|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۸, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
نقل قول:یبار یکی از اقوام ما فوت کرده بود و من گریه ام بند نمی اومد و در نماز هم همچنان گریه میکردم یعنی اون موقع کار حرام انجام دادمبله نمازت باطل شده (البته از مرجع تقلیدت استفتا بگیر) نقل قول:در کل معما کمی چند پهلو هست.همه جواب ها غلطه اگر عدم تساوی داشت سوال که دیگه جوابش معلوم بود همه چی مساوی بوده اتوبوس ها مثل هم تعداد سرنشین ها اندازه هم شکل صندلی ها مثل هم و.... همه چی مثل هم ولی یکی فقط جلوییهاش اسیب دیدند یکی فقط عقبی هاش اگر گفتید علت چه بوده؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۱۶:۴۸)ahmad1300 نوشته است: اگر عدم تساوی داشت سوال که دیگه جوابش معلوم بودسلام خوب خیلی عجیبه.آخه چیزی که گفتم بر اساس قوانین فیزیکی بود.نمیشه که دو تا سیستم یک سان یک نوع ضربه بخورند اما دو نوع پاسخ بدند.مگر این که یک چیزی فرق بکنه ، دستگاه مختصات یا هر چیز دیگه. |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۷)دل خسته نوشته است: سلاماز این سولا است که نکته انحرافی داره لابد یه ماشین هم از پشت زده در سوال ذکر نشده
|
|||
|
|
۲:۳۰, ۱۲/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۲:۳۳ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
نه همه پاسخ هایی که دادید غلطه
|
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۲/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۱۴:۱۴ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
جواب اینه: خواست خدا بوده D: D : D: D: D:
|
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
اقا مسئله کمربند ایمنی بوده...
تویکی از اتوبوسها مسافر جلویی کمربند نبسته مجروح شده تو اون یکی مسافر عقبی... ضمنا سرعت زیاد اتوبوسها هم عامل دیگه ی تصادف بوده.... کمربند ایمنی خود را بعد از نشستن در ماشین ببندیم.... |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۲/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۲۳:۱۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۱ ۱۴:۰۸)ahmad1300 نوشته است: جواب اینه: خواست خدا بوده D: D : D: D: D: سلام پس دیدی جواب من درست بوده! یک طرف عدم تساوی برقرار بوده ، جواب دوستمون که سرکاری هست هم درست بود. در ضمن ، خداوند بدون اسباب کاری نمی کنه ، پس مطمئنا این عدم تساوی غیر از خواست خدا در خود سیستم ها هم مشاهده خواهد شد. اما یک معمای شرعی دیگه می دونیم که سگ نجس هست ، همه چیزش.حالا یک ظرف آب داریم ، اگر سگ درش کمی بول کنه نجس نمیشه ، اما اگر کمی ازش بخوره نجس میشه ، چرا؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۱ ۲۳:۱۵)دل خسته نوشته است: اما یک معمای شرعی دیگه احتمالا میزان آب دقیقا به اندازه ی میزان آب کر است(که جرمش ۳۷۶/۷۴۰، ۳۷۷، و ۳۸۴ کیلوگرم و غیر آن ذکر شده) و اگر سگ بول کند لاجرم نجس نمی شود اما کمی که بخورد از حد کر بودن خارج و چون توسط دهان سگ نجس شده است و کمتر از کر هم گردیده پس شد آنچه که شد.
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
نقل قول:حتمالا میزان آب دقیقا به اندازه ی میزان آب کر است(که جرمش ۳۷۶/۷۴۰، ۳۷۷، و ۳۸۴ کیلوگرم و غیر آن ذکر شده) و اگر سگ بول کند لاجرم نجس نمی شود اما کمی که بخورد از حد کر بودن خارج و چون توسط دهان سگ نجس شده است و کمتر از کر هم گردیده پس شد آنچه که شد.چه جالب تا رفتم این رو ارسال کنم شما ارسال کردی !!!!! احتمالا تله پاتی شده جواب از ذهن من به ذهن شما رفت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |