کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 3.55 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلیه ی مباحث مربوط به ویکی پدیا در این تاپیک
۲۲:۳۰, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
آدرس لینک مطلب اصلی در ویکیپدیا درباره لغت "علی"
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%84%DB%8C

مطالبی که در این صفحه نگاشته شده است، بسیار مغرضانه و ناصحیح می باشد.
برخی از این مطالب دروغ محض است برخی صفات برتر ایشان را معمولی جلوه داده و برخی دیگر از مطالب نیز اتفاقات را بگونه ای بر علیه ایشان بیان کرده است.
خودتان قضاوت کنید.

نقل قول:ولی سرانجام پس از شش ماه با ابوبکر بیعت نمود

نقل قول:امام اول شیعیان و چهارمین خلیفه مسلمانان است.

نقل قول:دوران خلافت او مصادف با جنگهای داخلی بین مسلمانان

نقل قول:بنابر روایات در مسجدالحرام و درون کعبه به‌دنیا آمد

نقل قول:زمانی که علی ۶ ساله بود، پدر او ابوطالب، رئیس بنی‌هاشم، دچار مشکل مالی گردید.

نقل قول:علی یا دومین فرد ایمان آورده به محمد بعد از خدیجه یا سومین فرد بعد از خدیجه و ابوبکر است که این موضوع مورد اختلاف است.در هر صورت در آن زمان او حداکثر ده یا یازده سال داشته‌است.

نقل قول:شبی که محمد از مکه به مدینه هجرت کرد، علی جان خود را به‌خطر انداخت

نقل قول:در یکی از نبردهای تن‌به‌تن وی، نبرد با عمرو بن عبدود یکی از پهلوانان بزرگ عرب در جنگ احزاب بود که با حیلتی بر او پیروز شد

حتما باید این خطوط را در متن اصلی بخوانید تا متوجه منظور من شوید.
که چقدر معنی را تغییر می دهند.
و بسیاری مطالب دیگر که جای تأمل و تمعق دارد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، aliakbar ، parisan ، سیماباروتیان ، MAHDI59 ، sunrise59 ، oO DaViD Oo ، parsa ، boghz ، دل خسته ، MiladYLH ، درست پسند ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، مهدی2012 ، وحید110 ، aboutorab ، m.hossein

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۱, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #71

دوستان، من بیشتر از این کشته مرده یه سایت معنایی هستم که بتونم بی خیالش بشم. من قصد دارم روی سایت معنایی کار کنم. با اون کار خیلی راحت تر میشه، و امکان جمع کردن نیروهای افراد مختلف، بدون اینکه نگران آسیب ناشی از اطلاعات غلط باشیم فراهم میشه.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲:۵۱, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #72
آواتار
(۱۰/آبان/۹۱ ۲:۲۱)درست پسند نوشته است:  دوستان، من بیشتر از این کشته مرده یه سایت معنایی هستم که بتونم بی خیالش بشم. من قصد دارم روی سایت معنایی کار کنم. با اون کار خیلی راحت تر میشه، و امکان جمع کردن نیروهای افراد مختلف، بدون اینکه نگران آسیب ناشی از اطلاعات غلط باشیم فراهم میشه.

لطفا بیشتر توضیح بدید
۱۸:۵۳, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۱۸:۵۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #73

جانم خدمتتون بگه که، سایت بر پایه معنا در یه شکل ابتداییش اینه که تمامی مفاهیمی که مطرح می شود ثبت شده اند، و ما برای جمله سازی از اونها استفاده می کنیم. به این صورت مطالب از جنس حروف نخواهند بود، بلکه از جنس معنا خواهند بود.

البته قبل از این هم این حروف در ذهن ما یک معنا داشته اند، اما به این صورت می توانیم این معانی را بوسیله کامپیوتر دسته بندیشان کنیم. به این صورت مطالبی که در مورد یک یا چند معنای خاص هستند همدیگر را تکمیل می کنند، و تمامی مطالب مربوط به هر معنی قابل دسترسی خواهند بود.
۲۰:۴۱, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #74
آواتار
ویکیپدیای فارسی را که زیاد با آن کار نکرده ام و نمی دانم ، اما ویکیپدیای انگلیسی یکی از جامع ترین

، صادق ترین ، منصف ترین و بی طرف ترین منابع دنیای مجازی است ، من بسیاری از صفحات مرتبط

با اسلام و تشیع را خوانده ام کوچکترین مشکلی ندارد.
۲۳:۳۸, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۲۳:۳۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #75

(۱۰/آبان/۹۱ ۲۰:۴۱)شاهین نقوی نوشته است:  ویکیپدیای فارسی را که زیاد با آن کار نکرده ام و نمی دانم ، اما ویکیپدیای انگلیسی یکی از جامع ترین

، صادق ترین ، منصف ترین و بی طرف ترین منابع دنیای مجازی است ، من بسیاری از صفحات مرتبط

با اسلام و تشیع را خوانده ام کوچکترین مشکلی ندارد.
کوچکترین مشکل از چه نظر؟

من چند تا از صفحات مربوط به اسلام و ایران رو خوانده ام و اطلاعات زیادی داشته، اما در بسیاری نقاط دروغهای بی شرمانه از منابع مغرض آورده شده بودند.

۱:۰۵, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #76
آواتار
سلام
چقدر دوستان فعال هستند در ماجرای ساخت ویکی؟Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، درست پسند
۱:۱۲, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #77
آواتار
سلام
من دنبال می کردم مطالب رو ، ظاهرا بچه ها صحیح می گن ، امکان قفل مطالب از سمت ویکی پدیا هست.
اما در مورد سایت که بچه ها گفتند، نمی دونم ، نیاز به یک کار حساب شده و صرف هزینه هست.
البته میشه یک تستی زد ویکیپدیا رو ، اگرخواستید چند صفحه رو تغییر دیم ببینیم چی میشه.
۱:۱۳, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #78
آواتار
(۱۹/آبان/۹۱ ۱:۰۵)sam_esfid نوشته است:  سلام
چقدر دوستان فعال هستند در ماجرای ساخت ویکی؟Sad

کار های مهمتر هم هست...

فکر نکنم انجام شدنی باشه...
سال 1388 بود یکسری صفحات درباره ی فرقه ی سبز ویرایش می کردم ولیConfused
۱۲:۰۶, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #79
آواتار
یک سوال:
چرا در ویکی پدیا از آیکون سر بز برای اجازه نامه انتهای متون استفاده شده در حالیکه مجوز انتشار مطلب و کپی برداری چه ربطی به بز داره؟ اصلا ربطی هم نداره. فقط آدم رو یاد بز بافومت می ندازه.

[تصویر: 64px-Heckert_GNU_white.svg.png]
۱۲:۲۶, ۱۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #80
آواتار
(۱۹/آبان/۹۱ ۱۲:۰۶)مسافر نوشته است:  یک سوال:
چرا در ویکی پدیا از آیکون سر بز برای اجازه نامه انتهای متون استفاده شده در حالیکه مجوز انتشار مطلب و کپی برداری چه ربطی به بز داره؟ اصلا ربطی هم نداره. فقط آدم رو یاد بز بافومت می ندازه.

[تصویر: 64px-Heckert_GNU_white.svg.png]

توهم توطئه داری ها ؟! این چه بذر شومی است که رائفی در دل شما جوانان حزب اللهی کاشته است که به همه

چیز با دیده فراماسونری و شیطان پرستی نگاه می کنید ! این نماد اصلا ربطی به بز ندارد بلکه یک نوع گاو( یا حتی

گوزن)وحشی آفریقایی است .

گنو یک مخفف بازگشتی است و از اولین حرف کلمات GNU's Not Unix به معنای گنو یونیکس نیست گرفته شده

است. همچنین گنو نام نوعی گاو است که در آفریقا زندگی می‌کند.نشان گنو، با طرحی از سر گاو وحشی، توسط

Etienne Suvasa طراحی شده است و در وب‌سایت گنو و یا مقاله‌های بنیاد نرم‌افزارهای آزاد به کار می‌رود!

(۱۰/آبان/۹۱ ۲۳:۳۸)درست پسند نوشته است:  

من چند تا از صفحات مربوط به اسلام و ایران رو خوانده ام و اطلاعات زیادی داشته، اما در بسیاری نقاط دروغهای بی شرمانه از منابع مغرض آورده شده بودند.

چند مورد مثال بزن !

/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: namekarbary
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]