کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 11 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
۱۲:۵۱, ۱۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
آواتار
چرا مردا هرکاری دلشون بخواد میکنن ؟! هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده !!!! حق کار کردن و درس خوندن هم که نداریم ..... باید جیره خور ِ شوهرمون باشیم و تو سری خور ، آخه شما که نمیدونید ، زنی که استقلال ِ مالی نداشته باشه باید با همه چیز ِ شوهرش بسوزه و بسازه .... به خدا انصاف نیست ، نه یه استادیوم ، نه یه فضای ِ درست حسابی و آزاد ... تو خونه بشور بساب بپز ِ ، 2 دقیقه هم که میریم بیرون این گشتای ارشاد همه جا هستن ، به سر و صورت و لباس ماها گیر میدن ... آخه من نمیدونم این مملکت همه چیزش سر ِ جاش ِ فقط این لباس ِ من ایراد داره !! شاید باورتون نشه ، ولی اون وقت که باردار بودم با همسرم رفته بویدم بیرون ، گشت ارشاد بهمون گیر داد که این آقا چه نسبتی با شما دارن و از این حرفها !! آخر سر هم الکی گیر داد که چرا مانتوت کوتاه ! آخه شکمم برآمده شده بود یکم مانتو رفته بود بالا ....
به خدا آسایش نداریم ما تو این مملکت ... شوهرامون هر کاری دلشون بخواد میکنن ، ولی ما نباید نتقمون در بیاد ! همسایمون خانوم ِ خیلی خوبو نجیبیه ، ولی مثل ِ من کار نمیکنه و خانه داره ... بارها خودم تو داد و بیداد و توی دعواهاشون شنیدم که شوهرش تهدیدش کرده که طلاقش میده و یا اینکه سرش هوو میاره ! اگه هم مهریه بخواد بچه رو ازش میگیره !! شما که دخترش رو ندیدید ، یه دختر نــــاز و خوشگل و مامانی ! تازه شده 6 سالش ، اصلا" فکر ِ اینکه بدون ِ دخترش بخواد زندگی کنه واسش کشندست ، واسه ی همین بیچاره آخر سر مجبور میشه کوتاه بیاد و هر دفعه هم مرد پر رو تر و وقیح تر میشه ....
هِِـِـِـِـِـِـــــییی .... چه میشه کرد ... باید سوخت و ساخت دیگه ... تا بوده همین بوده ... فقط کاش نسل ِ بچه ها و نوه های ما از این تبعیضا به خودش نبینه ....

آقا این چه وضعشه ! بری از صبح تا شب کار کنی خسته و کوفته بیای خونه زنت هم باهات نسازه ...
به خدا اصرار ِ خانواده بود ، وگرنه کی تو این دوره زمونه زن میگیره ! بری این همه جون بکنی و کار کنی واسه زن و بچت ، آخر سر 100 جور سر کوفت و غر بشنوی که فلانی اون چیزو داره ما نداریم ، خواهرم فلان جا رفته ما نرفتیم ! آقا زندگی خرج داره ، با این گرونی و هزینه ها که نمیشه به راحتی کنار اومد ... بلا نسبت شما روزی اندازه 3 تا قاطر کار میکنم تا شکم زن و بچم رو سیر کنم ، آخرشم ته برج کمیتمون لنگ میزنه .....
با این اوضاع آدم ازدواج نکنه سنگین تره ! به خدا !
شما ببین یه مرد چقدر مشکل داره ... حالا جدا از درس و دانشگاه ، اول از همه سربازی ... 2 سال میری خدمت که چی ؟! هیچی ... 2 سال از بهترین سالهای عمرت رو حروم میکنن الکی الکی ... بعد از سربازی تازه اول بدبختیه ! بیای کار پیدا کنی و خونه بگیری و ماشین و اینها ، زندگیمون خوب بود ، تا ننه گفت پسرم ، وقت ِ زنته ، واست دختر نشون کردم ....
حالا خاستگاری و برو بیا، شیرینی بیار ، گل بگیر ، نشون ِ نامزدی و اینها به کنار ... مــــــــهـــــــریـــــــــــه!!!!!!!!!!!!! مادر ِ عروس اول میگفت عدد ِ سال ِ تولد ! آخه این چه رسمیه که باب شده !! تازه به قول یکی از دوستام اگه خانومت دکتر یا مهندس بود و سر ِ کار میرفت که خرجت خیلی بیشتر میشد ! انگار ما رفتیم زن رو بخریم و مهریه هم قیمت ِ پیشنهادی خانواده ی عروس به عنوان ِ معاملست ! باز میگن مهریه رو کی داده کی گرفته ، ولی خرج عقد و عروسی و حنا بندون و کادوی عروس رو چرا همش رو من ( داماد ) باید بدم ؟!؟!؟! آخه این انصاف ِ مایی که میخوایم یه عمر باهم باشیم از همین اول همه ی فشار اقتصادی روی ِ دوش ِ من باشه ... دیگه دلم برات بگه ، از خونه و ماشین و خرج خورد و خوراک و اینها هم که بگیم میبینی که همه ی فشار روی ِ مرده ... یه بار هم که مجردی با دوستای قدیممون میریم جایی خانومم 1000تا غر میزنه و بهونه میگیره و میگه تو من رو دوست نداری که میری با دوستات ! آخه عزیز ِ من ، آدم تفریح هم نیاز داره ... خودش روزی 24 ساعت پای تلفون ِ با دوستاش و آبجیش و مادرش حرف میزنن ، یا هفته ای نیست که خونه ی مادرش سر نزنیم ، بعد ماهی 1 با هم که میریم تفریح این قشقرق رو سر ِ ما در میاره ... به خدا جرات ندارم بهش چیزی بگم ، تا میگم بالا چشت ابرو ِ میگه مهریم رو میذارم اجرا ! آخه این چه قانونیه که زن این همه بتونه باهاش مهریه بگیره ، اون هم هروقت دلش خواست و اگه ندی هم که باید بری زندان ...
تو اجتماع هم که میریم همه چیز به نفع ِ زنه . از نوبت تو صف ِ نونوایی تا ادارات و حتی تاکسی ! بارها دیدم وقتی یه خانوم هست تاکسی واسش وایمسه ، ولی من که هستم یا همه دربستن یا محل نمیدن و میرن ...
واقعا" نمیدونم این تبعیض باید تا کی تو جامعه ی ما باشه ...

دوستان ، این چیزهایی که بیان شد حقایقی هستن که در جامعه ی ما وجود داره و ما هر روز و هر روز شاهدشون هستیم . راستش تا اونجایی که به ذهنم رسید نوشتم و اگه چیزی هم به ذهن ِ شما رسید بیان کنید ، ممنون میشم .
از خانوم ها هم پیشاپیش بابت ِ کم کاری احتمالی در متن پوزش میطلبم ، آخه من یه مردم و چیزه بیشتری از مشکلات ِ خانوم ها نمیدونم که بیان کنم ، خواهشا" اگه موردی بود خودتون اضافه کنید .

راستش میخواستم نظر شما رو درباره اینکه :
در جامعه ی ما در مورد ِ کدوم جنسیت بیشتر تبعیض میشه
کدوم جنسیت فشار بیشتری رو تحمل میکنه
کدوم جنس آسیب پذیر تر هست
و در کل از خلاهای قانونی تا هنجارهای اجتماعی ، کدوم به نفع زن و کدوم به نفع مرد هستش ...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، یاســین ، Hadith ، meshkat ، sadegh-a ، مفقود الاثر ، آیات ، omidman ، فرمیسک

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۳, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #111
آواتار
نقل قول:اتفاقا" ایرانی ها خیلی هم متعادل برخورد میکردن همیشه ، مرد سالاری مال ِ اعراب و اسلام هستش . خیلی هم واضح هست این حرفم و دلایلی که واسش وجود داره .
بازم سلام می تونی چندتا شو فقط چند تا شو به من بگی ؟
اگه قبلا گفتی بگو صفحه ی چنده من می خونم؟
ممنون.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۲۴, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #112

نقل قول: بازم سلام می تونی چندتا شو فقط چند تا شو به من بگی ؟

در ایران پیش از اسلام زنان به پادشاهی می رسیدنداما پس از اسلام زنان حق رسیدن به مناصب ریاست جمهوری، قضاوت و .... ندارند.

در ایران پیش از اسلام ارث زن و مرد مساوی بود و اگر دختری قبل از فوت پدر ازدواج می کرد هنگام ازدواج ارثیه اش را در قالب جهیزیه بسیار بالایی دریافت می کرد.(البته بسته به وضعیت مالی خانواده) اما پس از اسلام ارث دختر نصف ارث پسر تعیین شد.

در ایران پیش از اسلام هیچ قانونی برای چندهمسری وجود نداشت و اکثریت قریب به اتفاق مردان یک همسر داشتند (بجز تعداد اندکی شاهان یا بزرگان) اما بعد از اسلام چندهمسری به شکل یک قانون درآمد..........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamy007 ، blue.blood ، فرمیسک
۱۶:۲۷, ۲/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۱۶:۲۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #113
آواتار
نقل قول:اتفاقا" ایرانی ها خیلی هم متعادل برخورد میکردن همیشه ، مرد سالاری مال ِ اعراب و اسلام هستش . خیلی هم واضح هست این حرفم و دلایلی که واسش وجود داره .

جناب بلو بلود ؛

لطفا دلایل را بفرمایید و مبسوط توضیح دهید.

دلایل شما جهت اثبات اینکه مرد سالاری برای اسلام است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۶:۵۶, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #114
آواتار
نقل قول:در ایران پیش از اسلام هیچ قانونی برای چندهمسری وجود نداشت و اکثریت قریب به اتفاق مردان یک همسر داشتند (بجز تعداد اندکی شاهان یا بزرگان) اما بعد از اسلام چندهمسری به شکل یک قانون درآمد..........
به رسم ادب :
در مورد چیزای دیگه ای که گفتین من می گردم ولی حالا این سومیه.
اولا قانون نیست ، اجازه است ، اگه قانون بود که ما مردا یه نفرو نمی تونیم ساپورت کنیم چه برسه به 4 تا . (البته ببخشیدا)
تازه والا من هرکجا خوندم هر شاهی یه 10-15 زن داشته (البته نه همشون) اگه شاه مملکت و بزرگان اجازه داشتن زن زیاد داشته باشن این خودش مرد سالاری النی چون احتمالا اگه ملت پول داشتن 10 تا 10 تا زن میگرفتن.
بگزریم این نظرم بود.
دوما این همه دانشمندا (من توی مستندات خارجی خودم دیدم) میگن مردا میتونن در عین واحد به چند زن فکر کنند ولی زن در آن واحد به یکی.
بعد اون زمان که حضرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مبعوث شدند بابا جمعیت زنها حدود 4 برابر مردا بود (این 4 براری رو یه جا شنیدم نمیدونم ولی در کل زیادتر بوده) جمعیت زنا به خاطر جنگهای قومی قبیله زیاد بود چون مردا میمردن و چون زنو که مضحر زیبایی خدا است را بیهوده میدونستن میکشتن. عربا زنا رو میکشتن یا زنده به گور میکردن تو بگو بهتر از این راه برای یه مشت جاهل چه راهی بهتر ، ایشون فرمون بابا چرا دخترا رو میکشید هر کدوم 4 تا زن بگیرید ولی عدالتو برقرار کنید.
۱۰:۳۰, ۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۱ ۱۰:۳۵ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #115
آواتار
(۲/بهمن/۹۱ ۱۶:۲۷)حسن عزتي نوشته است:  جناب بلو بلود ؛

لطفا دلایل را بفرمایید و مبسوط توضیح دهید.

دلایل شما جهت اثبات اینکه مرد سالاری برای اسلام است.

شما هر وقت یک ملکه ی عرب ، یه فرمانده ی جنگ ، یه شخصیت ِ سیاسی - اجتماعی ِ مهم در اعراب ،چه قبل از اسلام چه بعد از اسلام پیدا کردید من حرفم رو پس میگیرم . تازه به همینجا ختم نمیشه ... در روزگاری که برده داری و استفاده از برده ها برای کارهای عمرانی امری عادی بوده کارگرانی بودن که علاوه بر مزد گرفتن مرخصی زایمان هم داشتن ..! مگه اینکه شما بخواید رد کنید این چیزها رو .......

در اعراب ، زن یعنی کالا ، زن رو میخرن ، میفروشن و میبخشن ... همونطور که خیلی از رسم های قبل از اسلام حفظ شده این رسم هم باقی مونده ... زن تا حدی در میان اعراب اختیاری از خودش نداره که در 1400 سال بعد از اسلام زن اگه بخواد شناسنامه داشته باشه باید از شوهرش یا پدرش اجازه بگیره !! و این یعنی مرد سالاری ِ مطلق . البته موارد دیگه ای هم هست ، ولی ترجیح میدم کش ندم قضیه رو .

(۲/بهمن/۹۱ ۱۳:۰۵)دل خسته نوشته است:  سلام
اگر به این سه مورد پایبند هستید ، و مجتهد نیستید ، ناچارا باید تقلید کنید ، چرا؟چون تخصصنقد و تحلیل رو ندارید.اتفاقا برای کسانی مثل من که قدرت اجتهاد ندارند ، بهتر هست که سرشون رو پایین بگیرند و تبعیت کنند.ما همه جا در زندگی به صورت چشم و گوش بسته تبعیت می کنیم از یک متخصص ، چرا به حوزه ی دین که می رسیم نباید این گونه باشیم؟وقتی که من هیچ چیز از اجتهاد سرم نمیشه ، چرا بیام و احکام پیچیده فقهی رو بررسی کنم؟

نقل قول:نقل قول:جالبه دکتر میگه فلان دارو رو بخور چون و چرا نمی کنی اما در حوزه دین که بسیار پیچیدگی بالاتری داره همه وارد میشن من وقتی سواد و اطلاعاتی در پزشکی ندارم چرا باید قبول نکنم ؟ ولی وقتی این همه کتاب هست در مورد ِ دین و احکام و تفاسیر ، چرا نباید استفاده کنم ؟!
این سفسطه دیگه قدیمی شده . مردم ِ 100 سال ِ پیش تو ایران 80% دکتر نمیرفتن ، ولی 100% در مورد ِ دین و احکامش و این چیزها اطلاعاتی داشتن . پس پزشکی رو با یه مقوله ی این چنین مقایسه نکن .

در ضمن ، یه چیز ِ دیگه رو هم باید اضافه کرد ... هیچ دکتری نیست که بگه اگه به حرفهای من عمل نکنی میگیرم بدبختت میکنم و 1000 مدل عذابت میدم و فلان کارو میکنم و یکی از دیگری بدتر و زجرآور تر ... به نظرم وقتی چنین تهدیدهایی میشه آدم باید فکر کنه که راست میگه یا وعده ی پوچه ؟!

من هنوز از کسی که این پیام رو با هم رد و بدل کردم اجازه نگرفتم ، ولی امیدوارم اشکالی نداشته باشه کارم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ایرانی ، فرمیسک
۱۱:۵۸, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #116
آواتار
نقل قول:شما هر وقت یک ملکه ی عرب ، یه فرمانده ی جنگ ، یه شخصیت ِ سیاسی - اجتماعی ِ مهم در اعراب ،چه قبل از اسلام چه بعد از اسلام پیدا کردید من حرفم رو پس میگیرم . تازه به همینجا ختم نمیشه ... در روزگاری که برده داری و استفاده از برده ها برای کارهای عمرانی امری عادی بوده کارگرانی بودن که علاوه بر مزد گرفتن مرخصی زایمان هم داشتن ..! مگه اینکه شما بخواید رد کنید این چیزها رو .......

در اعراب ، زن یعنی کالا ، زن رو میخرن ، میفروشن و میبخشن ... همونطور که خیلی از رسم های قبل از اسلام حفظ شده این رسم هم باقی مونده ... زن تا حدی در میان اعراب اختیاری از خودش نداره که در 1400 سال بعد از اسلام زن اگه بخواد شناسنامه داشته باشه باید از شوهرش یا پدرش اجازه بگیره !! و این یعنی مرد سالاری ِ مطلق .

شما فرمودید که مرد سالاری مال اعراب و اسلام هستش.

بنده با اعرابش مشکلی ندارم،تقاضای بنده از شما این بود که نسبت این حرفتون به اسلام رو توضیح بفرمایید؛

دلایل ادعاتون مبنی بر مرد سالاری در اسلام رو لطف بفرمایید.
۱۳:۵۳, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #117
آواتار
(۴/بهمن/۹۱ ۱۱:۵۸)حسن عزتي نوشته است:  شما فرمودید که مرد سالاری مال اعراب و اسلام هستش.

بنده با اعرابش مشکلی ندارم،تقاضای بنده از شما این بود که نسبت این حرفتون به اسلام رو توضیح بفرمایید؛

دلایل ادعاتون مبنی بر مرد سالاری در اسلام رو لطف بفرمایید.

آقای نـــــــــــــــــاظر ، اون چشمات رو باز کن تا اسمت که نظارت کردن هست با کارت هماهنگ باشه ...
به آدم بر میخوره که من یه چیزی رو گفتم شما 2باره میای میپرسی ...

نقل قول:در اعراب ، زن یعنی کالا ، زن رو میخرن ، میفروشن و میبخشن ... همونطور که خیلی از رسم های قبل از اسلام حفظ شده این رسم هم باقی مونده ... زن تا حدی در میان اعراب اختیاری از خودش نداره که در 1400 سال بعد از اسلام زن اگه بخواد شناسنامه داشته باشه باید از شوهرش یا پدرش اجازه بگیره !! و این یعنی مرد سالاری ِ مطلق . البته موارد دیگه ای هم هست ، ولی ترجیح میدم کش ندم قضیه رو .

این چیزی که گفتم عربستان ِ امروز هست .
بر اثبات ِ اینکه مردسالاری برای اعراب و اسلام هست همینکه در ایران چنین قوانینی نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ایرانی ، فرمیسک
۱۴:۲۰, ۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۱ ۱۴:۳۱ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #118

نقل قول: دلایل ادعاتون مبنی بر مرد سالاری در اسلام رو لطف بفرمایید.

اجازه چندهمسری به مرد به صورت قانون الهی- داشتن بی نهایت صیغه یا کنیزبه صورت قانون الهی (این مورد و مورد ابتدایی در ایران یا عرب به صورت قانون غیرقابل تشکیک وجود نداشت)- نصف بودن ارث زن - نصف بودن ارزش شهادت زن- نصف بودن دیه زن (سابقا)- نداشتن حق طلاق برای زن- نداشتن حق حضانت برای زن- تمکین بی چون و چرا از شوهر- نداشتن اجازه برای تحصیل و کار و خروج از کشور (حتی برای حج) و ازدواج و .... بدون اجازه مرد اعم از پدر یا شوهر- اجازه کتک زدن زن طبق قرآن-اجازه نداشتن زن برای قاضی شدن- اجازه نداشتن زن برای ریاست جمهوری- اجازه نداشتن زن برای مجتهد جامع الشرایط (مرجع تقلید)

فکر می کنم موارد بالا کفایت می کند تا بدانیم اسلام دینی کاملا مردسالار است. مگر اینکه فرض کنیم این قوانین برای 1400 سال پیش بوده و پیامبر با تفسیر قرآن و در عین حال باقی نگذاشتن یک تفسیر برای همه زمانها، منظورش این بوده که طبق شرایط روزباید این قوانین تغییر کند و به روز شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، فرمیسک
۱۴:۲۸, ۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۱ ۱۴:۲۹ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #119
آواتار
(۴/بهمن/۹۱ ۱۴:۲۰)ایرانی نوشته است:  
اجازه چندهمسری به مرد به صورت قانون الهی- داشتن بی نهایت صیغه یا کنیز- نصف بودن ارث زن - نصف بودن ارزش شهادت زن- نصف بودن دیه زن (سابقا)- نداشتن حق طلاق برای زن- نداشتن حق حضانت برای زن- تمکین بی چون و چرا از شوهر- نداشتن اجازه برای تحصیل و کار و خروج از کشور (حتی برای حج) و ازدواج و .... بدون اجازه مرد اعم از پدر یا شوهر- اجازه کتک زدن زن طبق قرآن-اجازه نداشتن زن برای قاضی شدن- اجازه نداشتن زن برای ریاست جمهوری- اجازه نداشتن زن برای مجتهد جامع الشرایط (مرجع تقلید)
فکر می کنم موارد بالا کفایت می کند تا بدانیم اسلام دینی کاملا مردسالار است. مگر اینکه فرض کنیم این قوانین برای 1400 سال پیش بوده و پیامبر با تفسیر قرآن و در عین حال باقی نگذاشتن یک تفسیر برای همه زمانها، منظورش این بوده که طبق شرایط روزباید این قوانین تغییر کند و به روز شود.

و

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است:  اگر کسی بتواند پاسخ منطقی و مستند بدهد بنده قبول می کنم. اما توقع نداشته باشید اشتباهی را که حتی احتیاج به توضیح هم ندارد بپذیرم!!!

با سلام خدمت سرکار خانم ایرانی

بنده خیلی وقتتون رو نمی گیرم و فقط یک سوال خدمتتون داشتم

فرض می گیریم که شما نائل به دیدار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشوید و حجت هم بر شما تمام شود که این شخص امام زمان (علیه السلام) هست یعنی اینکه شما بدون هیچ شبهه ای به این نتیجه برسید که ایشان خود امام زمان (علیه السلام) هستند.

حالا اگر این شخص به شما بگوید که تمامی افکار شما در این خصوص غلط است و دلیل منطقی هم برای حرف خودش نیارود، شما حرف ایشان رو می پذیرید یا خیر ؟

با تشکر
۱۴:۳۵, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #120

نقل قول: حالا اگر این شخص به شما بگوید که تمامی افکار شما در این خصوص غلط است و دلیل منطقی هم برای حرف خودش نیارود، شما حرف ایشان رو می پذیرید یا خیر ؟

اگر امام زمان نتواند دلیل منطقی برای حرفش بیاورد نشان می دهد که امام زمان نیست پس خیر نمی پذیرم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا