کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مهمترین ضعفهای تالار بیداری اندیشه در کجاست؟
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 247 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
۱۴:۵۹, ۲۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به اینکه این تالار هدفش بیداری انسانهاست و در نهایت سعی میکنه که قدمی کوچک در راه اسلام و منجی آخرالزمان برداره و تالار رو متعلق به ایشون میدونیم

همیشه سعی کردیم همه جوانب امر رو رعایت کنیم و بستری رو فراهم کنیم که هر کسی در حد و توان خودش در این امر فعالیت کنه
حالا یکی در زمینه دشمن شناسی. یکی در زمینه مسائل مهدوی. یکی در زمینه مسائل تاریخی یا عقلی و ...

البته محدودیتهایی هم گذاشتیم که واقعا هم نیاز بوده، هم اینکه خود ما هم تابع محدودیتهایی هستیم........

به هر حال احساس کردم به جای اینکه انتقادها پراکنده باشه و در پیام خصوصی و ... باشه، یک نظرسنجی عمومی بکنیم و اگر واقعا نیازه، یک بازنگری در مسائل داشته باشیم

1- دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید. الکی هم همرو تیک نزنید Smile
2- اگر انتقاد مبسوطی دارید بنویسید ولی تا حد امکان اسم کسی رو نبرید که اصل انتقاد شما نادیده گرفته نشه (بهترین انتقاد شما انتقادی است که همراه با راهکار مشخص و عملی باشد)

سعی می کنیم نهایت سعه صدر را به خرج دهیم Dodgy Big Grin
التماس دعا

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Agha sayyed ، Hadith ، Farzaneh ، rastin ، أین المنتظر ، وحید110 ، سید ابراهیم ، m.hossein ، فاطمه خانم ، EMPERATOR ، حسن.س. ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، جویای حقیقت ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، محمود ، شهرام ، خیبر110 ، yamin ، hesam110 ، Ramin_Ghn ، مفقود الاثر ، حسن عزتي ، mohamad ، فدک زهرا ، blue.blood ، سرباز سید علی ، انتخاب ، soshiant ، erfan rostami ، SARV ، AMINI ، Admirer ، ANTI satan ، Justice Bringer ، ali0077

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۷, ۱۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۲۰:۵۵ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #141

نقل قول:بنده هم ی پیشنهاد دارم
پیشنهاد میکنم دوستانی که نحوه نظارت رو قبول ندارن خودشون یه تالار گفتگو بزنن.
یه مدت نظارت کنن
بعد که با مشکلات آشنا شدن !!
تالارشونو ببندن و برگردن همینجا!!!
با تشکر!!

با سلام
کاربر گرامی!
فکر می کنم مزاح فرمودید
این پیشنهاد شما اصلا عملی نیست.
من خودم طراح سایتم و می دانم طراحی و مدیریت یک تالار چه هزینه و زمانی لازم دارد.
در ضمن ما زحمات ناظران را به طور کلی نفی نمی کنیم. اگر نقدی وارد می کنیم برای بهتر شدن عملکرد این عزیزان است.
ناظران هم نقدهای ما را شخصی برداشت نکنند. همه آنها برای ما محترم هستند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، MAHDI59 ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، ترنم ، soshiant
۲۱:۱۸, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #142
آواتار
محض اطلاع دوستان عرض می کنم شخص بنده به کمک دوستان ناظر، سخت گیری زیادی روی انتخاب ناظران داشته و داریم. مهمترین مسئله هم اخلاق خوب و قدرت کنترل تنش ها بوده به اضافه داشتن اطلاعات تا حد مقدور... خوب یا بد، بضاعت ما همینقدر هست.

هدف ما از راه اندازی تالار هم فقط شناخت دشمن، نشر معارف قرآن و اهل بیت علیهم السلام و معرفی الگوهای نمونه از بزرگان و شهدا و ... هست. همه اینها هم برای این هست که قدمی برداریم به سمت جامعه مهدویت. اگر کسی به نیت ما شک داره خوب ایشان را به خیر و ما را به سلامت. اینجا موندن دوستان چه خیری می تونه داشته باشه؟ ما که کسی رو مجبور نکردیم بیاد اینجا. اینهمه سایتهای ...

اگر هم به نیت و صداقت مجموعه ناظران اینجا اعتقاد و باور دارن، کمبودها رو تحمل کنن. اگر هم آدم خوش اخلاق با معلومات در همه زمینه های علمی، سینمایی، مذهبی، توحیدی، اخلاقی که کارهایش همه با اخلاص برای خداوند هست و لحظه ای از یاد خداوند غافل نمی شود و اصلا دنبال هوای نفس خودش نیست و عدالت کامل در قضاوتها دارد و هیچ خطایی هم مرتکب نمی شود و ... سراغ دارین به ما بگین ناظرش کنیم.

فقط نیمه خالی لیوان رو نبینیم. این ناظران کارمند دولت نیستن و حقوق هم نمی گیرن. مدیریت تالار و قبول چنین مسئولیتی در محضر خداوند برای کسی که حساب و کتاب قیامت براش مهمه کار راحتی نیست. خیلی مسائل هست که از دید و ذهن خیلی از کاربران پوشیده است و اصلا از چنین مسائل و دغدغه هایی خبر ندارن. البته قرار هم نیست خبردار بشن. قرار بر این بوده که فضایی ولو دست و پا شکسته مهیا بشه برای استفاده طالبان حقیقت. البته این به معنای عدم انتقاد پذیری ما نیست اما....

من بارها گفتم و بازم میگم. هم خودم و هم بقیه ناظران و معاونان و خانمها و آقایون در این مسئولیتی که پذیرفتن خطاهایی داشتن و دارن و خواهند داشت. این طبیعیه. هر کسی هم بیاد جای اونها این شرایط پیش میاد. مگر اینکه قانون بی قانونی بگذاریم که هر که هر چه دل تنگش می خواد بگه که خدا میدونه بالای 50 درصد وقت کاربران تالار اتلاف میشه در حاشیه ها و دعواها و توهین ها و .... ولی وقتی قاونی گذاشته بشه حتما موارد برخورد پیش میاد و مواردی که ممکنه مجری قانون خطایی در کارش داشته باشه.

درستش اینه که اگر ضعفی دیده میشه از هر کدوم از ناظران، خوب خیلی دوستانه به طور خصوصی تذکر بدن. اگر حل شد که خدا رو شکر و گرنه اگر خیلی اشتباه فاحش بود به مدیران رده بالاتر اطلاع بدن تا پیگیری کنن. اما در همین حد کافیه. شما وظیفه الهی و عقلی و عرفی خودتون رو انجام دادین. دیگه می مونه اینکه برای چی به تالار اومدین. اگر نیت خدایی باشه تکلیف فردی روشنه اگرم نیست باز هم تکلیفش روشنه.

در باب تذکر دادن هم درسی از بزرگان هست که اگر تذکر دادن ما با نیت خیرخواهی برای اون فرد باشه زمین تا آسمون لحن و ادبیات کلام ما فرق میکنه تا حالتی که برای هوی نفس و خودخواهی خودمون تذکر بدیم. مطمئنا اثر اون تذکر با این تذکر هم از زمین تا آسمون متفاوت خواهد بود. البته این تذکر خطاب به فرد خاصی نبود خدایی ناکرده بلکه مخاطبش خودم هستم تا همه کاربران دیگه.

امیدوارم بیشتر از اینها شاهد الفت و دوستی بین شیعیان امیر المومنین باشیم....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، ELENOR ، N.Mahdavian ، سید ابراهیم ، rastin ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، somayeh ، خیبر110 ، Admirer ، مجید املشی ، شیدا ، Havbb 110 ، ANTI satan ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، black ، meshkat ، soshiant
۱:۳۱, ۱۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۱ ۱:۴۳ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #143

انشالله حذف و دسبردی تو کار نباشه ها.

نقل قول:
(۱۱/دی/۹۱ ۲۳:۴۷)ELENOR نوشته است:  ان شالله از این به بعد با خانم های تالار هم مودبانه تر و با احترام بیشتری صحبت می کنید برادر گرامی ...
یا علی

انشاالله شما هم از این به بعد اول خودت عمل میکنی درس حرف زدنو - بخصوص با بزرگترت که جای باباته- بعد به دیگران میگی. متلتفت شدی؟ در ضمن خانمهای تالار وکیل وصی نمیخوان خودشون ربون دارن و از خودشون دفاع میکنن. بنده هم اصلا حاضر نیستم با وکیل کسی بحرفم. هر وقت با وکیل کسی حرفیدم اونوقت وکیلش بیاد جلو.

نقل قول: اول باید بگم شخصی که این طور صحبت میکنه و اصلاحش هم نمیکنه در درجه اول به خودش توهین کرده و شان و ادبش خودش رو برده زیر سوال ... کسی که بارها و بارها توهین و مسخره کرده دیگران را با این لحن دون از ادب ادامه داده برای خودش ارزشی قائل نیست ... دیگران برای هم چین فردی چه ارزشی می تونن قائل باشند؟؟

راسی داش خارج تو و امثال تو که انقد ادعاتون میشه این چه لحن حرف زدنه؟ چرا کسی تو رو واس این نوع حرفت محروم نکرد؟ واس چی کسی کاری نکرد که از این به بعد نوشته هات باس به تایید مدیران و ناظران برسه؟!!!! واس چی واس خودتون مصونیت درس کردید که هر کاری دلتون خواس بکنید و هر حرفی دلتون خواس بزنید؟ آی خوشم میاد خدا بنده هاشو اینطوری به خودشون میشناسونه . شماها که اینجا واس خودتون اینطوری امنیت درس کردید فردا اگ تو این مملکت پستی بیفته دستتون دیگه خدارو بنده نیستید. مث همین اق زاده ها و اون سه نفر که کشتن بچه های مردمو الان راس راس واس خودشون میچرخن و مثل فلان ریس مجمع که خودش و بچه هاش ازادن. میبنی خدا به خودتون داره نشون میده که چیکار هستید

. نیازی نی خدا به ادم قدرت زیادی بده تا معلوم بشه توش گند میزنه یا نه

. خدا یه کار و یه قدرت کوچیک به ادم میده بعد میگه با همین خودتو بشناس که چیکاره هسی. بد بختی اینه که قدرت اینجا مجازیه . وای که اگر حقیقی بود

. برو دادش نصایح و پنداتو واس خودت زمزمه کن نه برا من. حنای امثال شما واس من رنگی نداره هر وق شما ناظرا و مدیرا ومعاونا خودتونو درس کردید و خودتونو با دیگران یکی دونسید اونوقت شاید حرفتون به دل بشینه والا حرف اشراف و طبقات بالا و اونای که مردمو گوسفند فرض میکردن و خودشون ادم میدونستن و از همه چیز مصون ، هرگز به خورد مردم نرف تو تاریخ. واقعا ادم منصف و با وجدانی اگ تو این تالار هس بیاد ببینه چرا باس یه همچین ادمی که هرچی از دهنش در اومده بار من کرده نباس مثل من مثلا تنبیه بشه و چه میدونم محروم بشه. مگ خونش از من سرخ تره؟ مگ معصومه که از برخورد باس معاف باشه

. واقعا تا الان نشده یک نفر ناظر یا مدیر و معاون بتونه به این سوال جواب بده. تو بند 8 قانون سست و از هم گسیخته این تالار فقط تفکر حسنی مبارک و قدافی و بن علی و صدام حسین و عبد الله صالح و .... پیاده شده که خودشون و خانوادشون از همه چی مصون بودن و بقیه مردم باس به بدترین نحو تنبیه میشدن

. واقعا اگ یکی تونس بیاد جواب بده. واس چی همشون ساکتن؟ چون میدونن حق دارم میگم. خوب شیطون براتون بزک کرده و توجیه هات براتون درس میکنه که بابا ما باس اداره کنیم اینجا رو ما باس فلان کنیم اینجارو اگ ما هم بخوایم تنبیه بشیم که نمیشه چرخوند اینجارو ما واس خدا کار میکنیم و.... نه داداش و ابجی خیالات نکن. شیطون که نمیاد بت بگه بیا برو بهش نامردی کن . اون با همین تفکرات شما ها رو میکشونه به ظلم و نامردی. با همین رفیقم و برخی دیگه از بچه ها هم همین کارو کردید اگ اون روز ناظر و معاون و برخی دیگه خودشونو مصون نمی دیدن هرگز به خودشون اجازه نمیدادن که ابروی یه مومنو بریزن جلو چشه ملت و نامه های خصوصیه طرفو واس خودشون لو بدن و به اق بیدارم دروغ نامه بدن که فلانی به ما توهین میکنه تو پیامای خصوصیش. به شرف مولا علی قسم که من رفیقمو میشناسم محاله ممکنه بیاد فحش بده و توهین کنه اما همینا واسش پاپوش درس کردن و تهمت بارش کردن. واقعا نمیخواید به خودتون بیاید؟ اق بیدار میاد میگه من نمیتونم ناظرا . مدیر و معاونامو محروم یا تنبیه کنم؟ واس چی نمیتونی؟ مگه اینا از اسمون اومدن که نمیتونی؟ کی این تالارو رونق داد و انداختش سر زبونا. همین کاربرای عادی. اق بیدار ناظرا و مدیران و معاونای شما فقط 20-

- 30 نفرن و خودتم خوب میدونی که این تعداد ادم هرگز نمیتونه اینجارو معروف کنه . اما ما کاربرای عادی 7 هزار نفریم این ما 7 هزار نفر هستیم که اینجارو رونق دادیم نه اون 20 - 30 نفر. شده جنبش وال استریت. اق بیدار ما 99 درصدیم و شما یک درصد. به خودت بیا برادر. داش متی بس نیس؟ کی میخواید بیدار بشید؟ اق بیدار وقتش نی بیدار بشی؟ شیطون چقد خوشگل اینجارو براتون زینت داده. من دشمنتون نیسم چون دلیل نداره که باشم . بی انصافم نیسم سر موقش خوبیای اینجارو هم براتون میگم اما خولقو خوم اینطوریه دیگه . داداشه باس یه جا رو درس کنم والا کوتاه نمیام . اگ میبیند من بد جوری عدالت خوام میتونید مث این ریس مجمع هسش. مث همین منو سر به نیس کنید از اینجا بندازیدم بیرون تا دیگه پا نزارم رو .....متون. متاسفم واس بچه های اینجا که هیچ کدوماشون دمشون در نمیاد واسه این نامردی و بی عدالتی ک داره سرشون میاد. بازم صد رحمت به خودمون که مال نسل دو هسیم و هنوزم اون روحیه انقلابی تو وجودمون ریشه داره. جونای این دوره زمونه بدجوری روغنی نبات مسلک شدن. اق بیدار و داش متی و برو بچه ای استقلال و بچه های 88 و بجه های زحمت کش شهرداری توجه بفرماید که بنده اصلا دشمنی ندارم فقط میگم باس همه تو یک سطح باشیم همونطور که از اول تاریخ همه پیامبرا اینو فریاد میزدن.

.

نقل قول: 1. اول باید بگم شخصی که این طور صحبت میکنه و اصلاحش هم نمیکنه در درجه اول به خودش توهین کرده و شان و ادبش خودش رو برده زیر سوال ... کسی که بارها و بارها توهین و مسخره کرده دیگران را با این لحن دون از ادب ادامه داده برای خودش ارزشی قائل نیست ... دیگران برای هم چین فردی چه ارزشی می تونن قائل باشند؟

متاسف باس بود برا این چند نفر ( ) که راحت زیر توهینات به بنده شکر میزارن. البت الان در میان و میگن ما منظورمون این نبوده و معناش این نبوده. باس بهشون گف اگ منظورتون تشکر از توهین این داش خارج نبوده میومدی حداقل یه پست زیرش میزدی و بش میگفتی دادش ما این تشکرو واسه فلان حرفت نزدیما واس مثلا بند دویوم حرفت بود و حرف اولت درس نیس و توهین کردی به این بنده خدا

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، Reza2035 ، black ، ایرانی
۱:۵۸, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #144
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامSmile

نقل قول:این نظر شماست [تصویر: happy.png]
برخی حذفها از سوی ناظران نشانگر عملکرد سلیقه ای و گزینشی در راستای تفکرات خودشان است.
اما تالاری که عنوان بیداری اندیشه را دارد باید دارای فضایی آزاد و چند صدایی باشد تا همه بتوانند در شرایط برابر به بیان دیدگاه هایشان بپردازند.

سلام خانم ایرانی

حق با شماست

اما شما به این نکته دقت نفرمودید که در بحث اصول مدیریتی ، حالا مدیریت عالی باشه یا مدیریت جزء ، شما هیچ مدیری رو نمی توانید پیدا کنید که در کار خود اعمال سلیقه شخصی نکنه ، ما یکسری از وظایف مدیریتی تعریف می کنیم که نشانه دهنده مسیر و جهت حرکت است و هر مدیر سعی می کند با روش ها و تز های مختلف مدیریتی ، در این مسیر حرکت کند . در همه جا همین گونه است به تبع در تالار ما هم هر مدیر روش خاص خود را در مدیریت دارد که با مدیر بخش دیگر می تواند کاملاً متفاوت باشد . اما در مجموع مدیران به اصول مدیریتی مشترک که توسط مدیر کل تالار (ادمین) تعریف شده است، پابندند. مدیران مسیر جدیدی نتوانند تعریف کنند و از مسیر تعریف شده خارج شوند اما می توانند در مسیر تعریف شده ، نظرات مدیریتی خود را اعمال کنند که البته نباید این روش های اعمال شده با اصول مدیریتی محل فعالیت در تضاد باشد. مدیران در تالار هموراه سعی نموده اند که در مسیر تعریف شده حرکت نمایند و اگر احیاناً مدیری نظر شخصی متضاد با اصول ارایه کرده ، حتماً از جانب مدیران ارشد تذکر دریافت کرده است. پس صحبت شما از نظر "منطق مدیریت" جسارتاً به نظر صحیح نمی آید .
اما همانطوری که گفته شد برخی موارد پیش آمده که مدیری نظر شخصی اعمال کده ، اما از جانب مدیر کل تالار به او تذکر داده شده و اصول مدیریتی برای او مجدداً تبیین شده است . پس تصور نشود که مدیریت کل تالار توجه ای به افراد تحت مدیریت خود ندارد .

نقل قول:ظاهرا ناظران از بین کاربرانی انتخاب می شوند که فقط از نظر اخلاقی خوب باشند اما از نظر معلومات و بحث و استدلال خیر.
بنده با وجود اینکه مدت کوتاهی است در این تالار در بحثها شرکت می کنم اما دیده ام که ناظران وقتی قادر به پاسخ منطقی نباشند پستها را حذف می کنند یا برچسبهای مختلفی به افراد می زنند.[تصویر: angry.png]

خواهر محترمم ، در تالار بیداری اندیشه معمولاً مدیران را براساس علم و توانایی فرد در پاسخگویی به مباحث انتخاب و در محلی که بیشترین تسلط را دارد قرار داده می شود . یکی از مهمترین مباحث در انتخاب یک مدیر ، میزان علم آن فرد است . اما لازم است به نکته مهمی در این رابطه اشاره نماییم ، ما در چارت مدیریتی تالار ، یک عنوانی مدیریتی متفاوت با اکثر تالار ها داریم که باید به آن توجه شود و این تفاوت هم با دلایل خاصی بوده . در تالار بیداری اندیشه ما عنوان ناظر را داریم به جای مدیریت ، برعکس اکثر تالارها که از عنوان مدیریت استفاده می کنند . اما بار معنایی این دو کلمه بسیار متفاوت است ، خواهر خوبم . وظیفه یک ناظر صرفاً نظارت بر نحوه عملکرد مجموعه ای که به او محول شده است ، می باشد . ناظر باید درستی و صحت محصولات تولید شده که در تالار ما تاپیک ها است را چک کند . در مورد ناظر بایدی وجود ندارد که در مباحث شرکت کند چون وظیفه او چیز دیگری است ، اما مدیر کل تاکید داشته حتی الامکان ناظران در بحث ها شرکت کنند . اما معنای کلمه "مدیریت" بسیار متفاوت است با معنای "ناظر" . مدیریت معنای جامعی دارد و مسئولیت های بسیار سنگینی دارد ، باید تا می تواند و از نظر وقتی برایش مشکل نیست در مباحث شرکت کند . پس مدیران باید از نظر اطلاعات در سطح قابل قبولی باشند که در تالار ما نیز سعی بر این موضوع بوده است . اما در مورد بحث حذفیات ، اگر مطلبی مخالف با قوانین تالار نباشد ، هیچ مدیری نمی تواند بی دلیل حذف کند ، اگر کسی مطلبی از او بی دلیل حذف شده باید از طرق مدیران ارشد پیگیر باشد که اگر موضوع با دلیل منطقی حذف نشده باشد مجدداً برخواهد گشت . ما هیچ وقت خود را از اشتباه منزه نمی دانیم ، هر انسانی ممکن الخطاء است . برخی مواقع ممکن است مطلبی با منطق صحیح حذف نشده باشد اما اگر مدیری که حذف کرده نتواند دلیل صحیح و منطقی بیاورد مجدداً موضوع باز می گردد .

نقل قول:کپی پیست کردن ناظران را هم به کارهای حسنه بالایشان اضافه کنید. [تصویر: wink.png]

خواهر محترمم همیشه انتقاد کردن کار بسیار ساده ای است اما در میدان عمل است که آدم مشکلات را می بیند. در تالار بیداری اندیشه یکی از مباحث بسیار مهم آن است که از کپی پیست کردن خودداری شود و حتی بر ناظران تاکید شده که به کاربرانی که بیشترین کپی پیست را دارند تذکر داده شود که از این کارها کمتر انجام دهند . این یکی از اصول مدیریتی تالار است که همیشه بر آن تاکید شده است . اما بعضی مواقع یک مطلبی وجود دارد که در درجه اهمیت بسیار بالایی قرار دارد و لازم است در تالار وجود داشته باشد و چون مطلب مشابه نیست ، مطلب از جایی دیگر آورده می شود . پس کپی پیست هست تا کپی پیست !

نقل قول:انشاالله شما هم از این به بعد اول خودت عمل میکنی درس حرف زدنو - بخصوص با بزرگترت که جای باباته- بعد به دیگران میگی. متلتفت شدی؟ در ضمن خانمهای تالار وکیل وصی نمیخوان خودشون ربون دارن و از خودشون دفاع میکنن. بنده هم اصلا حاضر نیستم با وکیل کسی بحرفم. هر وقت با وکیل کسی حرفیدم اونوقت وکیلش بیاد جلو.

برادر خوب و بزرگم ، ببینید بحث ما این است که تالار بیداری اندیشه جزء تالار هایی است که براساس مذهب شکل گرفته است و زمینه فعالیتش نیز در مورد مهدویت و مباحث آخر زمانی است . به همین خاطر شالووده تالار بر اساس مذهب شکل گرفته است از این رو هر کاربری باید به این نکته توجه داشته باشد . برادر بزرگم هر مکانی که ما وارد می شویم باتوجه به فضایی که دارد ما نیز باید رفتار و گفتار خود را نیز تغییر بدهیم در غیر این صورت مشکل بوجود می آید ، بع عنوان مثال یه زمانی شما پیش دوستان صیمی خود هستید نو برخورد و رفتار شما جوری است که فقط مخصوص همان فضا است شوخی می کنید از لحن گفتاری خاصی استفاده می کنید ، اما وقتی خانه می روید قطعاً این برخورد را با پدر و مادر خود ندارید و همواره سعی می کنید از لحن مودبانه ولی راحت استفاده کنید ، به عنوان مثال ما هیچ وقت به مادر یا پدر خود نمی گوییم داداش یا آبجی الان که تو آشپزی جون دایی یه حالی بده یه چای دیشلمه هم برامون بریز بزنیم بر بدن روووشن شیم جون داداش . شما می توانید از این لحن برای رفقا و دوستان نزدیک استفاده کنید اما برای خانواده این لحن باعث کدورت و ناراحتی بسیار زیادی می شود . حتی برخورد ما در محیط کاری نیز متفاوت تر است با رفتار و برخورد ما در خانه شخصی خود ، در اداره سعی می کنیم حتی الاماکن رسمی تر و مودبانه تر برخورد کنیم چون در غیر این صورت می تواند مشکلاتی برای ما ایجاد کند ، به عنوان مثال ما به ارباب رجوع که نمی گوییم که جون داداش امروز حس حال کار کردن نیست جون دایی بیا برو فردا بیا اون موقع کارت رو ردیف می کنم جون دایی و... برادر خوبم پس هر مکانی نیز نوع برخورد ، صحبت و گفتمان خود را دارد که ما نیز آن را عایت می کنیم بدون آنکه کسی از ما درخواست کند . چون عرف جامعه این است . برادر بزرگم در مورد تالار بیداری اندیشه نیز همینطور می باشد ، چون ما تالار را براساس مذهب و اعتقادات شکل داده ایم و از انجایی که در مذهب بر ادب و احترام تاکید بسیار زیادی شده است ، به همین خاطر ما نیز یکی از اصول مهم را در تالار بر رعایت ادب و احترام متقابل قرار داده ایم ، برادر خوب و بزرگم ممکن است در صحبت شما به ادبی نباشد اما چون لحن صحبت شما مناسب فضا و مکان دیگری است و فضا و مکان تالار گونه ای دیگر ، نوع صحبت شما به گونه ای دیگر تعبیر می شود مانند همان مثالی که خدمت شما ارایه شد .Blush

لازم است در پایان از شما و دیگر دوستان تشکر کنیم که با نظرات سازنده تان ما را در پیش برد اهداف تالار که همان بیداری اندیشه است ، یاری می نمایید.

موفق و موید باشید Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ایرانی ، ELENOR ، سید ابراهیم ، N.Mahdavian ، بیداری اندیشه
۶:۴۱, ۱۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۷:۰۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #145

نقل قول: وظیفه یک ناظر صرفاً نظارت بر نحوه عملکرد مجموعه ای که به او محول شده است ، می باشد . ناظر باید درستی و صحت محصولات تولید شده که در تالار ما تاپیک ها است را چک کند

موافقم. اما در مباحث علمی این کار به سادگی میسر است. یعنی فرضا ناظر میتواند به طور صددرصد مشخص کند که یک زبان برنامه نویسی تحت وب است یا تحت ویندوز. اما در مباحث اعتقادی و مذهبی خصوصا آنهایی که در قرآن یا سنت به طور مشخص از آنها سخن نرفته تعیین درستی یا نادرستی مطالب از سوی ناظران؛ فقط اعمال سلیقه شخصی یا اعمال نظر در راستای مطالعاتی است که از نظر خودشان پذیرفته شده و بی ابهام به نظر می رسد اما از سوی سایرین خیر.
البته چون سیاست تالار پاسخ به شبهات نیست پس فرض بر این است که تمامی قوانین مذهبی پذیرفته شده هستند و اکنون این پرسش پیش می آید اگر در این محیط این قوانین به صورت پیش فرض اثبات شده در نظر گرفته میشوند پس تایید تاپیکهایی درباره این قوانین و بحث در خصوص آنها چه توجیهی دارد؟ آنهم بحثی که از ابتدا مخالف حق اظهارنظر نداشته و فقط موافقان حق سخن گفتن دارند؟
پس یا نظارت ناظر اشکال دارد (نباید این تاپیکها تایید شوند) یا نظرات نباید حذف و تعدیل شوند. مگر آنکه اهانتی در آنها باشد.

نقل قول:شما هیچ مدیری رو نمی توانید پیدا کنید که در کار خود اعمال سلیقه شخصی نکنه

نقل قول:در تالار بیداری اندیشه ما عنوان ناظر را داریم به جای مدیریت

طبق فرمایشات بالا (که کاملا صحیح هستند) این مدیران هستند که دارای اختیارات تقریبا کامل بوده و می توانند برای هدایت مجموعه تحت امرشان در راستای تفکراتشان عمل کنند. اما ناظران فاقد این اختیار هستند. لذا بحث اعمال سلیقه شخصی درباره ناظران منتفی به نظر می رسد. فرضا وقتی جناب بیداری اندیشه بفرماید: "سیاست ما پاسخ به شبهات نیست" سلیقه شخصی ایشان برای هدایت تالارشان این است. پس ناظر نمیتواند بگوید: "نظارت من پاسخ به شبهات است اما در صورتی که این پاسخها اثبات موضوع باشد نه نفی آن"
و لذا تایید تاپیکهای خلاف سلیقه مدیریت و حذف نظرات مخالف از سوی ناظران که با موضع کاربران روبرو شود اشکالی است که به ناظران وارد است.
متاسفانه در تالار مورد بالا (که با رنگ بنفش مشخص کرده ام) فراوان به چشم می آید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، سید ابراهیم ، در جستجوی سختی ، فاطمه خانم ، ترنم
۸:۵۵, ۱۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۷:۱۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #146
آواتار
نقل قول:انشاالله شما هم از این به بعد اول خودت عمل میکنی درس حرف زدنو - بخصوص با بزرگترت که جای باباته- بعد به دیگران میگی. متلتفت شدی؟ در ضمن خانمهای تالار وکیل وصی نمیخوان خودشون ربون دارن و از خودشون دفاع میکنن. بنده هم اصلا حاضر نیستم با وکیل کسی بحرفم. هر وقت با وکیل کسی حرفیدم اونوقت وکیلش بیاد جلو
1. لحن من در کمال ادب و نزاکت بود.
خانم های تالار بارها به شما تذکر داده اند ...ولی شما به آنها گوش دادید؟؟؟
وقتی یک خانم به شما میگوید من را خانم فلانی صدا کنید و شما اصلا و ابدا گوش نمیدهید و باز با اسم کوچک و لحن زننده خطاب میکنید چه انتظاری دارید از مدیران که بهتون اخطار ندهند؟؟

بعد میگویید "من سنم بالا است .... احترام مرا نگه دارید"
ما هم وکیل وصی نیستیم ... مدیر و ناظر تالار هستیم که وظیفمون همینه که محیط تالار رو سالم نگه داریم تا همه بتونند ازش استفاده کنند ...

فی امان الله ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، در جستجوی سختی ، سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، ایرانی ، خیبر110 ، ترنم ، N.Mahdavian ، faateme-313
۴:۰۰, ۱۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۷:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #147

ممنون جناب
ELENOR

بسیار روشنگرانه صحبت فرمودید.
امیدوارم جناب رنجستان ترتیب اثر بدهند.

اما گلایه من از ناظران در خصوص حذف پستها بدون دلیل منطقی باقی است.
واقعا ما نمیتوانیم ازتک تک ناظران بپرسیم چرا پست من حذف شده و مرتب گزارش کنیم. (وقت آن را نداریم)
البته تصور نمیکنم این عزیزان پاسخ قانع کننده ای داشته باشند. بنده در تالار مشاهده کرده ام نظرات توهین آمیز، بی ارزش و .... باقی مانده و حذف نشده.
رویکرد دوگانه در برابر پستها صحیح نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۷:۱۹, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #148
آواتار
نقل قول: اما گلایه من از ناظران در خصوص حذف پستها بدون دلیل منطقی باقی است.
واقعا ما نمیتوانیم ازتک تک ناظران بپرسیم چرا پست من حذف شده و مرتب گزارش کنیم. (وقت آن را نداریم)
1. من همین الان نگاه کردم خواهر گرامی ...
از ارسالهای شما در دو پست فقط حذف شده ....
یکی در تاپیک هیچ کس از نقد مبرا نیست ..
که صحبت های شما و آقای رنجستان هر دو حذف شده اند ... توسط مدیران ارشد که دلائلش هم معلومه به نظرم
و دیگری در تاپیک ازدواج موقت که در ان تاپیک 7 صفحه حذف شده که ارسال شما هم جزوش بوده و تنها خواست و عمل ناظر بخش مربوطه نبوده .. بعضی پاک سازی ها به اون شکل رو همه مدیران به نوعی روش توافق کرده اند

نقل قول:بنده در تالار مشاهده کرده ام نظرات توهین آمیز، بی ارزش و .... باقی مانده و حذف نشده.
خواهر گرامی در زیر هر ارسالی یک دکمه ارسال گزارش هست ...
شما توهینی دیدید با استفاده از همون گزارش کنید ... مطمئن باشید مدیر و ناظر بخش حتما پیگیری می کنند

موفق و پیروز باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Hadith ، ANTI satan ، بیداری اندیشه
۷:۵۳, ۱۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۷:۵۴ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #149

نقل قول: از ارسالهای شما در دو پست فقط حذف شده ....

ممنون از توضیحات شما برادر عزیز
ولی این حذفیات که شما فرمودید متعلق به روزهای گذشته بوده. امروز که من ساعاتی قبل وارد تالار شدم در قسمت تعداد ارسالها دیدم که تعداد آنها کاهش مشخصی یافته. اما چک نکردم ببینم کدامیک حذف شده. بهرحال تصور نمیکنم انتقاد مجدد فایده ای داشته باشد.
ناظر عزیزی که پستهای مرا حذف می فرمایید:
میتوانید نظرتان را اگر تصور می کنید صحیح است بعد از پست من بیاورید. اگر هم نمی توانید از نظارت استعفا بدهید.

شهید دکتر چمران: "می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آنرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست."
۷:۵۸, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #150
آواتار
نقل قول:ممنون از توضیحات شما برادر عزیز
ولی این حذفیات که شما فرمودید متعلق به روزهای گذشته بوده. امروز که من ساعاتی قبل وارد تالار شدم در قسمت تعداد ارسالها دیدم که تعداد آنها کاهش مشخصی یافته. اما چک نکردم ببینم کدامیک حذف شده. بهرحال تصور نمیکنم انتقاد مجدد فایده ای داشته باشد.
ناظر عزیزی که پستهای مرا حذف می فرمایید:
1. خوب خواهر گرامی قبلش چک کنید بعد بهتر میتونید پیگیری کنید که چه شده است و اثرش هم بهتر است ... وقت زیادی هم نمیبرد ...
2. به جز مواردی که گفتم ارسال دیگری حذف نشده ... تعداد ارسالها هم در سرور کش شده و بعد از چند روز اعمال میشه و این مقدار کسر شده برای همان هایی که است که ذکر کردم
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]