|
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
|
|
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی. امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;) گفتم چه خبره؟ دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!! دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه! از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن. دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله: 1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره. 2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی. 3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه. 4-بچه نمیذاره بری سر کار. 5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!! 6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه. 7-بچه همه ش درد سره. 8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی. و و و . . . برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن. این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده. نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه. این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم. در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست. دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی. در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟ از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی. و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها: پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند. (کافی.ج5.ص324) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد. (کنزالاعمال.ج16ص276) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): جهاد زن خوب همسر داری کردن است. (الخصال.ص56) گاهی به خودم یادآوری میکنم: حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی، زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها) |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۶, ۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۱ ۱۸:۲۷ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۱۹:۵۷)meshkat نوشته است: بله.در موارد زیادی که من اطرافم دیدم این اتفاق افتاده و زن صرفا کار میکنه که نفسش رو ارضاع کنه.وقتی پای نفس بیاد وسط دیگه همه چیز از ارزش میفته.ببخشیدیعنی چی که خانوماییکه میخوان کارکنن هویتشونوگم کردن...من اینونمیفهمم...... بازم ببخشیدمن ترجیح میدم خودم مستقل باشم دستم توجیب خودم باشه تابرای هرچیزکوچیکی ازهمسرم پول نخوام زن حق اقتصادی وحق کارکردن داره من نمیدونم چرابعضی ازدوستان ایتقدرعلاقه دارن بگن مشکل ایجادمیکنه ....زمانیکه شمانتونی ازعهده ی زندگیت بربیای این میشه یه مشکل وقتی نتونی خواسته های اطرافیانتوبرآورده کنی دراینصورت شاغل بودنت میشه یه مشکل...وسط اومدن پای نفس دیگه چیه؟؟؟؟کجای مستقل بودن بده ....آخه چراهمش تعریفی که ازیه زن داریداینه که خوب بچه داری وشوهرداری کنه...من این حرف زورم میادونمیتونم قبولش کنم بایدبرای خواسته های من به عنوان یک خانوم درجامعه ودینم ارزش قائل شد....دین داره ارزش قائل میشه برای کارکردن واین حقومیده درصورتیکه شمامیگیداین خانوماهویت خودشونوگم کردن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
چند تا سوال از مادر هایی که می گن بچه بده:
خوب چرا بچه تونو نمی زارین سر راه؟ (این نشون می ده که فقط دارن غر می زنن. این دیگه یه عادت همه آدماست که وقتی حوصله شون سر می ره به در و دیوار هم غر می زنن.) اگه بچه داری بده پس پدر و مادرتون کار بدی کردن که شمارو بزرگ کردن دیگه؟ و این که بابا همه دارن از زیر کار در می رن اون وقت شما سر کار کردن دعوا می کنید؟ پر واضحه که لجبازیه.مهم ترین دلیلی که به دنبال استخدام زن توی این دوره زمونه هستن استفاده از جنسیت و جزابیتشه. وگرنه چرا همه دنبال منشی زن، فروشنده زن، اپراتور زن، گارسن زن و ... هستن؟ لطفا خودتونو گول نزنید. شغل های سطح جامعه نیاز به هم صحبت شدن و دیده شدن توسط نامحرم دارن. کسایی که اصلا معلوم نیست نگاهشون چه جوریه. با کسایی که ادعایی خدایی دارن و کلا خودشون و اطارفیاشونو پاک می دونن کاری ندارم. ولی وقتی شرایط گناه فراهم بشه سخت می شه جلوی گناهو گرفت. حتی اگه در حد یک نگاه هم باشه هم حق الناسه هم حق الله. |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۱ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
من واقعاتعجب میکنم ازاستدالالهای بعضی ازدوستان!میشه لطفایه آیه یایه روایت بیاریدازاینکه گفته شده باشه فقط زنان بی سرپرست حق دارند شاغل باشندوزنان متاهل براشون جایزنیست؟؟؟؟؟من ازکسی که بخوادنقش زن روفقط منحصرکنه درخانه داری تبعیت نمیکنم ....الان حضورخانومابایددراجتماع محترم شمرده بشه ولازمه....اسلام این حقوبه من به عنوان یک زن داده که فعالیت اقتصادی داشته باشم...حالااگه بعضی از بندگان خدانمیخوان این مسئله روقبول کنن من دیگه به اونش کاری ندارم....هیچ جامانداریم که کسی نهی کرده باشه حضورزن رودراجتماع وفقط محدودش کرده باشه به اینکه سرپرست نداشته باشه یابدسرپرست باشه....یه کم منطقی فکرکنیددرضمن به فکرآوردن اون آیه وروایته هم باشیددوستان مخالف بانظرمن .
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
من یه سوال داشتم
سن قانونی واسه دخترا 18 سال هست ، پس چرا تا 40 سالگی اجازه ی پدر رو نیاز دارن مثلا برای خروج از کشور ؟ |
|||
|
|
۲:۱۹, ۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۲:۳۳ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
نقل قول:چند تا سوال از مادر هایی که می گن بچه بده: کسی چنین سخنی نگفت. مادر بودن به جای خود. انسان بودن و زن بودن هم به جای خود. نقل قول:وگرنه چرا همه دنبال منشی زن، فروشنده زن، اپراتور زن، گارسن زن و ... هستن؟ لطفا خودتونو گول نزنید. اولا: این مشاغلی که بالا نام بردید بین زنان و مردان یکسان وحتی بیشتر به سمت آقایان پخش شده است. ثانیا: معمولا خانمها به دلایل مختلف از جمله کمبود اعتماد به نفس، نداشتن نیاز مالی زیاد یا داشتن هدفی بجز کسب درآمد و در اصل به دلیل نگاه نه چندان عادلانه جامعه به زن به ناچار مجبورند به حقوق کمتری رضایت بدهند. لذا پایین بودن حقوق از دلایل جذب آنان است. نقل قول:شغل های سطح جامعه نیاز به هم صحبت شدن و دیده شدن توسط نامحرم دارن. کسایی که اصلا معلوم نیست نگاهشون چه جوریه . نقل قول: اولا: چرا برای اینکه مرد بتواند آزادانه رفتار کند زن باید محدود و خانه نشین شود؟ تا جایی که ما میدانیم در قرآن اول به مرد هشدار حفظ پاکدامنی داده شده بعد به زن ثانیا: اگر جامعه ناامن است دلیلش چیست؟ آزادی زن را همان مردی به بند کشیده که زنان را وسیله ای می بیند برای هوسرانی خود. رفتار این مرد نمیگذارد امنیتی برای انسانی از جنس زن باقی بماند. پس بجای زندانی کردن زن در خانه باید روی فرهنگ مردان کار کرد نه اینکه صورت مسئله را پاک و زنان را در پستو پنهان کرد! ثالثا: فراهم بودن شرایط گناه یعنی چه؟ یعنی حضور زن؟ مگر زن خود قادر به حفظ و مراقبت از خود نیست؟ اگر نیست و ممکن است مورد خشونت جنسی واقع شود من یک پرسش دارم: تجاوز یعنی چه؟ اگر تجاوز را اجبار در برقراری رابطه جنسی علیرغم مخالفت فرد مقابل بدانیم، چرا باید بین یک مرد به عنوان شوهر و مرد دیگر به عنوان بیگانه تفاوتی قائل باشیم؟ چرا تمکین جنسی از شوهر بدون رضایت زن هم اجباری است؟!!!!!اگر مسئله حرمت جسمانی و کنترل فرد بر بدن خود است، نباید تعرض جسمانی از جانب شوهر با مردی دیگر فرق داشته باشد، مگر اینکه هدف از این قوانین بیش از حفظ حرمت جسمانی زنان، دفاع از حق مالکیت مردان باشد . من فکر نمیکنم شوهری که حرمت جسمانی همسرش را نادیده گرفته و باعث فروپاشی روانی او میشود، کمتر از مرد غریبهای که این اعمال را در محیط خارج از خانه انجام میدهد، قابل سرزنش باشد. [b]در واقع این سخنانی که برای حفظ امنیت زنان زده میشود دفاع از حق مالکیت مردان بر زنان است نه دفاع از زن به عنوان یک موجود انسانی و در حقیقت از انحصارطلبی مردان ناشی می شود. متاسفانه زن ناموس مرد شمرده می شود، یعنی دارایی مرد. با همین یک کلمه زن مثل اشیای خریداری شده از جانب مرد، حیثیت جنسی را به خود می گیرد که اختیارش در دست جنس مخالف وی قرار دارد. عدم احساس مالکیت بر آنچه تنمان میخوانیم و قائل نشدن حقی برای خود، برای تصمیمگیری در مورد بایدها ونبایدهایمان و سپردن آن به دست مردان از ناآگاهی زنان ناشی می شود. و البته مردان همواره برای فریب زنان از الفاظ زیبا و رنگ و لعابهایی سود جسته اند که هدف اصلی آنان را پنهان می کند. باید بپذیریم غیرت به این شکل قطعا جزو طبیعت مردانه نیست که اگر بود، باید در میان مردان کشورهای پیشرفته هم وجود داشت. پس اگر قوانین پیشرفته آن کشورها موفق به کنترل حسادت شدید و احساس مالکیت مردان شده است، حتما اگر ما هم بخواهیم میتوانیم با آن مقابله کنیم . به غیرتمندی همسران و پدران و برادرانمان افتخار نکنیم. آن را امتیاز ندانیم و بدانیم احساس خشم، غم، یا نگرانی که پس از مواجهه با غیرتمندی مردان اطرافمان دچارش میشویم، به دلیل این است که قربانی خشونت شدهایم، هرچند که این خشونت جسمی نباشد. [b]باور کنیم زخمهای خشونت روانی بسیار دیرتر از خشونتهای جسمی درمان میشوند و تازه بعد از درمان هم همیشه با ما میمانند!!![/b] خشونت یعنی دیدن زن در حد یک کالا خشونت یعنی دختری که تا وقتی در خانه ی پدر است بدون اجازه ی پدر و جد پدری حق نفس کشیدن ندارد . خشونت یعنی زنی که بدون اذن شوهر اجازه ی خروج از خانه و حتی رفتن به خانه ی همان پدر را ندارد. خشونت یعنی گرفتن حق کار کردن ، حق حضانت فرزند، حق تحصیل ، حق خروج از کشور از یک زن . خشونت یعنی پذیرش زن تنها در نقش همسر و مادر و وصله ی ناجور شمردن هرکس که در این تعاریف نمی گنجد . خشونت یعنی تصویر کردن زن یا به شکل فرشته و معشوق و مظهر لطافت و یا جادوگر و مادر فولاد زره و فاحشه و بدکاره. "اولین قدم برای مبارزه با خشونت این است که مصادیق آن را بشناسیم، به آن عادت نکنیم و خواهان تغییرش باشیم." چند دختر وقتی پدرشان و برادرشان از آنها میپرسد «کجا بودی» یا «با کی حرف میزدی» میدانند موضوع خشونت واقع شدهاند؟ این دختران به این حساسیتهای پدرانه و برادرانه عادت کردهاند. اینها را طبیعی و از خصوصیات پدران یا برادران میدانند. این دختران بعد از ازدواج هم به شکلی کاملا طبیعی از حساسیتهای همسرانشان مبنی بر اینکه بدون هماهنگی و اجازه از خانه خارج نشوند، ادامهی تحصیل ندهند یا با دوستان و اقوام رفت و آمد نکنند، صحبت میکنند و آن را نشانهی توجه همسرانشان میدانند ! میخواهم بگویم آنچه در ذهن تمامی ما آنقدر ریشه دارد که آن را طبیعی میدانیم یعنی «غیرت»، یکی از مصادیق بارز خشونت است.
|
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۱۰:۲۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
نمیخواستم وارد این بحث بشوم ولی گویا.....
بر اساس چه منطقی می فرمایید اینکه زن را معشوق بدانیم در حق او خشن بوده ایم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینکه زن را مظهر لطافت و جمالیت الله تعالی تصور کنیم خشن بوده ایم؟؟؟؟؟؟ غیرتی که فرمودید هم در مورد مردان صادق است و هم در مورد زنان. و اتفاقا هم تا اندازه منطقی خودش در دین مورد تقدیر قرار گرفته است.... و متاسفم که در نهایت که ملاک حقیقت و حقانیت برای شما کشورهای پیشرفته!!!! است.... این چه سخنی است که می فرمایید: (((باید بپذیریم غیرت به این شکل قطعا جزو طبیعت مردانه نیست که اگر بود، باید در میان مردان کشورهای پیشرفته هم وجود داشت. پس اگر قوانین پیشرفته آن کشورها موفق به کنترل حسادت شدید و احساس مالکیت مردان شده است، حتما اگر ما هم بخواهیم میتوانیم با آن مقابله کنیم))) البته مشخص است که کپی کرده اید از یکی از سایت های فمنی. حداقل یک بار قبلش خودتون بخونید بعد.... متاسفم. تصور بنده این بود که شما منطقی تر از این حرف ها باشید.... |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۱۱:۰۷ توسط rastin.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اصل مطلب منبع سرکار ایرانی: نقل قول:«چند دختر وقتی پدرشان از آنها میپرسد «کجا بودی» یا «با کی حرف میزدی» میدانند موضوع خشونت واقع شدهاند؟ این دختران به این حساسیتهای پدرانه عادت کردهاند. اینها را طبیعی و از خصوصیات پدرانه میدانند. این دختران بعد از ازدواج هم به شکلی کاملن طبیعی از حساسیتهای همسرانشان مبنی بر اینکه بدون هماهنگی و اجازه از خانه خارج نشوند، ادامهی تحصیل ندهند یا با دوستان و اقوام رفت و آمد نکنند، صحبت میکنند و آن را نشانهی توجه همسرانشان میدانند. میخواهم بگویم آنچه در ذهن تمامی ما آنقدر ریشه دارد که آن را طبیعی میدانیم یعنی «غیرت»، یکی از مصادیق بارز خشونت است. غیرت قطعن جزو طبیعت مردانه نیست که اگر بود، باید در میان مردان کشورهای پیشرفته هم وجود میداشت. پس اگر قوانین پیشرفتهی آن کشورها موفق به کنترل حسادت شدید و احساس مالکیت مردان شده است، حتمن اگر ما هم بخواهیم میتوانیم با آن مقابله کنیم. این مطلب که بارها درسایتهای فمینیسیتی ومدعی حقوق زنان کپی شده نوشته خانم "نعمیه دوستدار" هست. خانم ایرانی محترم،طناب خانم دوستدار وبقیه هم پالکی هایش خیلی وقته که پوسیده شده. |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۱۱:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
بنده الان 29 سالمه بابام هم وقتی میام خونه میگه کجا بودی!
از اون بدتر وقتی میخوام برم بیرون مامان بزرگم میگه کجا میخوای بری!!!پس اینها خشونت بوده من خبر نداشتم دوم بحث ما در مورد اجازه جهت بیرون رفتن بحثیه الهی . اونهایی که فکر میکنن بیشتر از خدا حالیشونه باید برن جای خدا بشینن . اگرم نمیتونن پس باید حرف نزنن. زن مطلقاً و در هیچ شرایطی حق خروج از منزل شوهر را بدون اذن و رضایت شوهر ندارد و خروج وی بدون اذن شوهر حرام بوده و موجب نشوز زن می گردد. این نظریه از اطلاق برخی کلمات قدمای امامیه استفاده می شود: شیخ مفید در مورد حکم وضعی خروج بدون اذن در مقنعه فرموده است: فإن نشزت الزوجة على بعلها و خرجت من منزله بغير إذنه سقط عنه نفقتها و كسوتها.(ص 519) وی در کتاب احکام النساء هم به حکم تکلیفی آن اشاره فرموده است: و ليس لها أن تخرج من منزله إلا بإذنه(ص39) ابوالصلاح حلبی هم خروج از منزل را بطور مطلق نیازمند اذن دانسته است: و يلزمها طاعته في نفسها و ملازمة منزله دون ما عدا ذلك،(ص295) وی آثار مترتب بر خروج بدون اذن را نیز چنین بیان کرده است: و ان خرجت من منزله بغير اذنه أو باذنه و امتنعت من الرجوع اليه فله ردها، و ان أبت فله تأديبها بالاعراض عنها و قطع الإنفاق،(همان) ابن زهره هم با همین مضمون در کتاب غنیه سخن گفته است(ص353) علامه حلی در تحریر هم فرموده است: فحقّ الرّجل على المرأة التمكين من الاستمتاع و أن لا تخرج من بيته إلّا بإذنه(2/40) فاضل اصفهانی هم در کشف اللثام تحقق نشوز به خروج از منزل را امری مسلم دانسته است: أمّا النشوز بالخروج من المنزل، أو الامتناع من المضاجعة فلا شبهة فيه(7/490) ریاض هم گفته است: و كيف كان فلا خلاف في أنه لا نفقة لناشزة خارجة عن طاعة الزوج و لو بالخروج من بيته بلا إذن(قدیم2/163) عقد ازدواج هم مثل هر عقدی ایجاب و قبول دارد . بستگی به طرفین دارد و اجباری نیست . وقتی کسی قبل ازدواج قبول میکند شرایطی را باید به ان پایبند باشد . ما شرط میکنیم ملاک اسلام عزیز است کسی هم مجبور به پذیرش نیست حدیث (1) امام صادق عليه السلام : إِنَ اللّه غَيورٌ وَ يُحِبُ كُلَ غَيورٍ وَ لِغَيرَتِهِ حَرَّمَ الفَواحِشَ ظاهِرُها وَ باطِنُها؛ خداوند با غيرت است و مردان غيور را دوست دارد و از همين رو، زشتى ها را چه آشكار و چه پنهان حرام كرده است. كافى، ج5، ص535، ح1 حدیث (2) رسول اكرم صلى الله عليه و آله : اَلغَيرَةُ مِنَ اليمانِ وَالمِذاءُ مِنَ النِّفاقِ؛ غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق. نهج الفصاحه، ح 2045 حدیث (3) امام على عليه السلام : ... إِيّاكَ وَالتَّغايُرَ فى غَيرِ مَوضِعِ غَيرَةٍ فَإِنَّ ذلِكَ يَدعُو الصَّحيحَةَ إِلَى السُّقمِ وَالبَريئَةَ إِلَى الرَيبِ... ؛ از غيرت نابجا بپرهيز زيرا اين كار، زن درستكار را به انحراف و زن پاكدامن را به ترديد مى كشاند. نهج البلاغه، نامه 31 حدیث (4) رسول اكرم صلى الله عليه و آله : إِنَّ اللّه تَعالى لَيُبغِضُ الرَّجُلَ يُدخَلُ عَلَيهِ فى بَيتِهِ فَلايُقاتِلُ؛ خداى متعال، بى گمان نفرت دارد از مردى كه به زور وارد خانه اش شوند و او نجنگد. كنزالعمال، ج3، ص387، ح7074 حدیث (5) امام على عليه السلام : عِفَّتُهُ (الرَّجُل) عَلى قدرِ غَيرَتِهِ؛ پاكدامنى مرد به اندازه غيرت اوست. نهج البلاغه، حكمت 47 حدیث (6) امام على عليه السلام : غَيرَةُ المُؤمِنِ بِاللّه سُبحانَهُ؛ غيرت مؤمن به خاطر خداوند سبحان است. غررالحكم، ج4، ص379، ح6395 حدیث (7) پيامبر صلىاللهعليهوآله : كانَ إِبراهيمُ أَبى غَيورا وَأَنَا أَغيَرُ مِنهُ وَأَرغَمَ اللّه أَنفَ مَن لايَغارُ مِنَ المُؤمِنينَ؛ پدرم ابراهيم با غيرت بود و من با غيرت تر از اويم. خدا بينى مؤمنى را كه غيرت ندارد، به خاك مى مالد. بحارالأنوار، ج103، ص248، ح33 حدیث (8) امام على عليه السلام : عَلى قَدرِ الحَمِيَّةِ تَكونُ الغَيرَةُ؛ غيرت به اندازه تعصّب و ننگ داشتن بستگى دارد. غررالحكم، ج4، ص311، ح6175 حدیث (9) پيامبر صلىاللهعليهوآله : أَلا وَإِنَّ اللّه حَرَّمَ الحَرامَ وَحَدَّ الحُدودَ وَما أَحَدٌ أَغيَرُ مِنَ اللّه وَمِن غَيرَتِهِ حَرَّمَ الفَواحِشَ؛ بدانيد كه خدا حرام را ممنوع فرموده و حدود را مشخص كرده است و احدى غيرتمندتر از خدا نيست و از غيرت اوست كه زشتى ها را حرام فرموده است. امالى صدوق، ج1، ص348 حدیث (10) امام على عليه السلام: أَلَم يَبلُغنى عَن نِسائِكُم أَنَّهُنَّ يُزاحِمنَ العُلوجَ فِى السواقِ أَلا تَغارونَ؟ مَن لَم يَغِر فَلا خَيرَ فيهِ؛ به من خبر رسيده كه زنانتان در بازار تنه شان به تنه مردان بى ايمان و لاابالى مى خورد آيا غيرت نداريد؟! كسى كه غيرت ندارد خيرى در او نيست. كنزالعمال، ج3، ص780، ح8735 حدیث (11) امام صادق عليه السلام إنَّ المَرءَ يَحتاجُ فى مَنزِلِهِ وَ عِيالِهِ إِلى ثَلاثِ خِلالٍ يَتَكَلَّفُها وَ إن لَم يَكُن فى طَبعِهِ ذلِكَ: مُعاشَرَةٌ جَميلَةٌ وَ سَعَةٌ بِتَقديرٍ وَ غَيرَةٌ بِتَحَصُّن؛ مرد در خانه و نسبت به خانواده اش نيازمند رعايت سه صفت است هر چند در طبيعت او نباشد: خوشرفتارى، گشاده دستى به اندازه و غيرتى همراه با خويشتن دارى. تحف العقول، ص322 حدیث (12) امام على عليه السلام : ثَمَرَةُ الشَّجاعَةِ الغيرَةُ؛ غيرت ميوه شجاعت است. [font=Tahoma][/font] درسته ما هیچ وقت برای رفت و امد همسر سخت نمیگیریم چون بهش اعتماد داریم . اما وقتی هم میگیم فلان جا نرو . تنها نرو . شب نرو . اگر خواستی خودمونم همراهت میایم اونم به ما اعتماد میکنه یا اگر خواست جای خاصی بره یه تماس میگیره ... شما به جنگنون با خدا ادامه بدید ببینیم اخرش کی پیروز میشه . ![]() |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
والا مرد های غربی معیار نیستن چون میگن اگه موسیقی غنا 40 روز در خونه ای نواخته شه، غیرت شخص از بین میره، پس نمیتونیم بگیم دارن یا نه، چون اگرم داشتن از بین رفته یه معلم قران داشتیم که این مسئله خروج زن رو واسه ما اینجوری گفت ،منم خیلی مشکل داشتم اما این حرف با فطرت من خوند و الان قبولش دارم فکر میکنید زنی که از ولی(پدر یا همسر) تبعیت نکنه، اگه امام زمانش بیاد میتونه از امامش و ولیش تبعیت کنه؟؟؟ واقعا چه فرقی میکنه،جفتش فرمان الهیه،چطور به اطاعت از امام زمان میشه افتخار کرد از پدر نه؟اینها همه ازمایشات الهی هستن، اصل این دنیا بر بندگیه و هر کس بتونه به ولیش لبیک بگه برنده شده، در حالیکه متاسفانه ما اصل رو بر ازادی و سرکشی میذاریم،اصل رو بر منیت میذاریم و همه اینها ریشه در تفکرات انسان محوری داره فکر کنید من بخوام برم جایی،مامانم راضی نباشه،حالا چون مادر ولیه من نیست یعنی حرفش رو زمین بندازم؟؟اذن گرفتن ادب انسان رو نشون میده، والا پدر و همسر ما هم میرن بیرون یه چیزی میگن همینطوری نمیرن که خانم ها انتظار دارن این کار رو انجام بدن. این جور بحث ها مشکل در مبانیه توحیدیه ما داره و تا حل نشه اینها به قوت خودش باقی خواهد ماند،هیچ فمینیستی نمیتونه از حقوق زن دفاع کنه مگر اینکه به حقوق کودکان تجاوز کنه،چطوره یکی هم نماینده کودکان شه و علیه خانم ها جبهه گیری کنه؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۷ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
آقای وحید110....جنگ باخدا؟؟؟؟اینکه مامیگیم دلمون میخواداز یکی ازحقوقمون که داشتن استقلال مالیه استفاده کنیم
میشه جنگ باخدا؟؟؟شمایی که می فرماییداجازه ی بیرون رفتن ازخانه یه حکم الهیست اگه میتونی بری بروجای خدابشین اگه نمیتونی پس حرف نزن که بسیارمودبانه برخوردکردید!!!!اصلاشمامیتونیدتوضیح بدید که فلسفه ی اجازه گرفتن زن ازمردچی میتونه باشه؟؟؟ماباحکم خدالج ولجبازی نداریم ولی من میخوام بدونم که شماتحلیلتون ازاین بحث چیه؟؟؟چرامن نمیتونم بدون اجازه ی همسرم ازخونه خارج بشم؟؟؟همیشه این سوال برام مطرح بوده...مگه من عقل وشعورندارم مگه من قدرت تحلیل امورروندارم.........اگه فلسفه ی این بحث دراین باشه که من قدرت ندارم ازخودم دفاع کنم یانمیتونم اوضاع روتحلیل کنم واقعا به خداگله وشکایت میکنم که چرامنوموجودی آفریده که بایدکس دیگه ای رهبریم کنه!چرابه من قدرت فهم حقایق وامورونداده؟؟؟دوستان محترمی که دراین بحث شرکت کردندبیان به این سوال من جواب بدن.....آقامن یه خانومم میتونم مستقل باشم ازلحاظ اقتصادی میتونم حقوقمو ندم به همسرم....میتونم کارکنم چرابعضی ازدوستان نظرشون براینه که اینکاراشکال داره....ماهرچی تونظرهمکاران سیرمیکنیم نمیبینیم به این نکته اشاره کنن... میگن این خانوماهویت خودشونوگم کردن...باعث ایجادگناه درجامعه س...وخیلی ازدلایل دیگه....من به عنوان یه خانوم قدرت زن روکمترازمردمیدونم به دلیل امتیازاتی که به مردان داده شده درمقابل حقی که ازیک زن گرفته شده....یه نمونش حق حضانت فرزنده...چطوره که یه زن بایدبچه روتاسن7سالگی بزرگ کنه اونوقت که ازآب وگل درآوردش بیرون شوهرش میتونه ازش بگیرتش....قانون چه حقی به من داده؟؟؟مگه یه زن عاطفه ی مادری نداره؟؟؟کی باید هزینه ی 9ماه بارداری این زن روکه یکی ازسخت ترین ودردناکترین دوره های زندگیشه بپردازه؟؟؟این عدالته؟؟؟ کجاش عدالته؟؟؟چطوربه قول خانوم ایرانی یه مردوقتی احساس میل جنسی داشته باشه باید رفع بشه حتی اگه زنش دراون زمان خاص میلی به این ارتباط نداشته باشه ولی بایدتحملش کنه؟؟؟چرامردمیتونه درقضیه ی ازدواج اززن جدابشه ولی طلاقش نده اونموقع اون زن دیگه نمیتونه تاآخرعمرش ازدواج کنه چون شوهرش طلاقش نداده ولی همون مردظرف یه هفته میتونه دوباره ازدواج کنه؟؟؟چرایه دخترتاموقعی که ازدواج نکرده بایدازوالدینش اجازه رفع اموراتشوبگیره وبعدش اگه ازدواج کردبااجازه ی شوهرش؟؟؟؟؟پس این زن کی حق گرفتن تصمیم برای خودشوداره؟؟؟؟؟؟؟شما وسایردوستان فقط میگیداسلام ولی نمیایدآدموقانع کنیدکه چرااین اتفاق افتاده تاحرف میزنیم میگیدجنگ باخدا....دچاربحران هویت....به وسط کشیدن پای نفس وعباراتی ازاین دست......خب بیاید منوقانع کنید تامن بدونم این امتیازاتی که به مردداده شده برای چیه؟؟؟من ازاین اسلام اصلاهیچی نمیدونم شمافرض کنیدمن میخوام ایمان بیارم به این دین حالابرام سوال شده این احکامی که دردینتون هست منوقانع کنید.. تاحرف میزنیم هی مارودچاربحران هویت ندونید.....انسان شعورداره عقل وفهم داره قوه ی استدلال داره دلیل قانع کننده بیاریدفقط نگیداسلام اینوگفته بگیدبه چه دلیلی داره اینومیگه...ماکه سرجنگ ودشمنی نداریم تاهرچیزی میگیم مارودچاریه بیماری روانی میکنندبعضی ازدوستان!پیغمبراگه میخواست اینجوری مردموبه اسلام دعوت کنه که کسی ایمان نمی آورد.... [b]درضمن اون عبارت جنگ باخداروکه به کاربردید میدونید حکمش چیه؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

پر واضحه که لجبازیه.