| نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 11 رأی | 100% | |
|
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
|
|
۱۲:۵۱, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا مردا هرکاری دلشون بخواد میکنن ؟! هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده !!!! حق کار کردن و درس خوندن هم که نداریم ..... باید جیره خور ِ شوهرمون باشیم و تو سری خور ، آخه شما که نمیدونید ، زنی که استقلال ِ مالی نداشته باشه باید با همه چیز ِ شوهرش بسوزه و بسازه .... به خدا انصاف نیست ، نه یه استادیوم ، نه یه فضای ِ درست حسابی و آزاد ... تو خونه بشور بساب بپز ِ ، 2 دقیقه هم که میریم بیرون این گشتای ارشاد همه جا هستن ، به سر و صورت و لباس ماها گیر میدن ... آخه من نمیدونم این مملکت همه چیزش سر ِ جاش ِ فقط این لباس ِ من ایراد داره !! شاید باورتون نشه ، ولی اون وقت که باردار بودم با همسرم رفته بویدم بیرون ، گشت ارشاد بهمون گیر داد که این آقا چه نسبتی با شما دارن و از این حرفها !! آخر سر هم الکی گیر داد که چرا مانتوت کوتاه ! آخه شکمم برآمده شده بود یکم مانتو رفته بود بالا ....
به خدا آسایش نداریم ما تو این مملکت ... شوهرامون هر کاری دلشون بخواد میکنن ، ولی ما نباید نتقمون در بیاد ! همسایمون خانوم ِ خیلی خوبو نجیبیه ، ولی مثل ِ من کار نمیکنه و خانه داره ... بارها خودم تو داد و بیداد و توی دعواهاشون شنیدم که شوهرش تهدیدش کرده که طلاقش میده و یا اینکه سرش هوو میاره ! اگه هم مهریه بخواد بچه رو ازش میگیره !! شما که دخترش رو ندیدید ، یه دختر نــــاز و خوشگل و مامانی ! تازه شده 6 سالش ، اصلا" فکر ِ اینکه بدون ِ دخترش بخواد زندگی کنه واسش کشندست ، واسه ی همین بیچاره آخر سر مجبور میشه کوتاه بیاد و هر دفعه هم مرد پر رو تر و وقیح تر میشه .... هِِـِـِـِـِـِـــــییی .... چه میشه کرد ... باید سوخت و ساخت دیگه ... تا بوده همین بوده ... فقط کاش نسل ِ بچه ها و نوه های ما از این تبعیضا به خودش نبینه .... *********************************************** آقا این چه وضعشه ! بری از صبح تا شب کار کنی خسته و کوفته بیای خونه زنت هم باهات نسازه ... به خدا اصرار ِ خانواده بود ، وگرنه کی تو این دوره زمونه زن میگیره ! بری این همه جون بکنی و کار کنی واسه زن و بچت ، آخر سر 100 جور سر کوفت و غر بشنوی که فلانی اون چیزو داره ما نداریم ، خواهرم فلان جا رفته ما نرفتیم ! آقا زندگی خرج داره ، با این گرونی و هزینه ها که نمیشه به راحتی کنار اومد ... بلا نسبت شما روزی اندازه 3 تا قاطر کار میکنم تا شکم زن و بچم رو سیر کنم ، آخرشم ته برج کمیتمون لنگ میزنه ..... با این اوضاع آدم ازدواج نکنه سنگین تره ! به خدا ! شما ببین یه مرد چقدر مشکل داره ... حالا جدا از درس و دانشگاه ، اول از همه سربازی ... 2 سال میری خدمت که چی ؟! هیچی ... 2 سال از بهترین سالهای عمرت رو حروم میکنن الکی الکی ... بعد از سربازی تازه اول بدبختیه ! بیای کار پیدا کنی و خونه بگیری و ماشین و اینها ، زندگیمون خوب بود ، تا ننه گفت پسرم ، وقت ِ زنته ، واست دختر نشون کردم .... حالا خاستگاری و برو بیا، شیرینی بیار ، گل بگیر ، نشون ِ نامزدی و اینها به کنار ... مــــــــهـــــــریـــــــــــه!!!!!!!!!!!!! مادر ِ عروس اول میگفت عدد ِ سال ِ تولد ! آخه این چه رسمیه که باب شده !! تازه به قول یکی از دوستام اگه خانومت دکتر یا مهندس بود و سر ِ کار میرفت که خرجت خیلی بیشتر میشد ! انگار ما رفتیم زن رو بخریم و مهریه هم قیمت ِ پیشنهادی خانواده ی عروس به عنوان ِ معاملست ! باز میگن مهریه رو کی داده کی گرفته ، ولی خرج عقد و عروسی و حنا بندون و کادوی عروس رو چرا همش رو من ( داماد ) باید بدم ؟!؟!؟! آخه این انصاف ِ مایی که میخوایم یه عمر باهم باشیم از همین اول همه ی فشار اقتصادی روی ِ دوش ِ من باشه ... دیگه دلم برات بگه ، از خونه و ماشین و خرج خورد و خوراک و اینها هم که بگیم میبینی که همه ی فشار روی ِ مرده ... یه بار هم که مجردی با دوستای قدیممون میریم جایی خانومم 1000تا غر میزنه و بهونه میگیره و میگه تو من رو دوست نداری که میری با دوستات ! آخه عزیز ِ من ، آدم تفریح هم نیاز داره ... خودش روزی 24 ساعت پای تلفون ِ با دوستاش و آبجیش و مادرش حرف میزنن ، یا هفته ای نیست که خونه ی مادرش سر نزنیم ، بعد ماهی 1 با هم که میریم تفریح این قشقرق رو سر ِ ما در میاره ... به خدا جرات ندارم بهش چیزی بگم ، تا میگم بالا چشت ابرو ِ میگه مهریم رو میذارم اجرا ! آخه این چه قانونیه که زن این همه بتونه باهاش مهریه بگیره ، اون هم هروقت دلش خواست و اگه ندی هم که باید بری زندان ... تو اجتماع هم که میریم همه چیز به نفع ِ زنه . از نوبت تو صف ِ نونوایی تا ادارات و حتی تاکسی ! بارها دیدم وقتی یه خانوم هست تاکسی واسش وایمسه ، ولی من که هستم یا همه دربستن یا محل نمیدن و میرن ... واقعا" نمیدونم این تبعیض باید تا کی تو جامعه ی ما باشه ... دوستان ، این چیزهایی که بیان شد حقایقی هستن که در جامعه ی ما وجود داره و ما هر روز و هر روز شاهدشون هستیم . راستش تا اونجایی که به ذهنم رسید نوشتم و اگه چیزی هم به ذهن ِ شما رسید بیان کنید ، ممنون میشم . از خانوم ها هم پیشاپیش بابت ِ کم کاری احتمالی در متن پوزش میطلبم ، آخه من یه مردم و چیزه بیشتری از مشکلات ِ خانوم ها نمیدونم که بیان کنم ، خواهشا" اگه موردی بود خودتون اضافه کنید . راستش میخواستم نظر شما رو درباره اینکه : در جامعه ی ما در مورد ِ کدوم جنسیت بیشتر تبعیض میشه کدوم جنسیت فشار بیشتری رو تحمل میکنه کدوم جنس آسیب پذیر تر هست و در کل از خلاهای قانونی تا هنجارهای اجتماعی ، کدوم به نفع زن و کدوم به نفع مرد هستش ... |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۶, ۳۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۱ ۲۳:۲۹ توسط omidman.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
هر کدوم از بچه ها با توجه به تجربه خودشون تو زندگی در این مورد قضاوت کردند. واقعیت هم اینه که خیلی از این حرفا درسته. مشکل از انسان هاست و هم چنین قانون غیر صددرصدی و دارای اشکال محتمل،خانم ایرانی که (البته بد رقم تند میره به قول بچه ها در حد لالیگا!) با توجه به برخورد پدر و برادرش این حرفا رو میزنه و دل پر خونی داره. خانم Hadith هم با توجه به برخورد پدر و برادرش این صحبت ها رو میکنه و از وضعیتش راضیه یا کمتر شاکیه. همه نظر ها رو نخوندم اما فکر میکنم هر کس با توجه به تجربش این مورد رو میبینه. اما باید قبول کنیم که همه چیز تجربه نیست. واقعیت هایی وجود داره که ما درک نکردیم و ندیدیم. بعضی جاها به زن ظلم میشه و بعضی جاها به مرد. البته زن به خاطر روحیه لطیفش آسیب پذیرتره. قبول دارم در گذشته (و گاها حال) عده ای از مردها به زن ها ظلم میکنن اما این دلیل نمیشه هر قانونی رو زیر سوال ببریم. قانون درسته (البته نه صددرصد چون نوشته انسان جایز الخطاست) و بیشتر عیب از مجریان قانونه که من و شما هستیم. اگه انسان منطقی و اهل مسالمت باشیم همه چیز حله، البته در برخورد با آدم منطقی و اهل مسالمت.
|
|||
|
|
۱:۴۸, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۱ ۲۳:۱۶)omidman نوشته است: خانم ایرانی که (البته بد رقم تند میره به قول بچه ها در حد لالیگا!) با توجه به برخورد پدر و برادرش این حرفا رو میزنه و دل پر خونی داره. آقای محترم اولا: شما از کجا به وضعیت خانوادگی بنده و تجربیات من پی بردید؟ از کجا فهمیدید بنده برادر دارم و دل پرخونی دارم؟ خوب است بنده هم بگویم شما با دیدن زنهای اطرافتان و اعمال آنها دلتان خون شده و مایلید زنها محدود باشند تا منحرف نشوند؟ [b]پس احترام خودتان را نگه دارید. اگر یکبار دیگر چنین اهانتهایی از شما ببینم برخورد بسیار شدیدی با شما خواهم کرد. |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
سلام من مسلمونم.
من زیاد وقت ندارم تا همه ی نظرات را بخونم . ما معتقدیم دین ما از طرف خدا اومده یعنی حتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامانمان (علیه السلام) درون آن دست نبردند و فقط مُبلغ بودند. من نمی خوام حدیث قبول کنید می خوام اعتقادمو بگم. داخل پرانتز از خودمه جزو حدیث نیست. امیرالمومنین علی (علیه السلام) : دو نوع علم در دنیا وجود دارد : اول علم ، علم دنیایی (تمام علمها جزو این دسته اند ) که انسان حق تصرف و اظهار نظر در آن را دارد. دوم علم ، علم دین که هیچ کس حق تصرف و اظهار نظر در آن را ندارد.( حتی خضرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان(علیه السلام) ). پس لطفا نظر به عنوان فتوا نگین (منظورم فتوای دین )...حتی آخوندها... خداوند متعال برای هر حرام و حلالی دلیلی قرار داده است .انسان با پیشرفت در علم به بعضی از این دلایل میرسد که خود باعث نزدیکی بخدا می شود (شناخت خدا) . تازه اکه واقعا دوستش داشته باشی هر چی بگه بی دلیل قبول می کنی. ... حق با شخصیت ها شناخته نمی شود حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی ... ما هنوز دنبال دین خودمون نمیریم بعد می خوام اسلامو ترویج بدیم.دین اجبار نداره و کل قوانین ایران که بر اساس اسلام نیست نظر انسان هم توش دخیله. اگه دنبال جوابی شاید بشه بهت جواب داد (بعنی اگه قانع شدی قبول کنی) ولی من مطمئنم قبول نمی کنی پس دنبال چیزی که نمی شه نگرد اگر با قوانین مملکت مشکل داری که پس مشکلت با این مملکت داراست ولی اگه با قوانین اسلام واقعی نه چیزی که تو می بینی (اسلام حقیقی) مشکل داری پس از کسی نخواه جواب بده چون بره هر چیزی یه جواب داری برای توجیه خودت. توی اسلام اختیار زن دست مرده ولی نه اینکه از زن بی گاری بکشه ، زن اگه بخواد می تونه دست به ساه و سفید نزنه. من قبول دارم ما ایرانی ها (نه مسلمونها ) مرد سالاری داریم ! یعنی زنه خودمونو می پوشونیم بعد وقتی می ریم تو خیابون چشم چرونی میکنیم. این نامردیه. من خودم پسرم. توی زندگیم تاحالا دوست دختر نداشتم و نخواهم داشت چون خدا رو قبول دارم ولی این به این معنی نیست که من دچار احساسات جنسی نمی شم (بسیجی هم نیستم از بعضیاشونم حالم به هم میخوره ) وقتی میرم دانشگاه ، این همه حوری (ببخشیدا) ولی خوب باعث تحریک جنس مخالف هم میشید. اگه سوال درباره ی دینم داری بپرس من جوابشو از احادیث میگم نه از روی گفته ی آخوندا و ... . اگه سرتونو درد آوردم ببخشید. |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۳ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:خانم ایرانی که (البته بد رقم تند میره به قول بچه ها در حد لالیگا!) با توجه به برخورد پدر و برادرش این حرفا رو میزنه و دل پر خونی داره. نقل قول:اگر یکبار دیگر چنین اهانتهایی از شما ببینم برخورد بسیار شدیدی با شما خواهم کرد. در تبادل نظرات و ارسال هاتون حدود احترام به همدیگر رو در نظر داشته باشید. تحت هیچ شرایطی اجازه توهین و تمسخر به یکدیگر رو نداریم. اگر حرفی و یا نظری بود ارسال کنید و اجازه دهید مبحث مسیر درست خود را طی کند. موفق باشید و خدایی
نقل قول:اگه سوال درباره ی دینم داری بپرس من جوابشو از احادیث میگم نه از روی گفته ی آخوندا و ... . میشه بفرمایید این آخوند ها به قول شما ،حرفاشون و مصادیقشون رو در مورد دین از کجا میارن و بیان می کنند؟! |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۱ ۱۵:۳۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۱ ۲۳:۱۶)omidman نوشته است: هر کس با توجه به تجربش این مورد رو میبینه. اما باید قبول کنیم که همه چیز تجربه نیست. واقعیت هایی وجود داره که ما درک نکردیم و ندیدیم.از آنحا که تجربه خودش واقعیته، در اصل منظور شما اینه که اینکه یک نفر چطور نگاهش کنه مهمه. البته هرکسی هم باشه، هرچقدر هم نظراتش اشتباه باشه، باز نباید گفت با دیدن فلان رفتار از اطرافیانش بوده. |
|||
|
۱۹:۲۸, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
نقل قول:میشه بفرمایید این آخوند ها به قول شما ،حرفاشون و مصادیقشون رو در مورد دین از کجا میارن و بیان می کنند؟!اول سلام می کنن بچه مسلمون بعدشم من این متنو یه بار نوشتم تقریبا همچین چیزی بود بعد صفحه رفرش شد مجبور شدم دوباره بنویسم منم کفرم در اومد یه کم تند نوشتم ببخشید ولی در کل دوست ندارم فلسفه وارد دین بشه.(منظورم بحث کردن در مورد دین نیستا) چون معتقدم دینم کامله و نیاز به کمک های دیگران نداره. مثلا شطرنجو توی اسلام حرام کردن بعد بعضی از آخوندها می فرمایند به دلیل اقتضای زمانی و فلانو فلان الان حلاله!!!!!!! برای همین هم اون حدیثو گفتم حرام خدا تا ابد حرام و حلال خدا تا ابد حلال است. |
|||
|
۲۳:۵۳, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من مشکل اصلی نبودن مبانی مشترک هست.یا بهتره بگیم عدم قبول مبانی مشترک. طرفین لطفا قبل از هر چیزی مشخص کنند که آیا : - به دین اسلام و تشیع معتقد هستند؟ - آیا به مرجعیت تقلید معتقد هستند؟ - آیا با فتاوای مراجع در این ضمینه آشنایی دارند؟ اگر دوستان در موردی غیر از مورد سوم مشکلی دارند ، بهتر هست مبحثی بزنند و بعد وارد این بحث بشند ، و الا اگر مرجعیت تقلید رو قبول دارند ، فتاوی هم مشخص واضح هستند ، جای بحثی هم باقی نمی مونه.بحث بر سر مسائل فقهی که هیچ کدوم از ما درش تبحر نداریم هم کار باطل و تقریبا حرامی هست.اگر کسی علاقه داره به بحث فقهی ، لطفا به اهل فن مراجعه کنه. |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۳۸ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
نقل قول: توی اسلام اختیار زن دست مرده ولی نه اینکه از زن بی گاری بکشه ، زن اگه بخواد می تونه دست به ساه و سفید نزنه. من قبول دارم ما ایرانی ها (نه مسلمونها ) مرد سالاری داریم ! یعنی زنه خودمونو می پوشونیم بعد وقتی می ریم تو خیابون چشم چرونی میکنیم. این نامردیه. اتفاقا" ایرانی ها خیلی هم متعادل برخورد میکردن همیشه ، مرد سالاری مال ِ اعراب و اسلام هستش . خیلی هم واضح هست این حرفم و دلایلی که واسش وجود داره . نقل قول:دو نوع علم در دنیا وجود دارد : اول علم ، علم دنیایی (تمام علمها جزو این دسته اند ) که انسان حق تصرف و اظهار نظر در آن را دارد. دوم علم ، علم دین که هیچ کس حق تصرف و اظهار نظر در آن را ندارد.( حتی خضرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان(علیه السلام) ). ولی من طور ِ دیگه به قضیه نگاه میکنم ... البته هنوز زود هست واسه ی ابراز نظر کردن ِمن ، ولی به زودی خواهم گفت نظرات ِ قطعیم رو ... نقل قول:- به دین اسلام و تشیع معتقد هستند؟ من از خودم که تا حالا حرف نمیزدم ! از این 3 مورد داشتم میگفتم و این ها رو میسنجیدم ... فقط من سرم رو پایین نمیگیرم و هرچی که گفته شد رو قبول کنم ! شک میکنم و سوال میکنم و فکر کنم جواب گرفتن هم حق ِ من هست . |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۴)blue.blood نوشته است: من از خودم که تا حالا حرف نمیزدم ! از این 3 مورد داشتم میگفتم و این ها رو میسنجیدم ... فقط من سرم رو پایین نمیگیرم و هرچی که گفته شد رو قبول کنم ! شک میکنم و سوال میکنم و فکر کنم جواب گرفتن هم حق ِ من هست .سلام اگر به این سه مورد پایبند هستید ، و مجتهد نیستید ، ناچارا باید تقلید کنید ، چرا؟چون تخصصنقد و تحلیل رو ندارید.اتفاقا برای کسانی مثل من که قدرت اجتهاد ندارند ، بهتر هست که سرشون رو پایین بگیرند و تبعیت کنند.ما همه جا در زندگی به صورت چشم و گوش بسته تبعیت می کنیم از یک متخصص ، چرا به حوزه ی دین که می رسیم نباید این گونه باشیم؟وقتی که من هیچ چیز از اجتهاد سرم نمیشه ، چرا بیام و احکام پیچیده فقهی رو بررسی کنم؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
سلام ابتدا مشخص کنید در اسلام یا ایران؟ در ایران رو من کاری ندارم اما در اسلام چیزی به نام تبعیض جنسیتی وجود نداره چرا که جسم مهم نیست، در تفاوتها روح مطرح است که در قالب مردانه روحیات مردانه در قالب زنانه روحیات زنانه و هر دو منجر به کمال می شود.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |