|
علم جفر چیست؟
|
|
۱۲:۵۴, ۲۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۱ ۱:۰۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
1-علم جفر چیست؟ 2-من جایی شنیدم علم اهل البیت (علیه السلام) علم اجتماع و علم جفر است آیا این حرف درست است ؟ 3- با اسم من و مادرم چه کارهایی میشه کرد ؟ یکی از آشناهامون که آدم خوبی پرسیده می خواستم ببینم به چه دردش می خوره؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۲۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۱ ۱۳:۰۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۴)masoudmoosavy نوشته است: سلام به همهسلام کار مادی یا معنوی؟ شاید می خواد براتون دعایی بخونه ، حرزی بنویسه و .... شایدم می خواد یک دستی برات بالا بزنه! |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۱ ۱۳:۰۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۲۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۱ ۱۳:۱۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلاماطلاعی نداشتم تا به حال ، اما توی نت گشتم یک چیزایی پیدا کردم :
نقل قول:مثالی کاملا ساده از علم جفر با روش ابداعی حامد حاج سعیدی: کلمه " حسین " را بصورت "حا" "سین" "یا" "نون" می نویسیم و در زیر آن کلمه "حسین" را بصورت "ح" "س" "ی" "ن" می نویسیم: حا سین یا نونhttp://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%81%D8%B1 http://kharibe.blogfa.com/post-75.aspx |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفا اطلاعات بیشتری بدن
|
|||
|
۱۸:۵۰, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
جفر به معنای پوست بز یا اهو است در اصطلاح به علمی گفته میشود که از یک سوال با عملیاتی جواب استخراج میکند این علم ۲ مرحله دارد یکی تءوری است که یاد گرفتنی است و یکی حضوری که اهل بیت(علیه السلام) یا خداوند به کسی میدهند اءمه همه علوم را میدانستند و نیازی به جفر نداشته اند ولی در اصطلاح میگویند تنها صاحبان جفر جامع ایشانند . یعنی همه مجهولات را میدانند اسم شخص و مادر برای دعا نوشتن معمولا کاربرد دارد اسم تاپیک را هم گویا انتخاب کنید تا بهتر به شما کمک شود تشکر |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان کسی رو میشناسن که برای این موارد بریم پیشش
یا شماره ای سایتی . ترجیحا در اصفهان باشه |
|||
|
۱۱:۳۸, ۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چه موردی دقیقا؟!
|
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
چند مورد :
1- برای مریض تاثیر داره؟ 2- برای سئوالاتم از گذشته و آینده لطفا دوستان به چند مورد اکتفا نکنن و همه موارد استفاده این علم رو بنویسن همه موارد
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |