کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه زیستن طولانی در بلاد کفر( دارالکفر)
۱۷:۴۱, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
درود بیکران ،

می خواهم واقعه ای را از چگونگی کفر و ایمان یکی از آشنایانم بگویم ، تا همگی با هم آن را تحلیل کنیم:

من یک دوستی داشتم که این شخص ده سال پیش 25 ساله بود( یعنی از سن جوگیری گذشته بود) و

اسلامش هم کامل و واقعی بود (یعنی هم روزه هایش کامل بود هم نمازش ، این را از این جهت میگویم

که خیلی از کسانی که شدیدا روی اسلام تعصب دارند نه روزه دارند نه نماز )، این دوست ما ده سال پیش

با همسرش به آلمان مهاجرت کرد ، چند روز پیش اتفاقی این دوستم را دیدم که برای یک کاری به ایران

بازگشته بود، خیلی با او حرف زدم و دیدم که او دیگر خود را مسلمان نمی داند و نه نماز می خواند و نه

روزه دارد ، خودش تعریف می کرد که دو سه سال اولی که در آنجا بود هم نمازش کامل بود هم روزه اش ،

ولیکن زیستن در آنجا به او نشان داده بود که میلیونها اروپایی و امریکایی وجود دارند که کوچترین اطلاعی

از اسلام ندارند ولی بسیار عالی و خوب دارند زندگی می کنند و جامعه بسیار پویا است و زندگی به نحوی

مرفه و منظم ادامه دارد ، یعنی آنها دارند زندگیشان را می کنند و بدون اسلام هم زندگیشان به خوبی و خوشی

می گذرد ، تازه صد درجه از ملت مسلمان ایران ، اخلاقگراتر ( اخلاق فردی و اجتماعی ) و منظم تر هستند (مثلا

رانندگی در خیابانهای ایران را نگاه کنید که بی فرهنگی در آن موج می زند و در هیچ کشور اروپایی بدین گونه نیست )

شما چه دیدگاهی درباره این موضوع دارید ، دیدگاه من اینست که اکثر ایرانیان مسلمان همین حالت را دارند کافیست

که چندسال در بلاد فرنگ زندگی کنند تا بی ایمان محض شوند .

پیشاپیش از مشارکت شما در این بحث و گقتگو ، سپاسگزارم.

و من الله توفیق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، AMINI ، بیداری12 ، مجتبی110

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۸, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
همینطور که یکی از کاربران محترم عرض کردند
این اسلامی که دوست شما داشته اسلام واقعی نیست من نمیخواهم قضاوت کنم
اما خود بنده هم چندین سال در خارج از کشور زندگی کرده ام
اما نه تنها جو گیر نشدم بلکه ایمانم را سفت چسپیدم
چون قدر اسلام را در انجا میتوان دانست تازه کشوری که بنده بودم بویی از هیچ دیانت اسمانی در ان نیست بجز اندکی از انها
اینها همه به اعتقادات ادمی ربط دارد که چگونه پایبند باشد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، MOHSEN-Z ، mohamad ، sarallah ، بیداری اندیشه ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، Havbb 110 ، یاســین ، Agha sayyed ، درست پسند
۱:۰۸, ۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۱:۰۹ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۶/آذر/۹۱ ۲۲:۵۱)Mokele-mbembe نوشته است:  با توجه به اینکه همه ایرانی ها با اسلام آشنایی و انس کامل دارند ( از کلاس اول درس دینی
و قران دارند و همه جوره هم دین بر ایران حکمفرماست)

مثال نقض:
من و 8 نفر از دوستان و همکلاسیهام هستیم که زیاد از اسلام نمیدونیم با اینکه تو خانواده ی مذهبی بزرگ شدیم...
چون خودمون نمیخواستیم و تمام این کتابهای دینی از اول ابتدایی تا اخر پیشدانشگاهی هم هیچ اثری نداشته به ما...

الانم فقط چون خودم خواستم دارم دربارهی اسلام اطلاعاتم رو بیشتر میکنم...

پس تمام ایرانی ها با اسلام انس و اشنایی کامل ندارن...
ضمنا این حرف یعنی تمام مردم ایران مسلمانن؟؟
پس چرا یکی از همسایه های من مسیحیه؟؟
و چرا من اینقدر زرتشتی و کلیسا میبینم؟؟

حرفهای بدون سند و مدرک کوچکترین ارزشی نزد هیچ کسی ندارد....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غفران غ ، MOHSEN-Z ، mohamad ، Havbb 110 ، KABOOTAREHARAM ، بیداری اندیشه ، فرشته مهربون ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، ELENOR ، یاســین ، Agha sayyed ، درست پسند
۲۰:۰۰, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام

بنده هم دوستی داشتم که جانش را می گرفتی ولی ریشش را نه !! خدا میدونه چقدر روی ریشش تعصب داشت . چون توی خانواده مسلمان به دنیا اومده بود و اتفاقا ظاهر آدم های مذهبی را هم داشت .یه خورده که می رفتم تو نخ رفتارش میدیم که اطلاع زیادی راجب اسلام نداره و به قول آقا مهدی اسلام شناسنامه ای داره . دست بر قضا ایشون قصد سفر برای تحصیل به کشور هند را پیدا کرد و تقریبا بعد از 2 سال اقامت در هند بنده ایشون را به صورت اتفاقی در خیابان ملاقات کردم . ریش هایش پروفوسوری شده بود و در آن نیم ساعتی که با همدیگر از اوضاع و احوال 2 سال گذشته صحبت می کردیم تغییراتی در چهره ایشون میدیم . بله از این مثال ها هست . اما عوامانه فکر نکنید
اسلام را در افراد خلاصه نکنید . اسلام پوسته ای دارد و هسته ای . اسلام ظاهری دارد و باطنی . چه بسا اسلام خیلی از افراد ظاهری باشد و دارای ایمانی متزلزل باشند
اسلام عاشورایی دارد که بعد هزار سال هنوز هم پرشور است .
دکتر چمران خودمان را میشناسید بعد از تحصیلات عالیه از همان فرنگ برگشت و در راه اسلام شهید شد .

به نظر ایجاد کننده تاپیک اگر آمریکا مدعی پرچم اسلام بود و کشوری اسلامی به شمار میرفت آنوقت شما اسلام را دینی پویا و در جهت رفاه پیروانش محسوب می کردید ؟؟؟
به نظر شما کشورهای اسلامی باید از همه لحاظ سرآمد باشند چرا که دارای مردمی مسلمان هستند ؟خوب در اینصورت شما اسلام را صرفا جهت مصارف دنیوی فرض کرده و از مقاصد الهی آن بی بهره اید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، Mokele-mbembe ، بیداری اندیشه ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، یاســین ، Agha sayyed
۲۰:۴۹, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
(۸/آذر/۹۱ ۲۰:۰۰)انصارالمهدی نوشته است:  سلام

به نظر ایجاد کننده تاپیک اگر آمریکا مدعی پرچم اسلام بود و کشوری اسلامی به شمار میرفت آنوقت شما اسلام را دینی پویا و در جهت رفاه پیروانش محسوب می کردید ؟؟؟
به نظر شما کشورهای اسلامی باید از همه لحاظ سرآمد باشند چرا که دارای مردمی مسلمان هستند ؟خوب در اینصورت شما اسلام را صرفا جهت مصارف دنیوی فرض کرده و از مقاصد الهی آن بی بهره اید

حدیث صحیح داریم اگر نان نباشد ایمان هم نیست , یا فقر که از در وارد شود , ایمان از پنجره فرار می کند و...
۲۱:۴۰, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
یکی زندگی رو در همین خیابان منظم و فست فود و وسایل لوکس و ثروت و رفاه می بینه و اصولا چون اسیر نفسش و دنیا شده همینها رو هدف حیات می بینه و چون ممکنه به فرض محال!! بدون دین هم به اینها برسه خوب ممکنه خارج هم نره و کوچکترین تغییری در محل زندگیش یا تغییرات زندگیش باعث بشه دست از اسلام برداره اما کسی که هدف حیات خودش رو قرب به خداوند ببینه و بفهمه، نه تنها تغییر محل زندگی نمی تونه افکارش رو تغییر بده بلکه حتی حوادث و طوفانهای بلا هم نمی تونه تغییری در نگرشش ایجاد کنه. بشر باید بفهمه معنای کل شی هالک الا وجهه یعنی چه.

البته جای تاسف داره که اکثر مسلمانان، ایمان در جانشون نفوذ کامل پیدا نکرده وگرنه وضعیت دنیای اسلام این نبود اما این دلیل نمیشه که اشکال رو بر دین وارد کنیم.

درست و با اخلاق زندگی کردن هنر نیست که چون عده ای در غرب ممکنه اینطور باشن بگیم پس دین به چه کار آید. فطرت بشر با اخلاق آفریده شده. کودک از همون سنین کودکی میدونه که ظلم بده و عدالت خوبه. مهربانی خوبه و بدجنسی بده. علم خوبه و جهل بده. و .... عمل کردن به اینها هنر نیست. بی هنر کسی هست که همین ها رو زیر پا بگذاره.
اما هدف دین به کمال رساندن همین اخلاقیات هست. پیامبر ما فرمودن که «انی بعثت لاتم مکارم الاخلاق» یعنی هدف بعثت خودشون رو به کمال رساندن مکارم اخلاق مطرح می کنن. فقط یه نمونه: نمونه اش میشه عزت انسانی که در مقابل بزرگترین چیزهای دنیوی هم انسان نباید کرامت انسانی خودش رو زیر پا بگذاره و ذلت بکشه. کاری که بسیاری از کشورهای جهان امروز در مقابل اسرائیل می کنن اما ایران عزیز ما هرگز در مقابل ظالم عزت خودش رو از دست نمیده. شعار هیهات من الذله ای که امام حسین علیه السلام هرگز از آن شعار کوتاه نیامد و ....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، شیدا ، Reza71 ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، ELENOR ، انصارالمهدی ، Havbb 110 ، saloomeh ، Agha sayyed ، درست پسند
۲۱:۵۶, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۲۱:۵۸ توسط Mokele-mbembe.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۸/آذر/۹۱ ۲۱:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است:  کاری که بسیاری از کشورهای جهان امروز در مقابل اسرائیل می کنن اما ایران عزیز ما هرگز در مقابل ظالم عزت خودش رو از دست نمیده. شعار هیهات من الذله ای که امام حسین علیه السلام هرگز از آن شعار کوتاه نیامد و ....

هزار جور کار زشت و ظلم در جهان انجام می گیرد چرا چسبیده اید به اسراییل ( مثلا برمه و چچن و ترکستان چین
و ...) , مثلا سوریه مورد علاقه شما , کاری کرده که در زشت بودن پهلو به اسراییل می زند , یعنی اگر خبر ندارید
بدانیدکه در سوریه حدود دومیلیون کرد وجود دارد که دولت سوریه تقریبا همه آنها را از حق شهروندی محروم کرده
و حتی شناسنامه هم به آنها نمی دهد و به شدت آنها را مورد ظلم و ستم قرار می دهد ! چطور برای فلسطینی ها
رگ گردنتان بیرون می زند ولی برای کردهای سوریه نه ! پس این قضیه فلسطین یک بازی سیاسی و دولتی است
و شما هم فریب خورده این بازی سیاسی !
۲۲:۱۲, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۲۲:۱۷ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۶/آذر/۹۱ ۱۷:۴۱)Mokele-mbembe نوشته است:  درود بیکران ،

می خواهم واقعه ای را از چگونگی کفر و ایمان یکی از آشنایانم بگویم ، تا همگی با هم آن را تحلیل کنیم:

من یک دوستی داشتم که این شخص ده سال پیش 25 ساله بود( یعنی از سن جوگیری گذشته بود) و

اسلامش هم کامل و واقعی بود ...،

بزرگترین مسئله ای که در اسلام به آن برخوردم کردم ، و شاید به نظر شما آشنا نباشد و اولین بار هست که آن را می شنوید ، خودکنترلی هست !
یعنی اسلام نمی آید و زور بگوید که فلان کار را اجرا کنید . می گوید اگر این مسئله را رعایت کنید ، خداوند از شما راضی می شود .
مسئله دوم ، ایمان بر دو وجه است . ایمان مستودع و ایمان مستقر .
خداوند می فرماید ای کسانی که ایمان آورده اید ، ایمان بیاورید !
خلاصه اینکه دوست خیالیه شما ، مسلمان بود ولی نمی دانست چرا مسلمان است!
خداوند ایمان مستقر را به دلهای ما وارد سازد که بدانیم چرا مسائل دینی را باید رعایت کنیم !!
مرگ بر اسرائیل خونخوار! کار بد را هر کس انجام بدهد بد هست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، Havbb 110
۲۲:۱۷, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
تمام بچه های تالار فریب خورده و شما روشنفکر...
همه بچه ها دارای اطلاعات غلط و شما دارای اطلاعات درست...
ام شما با این اطلاعات درست چرا فرافکنی میکنید و فقط به پستهایی جواب میدید که توش گیر سیاسی پیدا میکنید؟

ضمنا پستهای شما فرافکنی هست نه چیز دیگه....
بحثتون از ابتدا چی بود الان چی شده....
از بلاد کفر رسیدیم به سوریه!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته مهربون ، تازه مسلمان ، ELENOR ، Havbb 110 ، saloomeh ، یاســین ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed
۲۲:۳۱, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۱۲)فرشته مهربون نوشته است:  خلاصه اینکه دوست خیالیه شما ، مسلمان بود ولی نمی دانست چرا مسلمان است!

آیا شما علم غیب دارید ( نعوذبالله خدا هستید) که با قطعیت می گویید دوست خیالی شما ؟!
۰:۴۶, ۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #30

نقل قول:حدیث صحیح داریم اگر نان نباشد ایمان هم نیست ,

الان شما نان نداری؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، خیبر110 ، فرشته مهربون ، saloomeh ، Agha sayyed
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا