|
ادامه ی مباحث مربوط به زنان از طرف سرکار ایرانی
|
|
۳:۳۶, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۴:۳۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:مگر مرد بودن امتیازی محسوب میشود که باید خواهان بدست آوردن آن باشیممن قبلا به این حرف پاسخ دادم. لطفا ارسالهای مرا بخوانید. کسی نخواسته مرد شود. حقوقی که زنان میخواهند از اصل و اساس متعلق به مردان نبوده که اگر زنان آنها را درخواست کنند به مرد بودن متهم شوند. اینها حقوق انسانی و اجتماعی است که مردان با ترفندهای مختلف از زنان گرفته اند و زنان باید آنها را دارا باشند. نقل قول:خداوند زن را برای تربیت نسل آفریده است این نظر شماست و اصلا هم اینگونه نیست. لطفا از خودتان فتوا ندهید. نقل قول: علاوه بر آن، قضاوت حقی نیست که از زن سلب شده باشد، بلکه مسئولیتی است که از دوش او برداشته شده و هیچ امتیازی برای مرد محسوب نمیشود!!!! جالبه هرچیزی که از زنان سلب شده حق نیست! یا تکلیف است یا مسئولیت است یا ..... از آن گذشته مردان به چه دلیل به خودشان حق میدهند برای زن تصمیم بگیرند که چه کاری انجام بدهد چه کاری نه؟ چگونه است که مرد می تواند انتخاب کند هر شغلی داشته باشد اما برای زنان تصمیم میگیرند که چه کاری می توانند انجام دهند چه کاری خیر؟ مگر زنان خودشان شعور و درک برای تصمیم گیری ندارند؟ [/size][/b] نقل قول:[i] این تاپیک به هیچ وجه محل بحث در مورد احکام مربوط به زنان در اسلام نیست[/u] میشه بفرمایید کجا جای صحبت درباره احکام مربوط به زنان است؟ جنابعالی در تاپیک تبعیض پستهای بی ربطی که اینجا هم گذاشته اید درج کردید و بحث زنان را به بحث امام زمان تبدیل کردید و کسی از شما ایراد نگرفت و هیچ تذکری دریافت نکردید که بحثتان بی ربط است حالا اینجا ما در این باره صحبت کنیم بی ربط است؟ تاپیکهای حقوق زنان که سریع بسته می شود. مثل تاپیک تبعیض که کسی نتوانست پاسخ منطقی و قانع کننده بدهدو مدیریت سریع آن را بست. هرجا به نفع شما نیست و نمیتوانید بحث کنید و دلیل منطقی ندارید تاپیک را می بندند. مدیر سایت باید بی طرف باشد. [/b] من میخواهم تاپیک رای و تاپیک تبعیض باز شود. معنی نمیدهد هر جا کم می آورید از دوستی با آقای بیداری استفاده کنید و ایشان به نفع شما وارد عمل شود و تاپیک را با نتیجه گیری به نفع شمایان ببندد. نقل قول: من متأسفم برای این شخص که به همین راحتی نوشته های من موجود است و چنین تهمتی به بنده می زند!!!! امامت جزء اصول دین است و تقلیدی نیست! اگر من آن را با عقلم مورد تردید قرار دهم (که نداده ام) بر اساس مبانی اسلام عمل کرده ام نه مسیحیت ! شما ناظر اصول عقاید شیعه هستید و این را نمیدانید؟ یک آیه بیاورید که به طور مشخص و واضح اسم امام زمان در آن برده شده باشد نه بر اساس احادیث و روایات!!!!!! نه مثل بحث صیغه که بدون حدیثهای جعلی و ... قابل اثبات نیست!![/size][/color][/b] اگرمیتوانید یک آیه بیاورید که صریح اسم امام زمان در آن باشد. همانطور که اسم عیسی و موسی و یوسف در قران برده شده [b]نه آیه ای با تفسیر و تشریح که منظورش این بوده و آن بوده! صریح و مشخص! مثل اسم پیامبران بالا! اسم یک امام زنده باید مهمتر از پیامبران مرده که دینشان منسوخ شده است باشد!!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۰, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۵۲ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
کسی از طرف شما تاپیک نگذاشته.ارسال بی ربطتان به تاپیک قبلی که می تواند بحث جدیدی را ایجاد کند جداسازی شده و به شکل یک تاپیک مستقل در آمده.
در ضمن شما تشخیص نمیدهید که چه تاپیکی باید حذف شود یا نه. اگر پاسخ منطقی دارید ارائه کنید. نقل قول:جالبه هرچیزی که از زنان سلب شده حق نیست! یا تکلیف است یا مسئولیت است یا ..... شما که بسیار باسواد هستید باید این موضوع بدیهی را بدانید که قضاوت و مرجعیت یک مسئولیت اجرایی است و نه یک حق. کسی با مسئولیت های اجرایی صاحب فضیلت نمی شود ولی با حق می تواند صاحب فضیلت شود. مثال میزنم که بهتر متوجه شوید: مجتهد شدن یک حق است چون فضیلتی است برای انسان پس اگر زن نتواند مجتهد شود حقش ضایع شده است اما مرجعیت صرفا یک مسئولیت اجرایی است. مگر اینکه شما به حق و مسئولیت از دریچه جهان بینی توحیدی نگاه نکنید! در ضمن حتی این مسئولیت هم کاملا از دوش زنان برداشته نشده و برخی از فقها معتقدند که زنان نیز می توانند قضاوت کنند. اما سوال من اینه: اگر شما بتونید قضاوت کنید و یا به مرجعیت برسید و یا هرمسئولیتی که بر عهده مردان است را برعهده بگیرید به کمال انسانی خودتون رسیدید؟ |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۴:۱۲ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
شما نتوانسته اید امام زمان را اثبات کنید و کامنت مرا جدا کرده اید تا از اثبات امام زمان شانه خالی کنید؟!!!!!!!
پست مرا به همان تاپیک امام زمان برگردانید آن را اثبات کنید بعد مبحث جدید ایجاد کنید. نقل قول: اسم امام اول (علی علیه السلام) به عنوان جانشین رسول خدا به تصریح در کجای قرآن آمده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این تاپیک که عنوانش مبحث زنان است چه ربطی به امام زمان دارد که اینجا پست گذاشته اید؟ چرا در تاپیک مرتبطش ننوشتید؟ هدفتون چیه؟ غیر از خلط مبحث و فرار از پاسخ؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
الان دیدید نمیتوانید به پاسخ زیبای خانوم مشکات جواب دهید و قانع کننده بود . دست به فرافکنی زدید ؟!
خیلی تابلو کار میکنید!
|
|||
|
۱۴:۲۱, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تاپیکها را درست کنید. از خلط مبحث و اهانت دست بردارید تا پاسخ مرتبط بدهم .
در ضمن جناب مشکات بنده خودم ابتدا گفتم برخی مراجع تقلید قاضی شدن زن را بلامانع دانسته اند!! حداقل از من کپی می کنید نقل قول هم بزنید تا دیگران بفهمند از نوشته های من برداشت کرده اید و خوشحال نشوند!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
شما کلا زیادی شاد هستید سرکار خانم.
به جای جواب دادن از حربه های جالبی استفاده میکنید استاد بزرگوار. برداشت از نوشته های شما؟ ![]() اهانت که فقط در پست های شما مشاهده میشه و خلط مبحث هم شیوه شماست برای فرار از بحث منطقی و ادامه دادن به جدل و لجبازی. اتفاقا تاپیک های جداگانه ایجاد کردیم تا خلط مبحث نشود. |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول: اتفاقا تاپیک های جداگانه ایجاد کردیم تا خلط مبحث نشود. آهان الان بحث امام زمان را وارد بحث مربوط به زنان کرده اید که خلط مبحث نشود!! بگویید نتوانستید امام زمان را ثابت کنید آن را به اینجا منتقل کردید تا آبرویتان نرود!!!! من واقعا برای شما متاسفم. وقتم را به اندازه کافی تلف کرده ام. تاپیکها را درست کنید. |
|||
|
۱۴:۳۸, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۱ ۱۴:۳۶)ایرانی نوشته است: آهان الان بحث امام زمان را وارد بحث مربوط به زنان کرده اید که خلط مبحث نشود!! بگویید نتوانستید امام زمان را ثابت کنید آن را به اینجا منتقل کردید تا آبرویتان نرود!!!! شما که علاقه زیادی هم به پیش رفتن به سمت مردانگی دارید،مردانه بگید جوابی ندارم که بدهم. وقت ما را نگیرید لطفا. |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خانوم ایرانی
الان این حرف شما درست نیست علی اقا یک فرض مطرح کردند و فرض نیاز به اثبات ندارد حالا شما به جای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)رو قرار بدید اگر نبی مکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شخصا بیان و به شما بگن ..... ولی اگر الان با اثبات امام زمان مشکل حل میشه بفرمایید تا اثبات کنیم مشکل شما جاییه که احادیث رو قبول نمیکنید . و این جای بحث داره اتفاقا بحث خوبی هم خواهد شد در پناه خدا |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۴:۵۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول: علی اقا یک فرض مطرح کردند و فرض نیاز به اثبات ندارد متوجه نشدم؟ کدام فرض؟ اینکه من از امام زمان هم دلیل احکام را میخواهم؟ اگر این فرض بوده و نیاز به اثبات ندارد ایشان بر کدام اساس بنده را به شیطان و ابلیس و متکبر و فردی که گرفتار هوای نفس و منیت است و طرفدار افکار سران فتنه است محکوم کردند؟!!! بر اساس یک فرض؟!!! نقل قول: ولی اگر الان با اثبات امام زمان مشکل حل میشه بفرمایید تا اثبات کنیم شما برای صیغه هم همین را دقیقا همین جمله را به خاطردارم که گفتید!!! اما ندیدم در تاپیک اثبات صیغه کامنت مرتبط بگذارید! بعد این تاپیک اسمش امام زمان نیست. بفرمایید تاپیکها را بر چه اساس به هم ریخته و خراب کرده اند؟ چرا هیچ کس پاسخ قانع کننده به این سوال نمیدهد؟ شما در تاپیک امام زمان ایشان را ثابت کنید! 1. اگر می توانید بر اساس قرآن ایشان را ثابت کنید! 2. اگر نمی توانید بدون رجوع به هیچ منبع دینی و فقط بر اساس عقل ایشان را ثابت کنید! (خودم قبلا در یک تالار اینکار راکرده ام پس نگویید نمیشود!) در ضمن من گرسنه ام میخواهم کم کم از نت خارج شوم! بجای اسپم لطفا به اعضا بگویید پست مرتبط بدهند. به نظرم اینان بجز شگردهای خلط مبحث و خراب کردن تاپیکها به شگرد بحثهای فرسایشی و خسته کردن من با بحثهای بی ربط و حاشیه ای رو آورده اند!!! |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خوب این فکر خوبیست
شما کلا بفرمایید چه چیز هایی مد نظر شماست . تا چارت بندی و چهار چوب دار بهش بپردازیم. نقل قول:. اگر نمی توانید بدون رجوع به هیچ منبع دینی و فقط بر اساس عقل ایشان را ثابت کنید! (خودم قبلا در یک تالار اینکار راکرده ام پس نگویید نمیشود!)اول باید بفرمایید چرا نباید به هیچ منبع دینی رجوع کنیم و کدام منابع دینی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |