| نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 11 رأی | 100% | |
|
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
|
|
۱۲:۵۱, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا مردا هرکاری دلشون بخواد میکنن ؟! هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده !!!! حق کار کردن و درس خوندن هم که نداریم ..... باید جیره خور ِ شوهرمون باشیم و تو سری خور ، آخه شما که نمیدونید ، زنی که استقلال ِ مالی نداشته باشه باید با همه چیز ِ شوهرش بسوزه و بسازه .... به خدا انصاف نیست ، نه یه استادیوم ، نه یه فضای ِ درست حسابی و آزاد ... تو خونه بشور بساب بپز ِ ، 2 دقیقه هم که میریم بیرون این گشتای ارشاد همه جا هستن ، به سر و صورت و لباس ماها گیر میدن ... آخه من نمیدونم این مملکت همه چیزش سر ِ جاش ِ فقط این لباس ِ من ایراد داره !! شاید باورتون نشه ، ولی اون وقت که باردار بودم با همسرم رفته بویدم بیرون ، گشت ارشاد بهمون گیر داد که این آقا چه نسبتی با شما دارن و از این حرفها !! آخر سر هم الکی گیر داد که چرا مانتوت کوتاه ! آخه شکمم برآمده شده بود یکم مانتو رفته بود بالا ....
به خدا آسایش نداریم ما تو این مملکت ... شوهرامون هر کاری دلشون بخواد میکنن ، ولی ما نباید نتقمون در بیاد ! همسایمون خانوم ِ خیلی خوبو نجیبیه ، ولی مثل ِ من کار نمیکنه و خانه داره ... بارها خودم تو داد و بیداد و توی دعواهاشون شنیدم که شوهرش تهدیدش کرده که طلاقش میده و یا اینکه سرش هوو میاره ! اگه هم مهریه بخواد بچه رو ازش میگیره !! شما که دخترش رو ندیدید ، یه دختر نــــاز و خوشگل و مامانی ! تازه شده 6 سالش ، اصلا" فکر ِ اینکه بدون ِ دخترش بخواد زندگی کنه واسش کشندست ، واسه ی همین بیچاره آخر سر مجبور میشه کوتاه بیاد و هر دفعه هم مرد پر رو تر و وقیح تر میشه .... هِِـِـِـِـِـِـــــییی .... چه میشه کرد ... باید سوخت و ساخت دیگه ... تا بوده همین بوده ... فقط کاش نسل ِ بچه ها و نوه های ما از این تبعیضا به خودش نبینه .... *********************************************** آقا این چه وضعشه ! بری از صبح تا شب کار کنی خسته و کوفته بیای خونه زنت هم باهات نسازه ... به خدا اصرار ِ خانواده بود ، وگرنه کی تو این دوره زمونه زن میگیره ! بری این همه جون بکنی و کار کنی واسه زن و بچت ، آخر سر 100 جور سر کوفت و غر بشنوی که فلانی اون چیزو داره ما نداریم ، خواهرم فلان جا رفته ما نرفتیم ! آقا زندگی خرج داره ، با این گرونی و هزینه ها که نمیشه به راحتی کنار اومد ... بلا نسبت شما روزی اندازه 3 تا قاطر کار میکنم تا شکم زن و بچم رو سیر کنم ، آخرشم ته برج کمیتمون لنگ میزنه ..... با این اوضاع آدم ازدواج نکنه سنگین تره ! به خدا ! شما ببین یه مرد چقدر مشکل داره ... حالا جدا از درس و دانشگاه ، اول از همه سربازی ... 2 سال میری خدمت که چی ؟! هیچی ... 2 سال از بهترین سالهای عمرت رو حروم میکنن الکی الکی ... بعد از سربازی تازه اول بدبختیه ! بیای کار پیدا کنی و خونه بگیری و ماشین و اینها ، زندگیمون خوب بود ، تا ننه گفت پسرم ، وقت ِ زنته ، واست دختر نشون کردم .... حالا خاستگاری و برو بیا، شیرینی بیار ، گل بگیر ، نشون ِ نامزدی و اینها به کنار ... مــــــــهـــــــریـــــــــــه!!!!!!!!!!!!! مادر ِ عروس اول میگفت عدد ِ سال ِ تولد ! آخه این چه رسمیه که باب شده !! تازه به قول یکی از دوستام اگه خانومت دکتر یا مهندس بود و سر ِ کار میرفت که خرجت خیلی بیشتر میشد ! انگار ما رفتیم زن رو بخریم و مهریه هم قیمت ِ پیشنهادی خانواده ی عروس به عنوان ِ معاملست ! باز میگن مهریه رو کی داده کی گرفته ، ولی خرج عقد و عروسی و حنا بندون و کادوی عروس رو چرا همش رو من ( داماد ) باید بدم ؟!؟!؟! آخه این انصاف ِ مایی که میخوایم یه عمر باهم باشیم از همین اول همه ی فشار اقتصادی روی ِ دوش ِ من باشه ... دیگه دلم برات بگه ، از خونه و ماشین و خرج خورد و خوراک و اینها هم که بگیم میبینی که همه ی فشار روی ِ مرده ... یه بار هم که مجردی با دوستای قدیممون میریم جایی خانومم 1000تا غر میزنه و بهونه میگیره و میگه تو من رو دوست نداری که میری با دوستات ! آخه عزیز ِ من ، آدم تفریح هم نیاز داره ... خودش روزی 24 ساعت پای تلفون ِ با دوستاش و آبجیش و مادرش حرف میزنن ، یا هفته ای نیست که خونه ی مادرش سر نزنیم ، بعد ماهی 1 با هم که میریم تفریح این قشقرق رو سر ِ ما در میاره ... به خدا جرات ندارم بهش چیزی بگم ، تا میگم بالا چشت ابرو ِ میگه مهریم رو میذارم اجرا ! آخه این چه قانونیه که زن این همه بتونه باهاش مهریه بگیره ، اون هم هروقت دلش خواست و اگه ندی هم که باید بری زندان ... تو اجتماع هم که میریم همه چیز به نفع ِ زنه . از نوبت تو صف ِ نونوایی تا ادارات و حتی تاکسی ! بارها دیدم وقتی یه خانوم هست تاکسی واسش وایمسه ، ولی من که هستم یا همه دربستن یا محل نمیدن و میرن ... واقعا" نمیدونم این تبعیض باید تا کی تو جامعه ی ما باشه ... دوستان ، این چیزهایی که بیان شد حقایقی هستن که در جامعه ی ما وجود داره و ما هر روز و هر روز شاهدشون هستیم . راستش تا اونجایی که به ذهنم رسید نوشتم و اگه چیزی هم به ذهن ِ شما رسید بیان کنید ، ممنون میشم . از خانوم ها هم پیشاپیش بابت ِ کم کاری احتمالی در متن پوزش میطلبم ، آخه من یه مردم و چیزه بیشتری از مشکلات ِ خانوم ها نمیدونم که بیان کنم ، خواهشا" اگه موردی بود خودتون اضافه کنید . راستش میخواستم نظر شما رو درباره اینکه : در جامعه ی ما در مورد ِ کدوم جنسیت بیشتر تبعیض میشه کدوم جنسیت فشار بیشتری رو تحمل میکنه کدوم جنس آسیب پذیر تر هست و در کل از خلاهای قانونی تا هنجارهای اجتماعی ، کدوم به نفع زن و کدوم به نفع مرد هستش ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۴, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۱:۰۶ توسط farzad313.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۱ ۱۳:۳۲)ایرانی نوشته است: در جامعه ما:چندتا از این حرفایی که زدین در مورد پسر ها هم صدق میکنه چندتای دیگش مربوبط به کج فهمیای یک سری از مردم متعصبه وبیشترشم مشگلتون با حجابه از منظر اسلامیه ، خب اینم چندتا نظر از منظر یکسری از بزرگای غربی 2- خانم گاندی میگوید: «ای زنان! اگر آرایش کردن شما تنها به منظور جلب شهوت مرد است، از این کار خودداری کنید و زیربار چنین خفت و خواری نروید.» [/font]3- نظر آلفرد هیچکاک: «هیچکاک» فیلمساز مشهوری است. وی میگوید: «من معتقدم که زن هم باید مثل فیلمی پرهیجان باشد. بدین معنی که ماهیت خود را کمتر نشان دهد و برای کشف خود، مرد را به نیروی تخیل و تصور زیادتری وادارد. باید زنان پیوسته برهمین شیوه رفتار کنند. یعنی کمتر ماهیت خود را معرض نمایش قرار دهند نشان دهند و بگذارند مرد برای کشف آنها بیشتر به خود زحمت بدهد. زنان شرقی تا چند سال پیش به خاطر حجاب و نقاب و روی بندی که به کار میبردند خود به خود جذاب مینمودند و همین مساله، جاذبة نیرومندی بدانها میداد. اما بتدریج باتلاشی که زنان این کشورها برای برابری با زنان غربی از خود نشان میدهند؛ حجاب و پوششی که دیروز بر زن شرقی کشیده شده بود، از میان میرود و همراه آن از جاذبة جنسی او هم کاسته میشود». 4- برتراند راسل میگوید: « از لحاظ هنر، مایه تاسف است که بآسانی به زنان بتوان دست یافت و خیلی بهتر است که وصال زنان دشوار باشد، بدون آنکه غیرممکن گردد.» 5- ویل دورانت میگوید: «آنچه بجوییم و نیابیم عزیز و گرانبها میگردد. زیبایی به قدرت میل بستگی دارد و میل با اقناع و ارضا، ضعیف و با منع و جلوگیری، قوی میگردد. خودداری از انبساط و امساک در بذل و بخشش، بهترین سلاح برای شکار مردان است. اگر اعضای نهایی انسان را در معرض عام تشریح میکردند، توجه ما به آن جلب میشد، ولی رغبت و قصد به ندرت تحریک میگردد. مرد جوان به دنبال چشمان پر از حیاست و بیآنکه بداند، حس میکند که این خودداری ظریفانه از یک لطف و رقت عالی خبر میدهد.» 6- توصیه چارلی چاپلین به دخترش: وی که یکی از بازیگران مشهور جهان است درنامهای به دخترش مینویسد: «برهنگی بیماری عصر ماست و من پیرم. شاید حرفهای خندهآور میزنم، اما به گمان من تن عریان تو باید مال کسی باشد که روح عریانش را دوست داری» 7- جودیت میلر: خبرنگار روزنامه نیویورگ تایمز طی مقالهای با عنوان «زنان در آغوش اسلام امنیتی تازه مییابندي با اشاره به گرایش روز افزون زنان مسلمان به حجاب مینویسد: چه چیزی این بازگشت را میسر ساخته است؟ بازگشتی که به معنای واقعی در آزادیهای شخصی و سیاسی صورت گرفته است؟ پاسخ آن در ارمغانهاست که اصول گرایان اسلامی به روح و روان جامعه مدرن خاور میانه و به زن و مرد آن تقدیم کردهاند. پوشش(حجاب) برای زن این امکان را فراهم ساخته که در شهرهای شلوغ بتواند براحتی فعالیت کند و از مزاحمت مردان جوان و نوجوانانی که در جستجوی کار از اطراف و اکناف کشور به پایتخت سرازیر شدهاند درامان بماند. این لباس یک پیام غیرقابل تردید به اطرافیان میفرستد. حجاب میگوید: این زن نجیب است. با او کار نداشته باشید. و به وی اجازه میدهد بدون اینکه مورد آزار جنسی قرار گیرد در اتوبوسهای شلوغ شهر سوار شود. 8- رئیس انستینتو تعلیم و تربین آلمان: حضور مجزای دختران و پسران در کلاسهای درس مخصوص در دوره ابتدایی میتواند در یادگیری دختران تاثیر بسزایی داشته باشد. و در پی تحقیقات اسنتیتو پژوهشی پلانک آلمان میل و رغبت دختران برای یادگیری روش مخصوص علوم ریاضی در کلاسهای مختلط رضایتبخش نیست. نیویرک- خبرگزاری جمهوری اسلامی به نقل از روزنامه لوس آنجلس تایمز میگوید: این روزنامه طی مقالاتی مینویسد: برای پیروان و عمل کنندگان به اصول مذهبی سیک، یهودیت، ارتدکس و اسلام، لباس، تنها مساله راحتی و ذوق و سلیقه نیست بلکه بیانگر گستردگی عقیده مذهبی آنهاست. مذاهب خاصی وجود دارند که حد اعلای عفت را پوشش میبینند. اما این موضوع به هیچ وجه نباید به معنای یکنواختی، کسل کنندگی و شلختگی تلقی شود در حال حاضر پیروان این مذاهب قوانین مذهبی خود را با مد درهم میآمیزند. نویسنده این مقاله ضمن گفتگو با چند نفر از جمله خانم «شمیم شیخ» که آموزگار است به نقل از او مینویسد: باید زیباییهای خود را بپوشانیم تا سبب جلب توجه نادرست نشویم. ما نیز مدهای زیادی داریم و آن را در مقابل خانمها و شوهرانمان ارائه میکنیم. 9- هشدار اسقف اعظم انگلیس: (دکتر جورج کری) اسقف اعظم انگلیس نسبت به انحطاط اخلاقی در میان جوانان این کشور هشدار داد و از بیتوجهی سیستم آموزشی این کشور به دروس مذهبی انتقاد کرد و گفت: «این اعتقادات مذهبی در انگلستان به عنوان یک سرگرمی در افکار عمومی جای گرفته است. و برنامههای مذهبی مدارس به عنوان یک بخش اضافه نه اصلی مطرح است و بعد ایشان خواستار بازگشت به ارزشهای مطوح در ده فرمان الهی و رعایت بیشتر موازین ارزشمند اخلاقی شد. [font=Times New Roman] 10- گزارشی از رادیو فرانسه: به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و به نقل از رادیو فرانسه: در ویرجینیای آمریکا طرحی در سال سوم راهنمایی برای جدا کردن دختران از پسران در کلاس درس در دست آزمایش است. چون آموزگاران پی بردهاند که دختران بخصوص در ریاضیات و علوم بدون حضور پسران راحتتر به نظر میرسند. به گفته آموزگاران، دختران در کلاسهای مختلط برای آنکه مورد تمسخر و انتقاد پسرها قرار نگیرند کمتر در بحثها شرکت میکنند. در حالی که در غیاب پسرها بهتر و راحتتر به سوالات جواب میدهند. ظاهر نتایج اولیه این آزمایشها رضایتبخش بوده است. به گفته آموزگاران بخصوص دختران خجول در کلاسهای دختران راحتتر هستند، اما انجمنهای متعددی از جمله انجمن ملی زنان آمریکا با این طرح به مبارزه برخاسته است و آن را جدایی و تبعیض جنسی فاحشی میداند.البته اینم در نظر داشته باشین که بحث فمنیست درغرب از قرن 20 به بعد توسط مردان مطرح شد ، اونم به علت کمبود کارگر بود تا بتونن زن ها هم وارد بازار کارکنن تا چرخشون به چرخه. راستی این حرف هایی که زدین مربوط به چند سال پیش بود؟؟الان یک دوری توی بعضی از خونه ها با زندان ها بزنین تا ببینین قدرت دسته کیه؟؟؟
![]() |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: وبیشترشم مشگلتون با حجابه از منظر اسلامیه این برداشت شماست نه نظر من ![]() من خودم پوششم چادر است و یک خانم مذهبی هستم. ![]() نقل قول: این جمله از مهاتما گاندی است نه از ایندیرا گاندی. ادامه آن این است: "من اگر زن بودم علیه این حرف مرد که زن آفریده شد تا وسیله لذت او باشد شدیدا عصیان می کردم" [b][b] نقل قول:[b] این نامه در اصل متعلق به چارلی چاپلین نیست. بلکه در یک روزنامه ایرانی از طرف یک روزنامه نگار ایرانی نوشته شده و به نام چاپلین منتشر می شود. بعدها هر چقدر سعی می کند این اشتباه را ـ در ایران - تصحیح کند موفق نمیشود و هنوز عده زیادی این نامه را متعلق به چاپلین می دانند. موفق باشید [/b][/b]
|
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۱:۰۵ توسط farzad313.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
۱۶:۰۵, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول: شما خانوم چادری هستین که میگین : یعنی اگر کسی چادری بود نباید در پروفایلش عکس بگذارد؟ [/font][font=Tahoma] اینهمه زن سیاستمدار مملکت تمامی تصاویرشان در روزنامه ها مجلات اینترنت و ... پر است. ایرادی دارد؟ |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: یعنی اگر کسی چادری بود نباید در پروفایلش عکس بگذارد؟ اشکالش اینه اگه یه روانی بخواد با عکس پروفایل شما کار هایی دیگه ای انجام بده. دیگه نممیشه چیزی رو جمع کرد. این اتفاق تو فیسبوک برای خیلی ها افتاده. من خودم با اینکه پسر هستم ولی عکس پروفایل از خودم نمیگذارم. قضیه مربوط به دختر بودن یا پسر بودن نیست. بحث سوء استفاده در میان هست. وزیر زن قیافش رو همه میشناسن ولی یه کاربر معمولی چی. اگر بخوان با عکس یکی دیگه که از پروفایلش برداشته شده یک پروفایل فاحشه بسازند کی فکرشو ممکنه بکنه که صاحب این عکس روحش هم از ماجرا خبر نداره. |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۱ ۱۶:۱۲)black نوشته است: اشکالش اینه اگه یه روانی بخواد با عکس پروفایل شما کار هایی دیگه ای انجام بده. دیگه نممیشه چیزی رو جمع کرد. یک زن نماینده مجلس یا شورای شهر میشه ، عکسش همه جا هست جالب اینجاست که همین زن اگر فردا بمیرد ، در اعلامیه ترحیمش جای عکس او شاخه گلی قرار میدهند!!!!![]() اصلا چرا باید در اعلامیه ترحیم زنان شاهد چنین حرکتی باشیم؟ کدام سواستفاده؟ دیگه فکرکنم همه از اوضاع فیس بوک باخبر هستند اتفاقا وقتی به این نحو باشه یک انسان گرگ صفت که بخواهد سواستفاده کند ، میبینه که بله اون زمان های قدیم بود که یک دختر را میتوانست تهدید کند که عکست را در اینترنت پخش میکنم!!! الان خدا روشکر کسی در معرض این طور تهدید ها و سواستفاده ها قرار ندارد (داریم با فرهنگ میشیم) |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:اتفاقا وقتی به این نحو باشه یک انسان گرگ صفت که بخواهد سواستفاده کند ، میبینه که بله اون زمان های قدیم بود که یک دختر را میتوانست تهدید کند که عکست را در اینترنت پخش میکنم!!!خیلی ها رو میشناسم که از سر لجبازی یا حتی رو کم کنی عکس بنده خدا رو برمیدارن و یه پروفایل فاحشه هم بهش میچسبونن. حالا شما نمیدونم از کجا چشم بصیرت داری که بدونی طرف واقعا اینکاره هست یا نه. فردا اون شخص چطور میتونه بخاطر یک تهمت سرش رو بلند کنه بین دوستانش؟ فکر کنم الان ما در برهنگی فرهنگی هستیم تا با فرهنگ بودن. |
|||
|
۱۶:۵۶, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۷:۰۵ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۱ ۱۶:۳۵)black نوشته است: خیلی ها رو میشناسم که از سر لجبازی یا حتی رو کم کنی عکس بنده خدا رو برمیدارن و یه پروفایل فاحشه هم بهش میچسبونن. حالا شما نمیدونم از کجا چشم بصیرت داری که بدونی طرف واقعا اینکاره هست یا نه. اون خیلیهایی را که میشناسید این کار زشت را انجام میدهند امر به معروف کنید و نهی از منکر ... چشم بصیرت یعنی چی دوست عزیز؟ من که تا حالا نرفتم دنبال این طور کارها در اینترنت که بخواهم قضاوت کنم طرف این کاره هست یا نه؟ آن هایی که دنبال این چیز ها هستند در برهنگی فرهنگی اند ...، جالبه!! فردا اگر به طور مثال یک نادانی به خواهر من نوعی تهمت بزنه ، در خانواده مان طوری بزرگ و تربیت شدیم که حرف راست را به همدیگر بزنیم و حرف مردم هم برایمان مهم نیست ، عقل و منطق و فرهنگ دوستانمان هم به حدی میرسد که متوجه تهمت شوند که با این کارها که با عکس کسی پروفایل ... فلان بسازند و ... این کارها 10 سال پیش شاید مشکلاتی را برای شخص ایجاد میکرد اما الان فرهنگ مردم بالا رفته( ممنون از فیس بوک و ... ) ، طرف یک کلام موضوع را تکذیب میکند حالا یک نادانی پیدا بشه یک کار کثیفی انجام بده باید بگیم همه کثیف هستند ( همون ضرب المثل چاقو که .... |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان تعریف میکردن که یکی از آشنا ها در یه محلی کار میکرده ولی یکی حالا سر یه کینه یک پروفایل از او میسازه با عکس ایشون.ایشون رو فاحشه اعلام میکنه و آدرس محل کارش رو هم مینویسه که فلان جا من رو ببینید.
طرف آبروش که رفت هیچ ، از کارش هم اخراج شد. حالا این نمونه ها زیاده . فیس بوک هم که بله داره مثل خوره میفته بین این جماعت و رفته رفته عوضشون میکنه. اونوقت شما اسمشو بزار فرهنگ سازی.
|
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۱ ۱۶:۵۶)Amirsaeed نوشته است: فردا اگر به طور مثال یک نادانی به خواهر من نوعی تهمت بزنه ، در خانواده مان طوری بزرگ و تربیت شدیم که حرف راست را به همدیگر بزنیم و حرف مردم هم برایمان مهم نیست ، همه ی حرف های شما شعار هستش و در واقعیت عملی نیست وقتی که به خواهر شما تهمت زدند میفمی چی میگم حتی در بهترین و با فرهنگ ترین فامیل هم که باشید نمیتوانید از شک و سوء ظن دیگران و ایجاد یک محیط ناامن روانی برای خواهرتان جلوگیری کنید نمونه اش مثال جناب black |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |