|
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار، جناب Mahdy2021 است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۱, ۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۱۳:۰۹ توسط محمود.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۱ ۲۳:۰۸)Mahdy2021 نوشته است: صلاح یعنی راه درست سلام آقا مهدی ببخشید زیاد سوال میپرسما!!! ![]() این چه راه درستی که گاهی اوقات باعث ظلم و نا حقی میشه؟ ![]() برای مثال همین نکته ای که خواننده مورد علاقه شما در مورد پارازیتها فرمودند: کد PHP: http://mohammadesfahani.com/default.aspx?PID=%D8%BA%D9%85%20%D8%BA%D9%81%D9%84%D8%AA&GuidPage=E38550A1-6656-428A-87AB-BEFA2BED8455&GuidLanguage=B52185A0-3B16-4E08-B4E9-3DAEF8DF07A2&GuidPageTitle=C27504CE-A2B1-43EA-8E79-4E0350B34A7D این چه درستی هست که درش شر هست؟ ببینید مثلا خودم معیارم حق است نه مصلحت اندیشی و سیاست نظر شما در این مورد چیست؟ به نظر من صدا و سیما باید در برابر ماهواره بایسته نه پارازیتها برای مثال همین نکته ای که اقای رشیدپور در مورد ممنوعیت کار مجریهایی مثل فرزاد حسنی ، احسان علیخانی و ... فرمودند! خدایی امسال شما ماه عسل رو مثل قبل نگاه میکردین؟ ببخشید میدونم یه مقدار حرفام ممیزی هست اما فکر میکنم در مورد این مساله لازمه که گفته بشه!!! و در مورد مفسد بر این عقیده ام که مفسد گسترش دهنده فساد است نه کسی که گرفتار این بیماری است!!! فساد یه بیماری مسری هست آیا شما دوست دارین مریض بشین؟ این طبیعی که نه شما و نه دیگران دوست ندارن اگر کسی آگاهی ندارد ( حالا یا واقعا نمیدونه یا نخواسته بدونه باز بین این دوتا فرق هست! ) با کسانی که میدانند و عمل نمی کنند (یا بر اساس مصلحت عمل می کنند) یکی اند!! و در مورد منتظران مصلح که بر منکرش لعنت!!! ![]() ببخشید زیادی سوال ( سوال زیادی !!! )میپرسم ![]() مخلصیم ![]() یاعلی |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۱۵:۳۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۱ ۱۳:۰۱)Absolution نوشته است: سلام آقا مهدی ببخشید زیاد سوال میپرسما!!! سلام محمود جان ببین سوال بپرس ولی جواب رو هم کامل بخون نقل قول:قبلا بیشتر گوش میدادم ولی الان خیلی کم شده. بیشتر کلاسیک یا OST .... از صدای برخی خوانندگان مثل محمد اصفهانی هم خوشم میاد. یا عصار این خیلی فرق داره با خواننده مورد علاقه. من فقط از صدای این فرد خوشم میاد و سایر موارد درست یا غلط، به من مربوط نیست. ایشون فقط در همین سطح برای من اهمیت داره اما در مورد صحبتهای ایشون: بنده که نمی تونم یکجانبه و یکطرفه قضاوتی بکنم. باید صحبتهای طرفهای دیگر را شنید و بعد نظر داد اما در مورد اینکه اگر موضوعی در حالت عادی اشتباه است ولی چرا انجام می شود، قواعد عقلی و فقهی وجود دارد مثل: دفع افسد به فاسد یا اهم و مهم عسر و حرج بله مفسد، منتشر کننده فساد است فاسد، شخصی است که مبتلا به فساد شده بله اگر پاسخ پرسش صفحه قبل راجع به امر به معروف را خوانده بودید، همین را گفته بودم. خواندید؟ خالق هم از هر کسی مطابق ظرفیتی که عطا کرده، تکلیف می خواهد و نه بیشتر. لا یکلف الله نفسا الا وسعها اگر دیدید مخلوقی به بهانه دین و ایمان از مخلوق دیگر انتظارات غیر عادی دارد، شک نکنید که به بیراهه می رود
|
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون که به سوالاتم جواب دادید دیگه سوالی ندارم ![]() هر چند این اخری رو بخاطر مصلحت پیچوندید ![]() اما خب حق میدم بالاخره شما مدیرین و ممکنه جواباتون باعث مشکلاتی برای تالار بشه سپاس که این دفعه جواب تمام سوالاتم رو دادید پیروز و موفق باشین ![]() یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم: سوالات بنده سه سطح دارد: سطح اول:
|
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۰:۰۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
آقا قبول نیست!این محمد آقا گوشکوبی کار می کنه ،سوالای دو شخصیت رو یکسان می گذاره!حداقل یک کم خلاقیت داشته باش!
اصلا حالا که این طور شد ،مهدی آقا اینم سوالای جدید من: نقل قول: |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۲۱:۱۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۱ ۱۸:۱۸)Absolution نوشته است: سلام با تشکر از شما به خاطر شرکت در نیمکت بنده در مورد کارها و دستگاهها حرف زیاده و نباید به صورت سیاه و سفید برخورد کنید... بعضی وقتها یک نهادی که وظیفش مورد خاصیه، داره کار درستی میکنه ولی 100 جای بی ربط و بی مسئولیت میان دستور میدن که باید فلان شود ... خوب واقعا قضاوت سخته که تقصیر با کیست؟! شما هم موفق باشید یا علی (۴/آبان/۹۱ ۲۳:۴۶)mohamad نوشته است: بسم الله سلام محمد عزیز احتمالا منظور شما موارد استعاری نیست و من بدون استعاره پاسخ می گویم( دوست من کتاب است، استعاره است) ا م م اگر منظورتان این است که تاسف برای خودم!!! واقعا من آدمی نیستم که بزارم یک اشتباه زیاد طول بکشه که بعدا بشینم تاسف بخورم....... نهایتا اینکه شاید بهتر و بیشتر باید برای درسم وقت میزاشتم... البته واقعیت اینه که هنوز سالهای زیادی نیست که برای خیلی کارهای خودم تصمیم شخصی گرفتم و قبل از اون که.... اگر تاسف برای دیگران منظورتونه!!! موقعی که می بینم فردی سقوط میکنه و به خاطر مطاع دنیا، گذشته خوب و آخرت خودشو خراب میکنه 100% خیر- برخی مسائل وجود داشته که با انتخاب و تحقیق وارد شدم ولی بعدا فهمیدم که خیلی به دردم نمیخوره خیلی جاها بوده که دیر شروع کردم و واقعا هم بی اطلاع بودم که چقدر موضوعی مفیده قطعا اگر بتوان آینده را پیش بینی کرد، کمتر عاقلی پیدا می شود که از راههای بهتر سود نبرد حالا در عقل خودمون هم تشکیک کنیم من از دوران دانشگاه خاطرات زیادی دارم و تقریبا میگم همش خاطرس. ببینید بحث گناه و ممنوعیت قانونی بر اساس اثر وضعی دنیوی و اخروی و در یک بیان به کمال رسیدن انسان وضع شده.... خوب اگر اثر وضعی نداشته باشد، هر کاری که نیاز باشد انجام میدم. مطمئنا هر کاری که حرام است یا غیر قانونی واقعا نیازی به آن نیست مثلا طبق یک نظر ازدواج خواهر و برادر در زمان حضرت آدم حلال بوده و بعد حرام شده!!! خوب یعنی آن موقع گناه نبوده ..... به هر حال عجل ما دست خداست و من هر چه او دوست بدارد، دوست میدارم....... اگر منظور از آماده اینه که دست پر هستم که از این خبرا نیست و کلی نگرانی داریم برای اونور اما اگر بحث اینه که از مردن به معنای مادی آن میترسم، خیر ......... (۴/آبان/۹۱ ۲۳:۵۹)دل خسته نوشته است: آقا قبول نیست!این محمد آقا گوشکوبی کار می کنه ،سوالای دو شخصیت رو یکسان می گذاره!حداقل یک کم خلاقیت داشته باش! من هم زیاد موافق پرسیدن سوالات یکسان نیستم. چون جوابها با هم مقایسه میشه و دردسر آفرین 1و2- من با وجودیکه در مورد فلسفه مطالعات کمی داشته ام، اما اصلا جرئت اظهارنظر در این سطح رو ندارم که فلسفه صحیح است یا غلط اصلا بعید می دونم جز علمای اعلام کسی بتونه در این مورد اظهار نظر کنه و خوب خودتون هم می دونید که محل اختلاف است اما ممکنه سوال پیش بیاد که پس مبنای تصمیم گیری در مورد این مسائل اختلافی در تالار چیه؟ به دوستان مدیر و ناظر هم سر موردی گفتم که مبنا باید اصل 5 قانون اساسی کشور باشد در زمان غیبت حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه)، در جمهوری اسلامی ایران ولایت امر و امامت امت بر عهده فقیه عادل و با تقوی، آگاه به زمان، شجاع، مدیر و مدبر است که طبق اصل یکصد و هفتم عهدهدار آن میگردد. ایشون هم که بسیار موافقند.... پس در تالار هم اگر کسی تمایل داشت پیرامون آن فعالیتی بکند، آزاد است و دیگران حق تعرض ندارند 3- خوب باید برید از خود فلاسفه بپرسید. نظرات گوناگونی در این زمینه وجود دارد ولی فلاسفه بیشتر به قدیم بودن عقیده دارن من مطالعات فلسفی زیادی ندارم سوالات سخت ازم نپرسید که فردا از مشتقات ر ف ک هم به لیست افتخاراتم اضافه میکنن یا علی |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۱۵:۰۲ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا مهدی چون میدونم آخر این تاپیک هست میخوام بدونم شما چه سوالی دوست داشتین ازتون بشه ولی نشد؟ خودتون بپرسید وجوابش روبدید لطفا یه سوال دیگه ببخشید خیلی برام مهمه من یه دوستی دارم 23حدودا سنش هست دانشجوخانواده مذهبی هم نداره یعنی مادرش خدا بیامرز بود اما پدرش اطلاعاتی نداره مثل خودشه به امام حسین خیلی علاقه داره شیعه هم هست اما اطلاعات کافی در مورد دین نداره جریان غدیرو سقیفه و کربلا رو فقط شنیده میخواد الان بخونه وآشنا بشه ومن خیلی امید دارم که ان شاالله سبب خیر بشه میگه برام سخته این چیزهاروقبول کنم میدونم آدمهای متفاوتی بودن اما به عنوان مثال میگفت چرا امام علی که میدونست میکشنش رفت مسجد سوالاتش دراین حده از من خواسته کتابهائی رو براشون پست کنم اما نمیدونم چطور کتابی براش بفرستم که هم حوصله کنه بخونه وهم سنگین نباشه براش وهم قابل دسترس باشه راهنمائی کنین اگه شما بخواین براش بفرستین چی میفرستین یعنی کامل بخونه ها از اول خطبه غدیر شروع بشه تا امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)لطف کنید ورندوم برام چندتاش رو بنویسین ممنون میشم |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
دوست داشتید جای کدوم یکی از شخصیت های زیر باشید؟
1- سوباسا 2- هاچ زنبور عسل 3- هاکل بریفین 4- پدر پسر شجاع 5- مرد نامرئی 6- یوگی |
|||
|
|
۰:۲۴, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۷/آبان/۹۱ ۱۴:۵۲)علمدار133 نوشته است: سلام سلام دوست داشتم نظرم رو راجع به آینده پیش روی ایران و جهان بپرسن ----------------------- برسیم به سوالتون ببینید در مورد اینکه میخواید در مورد دین ایشون وقت بزارید که کار عالی هست. اما دقت کنید که دیندار کردن یک شخص از بحث چرایی وجود خدا و خداشناسی آغاز میشه اینها پایه ای محکم بشن، مسائل تاریخی را از روی کتاب خوندن کافیه. اما اگر اینها کامل نباشن، شبهات زیادی که پیش میاد شاید قضیه رو خیلی پیچیده بکنه الان شما فکر می کنید ایشون در این مورد خداشناسی اطلاعات و عقاید خوبی داره؟ البته با توجه به سواد و ظرفیتش (۷/آبان/۹۱ ۱۵:۰۸)MAHDI59 نوشته است: دوست داشتید جای کدوم یکی از شخصیت های زیر باشید؟ سلام مهدی جان راستش زیاد با سوالت ارتباط برقرار نکردم خیلی وقته هیچکدوم از اینا رو ندیدم شخصیت کارتونی که خیلی دوستش داشتم، Road Runner بود
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
آقا مهدی ایشون از من2000کیلومترفاصله داره من شمالم اون جنوب اهوازنمیتونم باهاش حضوری بحرفم
سال قبل محرم وقتی میشنید ازمن که میرم هیئت براش جالب بود همش میگفت دوست دارم که برم هیئت مخصوصا بعد فوت مادرش که کمتر ازیک ساله فوت کردن درمورد خدا میدونم قبول داره اما شناختش فکر نمیکنم زیاد باشه اقلا میدونم ازخودم بیشتر نمیدونه با توجه به این موضوع آیا نمیشه ایشون رو با امام حسین آشنا کرد بهم میگفت میرم هیئت گریه ام نمیگیره یا ببخشید میگم اینو میگه سالهای قبل میرفتم برادختربازی اما دوست دارم مثل شما باشم وقتی میبینم شمااز کارو زندگی تون میگذرین میرین میخوام بفهمم توکه برا مهمونی مغازه ات رو نمیبندی چرا موقع هیئت میبندی میری رفتم براش توضیح بدم از محرم دیدم هی دارم عقب عقب میرم گفتم بهش عاشورااین شد امام حسین برا چی رفت دیدم باید جریان امام حسن رو بگم بعد دیدم بایست جریان امام علی روبگم بعد رفتم سرفوت پیامبر وجریان سقیفه رسیدم به غدیر تازه فهمیدم بایست ازاینجاشروع میکردم بعد ازمن خواهش کرد براش کتاب بفرستم گفتم تو نت هم سرچ کن به ترتیب منم بهش میگم چه موضوعی روسرچ کنه میگفت میخوام از تو یادگاری داشته باشم ماشمالی هام همه دست ودل باز ![]() موندم میترسم اگه کاری نکنم مسئول باشم از یه طرف میترسم کاری بکنم بدتر گمراهش کنم اول خواستم پیام خصوصی بدم بهتون اما پیش خودم گفتم اینجابگم بهتره شاید به درد یکی مثل خودم بخوره |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 41,240 |
۸/آبان/۹۱ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,009 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,522 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)