به زبان آلمانی نوشته است. او می‌نویسد: «لغت خدا برای من چیزی جز محصول ضعف انسانی نیست و کتاب مقدس پر از افسانه‌های ابتدایی است».

او این نامه را به اریش گوتکیند (Erich Gutkind) فیلسوف آلمانی نوشته است. نوشته اینشتین ۴۳۵ واژه دارد. با توجه به قیمت پیشنهادی این حراج، هر کلمه این نامه حدود ۷۰۰۰ دلار ارزش پیدا کرده است.

[b]«ادیان، مظهر خرافات ابتدائی»

این فیزیکدان معروف در این نامه همچنین می‌گوید: «برای من دین یهود، همانند ادیان دیگر مظهر خرافات ابتدائی است».

اینشتین خود از خانواده‌ای یهودی می‌آمد اما در نوجوانی از مذهب فاصله گرفت. او در این‌باره گفته است: «من عضوی از قوم یهود هستم و با ذهنیت و خلقیات آنها کاملا جوش خورده‌ام. اما این قوم برای من برتری خاصی نسبت به دیگران ندارد. به همین دلیل جنبه‌ی برگزیده‌ای در آنها نمی‌بینم».

این نامه حدود ۴ سال پیش بر سر زبان‌ها افتاد و دید مردم را نسبت به اینشتین کاملا تغییر داد. گفته‌های ضد و نقیض این فیزیکدان بزرگ درباره‌ خدا و مذهب همواره سوال برانگیز بوده‌اند، اما این نوشته نظرات او را واضح‌تر کرد.

حراج‌های متعدد نامه‌های اینشتین
آخرین بار حدود شش سال پیش، دست‌نوشته و نامه‌ای از زمان نوجوانی اینشتین پیدا شد که هر دوی آنها به بهای بیش از ۵۰۰ هزار یورو در حراج فروخته شدند. در سال ۲۰۱۱ نیز نامه‌ای دیگر از اینشتین به قیمت ۱۴ هزار دلار به فروش رسید که در سال ۱۹۳۹ نوشته شده بود. او در این نامه تاجری نیویورکی را تحسین می‌کند که یهودیان را از دست نازی‌ها نجات داد.

آلبرت اینشتین در سال ۱۸۷۹ در شهر اولم (Ulm) آلمان به دنیا آمد و در سال ۱۹۵۵ در پرینستون در نزدیکی نیویورک در گذشت.

او در سال ۱۹۲۲ جایزه‌ نوبل فیزیک را دریافت کرد و به معرفی نظریه‌ نسبیت خود پرداخت. اینشتین با این نظریه، انقلابی در درک زمان و فضا بود.

حراج نامه‌ی اینشتین در سایت Ebay هنوز یک هفته‌ی دیگر، تا روز ۱۹ اکتبر ادامه دارد.[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aurora ، freewish ، blue.blood ، salman313 ، fiftynine

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
نقل قول:این قدر خودمون رو دست کم نکیر بابا ، برق رو ما قبل از اسلام کشف کرده بودیم ، این دانشمندان مثلا با استعداد غربی بعد این همه مدت تازه بهش رسیدند!مطمئن باش اگر به ایرانی یا هر مستضعف دیگه ای در جهان بها داده بشه ، می تونه یک آینستاین باشه.

ما که دست کم نمی گیریم برادر. به علاوه، اصلاً نیازی نداریم توی دنیا بهمون بها بدن. ما می خوایم اینجا بها بدن که نمیدن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۷:۵۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
سلام
فقط میشه دقیق تر اینجا رو مشخص کنید ؟ Big Grin
منظور از اینجا این مبحث ، این تالار ، این شهر ، این کشور ، جهان هستی و ...؟
ولی خوب جدا از شوخی ، حدال اگر به آدم بها نمی دن ، خود آدم به خودش بها بده،همین که از دستمون بر می آد.
۲۰:۱۴, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #53

(۲۵/مهر/۹۱ ۲۲:۵۳)دل خسته نوشته است:  سلام
و زندگی خودش را از خداوند متعال گرفت ، و خداوند متعال به او حکم کرد که او رو پرستش کنه.اگر هم علمی داشت و به دست آورد ، همه رو از فضل خدا به دست آورد.البته نمی گم شکر نکنیم! "من لم یشکر المخلوق ، لم یشکر الخالق" ، واقعا اگر ثابت بشه ایشون با نیت خیر این کار ها رو انجام داده ، و ما بهره می بریم ، خوب ازش تشکر هم می کنیم ، اما فقط توی این دنیا ، اون دنیا رو بره اگر برای خدا کرده ، از خدا بگیره.ولی اگر به نیت شر یا نیات صرفا مادی (مثل شهرت ، پول ، انتقام و ...) این کار رو کرده ، شکر دنیوی هم فکر می کنم لازم نباشه ، اگر شهرت می خواست ، بهش رسیده ، پس دیگه بر ما چیزی نیست ، اگر پول می خواست ، بهش رسید ، بر ما هم حکمی نیست.
اما به شما دوست خوبم بگم ، این همه حکمای اسلامی و بزرگانی چون شیخ بهایی ، بدون در نظر داشتن مادیات، با نیات الهی ، بدون بهره وری از مادیات ، علم آموزی کردند ، علم آفرینی کردند ، بدون چشم داشتی در اختیار همه (و نه صرفا سلاطین جور) قرار دادند ، اما چرا ما فقط سنگ امثال اینستاینی رو به سینه می زنیم که علمش رو مدیون حکمای اسلامی هست؟چرا اگر یکی بیاد از فلان عالم شیعه بد بگه ، به علامه مجلسی توهین کنه ، ککمون هم نمی گزه؟
[تصویر: part0.png][تصویر: part1.png][تصویر: part2.png][تصویر: part3.png][تصویر: part4.png][تصویر: part5.png][تصویر: part6.png][تصویر: part7.png][تصویر: part8.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71
۲۰:۲۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام
لطفا متن رو دوباره بخونید
من همه چیز رو بر اساس اما و اگر گفتم.
شیخ بهایی هم اگر به نیت بهشت کاری انجام داده باشه ، چون بهشت=رضوان الهی ، لذا برای رضای خدا این کار رو انجام داده و در روایات هم این امر پسندیده ذکر شده.در ضمن لذت طلبی مثبت داریم و منفی ،لذت طلبی منفی نامطلوبه ، لذت طلبی مثبت مطلوب ، و الا اگر تمام حرکات بشری رو بررسی کنیم ، همه بر اساس خودخواهی هست ، منتها یکی خودخواهی مثبت ، یکی منفی
مثلا کسی که برای انسان دوستی به کسی کمک می کنه ، در اصل برای رفع نیاز وجدانش به این امر این کار رو انجام می ده ، یا حتی اگر دنبال رضای خدا است ، رضای خدا از خودش رو می خواد و تنها کسانی چون رسول الله صلی الله علیه و آله که معدود هستند غیر از خودخواهی هم دارند،پسخودخواهی اگر همراه با عقل باشه ، نه تنها ناپسند نیست، بلکه مطلوبه.
۲۱:۰۲, ۲۶/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۲۱:۱۳ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #55

(۲۶/مهر/۹۱ ۲۰:۲۱)دل خسته نوشته است:  سلام
لطفا متن رو دوباره بخونید
من همه چیز رو بر اساس اما و اگر گفتم.
شیخ بهایی هم اگر به نیت بهشت کاری انجام داده باشه ، چون بهشت=رضوان الهی ، لذا برای رضای خدا این کار رو انجام داده و در روایات هم این امر پسندیده ذکر شده.در ضمن لذت طلبی مثبت داریم و منفی ،لذت طلبی منفی نامطلوبه ، لذت طلبی مثبت مطلوب ، و الا اگر تمام حرکات بشری رو بررسی کنیم
[تصویر: part0.png]
[تصویر: part5.png][تصویر: part6.png][تصویر: part7.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71
۲۱:۰۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
سلام
آقا چرا متنای این بنده خدا همش عکس میشه؟
والا این آخریش نیومده،نمی شه یک جوری به صورت متن بفرستی؟
۲۱:۳۴, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #57

(۲۶/مهر/۹۱ ۲۱:۰۵)دل خسته نوشته است:  سلام
آقا چرا متنای این بنده خدا همش عکس میشه؟
والا این آخریش نیومده،نمی شه یک جوری به صورت متن بفرستی؟
[تصویر: part0.png]
۲۱:۴۳, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
سلام
اومد.
البته دیگه داریم زیادی آف تاپیک میشیم ، اما ببین ، بشر یک ساختار مشخصی داره ،بشر در حالت کلی فقط خودش رو به صورت واقعیت مستقیم درک می کنه ، ما بقی رو به عنوان غیر می شناسه، اگر کاری رو اراده کنه انجام بده ، برای دیگری انجام می ده ، صرفا به دلیل این هست که خودش (وجدانش) این رو ازش می خواد ، یا گاهی اوقات نفس و غریزه اش! و الا اگر بشر بدونه مثلا کمک به هم نوع ، باعث می شه وجدانش اذیت بشه (عکس واقعیت) و حس کنه داره خلاف می کنه ، این کار رو انجام نمی ده.در کل شما خودت رو ببین ، اگر بخوای کار خیر بکنی ، چرا انجام می دی؟ چون وجدانت می گه خیره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: namekarbary
۸:۵۸, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
بابا یه بار میگن با ایت الله بروجردی مکاتبه داشته و شیعه شده
شما هم میگید کفر میکرده

من که گیچ شدم

اصلا به من چه
هر کی میخواد باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۵:۱۰, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #60

طبق معمول می خواید یه چهره ی بزرگ رو خراب کنید ولی نمی تونید.
شما همون ژنرال مک آرتور رو می خواید تا تاریخ رو این دفعه رو شما تکرار کنه تا دنیا درست بشه!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا