سلام
از همه دوستانی که انتقادهای خودشون رو برای رفع مشکلات تالار میگن ممنونم
فقط یک نکته رو ذکر کنم که برخی دوستانی که خیلی به تازگی به جمع ما پیوستن و دوستانی که حداقل من یادم نمیاد قبلا انتقادی کرده باشن، لطفا نیان بگن که ما انتقاد کردیم و بی فایده بود!!!
یا انتقاد کنیم، بی فایده است!!!!
شما عزیزان زمانی می تونید از بی فایده بودن انتقاد بگید که حداقل 4-5 باری پیگیری مشکلات رو کرده باشید و نتیجه نگرفته باشید
نقل قول:اگر بتونیم بخشی در تالار ایجاد کنیم که کاربران شبهات مذهبی رو بیان کنند خیلی عالی میشه ...یا اصلا قسمتی برای مناظرات بین شیعه و سنی و بقیه ی ادیان وجود داشته باشه!!
و از کاربران هم بخواییم که با تعصب کمتری جوابگو باشند.
یک مسئله ی دیگه هم وجود دارد این است که این انجمن فقط به همین تالار محدود شده...
چرا نباید یک پورتال برای این انجمن وحود داشته باشه؟ فقط هر ماه چند مطلب در قسمت وبلاگ قرار می دهید که بعید می دونم کسی بخونه چون اکثرا عضو این انجمن هستند...
البته اینها پیشنهاد هستن تا انتقاد
بحث مناظرات که خودش یک بحث مفصلی داره و در دست پیگیریه
بحث پورتال هم شما باید بگید دقیقا چی می خواید در صفحه ابتدایی باشه. کسی تا امروز پیشنهاد خاصی نداده در این زمینه
نقل قول:به نظرم این انجمن در فیس بوک هم باید فعالیت داشته باشه ...چرا فیس بوک؟؟؟ بقیه ی شبکه های اجتماعی چی؟
شکی درش نیست که این سایت ها، سایت هایی مخرب هستن ولی مطمئنم 10 هزار عضو از فیس بوک می تونیم بگیریم...
برخی میگن فیس بوک ابزاره
برخی میگن فیس بوک ابزار جاسوسیست در دست دشمن.....
البته این 2 گروه اشتباه نمیکنن ولی از نظر بنده فیس بوک فراتر از اینهاست و یک ابزار قدرتمندی است در دست شیطان برای:
1- کنترل ذهن مردم جهان
2- یکپارچه کردن فرهنگی مردم جهان
خوب در جایی که هزاران زن و مرد شیعه کشف حجاب میکنن و هر عکسی از خودشون میزارن و بسیار مطالب سخیفی درش ترویج میشه، نبودن ما اصلا یک نشانه مهمه!!!
نقل قول:به نظر من الان تنها موضوعی که در این تالار در موردش بحث نمیشه امام زمان و مهدویت هست!!!
باور نمیکنید؟
همین الان برید قسمت اخرین ارسالها رو ببینید اگه یکی از موضوع ها مربوط به امام زمان بود!!!
خوب این رو از 2 جنبه باید بهش نگاه کنید!
آیا تیم مدیریت تالار جلوی این بحثها رو گرفته؟
آیا حتی اگر خود کاربران احساس نیازی نمیکنن، ما باید سرم مهدویت بهشون وصل کنیم؟
توضیح در مورد دوم اینکه به هر حال عرضه بر اساس تقاضاست. تا کسی احساس نکنه که نیازی وجود داره، اقدامی هم نمیکنه
شما احساس نیاز می کنید؟ خوب دست به کار بشید و از منابع موثق، مطالب جالب و جدیدی عرضه کنید
نقل قول:دوما اینکه سختگیری ها خیلی زیاد و بی معنی هست.
خیلی کلیه و قابل بررسی نیست
نقل قول:سوم اینکه باوجود ظرفیت بالایی که در تالار و اعضا وجود داره هیچ کار و پروژه ی مهمی انجام نمیشه.
و از دو سال پیش تا حالا تالار،تالار مونده!!!!
یه مستندی،پژوهشی،گروه سایبری چیزی بعد از این همه وقت تشکیل نشده!!!!!!!!!!
من اینو تا حدی قبول دارم
یک مقاومتی از طرف برخی دوستان هست که میترسن کار اشتباهی بشه به نام بیداری اندیشه و نشه جمعش کرد
به همین خاطر میگن از همه پروژه های حمایت می کنیم، اما بدون نام بیداری اندیشه
نقل قول:یکی از مشکلات تالار اینه که بعضی وقتها از دسترس خارج میشه این عیبی نداره ولی مشکل اونجاست که این ایراد فنی تا دو یا بعضا سه روز هم ادامه پیدا می کنه این باعث دلسردی یا شاید برخی مسائل! دیگه بشه.
همانطوری که قبلا توضیح دادم، ما در زمینه قطعی 2-3 روزه واقعا غافلگیر شدیم. بدون هیچ اطلاع قبلی سرویس رو قطع کردن و بدون هیچ اطلاع قبلی سرویس رو وصل کردن
ما هم که از اونجا دیگه سرویس نمیگیریم
به هر حال بودن در سرورهای ایران مزایای زیادی داره اما یکی از مهمترین معایبش، آماتوری عمل کردن سرویس دهندگان در برخی موارد است
نقل قول:انتقاد که نمیشه گفت اما یکیش همین از دسترس خارج شدن و کمی هم سیستم ویرایش که واقعا ادمو ... میکنه.
در زمینه سیستم ویرایش هم به نظرم این توضیح کامل باشه:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8482.html
(۲۱/مهر/۹۱ ۱۳:۰۵)رنجستان نوشته است: [ -> ]رفتار ناظران و مدیران درست نیست متاسفانه. مهم هم نیست البته چون این بنده های خدا اصلا قصد درست کردن رفتارهای خودشون رو ندارن. یکی از ناظران هم اخلاقش یه کوچولو تنده. که البته باز مهم نیست..... اخه انتقاد چه قایده داره وقتی اثر نداره و باز میبینی همون اش هست و همون کاسه. برخی دوستان را هم که فراری دادید برخی را دلسرد میکنید داداشای من. خوب شاید خیلی به فکر اخرتتون هستید دوس دارید فقط خودتون مطلب بزارید و ثواب ببرید. البته اینم بد نیست ادم در خیرات سبقت بگیره و دیگران رو عقیم کنه تو خیرات
البته نه این که بد باشنها. نه بچه های خوبی هستن ولی خوب......
حالا با ز مهم نیست چون هر چی انتقاد میکنی ازشون باز اخرش کی دوتا از این مدیران ارشد میان و میگن ما چاره ای هم نداریم بیش از این هم کاری از دستمون بر نمیاد. ما به ناظر ها هم میگیم ولی گوش نمیدن. خلاصه یه جور به نفع ناظران و مدیران قضیه ختم به خیر میشه
حالا من یه پیشنهاد دارم جیگرای من. اونم این که اقا نزارید این نظارت ها موروثی بشه یا چه میدونم دایمی بشه. مثل رییس دانشگاه ( رها ) من میگم خوبه که ناضران و مدیران هر دو یا سه ماه یکبار عوض بشن. انقدر هم حق به ناظرها ندید. بابا کاربر عادیه بیچاره را تا یه خطا کرد محرومش میکنید و لی به نظر که رسید فقط تذکر میدید؟ کشته ی انصافتم مدیر جون.
اقا از نحوه حرفمون ناراحت نشید ها دست خودمون نیست تازه داریم مراعت میکنیم . چه کنیم دیگه یکم داش مشتی هستیم.
سلام
ببینید هر کدام از ما رفتارمان مشکلاتی دارد و بعید می دانم در این جمع کسی ادعای کمال رفتاری کند
خوب همه جور کاربری وارد تالار می شود و ما سعی می کنیم هدایتگر باشیم
در زمان انتخاب کاربران فعال ما دقت می کنیم که رفتار شخص مشکل حادی نداشته باشد و قابل تحمل باشد
در زمان انتخاب ناظرین به شدت روی قضیه اخلاق و رفتار تاکید داریم و همین باعث شده به سختی بتونیم ناظر جدید انتخاب کنیم
حالا شاید برخی مواقع برخی ناظرین به دلیل کم تجربگی احساس کنند که اگر تندی نکنند، مشکل حل نمی شود. اما کم کم متوجه خواهند شد که اکثریت کاربران، واقعا دنبال اذیت نیستند
مدیران کل و معاونین هم که الحمدلله به مدد الهی و تجربه ای که کسب کردند، اکثریت ازشون رضایت دارن
اما....
اینها به این معنی نیست که کسی اگر نتوانست رویه دوستانه و هدایتگرانه را همزمان جلو ببرد، ما چاره ای نداریم!!!
کی گفته چاره نداریم؟
شما از همین الان هر موردی که برخورد بدی دیدید، به بنده+آقای بیداری اندیشه منعکس کنید
بعد اگر ما ببینیم رفتار واقعا بد بوده، حتما متناسب با اون قضیه رفتار خواهیم کرد و حداقل از این لحظه به بعد دیگه تساهل و تسامح رو کنار می گذاریم