|
هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها
|
|
۲۱:۱۹, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
این بار می خواهم پرده از یک کار بسیار اشتباه و در عین حال رایج در هیات ها و حسینیه ها بردارم ، این کار آنها کاملا اشتباه و مضر است که متاسفانه از سوی بانیان و هیات گردانها و خود مردم نادیده گرفته می شود ، و با این کار مردم عزادار ضرر بسیاری می کنند ! در واقع این قضیه حتی از ده سال پیش هم مطرح بود و حتی همان موقع هم وزارت بهداشت ، هشدار داده بود ، ولی کو گوش شنوا ! هشداری که می خواهم بدهم اینست که در ده پانزده سال اخیر رسم شده است که حسینیه ها چای را در لیوان های پلاستیکی یک بار مصرف ، می دهند ، این لیوانهای پلاستیک خاص نوشیدنی های سرد هستند و نه نوشیدنی های داغ ، در واقع هرگاه یک مایع داغ درون این لیوانهای پلاستیک یک بار مصرف ریخته می شود ، یک فعل و انفعال شیمیایی صورت می گیرد و یک ماده شیمیایی مضر ، درون چای از آن پلاستیک ، حل می شود ، راه حل این مسئله هم بسیار ساده است و چیزی نیست مگر استفاده از لیوان کاغذی(مقوایی) ! نکنید این کارها را با سلامت مردم بازی نکنید ! یک هشدار دیگر هم دارم که بعدا می نویسم ! پ.ن: تاپیک های من از معدود تاپیکهایی در کل این انجمن است که پست اول آن کپی پیست نیست. موفق باشید و پایدار |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۶, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
واقع بینی از نظر من یعنی تکیه بر واقعیت
همیشه کارتون همینه چرا به جنگ با کل دنیا و شفاعت و قدرت خدا ربطش میدید؟ مگه من انکار کردم؟ قدرت اختیار انسان رو هم در نظر بگیرید یا علی |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۳:۳۶)Patriot نوشته است: واقع بینی از نظر من یعنی تکیه بر واقعیت دوست عزیز من و شما واقعیتها رو بر مبنای علممون میسنجیم و این به هیچ وجه قابل اطمینان نیست . و اینکه اگر نگاه ما خدا محوری باشه در نهایت همه چیز باید به خدا متصل بشه ولا غیر . نه دوست من شما انکار نکردی اما چون داری مدرنیته زندگی میکنی ناخود آگاه تو نظر دادنت علم رو بر نیروی متافیزیکی ارجع تر حساب میکنی و بهتره غافل از این نباشیم که علم رو هم نیروی الله به ما هدیه میکنه ( همون علمی که ملاک سنجش واقعیت میشه ) و در مورد جمله آخر اینکه قدرت اختیار انسان و همچنین نظراتش محدوده و حق با شماست اما این قدرت وقتی وارد حدود الهی میشه میتونه تغییرات غیر قابل باوری رو متوجه خودش بکنه . و در نتیجه در حدود الهی هر چیزی امکان پذیره . |
|||
|
۰:۱۷, ۳۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۱۵:۵۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۱ ۱۲:۳۱)only_y2d نوشته است: لیوان هایی که رنگ کدر و سفید دارند مضر هستند. الان تقریبا همه جاها لیوان های روشن که ضرر ندارند استفاده می کنند عزیز، تمام مواد در مجاورت هر مایع یا گازی در هر دمایی مولکولهای خود را آزاد میکنند. اگر واکنشهای شیمیایی رو فراموش کنیم، کم یا زیادش فقط به جنس ماده و دما بستگی داره. در این میان ذرات تمام پلاستیکها همبستگی کمی دارند که در دماهای نسبتاً پایین از بین میرود. نکته خاص در مورد پلاستیکها اینه که مثل تمام مشتقات نفتی، تجزیه کردنشان برای تمام موجودات زنده بسیار بسیار سخت است و مسموم کننده هستند. اینها رو گفتم که بگم حتی ظروف پلاستیکی آشپزخانه هم در کنار غذای داغ، بشدت ناپایدار میشوند، و حتی انواع بسیار مقاوم آن مثل کفگیرها و ملاقههای بهترین برندهای جهان هم درون قابلمه در حال جوش خوردن نباید قرار داده شود. البته همیشه بحث احتمال سرطان گرفتن مطرح است. پس، تمامی ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در کنار غذای داغ ذرات زیادی آزاد میکنند. نگرانی از سرطان و ام.اس. گرفتن از لیوانها برای کسی باید باشد که مدام از آنها استفاده میکند. بقیه افراد باید نگران بقیه مشتقات نفتی باشند، مثل رنگ برای رنگفروشها و نقاشها، گچ برای معلّمان، عطر و اسپری خوشبوکننده و بدبوکننده و حشرهکش برای مصرفکنندگان آنها، و گازهای بسیار سمی متصاعد شونده از داشبورد ماشین در هوای گرم، بخصوص برای کسانی که سوار ماشین پارک شده میشوند. همچنین کسانی که زیاد نزدیک منابع امواج مادون قرمز(مثل مایکروفر) قرار میگیرند هم در خطر تأثیرات این امواج هستند. فرکانس امواج موبایل هم نزدیک به مادون قرمز است و بعضی مواقع کمی از تأثیرات آن را دارد. پس تمام وسایلی که به شبکههای موبایل وصل میشوند، مثل موبایل، تبلت، مودم وایمکس و ... باید تاجای ممکن دور از بدن نگاه داشته شوند. امواج ماهواره طول موج بیشتر و فرکانس کمتری دارند، و اگر هم اثر داشته باشند، با اثر شبکههای موبایل قابل قیاس نخواهدبود. اینکه بعضیها امواج شبکههای موبایل رو رها کردهاند و به پارازیت ماهواره گیر دادهاند، نشان از ناآگاهی یا غرض است. ولی آقای ایجاد کننده تاپیک توصیهی خوبی کردهاند، که در جهت اعتلای تشنگان مفهوم کربلاست. |
|||
|
|
۳:۰۹, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۰:۵۸)شاهین نقوی نوشته است: چند سال پیش بود که مسجد ارک در هنگام عزاداری امام حسین آتش گرفت و 60-70نفر سوختند و بسیاری آسیبهای دقت داشته باشید ، جناب ش ا ه ی ن نقوی ! شما الان دوتا چیز بی ربط را به هم ربط دادید ! یعنی هر کس با در رکاب معصومین علیه السلام باشد ، برایش اتفاق نمی افتد!؟ خیر! پس افرادی که در کربلا با امام حسین (علیه السلام) بودند ، چرا شهید شدند؟! همین بودن در اون حسینه خودش افتخاری بود که نصیب هر کس نمی شود . هر کس به خاطر امام حسین برایش اتفافی بیافتد ، خود امام با او طرف حساب است . ![]() دعای ما همین هست که خداوند مرگ ما رو در جلسات روضه امام حسین قرار بدهد . ![]() ولی خوب مصرف لیوانهای یک بار مصرف باید تحت کنترل باشد . که الحمدالله نسبت به قبل خیلی بهتر شده .
|
|||
|
|
۸:۱۰, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۱ ۳:۰۹)فاطمه خانم نوشته است: دقت داشته باشید ، جناب ش ا ه ی ن نقوی ! خیر من ربط ندادم ، یکی از کاربران مقدس چنین گفت که "هیچ اتفاقی برای عزاداران نمی افتد" ، و من هم مثال نقض آوردم. |
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
برای اینکه بحث یکم جنبه علمی پیدا کند و دیگر شبه ای در این مسئله وجود نداشته باشد و با استفاده از لیوان یکبار مصرف دین تخریب نشود متن زیر را بخوانید.
این رو هم باید ذکر کنم که استفاده از این ظروف در همه جا دیده می شود. از رستوارن و تالار و سفره خانه و اداره و اردو و پیک نیک و خیلی جاهای دیگر گرفته تا مسجد و هیئت. ولی اینکه در عین اینکه ادعای مسلمان بودن می کنیم نسبت به دین اینقدر بغض داشته باشیم که بیایم این موضوع تقریبا حل شده رو هشدار جدی نسبت به هیئت ها بدونیم و فقط قصد تخریب داشته باشیم جای بسی تاسف هست. و الحق و الانصاف که الان اکثر هیئت ها و صلواتی ها یا لیوان شیشه ای دارند یا کاغذی و این موضوع رو هم که ضرر داره مد نظر دارند و حاضرم گزارش تصویری از این موضوع تهیه کنم. پنجشنبه به خواست خدا عازم مشهد هستم. از همونجا شروع می کنم. اول از همه چیز هم منبع رو ذکر می کنم تا شاید فرهنگی نهادینه شود: http://fdo.mui.ac.ir/index.php?option=co...iew&id=364 نقل قول: من الله توفیق |
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۳:۳۶)freewish نوشته است: شما نگران سلامت مردم نباش، خودت و رفقات مهمین که اونورا عمرا پیدات نمیشه، خوش باش. برایت متاسفم که بدون دلیل قطعی و بدون شناخت، تهمت می زنی و افترا می زنی ! آبروی مسلم از کعبه محترم تر است ! چرا اصول اخلاقی نداری و هر گمان حاصل از سونیتت را ، می نگاری !؟ من که می دانم ریشه این عدم اخلاقگرایی تو و همفکرانت چیست ، به تو و امثال تو یاد داده اند که هرکس که به اصنامت ( ر ژ ی م ) بدبین باشد ، را دشمن و کافر حربی بپنداری ! |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام اين مبحث براي ادامه ارسال ها مشروط به حفظ احترام و كمال ادب كاربران نسبت به يكديگر است. دوستان اگر نظر خاصي نسبت به مباحث ايجاد شده ندارند،اجازه توهين و تمسخر و ايجاد سوء ظن نسبت به ديگر كاربران را نيز نخواهند داشت. دقت لازم را در ارسالها داشته باشيد،زيرا ارسال هاي اسپم حذف خواهد شد. موفق باشيدو خدايي امان يا حسين (علیه السلام)
|
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۳۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۱ ۴:۲۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ویرایش: اینجا یه مطلبی بود، که اشتباه شده بود و حذف شد.
اینها رو نمیدونستم: (۳۰/آبان/۹۱ ۱۱:۰۳)only_y2d نوشته است: بیش از دو ساعت هم نباید در این ظروف غذا بماند.حالا که توی متن شما صحبت از قابلمه هم بود بگم، تفلون هم سرطانزاست، طی چند سال کم کم کنده میشه و توی غدا میخوریمش. استیل و سنگی(قابلمه های جنس سنگ جدید) قابل قبوله، و مسی حتی فایده هم داره. |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۳:۲۷)soshiant نوشته است:سلام حرف شما در مورد مثال مرگ موش درسته. ممکنه توسط معجزه کسی هیچ آسیبی نبینه اگرم دید بی گناه کشته شده. اما اگه به تمام کسایی که به عشق امام حسین میخوان غذای نذری بگیرن قبلش گفته بشه این غذا توش مرگ موش ریخته شده، دیگه قضیه فرق میکنه اگه کسی کشته بشه تقصیر حماقت خودشه اینجا کسی نمیتونه بگه من میخورم ولی نباید چیزیم بشه. هیچکدوم از ادیان الهی خلاف عقل نبوده و نیست. در مورد این لیوان ها هم قضیه از همین قراره وقتی کسی میدونه چیزی ضرر داره نباید ازش استفاده کنه. و اگه استفاده کرد تضمینی نیست که آسیب نبینه. نه خدا و نه امام حسین (علیه السلام) چنین چیزی نگفتن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

که الحمدالله نسبت به قبل خیلی بهتر شده .