|
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
|
|
۱:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام گردان 41 نفره ی اول را گردان علی بن ابیطالب مینامم و گردان 41 نفره ی دوم که در حال تکمیل است را گردان سید الشهدا مینامم هر کسی هر اسمی که دوست داشت میتواند بگوید گردان های اول و دوم تالار بیداری اندیشه به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم نه نه نه به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم) و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند آثار دعای خیر دوستان را در زندگی شخصی و احوالات شخصی خودم خدا وکیلی حس میکنم چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم یا کاشف الکرب عن وجه المهدی [/font] رفقای خوب من همسنگرانم من هر بار که با حضرت استاد مشورت میکنم برای حل مشکلات ایشان به 3 چیز شدیداً تأکید 1- ساعت خلوت باخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2- تضرع به درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3- توسل به اهل بیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایشان تأکید عجیبی دارند بر ساعت خلوت داشتن ساعت خلوت معنایش این نیست که مثلاً در روز لحظاتی به یاد خدا باشیم و با خدا خلوت کینم مسأله فراتر از این است ساعت خلوت چیزی شبیه نماز است چطور اذان که میگویند باقی کارها را تعطیل میکنیم حال هر چه میخواهد باشد ساعت خلوت هم همین طور است زمانی در شبانه روز است(بهترینش لحظاتی پیش از اذان صبح است) که در آن لحظه زمان ملاقات خصوصی من با خدا خودم هست همه چیز تعطیل من میمانم و خدایم دعا و تضرع و مناجات من است و الطاف و رحمت رحیمیه ی پروردگارم فقط من و خدا و اظهار فقر و عجز من و اظهار امید من به خدایم اقرار به قصور و ناسپاسی من و حنان بودن پروردگارم دوستان من میدانید حنان یکی از اسامی خداوند است اما آیا میدانید حنان به چه معناست حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند الله اکبر چقدر این نام خدا زیبا است از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که : اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای خلاصه رفقا زیاد سرتون رو درد نیارم اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است ما یک گفتگوی منتظران داریم در تالار اونجا ویژه دلدادگان یوسف زهرا است محاسن و کارکرد های ویژه ی خود را هم دارد اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند سعی میکنم در پستهای خودم در این تاپیک مطالبی رو به دوستان تقدیم کنم که حقیقتاً به درد خودم خورده معارفی که مقادیری شاید در فضای عمومی تالار به این سبک و سیاق آنها را بازگو نکنم این جا به قولی اتاق خصوصی کسانی است که در حال آماده کردن خود هستند برای روزهای سختی که امتحان بندگی را باید پاس کنند علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد یک نکته ی بسیار مهم از نکته های حضرت استاد ایشان میگفتد رستگاری با عمل حاصل نمیشود رستگاری بی عمل هم حاصل نمیشود پس چه خاکی بر سرمان بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عمل را انجام میدهیم اما به عمل خود اتکا و اعتنا نباید بکنیم ، امید و اتکای ما فقط و فقط باید به فضل خدا باشد فضل میدانید یعنی چه یعنی بی استحقاق بخشیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا علی منتظران و عاشقانی که میخواهند مسئولیت هم بپذیرند و عزم بندگی کردن خدا را دارند [font=Arial] التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه حقیر رو هم دعا نکردید بی زحمت پدرومادر حقیر رو دعا بفرماید االلهم صل علی محمد و آل محمد اللهم عجل لولیک الفرج االلهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
| آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۹, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #421
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۲:۴۶)neda نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم وَيَدْعُ الإِنسَانُ بِالشَّرِّ دُعَاءهُ بِالْخَيْرِ وَكَانَ الإِنسَانُ عَجُولًا ﴿اسراء-۱۱﴾ و انسان (بر اثر شتابزدگي) بديها را طلب ميكند آنگونه كه نيكيها را ميطلبد، و انسان همواره عجول است. و وَإِذَا مَسَّكُمُ الْضُّرُّ فِي الْبَحْرِ ضَلَّ مَن تَدْعُونَ إِلاَّ إِيَّاهُ فَلَمَّا نَجَّاكُمْ إِلَى الْبَرِّ أَعْرَضْتُمْ وَكَانَ الإِنْسَانُ كَفُورًا ﴿اسراء-۶۷﴾ و هنگامي كه در دريا ناراحتي به شما برسد همه كس را جز او فراموش خواهيد كرد، اما هنگامي كه شما را به خشكي نجات دهد روي ميگردانيد، و انسان كفران كننده است! |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۲۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #422
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۲:۵۹)در جستجوی سختی نوشته است: وَيَدْعُ الإِنسَانُ بِالشَّرِّ دُعَاءهُ بِالْخَيْرِ وَكَانَ الإِنسَانُ عَجُولًا ﴿اسراء-۱۱﴾بسم الله الرحمن الرحیم درسته اما اکثر اوقات شرایط ما آنقدر بحرانی نیست... مثلا وقتی داریم حرف بیهوده میزنیم... چی باعث میشه که از ادامه دادن اون حرف خود داری کنیم... یه چیزی این وسط کم میاد که باعث فراموشی میشه.... (یه چیزهایی رو یادم رفته... شایدم هیچوقت بلد نبودم... فقط میدونم ضعف در مراقبه میتونه باعث تشدید این فراموشی ها بشه...) |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #423
|
|||
|
|||
|
شما که استاد هستید در این زمینه
بفرمایید تا ما هم استفاده کنیم.
|
|||
|
۲۳:۴۰, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #424
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من واقعا سوالم بود... ادعایی نیست... واقعا یه مدته درگیرشم... برام سوال شده بود... الان فرصتش پیش اومد که بپرسم... بپرسم که چی میشه اون همه محبت در لحظات کوچک به یک باره فراموش میشه و بعد از آن چیزی جز شرمندگی باقی نمیمونه اگه کسی میتونه راهنمایی کنه... ممنون |
|||
|
|
۲:۰۴, ۲۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۱ ۲:۱۴ توسط ats.)
شماره ارسال: #425
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بنده در حدی نیستم که این سؤالات را جواب بدم ولی مطالبی را که به نظرم میرسه را بیان میکنم امیدوارم مفید واقع بشه: در کتاب معراج السعاده وقتی می خواد راه حلی برای تزکیه بگه می گه باید اول صفات رذیله را دور بریزی ،بعد با تمرین صفات حسنه را در خودت ایجاد کنی و با تمرین آن صفات حسنه را ملکه ی وجودت کنی تا در تو ماندگار بشه! چرا ما کلی تلاش می کنیم و شاید تزکیه می کنیم که مثلا غیبت نکنیم ولی یه دفه حواسمون پرت میشه و انجامش میدیم؟ چون هنوز ملکه ی ذهنمون نشده که غیبت بده! شاید بگین ربطش چیه؟ربطش را در ادامه میگم. حالا میریم سراغ محبت!خودت میگی محبت را به ما باید خودشون بدند.چه زمانی میدند؟وقتی لیاقت داشته باشیم! پس وقتی ازمون می گیرن که لیاقتش را نداشته باشیم.به نظر من این که ما مکررا این لیاقت را از دست می دیم یعنی یه جای کارمون مشکل داره! چرا زمان امتحان یادمون میره باید چی کار کنیم؟چون ملکه ی وجودمون نشده ! این که بعضی از ما حرامی مثل غیبت را حواسمون نیست و انجام می دیم به نظر بنده ی حقیر یعنی در اطاعت از خدا مشکل داریم.یعنی خوب بلد نیستیم اطاعت محض کنیم.چون اطاعت از خدا انجام واجبات و ترک محرمات هست دیگه! نداجان یادته خودت از قول حاج آقا معمار منتظرین چی نوشتی؟ [quoteبحث ولایت بود یه فرمول ساده برای ولایت گفتند: معرفت به امام علی(علیه السلام) + محبت به امام علی(علیه السلام)+ اطاعت از امام (علیه السلام)= ولایت امام علی(علیه السلام) که همونطور که خودتون میدونید اینها به ترتیب هستند: هرچه معرفت به امام بالاتر بره، محبت هم بیشتر میشه ولی تا این مرحله یعنی صرف محبت داشتن، شرط ولایت نیست... هرگاه این محبت به اطاعت برسد، ولایت می آید... بعدش گفتند حالا تکلیف ماها باهمدیگه چی میشه؟ : انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدو لمن عاداکم... یعنی ما باید به عنوان موالیان اهل بیت(علیه السلام) به همدیگر نگاه کنیم...][/quote] همان طور که نوشتی کسی شیعه هست که سه عنصر معرف،محبت و اطاعت را داشته باشه و شیه هم قطعا منتظر هست کسی که از شیعیان واقعی هست یک روز توی امتحان انتظار رد نمیشه و روز دیگه قبول بشه فکر میکنم کسی مثل من که توی معرفت امامش هنوز مشکل داره دیگه انتظاری نیست که در این امتحان ها قبول بشه (۲۶/آذر/۹۱ ۲۳:۱۰)neda نوشته است: یه چیزی این وسط کم میاد که باعث فراموشی میشه. اون چیزی که شاید در بعضی ها کم هست به نظربنده ی حقیر در اطاعت هست. در اون تزکیه ای که باید بکنیم باید اطاعت محض از امامان را یاد بگیریم. خدایا کمکم کن مانند صفینی ها نباشم تا از امامم را اطاعت نکنم معذرت می خوام که از واژه ی ما استفاده کردم."ما" را برای کسانی که مانند خودم این مسائل را دارند به کار بردم. |
|||
|
|
۷:۰۴, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #426
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام شاید این هم به درد بخوره http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...8%A7%D9%87 البته کاش ادامه پیدا میکرد
|
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #427
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۱:۲۶, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۱:۵۵ توسط omidman.)
شماره ارسال: #428
|
|||
|
|||
|
سلام. صدبار اگر توبه شکستی.... ما که حسابش از دستمون در رفته و حسابی روسیاهیم. اگه به عنوان یه وسیله، که فقط یه کوچیک فایده داره بهم نگاه کنید ممنون میشم... ما که روی دیدن امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو نداریم، بذار حداقل یه کامنت برا سربازای مشتاقش بذاریم شاید...
خدا قوت سرباز؛ هرچی می تونی محکم باش، فرماندت آخر فرمانده هاست... |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #429
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم چه شده... ساکت شدیم... چه شد آن جمع پرشور و نشاط؟ دنیای انتظار هنوز همان دنیاست... آقایمان هنوز همان آقاست... نمیدانم چه شده... شاید دنیا مشغولمان کرده... یکی را به درس یکی را به کار یکی را به کنکور یکی را به ازدواج یکی... و یکی باید منتظر بماند که این:یکی یکی ها" روزی فرصت داشته باشند... شایدهم من اشتباه میکنم ... بابت جمع بستن عذر میخواهم... آمده بودم که نبودنم را تمدید کنم... یه پست قدیمی... خواندش بی شک خالی از لطف نیست: (۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۳)علی 110 نوشته است: نمیخواهیم کوه ها را جابه جاکنیم ادامه مطلب اون جاهایی که قرمز کردم رو الان خیلی بیشتر میفهمم... معنای حیات قلب... جلسات هفتگی حتی دونفره... حتی مجازی هم میشه و حتی در حد یک ایمیل.. التماس دعای فراوان در حق همدیگر و بخصوص در حق آقا یاعلی در پناه حق |
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #430
|
|||
|
|||
|
آقا اگه ما بخوایم سرباز امام زمان باشیم، ولی سر و گوشمون بجنبه و یه نمه شیطنت کنیم، یه جاهایی کم کاری کرده باشیم و از دستمون در بره، ما رو اینجا راه میدن؟؟؟
تو بهشت چی؟ (صادقانه گفتم، آخه من که معصوم نیستم، خیلی هم مذهبی نیستم. چه کنم؟؟؟) پنت هاوس هم نشد طبقه همکف که راه میدن. نمیدن؟؟؟ جهنم که دیگه راه میدن(نگو نه که ناراحت میشم)... من سابقه کاری دارم ها!!! قبلا تو گردان شیطان، امیر سپهبد بودم ولی میخوام سرباز صفر خدا و امام زمان باشم. آقا ما رو ثبت نام میکنین(اصلا من با این شرایط سرباز حساب میشم)؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 3 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یه پیشنهاد!!! آیا عملی میشه!!! قرارگاه بیداری اندیشه! | مهدی2012 | 13 | 5,622 |
۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۱۵ آخرین ارسال: سعدی |
|
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,182 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,259 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,796 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) | علی 110 | 24 | 17,533 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|