|
گناهکاری که از گناه کردن لذت می برد!(گفتگو محور)سومین موفقیت
|
|
۱۱:۱۶, ۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۱ ۱۴:۰۵ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا بی مقدمه می رم سر اصل مطلب : دیروز پس از سال ها یکی از دوستان دوران راهنمایی ام را دیدم.با دیدنش از تعجب شاخ درآوردم. با وجودی که دختر است مثل خانم شوهر دار آرایش کرده بود. دعوتش کردم خانه ام وبا هاش صحبت کردم تعجبم بیشتر شد چون توی حرفاش با افتخار از گناهاش تعریف می کرد ولذت وشعف در چشمانش دیده می شد. این در حالی بود که در راهنمایی با دخترانی که چند تار موی شان بیرون بود حرف نمی زد نماز می خواند روزه می گرفت ولی حالا هر کار زشت و ناپسندی که فکرش را بکنید انجام میدهد و هر کاری هم که نمی تواند انجام بدهدبافکر کردن به آن خود را ارضا می کند.من با خانواده اش هم صحبت کردم آنها خیلی پاک و متدین هستند وبا وجود همچین دختری سخت در عذابند. خواهش می کنم به من کمک کنید راه حلی را جلوی پایم قرار دهید که یه دوست یه دختر یه خواهر ویه گناهکار را در جامعه اصلاح کنیم. اجرکم عندالله |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۱, ۱۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۱ ۹:۱۴ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
دومین موفقیت:به حرف هاتون گوش کردم پیشش ماندم. امروز به حرف آمد.
اولش حسابی گریه کرد.بعدشم پرسید باید از کجا شروع کنه؟(حال آدمی را داشت که تازه از خواب بیدار شده و کلی کار نکرده داره) ماندم چی بگم شما بگین از کجا شروع کنه؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۱۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۱ ۰:۳۰ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام علیکم خدارو شکر با عنایت الهی تونستید یاریگر یکی از دوستان گم کرده راه خدا باشید، ستون دین مهمترین و اصلی ترین رکن دینه، به نظر من روی نماز تاکید کنید و محبت اهل بیت، اولین جایی که شیطان دست میذاره نمازه، یا ترکش میده یا باعث میشه سبک بشماریمش، که میشه بدتر از ترک .... رو نماز تاکید کنید، توجه و حضور قلب در نماز ..... و نیز حصن خدا که همون ولایت اهل بیته ..... انشا ا... همیشه موفق باشید .... |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۲۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۱ ۱۴:۴۵ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۱ ۲۲:۵۸)فدک زهرا نوشته است: بسم ا... از مرجع تقلید شروع کنم.بهتر نیست. |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیزم
باید از نماز شروع کنه،سخنرانی «چگونه یک نماز خوب بخوانیم» از آقای پناهیان رو تهیه کن بده بهش! یااینکه خودت این سخنرانی رو گوش کن و بهش توضیح بده، اگه نمازشو درست کنه خدا توفیق میده و انشاءالله بقیه مسائل حله
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
سلام
شما قرار نيست اعتقادات ايشون رو بسازيد و اين وظيفه شما نيست شما كافيه مسير رو براي ايشون هموار كنيد و موانع رو از پيش پاي ايشون پس بزني براي شروع اگر بخوايد از مرجع تقليد شروع كنيد،با اوصافي ك از دوستتون بيان كرديد مطمئنا در انتهاي مسير دوباره به جاي اول بر خواهيد گشت!!! براي شروع كافيست ارتباط ايشون با خدا را ياداور بشيد و راهنماييش كنيد تا سيمي رو وصل به خدا داشته باشه،همين! براي شروع،الزاما بر نماز تاكيد نكنيد...زماني ك حلاوت وشيريني و احساس سبكي ارتباط با معبود براي ايشون جا افتاد ، اونوقت نماز بهترين راه ارتباطي بين بنده و خدا براي ايشون مطرح و تشريح بشه امان يا حسين(علیه السلام)
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
فکر کنم برای اولین قدم این خوب باشه:
می خواهم با خانوادش آشتی کنه آخه مطمئنم اونا براش دلسوزترند تا من.درسته که به حال خودش رهاش کردن ولی بازم اونا خانوادشن و بیشتر می توانند توی این راه حمایتش کنند اونم که از کارهای گذشتش پشیمانه. میشه بگید چطور با خانوادش آشتیش بدم؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
قبل از هر چیزی یه سوال دارم
شما چقدر خانواده این دوستتون رو می شناسید ؟ جوابش خیلی مهمه |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۲۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۲۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۱ ۲۲:۵۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
اصلاً کاری ندارم که خانواده دوست شما چه جور آدم هایی هستند اما حقیقتش رو بخواهید بیشترین عاملی که باعث میشه فرزندان در یک خانه دین گریز بشن همین خانواده هست.
سخت گیری های بیجا و بی مورد و همچنین رها کردن فرزندان به حال خودشون میتونه همچین عواقبی داشته باشه. به نظر بنده یه عامل دیگه ای در این دوره و زمانه باعث میشه نسل جوان دین گریز بشه اینه که بزرگتر های خانواده جوابی برای علت انجام فرائض دینی یا عدم انجام اعمال حرام نداشته باشن. مشکلی که خودم یه زمانی با اون دست به گریبان بودم. بچه های این دوره زمانه با جواب های سطحی به هیچ عنوان قانع نمی شوند و وقتی قانع نشوند ممکنه در جای دیگه ای دنبال جواب بگردند. حالا اینکه چه جوابی را از چه کسی بشنوند ممکنه باعث رخ دادن خیلی از اتفاقات بشه با تشکر |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
با سلام
در اولین قدم همین صلح و آشتی با خانواده بهترین راه است. گفته دوستمون " در جستجوی سختی" کالا صحیح است که این آشتی مفید یا مضر خواهد بود! پاسخ این موضوع را بفرمایید تا ادامه بحث ان شاالله! یا علی |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خشم...گناه...پشیمانی (لطفا در گفتگو شرکت کنید) | یا ثارالله | 16 | 8,081 |
۱۳/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۲ آخرین ارسال: دل خسته |