کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا
۲۰:۴۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت همه حقیقت جویان

دوستان کاربری در تالار در حال فعالیته که قبلا با نام های emadm و حالا با نام فرهاد 55 مشغول به فعالیته .

از روی پستهای ایشون میشه فهمید که با تلاش زیادی داره به اسلام تشکیک وارد میکنه . هرچی دوستان دیگه پاسخش

میدن بازم شک جدیدی رو ایجاد میکنه . هیچوقت هم حتی یکبار نشده که با هیچ چیز موافقت کنه .

تمام علم خودش ( که البته به سختی بشه گفت علم )و بقیه دوستان رو داره صرف این میکنه که بگه :

اسلام دینی الهی نیست !

قران الهی نیست !

از کجا معلوم پیامبر وجود داشته !

آیا با فلسفه میشه اسلام رو اثبات کرد و غیره و غیره

بدونید که این کاربر عضو فرقه شیطانی فالون دافاست و برخی دوستان دیگه این مسئله براشون اثبات شده .

در این تاپیک من میخوام این فرقه رو مورد نقد قرار بدم . حالا من میخوام سوال کنم و ببینم کسی هست که بتونه این فرقه

منحرف رو اثبات کنه یا نه !

در تالار موضوعات دیگه ای هم در مورد فرقه ممنوعه دافا هست . اما این تاپیک برای من و شماست تا از کاربر فرهاد55

بپرسیم که چگونه این فرقه و استادش رو اثبات میکنه . اینجا محلی برای ما شیعیانه که بپرسیم :

فالون گونگ چطور خودشو اثبات میکنه . چطور پاسخگوی ابعاد مختلف زندگی و بشریت هست .

( امیدوارم مدیران بخش هم منو همیاری کنند)

(ضمن تشکر از تاپیک : تجربه ای از عرفانهای کاذب )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Havbb 110 ، ELENOR ، Night_World ، سید هادی ، ويانا مبين نژاد ، مفقود الاثر ، Reza71 ، ريحانه الرسول ، منادی حق ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۳, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۱ ۲:۲۳ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #61

نقل قول:میشه خواهش کنم دست از سر کچل فلسفه برداری؟!!
بابا ما عقل داریم . عقل . عقل
هر چیزی رو میتونه تحلیل کنه
یا باید خود مطلب رو اثبات کنیم که د راین موارد نمیشه . یا باید گوینده رو اثبات کنیم
آقا وحید، آیا باید گوینده رو از نظر فلسفی اثبات کنیم؟ یا به شکل دیگری؟

اگر معیارمون این باشه که سطح گوینده باید بالاتر از سطح یک انسان عادی باشه، خب این اعتقاد وجود داره. ولی بررسی همین اعتقاد کار ساده ای نیست.

(۲۸/بهمن/۹۱ ۲:۰۴)وحید110 نوشته است:  میشه از بودا هم بالاتر فت؟
یعنی قبل این مکتب چه کسانی بودا شدن؟
از یه حدی به بالا رو می گن بودا.
اعتقاد بر اینه که همه در سطحی بالا آفریده شدن. بعد بعضی سقوط کرده اند که باید تزکیه کنند و دوباره بالا برن.
اعتقاد بر اینه که بوداها خیلی زیادن. از بعضی هاشون هم نام برده شده، مثل ساکیامونی (بودای معروف تاریخی)، لائوتسه، مسیح و ...

با تائوییسم آشنا هستید؟ به اون چیزی که در تائوییسم، تائو گفته میشه، در فالون دافا میگن "فا"
اما این که بگیم "فا" همون "الله" هست برداشت درستی نیست. چون از "یهوه" هم به عنوان یکی از بوداها نام برده شده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۲۳, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
ببین
مسایل وقتی مطرح بشن میشه براشون نشانه در نظر گرفت
هر چیزی یک نشانه ای داره
دلیلی داره
اثبات امر بدون دلیل محاله
منم هر چی میگم ول کن فلسفه رو محل نمیزاری . عقل راهنمای خوبیه
لطفا بقیه سوالاتم رو جواب بده
اگرم نمیدونی بگو
من سوالات دیگری هم دارم
بعد به این مسایل مد نظر شما هم میرسیم
یه سوال دیگه رسیدن به مقام بودا بعد مرگ حاصل میشه و این بودا ها چه اختیارات توانایی و ویژگی دارند

سوال قبلی هم فراموش نشود لطفا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد55 ، joseffist
۲:۲۴, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۱ ۲:۲۸ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #63

من دیگه باید برم. یه چند روزی هم نیستم، بعد میام خدمتتون.

نقل قول:یه سوال دیگه رسیدن به مقام بودا بعد مرگ حاصل میشه و این بودا ها چه اختیارات توانایی و ویژگی دارند

نه، اعتقاد بر اینه که قبل از مرگ هم می تونه حاصل بشه.
اعتقاد بر اینه که توانایی دارند، اما در چارچوب فا هست. یعنی اگر بر خلاف فا کاری رو انجام بده سطحش میاد پایین.

کسانی که توی این دنیا هستند هم تا یه جایی توانایی هاشون قفله تا مشکلی براشون پیش نیاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۲:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
(۲۸/بهمن/۹۱ ۲:۱۳)فرهاد55 نوشته است:  اعتقاد بر اینه که همه در سطحی بالا آفریده شدن.

سوال اول
چه کسی اینها رو در سطح بالا آفریده
این آفریننده ی اینها کیه؟
خودشون خودشون رو آفریدن؟
خود به خود آفریده شدن؟
با چه استدلالی؟

(۲۸/بهمن/۹۱ ۲:۱۳)فرهاد55 نوشته است:  اعتقاد بر اینه که بوداها خیلی زیادن. از بعضی هاشون هم نام برده شده، مثل ساکیامونی (بودای معروف تاریخی)، لائوتسه، مسیح و ...

یک بار دیگه سیاهه های خود رو مرور کنید
مشتی عبارت اعتقاد بر اینه بدون استدلال عقلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به چه علت و با چه استدلال عقلی اعتقاد بر اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Smile

در اثبات جهانبینی توصیفی فالون دافو عقل در گاراژ باید بمونه در فالان دافو احیاناً؟؟؟؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، joseffist ، خیبر110
۷:۰۹, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۱ ۷:۲۶ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #65
آواتار
به نام الله جل جلاله

سلام دوستان

ظاهرا جناب فرهاد55 فرمودن که چند روزی میخوان برن !Cool

همیشه همینطوره Dodgy

هنوز استادی که تناسخ پیدا کرده و به اختیار خودش , هی میمیره و هی زنده میشه هم اثبات نشد!

نکته جالب اینه در متن کتابش کفرآمیزش , نوشته شده که بشریت بسیار به سطح پایینی رسیده بوده و بعدش , خدایان تصمیم گرفتن فرصتی به بشر بدن Confused و در پایین ترین سطح در کره زمین خلقش کردن تا دوباره تزکیه کنه و بیاد بالا وگرنه نابود میشه !!!

خدایان که خلق هم میکنند !!! جناب فرهاد55 افاضه بفرمایید و بدونیم این خدایان رو چطور بطور ملموس اثبات میکنید؟

(۲۸/بهمن/۹۱ ۰:۲۰)فرهاد55 نوشته است:  سلام آقا وحید
من اصلاً هدفم این نیست که شما این مکتب رو بپذیرید یا نپذیرید. من خودمم توی شک ام. هدفم اینه که به شما بگم نقد یه مکتب به همین سادگی ها نیست.

منم هدفم اینه که فلان دافا مکتبی نیست که اصلا نیازی به نقد داشته باشه ! در ابتدای ورود باطله ! مکتبی از عقل ناقص و شیطانی یک نیمه بشر نیمه شیطان , که تناسخ پیدا میکنه Cool

(۲۸/بهمن/۹۱ ۰:۲۰)فرهاد55 نوشته است:  اما جواب سوالای شما

خب اگه شما بخواید از اسلام دفاع کنید، در درجه اول باید خودتون بهش عمل کنید.

جنابعالی نیازی نیست که نگران عمل کردن ما به اسلام باشی , چون این مسئله به شما که بت تبرک میکنید ربطی نداره این به برادران ایمانی من مربوطه !
شما نمیتونی با اسلام که قبولشم نداری , دیگران رو تذکر بدی .

(۲۸/بهمن/۹۱ ۰:۲۰)فرهاد55 نوشته است:  مدیران گرامی هم نباید اجازه بدن چنین تهمتی بدون اثبات مطرح بشه.
این تهمت نیست ! شما نون بازوی خودتو بخور ! جنایعالی شبهاتی به اسلام وارد کردی که اونها رو هم میشه تهمت نام برد !

(۲۸/بهمن/۹۱ ۰:۲۰)فرهاد55 نوشته است:  به تمرین کنندگانی که از قبل توی خونشون بت داشته اند. از اونجا که به اعتقاد اونها یک بت تبرک نشده می تونه ایجاد مشکل کنه، بنابراین تبرکش می کنند.

جدا ؟ بت تبرک نشده میتونه مشکل درست کنه ؟ چه مشکلی ؟ به چه اختیاری ؟ یعنی بت توان انجام کاری رو داره ؟

اونوقت استاد چطوری با عکس تبرکش میکنه که مشکل درست نشه ؟ اصلا بیاندازینش دور تا مشکل درست نشه !

شما به اون بت اعتقاد دارید و معتقد هستید که مشکل درست میکنه ! پس تبرکش میکنید !!! اما ما فقط خدا رو منشا اثر میدونیم !

پس خودت داری اعتراف میکنی که بت برای شما منشا اثره ! از این کفر بالاتر ؟

(۲۸/بهمن/۹۱ ۰:۲۰)فرهاد55 نوشته است:  اینو توضیح دادم
بر می گرده به تشابه الفاظ
خب این یه اعتقاد عجیبه. آیا هر اعتقاد عجیب و خارق العاده ای که نشه براش اثبات آورد نادرسته؟

اینکه شما به هر موجودی میگی خدا اصلا درست نیست ! اگه من بگم مکتب منحرف جنسی دافا , اونوقت شما میگی تهمت

زدی ! و نمیگی تشابه الفاظه ! اما اگه شما به هر موجودی بگی خدا و خدایان ! میشه تشابه الفاظ ؟ شما حق ندداری یه اسم خاص رو هر جایی بکار ببری Dodgy

شما قراره اعتقادات عجیب دافا رو بیای اثبات کنی ! شما چرخ رو اثبات کن , اونم زیر شکم !! منطقت بی ربطه که میگی

یا هر اعتقاد عجیب و خارق العاده ای که نشه براش اثبات آورد نادرسته؟ باز با کلمات بازی نکن و از زیر جواب فرار نکن ! قراره اثباتش کنی .

(۲۸/بهمن/۹۱ ۰:۲۰)فرهاد55 نوشته است:  فکر کنم منظورتون این باشه که تشریفات مذاهب رو زائد می دونه. (بین این دو تا جمله فرق هست)
در بعضی جاها به بعضی از تشریفات بودیسم اشاره شده و اونها زائد دونسته شده اند.

خیر دقیقا در کتاب بطور کلی مذهب را تشریفاتی زائد ذکر کرده بهتره شما با الفاظ بازی نکنی
۸:۴۵, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۱ ۸:۵۹ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #66

سلام
نقل قول:سوال اول
چه کسی اینها رو در سطح بالا آفریده
این آفریننده ی اینها کیه؟
خودشون خودشون رو آفریدن؟
خود به خود آفریده شدن؟
با چه استدلالی؟
فکر کنم اعتقاد بر این هست که فا آفریننده است
علی آقا، بگذارید همینطور آروم جلو بریم.
نقل قول:اما ما فقط خدا رو منشا اثر میدونیم
یعنی شما خودتون رو دارای اختیار نمی دونید؟
منشا نیستی ولی دارای اختیاری.
نقل قول:اما اگه شما به هر موجودی بگی خدا و خدایان ! میشه تشابه الفاظ ؟ شما حق نداری یه اسم خاص رو هر جایی بکار ببری
نه اسم خاص نیست.
به هر حال یک کلمه ای است که در ترجمه ظاهر شده. شاید هم مثلاً ریشه کلمه رو بررسی کنیم و به این نتیجه برسیم که این ترجمه علط بوده و باید ترجمه بهتری به کار می رفته.

آقا وحید، اگر ما بخوایم بحث رو توی این تاپیک ادامه بدیم، بازدید صفحه اول تاپیک زیاد میشه و این به انتشار تهمت انحراف جنسی که آقای جوزفیست مطرح کردند کمک می کنه. پس اجازه بدید پستها به جای دیگری منتقل بشه.
۹:۴۲, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۸/بهمن/۹۱ ۸:۴۵)فرهاد55 نوشته است:  سلام
فکر کنم اعتقاد بر این هست که فا آفریننده است

فا چی هست ؟ آفریننده است ؟

(۲۸/بهمن/۹۱ ۸:۴۵)فرهاد55 نوشته است:  علی آقا، بگذارید همینطور آروم جلو بریم.
یعنی شما خودتون رو دارای اختیار نمی دونید؟
منشا نیستی ولی دارای اختیاری.

من دارای اختیار هستم . موضوع اینه که شما به هر موجودی میگی خدا !!! چه ربطی به اختیار من داره !

باز داری دو بحث رو قاطی میکنی ! تازه بازم منشا اثر خداست چون اختیار رو خدا به بنده میده !

تا اینجا معلوم میشه شما اون بت رو که در مکتبتون تبرک میکنید منبع اثر میدونید ! یعنی بر اساس نظر شما اون بت دارای اختیار برای اثر بد گذاشتنه و شما شتبرکش میکنید !!! کفر یعنی چی ؟Dodgy

[/quote]

(۲۸/بهمن/۹۱ ۸:۴۵)فرهاد55 نوشته است:  نه اسم خاص نیست.

این نظر شماست ! خدا یک اسم خاص برای موجودی هست که خالقه ! مثلا اسم شما اگر فرهاد باشه پس نشانی از شماست بنابراین نمیشه شما رو آجر خطاب کرد ! شما فرهاد هستی !درسته ؟

(۲۸/بهمن/۹۱ ۸:۴۵)فرهاد55 نوشته است:  به هر حال یک کلمه ای است که در ترجمه ظاهر شده. شاید هم مثلاً ریشه کلمه رو بررسی کنیم و به این نتیجه برسیم که این ترجمه علط بوده و باید ترجمه بهتری به کار می رفته.

شما ریشه کلمه رو میخوای در بیاری ؟ استاد ادبیاتی و یا در ادبیات مدرکی داری ؟ اوال باید اثبات شه که شما صاحب نظر در ریشه کلماتی و بعد بیای بررسیش کنی .

مدرک تحصیلیتون لطفا ؟ یا مدرکی که نشون بده شما در ادبیات و ریشه یابی کلمات صاحب نظری ؟ باید حرفتو بصورت ملموس اثبات کنی Dodgy

(۲۸/بهمن/۹۱ ۸:۴۵)فرهاد55 نوشته است:  آقا وحید، اگر ما بخوایم بحث رو توی این تاپیک ادامه بدیم، بازدید صفحه اول تاپیک زیاد میشه و این به انتشار تهمت انحراف جنسی که آقای جوزفیست مطرح کردند کمک می کنه. پس اجازه بدید پستها به جای دیگری منتقل بشه.

خیر ! شما در جایگاهی نیستی که بخوای تاپیک منتقل بشه ! اگه مکتب انحراف جنسی یه تهمته پس عکسشو ثابت کن .Big Grin

هنوز سوالات بی ئجواب مونده . هنوز بطور ملموس Wink اثبات نکردی چطور استادت تناسخ پیدا کرده ! شما فقط با کلمات بازی میکنی !
۱۴:۲۱, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #68
آواتار
به نام الله جل جلاله

جناب فرهاد55

ما هر چی میپرسیم شما جوابی میدی و دلیلی براش میاری . این نمیتونه صحیح باشه ! چون جوابی که میدی اثباتش نمیکنی و فاقد ارزشه و میشه بازی با کلمات .

من یه سوال میپرسم . بدون اینکه اسم کس دیگه یا مکتب و یا اینکه بگی باید کلمات ریشه یابی بشه . فعلا

فقط اثبات کن که چطوری و چه موقع استاد فرقه منحرف دافا , تناسخ پیدا کرده ؟

آیا مدرکی تاریخی داریم ؟ آیا فلان روانشناس یا فیلسوف یا دانشمند معتبر در سطح جهان تایید کرده که لی هنگچی مثلا ده هزار سال قبل با نام .... مثلا در فلان جا زندگی کرده و مرده و حالا دوباره در جسم دیگه ای تناسخ پیدا کرده ؟Huh

لطفا حرف نزنیم و مدرک بیاریم . شما مدرک تناسخ استادت رو که آقا وحید یا سید ابراهیم تایید کنن اینجا قرار بده و منم همین جا قول میدم عکسهایی از رهروان دافا اینجا بزارم . و قول میدم خودت هم تایید کنی . Smileتا یه چیزایی اثبات شه .Cool

پس سوال همونیه که گفتم . و در بالا قرمز رنگ شده . ضمنا مدراکت لطفا ملموس باشه Big Grin میدونی که ؟
۱۵:۰۴, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۱۵ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #69

سلام
نقل قول: اگه مکتب انحراف جنسی یه تهمته پس عکسشو ثابت کن
این یه مغلطه است که بهش میگن انتقال بار اثبات.
مثلاً خود شما فرض کنید یه نفر بهتون تهمت انحراف جنسی بزنه. چطور می خوای عکسشو ثابت کنی؟ چطور مدرکی ممکنه بتونه پاکی شما رو ثابت کنه؟
اابته این که فالون دافا با بی بند و باری مخالفه رو میشه اثبات کرد. کافی مطالبی از کتاب که در این مورد هست رو ذکر کنیم. آیا شما مطلبی از کتاب یا مقالات رو سراغ دارید که حرفتونو ثابت کنه؟
ضمن اینکه قبلاً هم دلایلی برای ادعاتون آورده اید که رد شده.

اما در مورد سوال قرمز رنگ شما:
باید بگم نه، اثباتی در این مورد وجود نداره. اما این دلیل کافی برای رد نیست. اینجاست که میگم باید بریم سراغ معیارها تا مسئله روشن بشه.
حالا یه سوال:
با چه معیاری میشه یک اعتقاد رو پذیرفت یا رد کرد؟

نقل قول:مثلا اسم شما اگر فرهاد باشه پس نشانی از شماست بنابراین نمیشه شما رو آجر خطاب کرد ! شما فرهاد هستی !درسته ؟
شما این دو جمله رو ببین:
- فرهاد قرنها پیش می زیسته و شغلش هم کوه کندن بوده.
- فرهاد عضو تالار بیداری اندیشه است.

آیا تناقضی بین این دو تا وجود داره؟
خب اگر کسی قرنها پیش میزیسته، پس چطوری توی سایت شما عضو شده؟ اون موقع که اینترنت نبوده؟

این رو بهش میگن مغلطه اشتراک لفظ.
۱۵:۳۰, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #70
آواتار
(۲۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۴)فرهاد55 نوشته است:  سلام
این یه مغلطه است که بهش میگن انتقال بار اثبات.
مثلاً خود شما فرض کنید یه نفر بهتون تهمت انحراف جنسی بزنه. چطور می خوای عکسشو ثابت کنی؟ چطور مدرکی ممکنه بتونه پاکی شما رو ثابت کنه؟

ضمن اینکه قبلاً هم دلایلی برای ادعاتون آورده اید که رد شده.

من به مغلطه کار ندارم . این لغات قلمبه فقط از ذهن فیلسوفانی چون شما میاد بیرون ! وقتی من عکس هم بزارم لابد میگی این مغلطه بر اساس عکسه !!!!Dodgy

(۲۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۴)فرهاد55 نوشته است:  اما در مورد سوال قرمز رنگ شما:
باید بگم نه، اثباتی در این مورد وجود نداره. اما این دلیل کافی برای رد نیست. اینجاست که میگم باید بریم سراغ معیارها تا مسئله روشن بشه.

پس شما بر طبق سوال قرمز رنگ من , نمیتونی حرف استاد رو مبنی بر اینکه در چند جسم تناسخ پیدا کرده اثبات کنی !

پس او منحرف دروغگو فعلا دروغگوییش اثبات میشه ! اگه اینو بعنوان شماره یک بپذیریم .هنوز هم بیشمار مثال هست که اون شیطان نمیتونه اثبات کنه !Cool خواهشا شما که خودت در جاهای دیگه معتقدی با فسلفه نمیشه چیزی رو اثبات کرد برای صحبتهای من لغات فلسفی بکار نبر . فلسفه اینچنانی که فقط بازی با الفاظه , مفت هم نمیارزه !Big Grin

(۲۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۴)فرهاد55 نوشته است:  شما این دو جمله رو ببین:
- فرهاد قرنها پیش می زیسته و شغلش هم کوه کندن بوده.
- فرهاد عضو تالار بیداری اندیشه است.

آیا تناقضی بین این دو تا وجود داره؟
خب اگر کسی قرنها پیش میزیسته، پس چطوری توی سایت شما عضو شده؟ اون موقع که اینترنت نبوده؟
این رو بهش میگن مغلطه اشتراک لفظ.

بازم بازی با لغات ! مغلطه اشتراک لفظ.

فرهاد کوهکن همون فرهاد55 نیست اما خدا همیشه آفریننده است .

در کتاب شما این ذکر شده

که موجودات انسانی باید توسط خدایان نابود میشدند اما فرصتی دوباره به انسان داده شد !!

این نشون میده منظور کتاب انحرافی شما از خدا , همون خالق هست و چون گفته خدایان فرصت دوباره دادند پس منظورش چند خدایی و شرکه
Dodgy

حالا دوباره بگرد و لغت قلمبه از فلسفه در بیار ! من برای اثبات نیازی به این چیزا ندارم . من فقط به الله جل جلاله نیاز دارم .

تا اینجا دو مطلب حاصل میشه :

1- اون دروغگوی شیطان صفت ( استاد دافا ) نمیتونه حرف خودش بر مبنای تناسخ رو اثبات کنه .
2- ادعا میکنه که خدایان فرصتی تازه به بشر داده اند و گرنه باید بشر نابود میشد . پس یکتا پرست نیستند .

میگم قبل از پاسخ دادن به سوال سومم , بهتره بیشتر فکر کنی . سوال سوم رو نیز بعدا مطرح میکنم تا بیشتر گرم بشی.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]