|
انتقادی به کاربران انجمن
|
|
۱۶:۰۷, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام , من یک انتقادی به کاربران اینجا دارم و اون هم این هستش که گاها طرح ها یا پیشنهادات نسبتا خوبی از طرف کاربران ارائه میشه که متاسفانه دیگر کاربران هیچ استقبال یا حمایتی از اون طرح یا پیشنهاد نمیکنن و حتی اگر اون طرح هم اجرایی بشه به هر حال شکست میخوره چون استقبالی ازش نمیشه این رویه در حالی که هر روز سایت های جدیدی در راستای جنگ نرم برای مقابله با ارزش های دینی ما توسط دشمنان اسلام ( کشور های غربی ) ساخته میشه میتونه به شدت برای ما خطرناک باشه خودتون هم خوب این رو میدونید که اینکه ما بیاییم اینجا از سلطه صیهونیست ها بر جهان و .... حرف بزنیم هیچ فوایدی نداره چون ما حرف هایی رو میزنیم که بقیه کاربران هم اون ها رو میدونن پس حداقل اگر از طرح ها یا پیشنهادات کاربران دیگه حمایت و استقبال نمی کنیم سعی کنیم مطالب اینجا رو در بین کسانی که عضو انجمن نیستن پخش کنیم تا حداقل به نوعی با دشمنان بشریت مبارزه عملی کرده باشیم
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۵, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:کار ترجمه هم که باید خیلی زمان بر باشه شما می تونستید به جای ترجمه متون مذهبی به هر نفر از اون ده نفر 5 خط متن بدبد که نتیجش بشه 50 خط متن که میشه تقسیم کارمی دونید با این کار متنتون چه فاجعه ای از آب در میاد؟ فکر کنید میشه ده تا ادبیات مختلف! اصلاْ برای کارهای خودتون هم روی چنین چیزی فکر نکنید! نتیجه خیلی بدتر از اونی میشه که تصور می کنیم. مگر اینکه اون ده نفر دارای دانش یکسان و تسلط یکسان به لغات و دستورزبان فارسی و انگلیسی باشند که اینم خیلی کم پیش میاد. |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۲ ۱۳:۵۸)Amir نوشته است: وظیفه ناظرین نظارت هستش نه تولید محتوا ! من بیشتر منظورم مدیران بخش های اصلی بود. ولی من هیچ جای نوشته هام اشاره نکردم که مدیر بیاد تولید محتوا کنه.وظیف ی مدیر مدیرت گروه و پیش بردن گروه به سوی هدف هست. به عنوان مثال یه کلاس درس معمولی رو در نظر بگیرید اگه معلم داشته باشن اون یه ساعتی که سر کلاس هستن در نهایت با یادگرفتن مسائل و کارهای مفید و جدید تموم میشه ولی اگه سر همین کلاس معلمی نباشه کل وقت تلف میشه. بازهم عزیزان اشاره به کمبود وقت کردن. گفتم خدمتتون که باید یه سری گروه با مدیرانی که وقت کافی دارن تشکیل بشه.. بعضی از دوستان هم اشاره میکنن که باید از خودمون شروع کنیم خوب بالاخره یه نفر آستینو بزنه بالا تا ما هم ببینیم و راهشو ادامه بدیم. در هر صورت بنده دیدم یه نیرویی اینجا داره هرز میره گفتم یه تذکری بدم. |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم خدمت عزیزان عارضم که در این 3 صفحه که خواندم ،مطالب خوبی بچشم میخورد ، اما بازهم دچار دور و تسلسل شده ایم و آن اینست که هر کدام از ما از دیگری توقع دارد تا حرکتی کند و دیگران را هدایت نماید. ابتدا عرض نمایم که همانطور که در چند ارسال خدمت دوستان گفته ام ، این رنگ بندیهای اسامی چیز خاصی نیست و هیچکدام از این دوستان رنگین شده آدمهای عجیب و غریبی نیستند . اگر مطلبی مینویسند ، اگر توصیه ای دارند و اگر های دیگر تنها برای رشد همگی اعضا و کاربران خوب خانواده بیداری اندیشه و خودشان است . آن کسی که اولین ارسالش را در تالار میزند همان اندازه باید خود را مسوول بداند که دوستی با بیش از 4000 ارسال خود را مسوول میداند . مسوولیت از نظر رشد و کمک به تعالی دیگر دوستانش . پس بیاییم بجای اینکه از هم متوقع باشیم از خودمان توقع کنیم . بنده برعکس دوستان معتقدم که مدیران و ناظران میتوانند محتوا ایجاد کنند ولی این محتوا احتیاج به همیاری دارد. کار گروه پژوهش از طرف یکی از مدیران بستر سازی شد ولی یواش یواش ریزش داشت . دلیلش هم کاملا معلوم است . اکثر ما یاد نگرفته ایم که چطور باید کارپژوهشی نماییم و چطور باید برنامه ریزی کنیم . یا می توانیم موضوعاتی که در بخشهای تحت نظارت مغفول مانده و یا اصلا به آنها پرداخته نشده را به کاربران دیگر توصیه نماییم ، اما اینکار هم متاسفانه از طرف کاربران عزیز مورد حمایت قرار نگرفت . پس باید تک تک ما ابتدا بدانیم که چرا به اینجا آمده ایم و هدفمان برای حضور در بین اعضاء تالار چیست ؟ اینهمه موضوعات خوب و کاربردی اگر مورد توجه هر کدام ما قرار گیرد قطعا ثمره زیبایش را در زندگی خواهیم دید . دوستان از کلام تا عمل فاصله بسیار است ، سعی کنیم بیشتر به آنچه آموخته ایم و شنیده و یا دیده ایم عمل نماییم که این خود کمک به رشد و تعالی خود و دیگران خواهد نمود ، ان شاءالله . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستانی که در این مبحث شرکت کردند. حرف های زیادی در این تاپیک مطرح شد که بسیاری از آن ها دغدغه های من هم هست. همان طور که همه ما می دانیم اگر تغییری بخواهد انجام شود ابتدا باید از خود شخص شروع شود، بعد به خانواده شخص، بعد از آن به نزدیکان شخص و بعد به شهر محل زندگی آن شخص و همین طور الی آخر تا جایی که این تحول در سرتاسر دنیا انجام شود. پس خودت را متحول کن تا دنیا متحول شود.
یک نظری هم داشتم که با خواندن این تاپیک لازم دیدم حتما مطرحش کنم.مدیران و ناظران این سایت بدون تعارف زحمت زیادی می کشند که جای تقدیر دارد و مسئولیت های آن ها چه در این دنیای مجازی و چه دنیای واقعی بسیار زیاد است. با توجه به این مساله من پیشنهاد می کنم برای این تالار یک استراتژیست یا گروه استراتژی تعیین شود که به طور دائم با کاربران و مدیران در ارتباط باشد و با شناسایی کاربران فعال در زمینه های مختلف و تشکیل گروه های تحقیقاتی مثل دشمن شناسی، مهدویت، اصول عقاید شیعه و.... زمینه را برای فعال تر شدن هر چه بیشتر تالار فراهم کند. این استراتژیست علاوه بر این می تواند در برنامه ریزی برای فعالیت های آینده تالار و اضافه شدن بخش های جدید هم مشارکت داشته باشد. اگر مطلب جدیدی به ذهنم رسید با شما در میان خواهم گذاشت. منتظر نظرات شما دوستان گرامی هستم و امیدوارم با مشورت با هم بتوانیم این تالار را هر روز بهتر از دیروز کنیم. در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۲ ۰:۵۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول: من پیشنهاد می کنم برای این تالار یک استراتژیست یا گروه استراتژی تعیین شود نمیدونم چقدر با حوزه ی استراتژی و تصمیم سازی آشنا هستید ولی باید یاد آوری کنم که هر تصمیم یا استراتژی وقتی کامل و مناسب هست که امکان و ضمانت اجرایی اون هم همراهش باشه! الان هم بحث ما کمبود پیشنهاد و طرح و استراتژی و... نیست. همونطور که در پستهای قبلیم عرض کردم مشکل اینجا تنبلی ، پای کار نبودن و در یک کلام کمبود «مرد عمل» هستش... . نکته ای در پست علی 110 وجود داشت که میخوام توجه شما رو یه بار دیگه به اون جلب کنم چون خود علی آقا روش تاکید نکردند و شاید کسانی متوجه ش نشده باشن... بعضی دوستان کار عملی رو فقط ساخت مستند ، فعالیت در گروه پژوهش ، نوشتن مقاله ، رفتن به سایتهای خارجی و... میدونن در حالی که اگر ما به واسطه ی مطالب تئوریک که در تالار میخونیم ، در زندگی شخصیمون در مسیر خودسازی پیشرفت کنیم و در یک کلام «آدم تر شویم» این خودش ارزشش صدها و هزاران برابر بیشتر از ساختن مستند و امثالهم هستش... پس نمیشه گفت کار عملی بین بچه های تالار ضعیف هست. همچنین «کار عملی» نباید منحصر بشه به فضای سایبر. |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۲۲:۳۸ توسط منادی حق.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از شما. فکر کنم منظورم را خوب بیان نکردم. منظور از استراتژی داشتن برنامه های مدون برای توسعه است. اولین مساله در اداره هر جایی این است که بدانید چه امکاناتی در اختیار دارید. اما برای داشتن بازدهی مطلوب در یک مجموعه نیاز به طرح و برنامه امری ضروری به حساب می آید.برای این منظور ابتدا طرحم را بیشتر توضیح می دهم و بعد به نکاتی که مطرح کردید جواب می دهم.
استراتژیست پیشنهادی من مدیریت هیچ بخشی را عهده دار نیست، بلکه وظیفه او طرح برنامه برای بهبود اوضاع و تلاش برای بهتر شدن است، اما مدیران تعیین می کنند که کدام مورد اجرا بشود یا نشود. یکی دیگر از وظایف این استراتژیست دادن فراخوان برای جذب افراد مستعد به منظور تحقیق روی موضوعات مختلف است. مثلا استراتژیست اطلاعیه می دهد کسانی که تمایل دارند روی فرقه بهایی کار کنند ضمن اعلام آمادگی بگویند در چه زمینه ای می توانند در این تحقیق مشارکت داشته باشند. بعد از اعلام آمادگی افراد، استراتژیست وظایف تحقیق را بین افراد تقسیم می کند. خود استراتژیست هم می تواند علاوه بر نظارت بر عملکرد افراد، بخشی از کار تحقیق را عهده دار شود. استراتژیست موظف است برای هر تحقیق زمان بندی مشخصی تعیین کند و افرادی که به هر دلیلی وظایف محوله را به درستی انجام نمی دهند با روش هایی که خود تشخیص می دهد (مثل اخطار دادن و....) وادار به کار نماید. باز هم تاکید می کنم کلیه تصمیمات استراتژیست باید به تایید مدیران برسد. یکی دیگر از کارهای استراتژیست این است که به مدیران این فرصت را می دهد که بیشتر روی وظایف مدیریتی خود متمرکز شوند وکمتر درگیر امور نظریه پردازی و... شوند. اما پاسخ به مواردی که مطرح کردید:من تا حدی با استراتژی آشنا هستم که بتوانم در کارهای خودم برنامه ریزی کنم، و تا حدی که هم که سوادم یاری کند در تالار مشارکت می کنم. اما در مورد کمبود «مرد عمل» این قضیه باید ریشه یابی شود که مشخص شود ناشی از چه چیزی است.در مورد «آدم تر شدن» فرمایش شما صحیح است ولی فراموش نکنیم که هدف ما در این تالار بیداری اندیشه ها است و در این راه نباید کوتاهی کنیم و نکته دیگر این است که ما مطالب را بیان می کنیم و دیگران می توانند پند بگیرند یا ملال، انتخاب با خودشان است و در پست قبلی هم اشاره کرده بودم که برای تغییر دنیا انسان باید اول خودش را تغییر دهد. اما در مورد کار عملی باید عرض کنم که باید در هر دو دنیای مجازی و حقیقی صورت بگیرد و انجام آن ها در یکی از این دو، از اهمیت دیگری نمی کاهد. به عنوان نکته آخر هم باید عرض کنم انتقاد کردن اگر چه خوب است ولی باید با یک پیشنهاد مطرح شود تا بتواند نواقص را رفع کند. امیدوارم که جواب هایم توانسته باشد دوستان راقانع بکند. اگر باز هم سوالی بود و عمری باقی باشد در خدمت شما خواهم بود. در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
۱:۱۰, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:استراتژیست موظف است برای هر تحقیق زمان بندی مشخصی تعیین کند و افرادی که به هر دلیلی وظایف محوله را به درستی انجام نمی دهند با روش هایی که خود تشخیص می دهد (مثل اخطار دادن و....) وادار به کار نماید مواردی که مطرح کردید مو به مو از دم تیغ تجربه گذشته!!! اولا این تیکه ای که نقل قول کردم عملی نیست. مثلا الان گروه گفتمان بیداری اندیشه فکر کنم دو سه نفر بیشتر اعلام آمادگی نکردند ، با توجه به پیشنهاد شما باید به همه ی اعضا از ظرف مدیریت اخطار بدیم!! یا مثلا توی گروه پژوهش قبلا بعضی بچه ها اعلام آمادگی کردند و سه تا پروژه رو به صورت موازی رفتیم جلو تمومش کردیم. برای پروژه های بعدی ایده ی خوب زیاد بود ولی دیگه کسی اعلام آمادگی نکرد (فقط خود صاحب پیشنهاد موند و طرحش!) توی پروژه های موازی هم خیلی تنبلی صورت گرفت ، طوری که یه مسئول گروه پژوهش توی پیغام خصوصی کلی تشر و تهدید و... کرد به بچه ها تا پروژه تموم شد. اون بحث زمان بندی و محدودیت زمانی رو هم از همون اول کار مجبور شدیم اعمال کنیم وگرنه هنوز درگیر همون سه تا پروژه بودیم! خب من برای پروژه بعدی به دوستام میگفتیم یکی درس داشت یکی حوصله نداشت یکی میگفت باشه هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ولی خبری ازش نمیشد ، اینم از دوستام که توی عالم رفاقت ازشون خواهش کرده بودم توی پروژه های بعدی کمکم کنند (یعنی یه جورایی مجبور بودند همکاری کنن) دیگه اونایی که اختیار باهاشون بود که اصلا دیگه اعلام آمادگی نکردند. به هر حال پیشنهاد شما که شامل دو بخش بود ، یکی بخش گذاشتن استراتژیست برای دادن طرح بود که توی پست قبلی گفتم اصلا نیازی نیست چون طرح پیشنهادی فراوان وجود داره. بخش دوم ، اخطار دادن بود که عملا امکان پذیر نیست. یعنی چی آخه مثلا یکی یه ساعت بیشتر وقت نداره کلا پای کامپیوتر بشینه این یه ساعتم فقط میاد این تالار مطالب جدید رو میخونه ، بعد اخطارش بدیم که چرا نیومده کمک کنه مستند بسازیم؟ پی نوشت: اون وظایفی هم که شما نوشتید مربوط میشه به مدیر اجرایی ، نه استراتژیست!!!! |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با سلامی دوباره خدمت کاربران محترم تالار. پست قبلی را خواندم و باید بگویم اگر حرف های جناب110 Havbb در مورد نحوه پژوهش در این تالار درست باشد باید فکری اساسی در این باره کرد. راستش را بخواهید فکر نمی کردم اوضاع این قدر وخیم باشد. به همین خاطر فعلا بحث استراتژیست را فراموش کنیم بهتر است. شاید در زمانی دیگر این طرح را به طور کامل تر در یک تاپیک جداگانه به بحث بگذارم، اما الان کارهای مهم تری پیش روی ماست.
به نظر این حقیر عواملی که در زمینه کم کاری افراد این تالار دخیل هستند را می توانیم به دو دسته عمده تقسیم بندی کنیم: الف) عوامل مربوط به کاربران ب) عوامل مربوط به تالار با یاری خداوند متعال سعی می کنم در حدی که سوادم یاری می دهد و توان داشته باشم این عوامل را توضیح بدهم. البته لازم به ذکر است که که عوامل ذکر شده دارای درصد تاثیر متفاوتی در هر فرد می باشند که لازم است به طور دقیق بررسی شود تا علت اصلی مشخص گردد. نکته دوم این است که این عوامل بر همدیگر تاثیرات متقابل دارند که بررسی آن ها نیز ضروری است.نکته سوم این که عواملی که ذکر می کنم فقط بررسی احتمالات است و ممکن است بسیاری از آن ها درست نباشند یا در این مورد صدق نکنند. الف) عوامل مربوط به کاربران: همان طور که از اسم آن پیدا است این عوامل متاثر از خود فرد می باشند و البته با عوامل مربوط به تالار رابطه مستقیم یا غیر مستقیم دارند. مهمترین این عوامل عبارتند از: 1- شخص اساسا تنبل است. 2- شخص روحیه پژوهشگری دارد ولی ابزارهای مناسب ندارد. 3- شخص روحیه پژوهشگری و ابزارهای مناسب را دارد ولی از آن ها استفاده بهینه نمی کند. 4- شخص همه چیز دارد ولی انگیزه کافی برای انجام پژوهش را ندارد. 5- شخص وقت کافی برای انجام پژوهش را ندارد. 6- شخص روش تحقیق را بلد نیست. 7- شخص روحیه پژوهشگری ندارد. ب) عوامل مربوط به تالار: 1- قوانین تالار با اهداف تالار تناسبی ندارد. 2- اهداف تالار به درستی تعیین نشده اند. 3- برنامه دقیق و مدون برای پیشرفت وجود ندارد یا در صورت وجود به هر دلیلی خوب اجرا نشده است. 4- محیط کلی تالار انگیزه کافی را برای پژوهش به وجود نمی آورد. 5- جو تالار بیشتر بر مبنای وب گردی است تا پژوهش. 6- مدیران و ناظران بین کسی که با تحقیق یک مطلبی را می نویسد و کسی که صرفا مطلب را از جاهای دیگر کپی می کند تفاوت چندانی قائل نیستند. در پایان باز هم تاکید می کنم عوامل ذکر شده فقط احتمال و فرضیه هستند و تا زمانی که به طور قطعی اثبات نشوند، ارزشی ندارند. منتظر نظرات دوستان در این باره هستم. در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نظر من بهتره دو گروه تشکیل بدیم گروه اول طرح ها و پیشنهادات کاربران رو ارزش یابی و اولویت بندی کنه و گروه دوم اون طرح ها و پیشنهادات رو به مرحله اجرا برسونه و نظر دوم من این هستش که اگه این گروه ها به کمک خاصی نیاز داشتند در یک تاپیک به نام نیازمندی های انجمن اون رو اعلام کنند تا هر فردی که مهارت مورد نظر رو داره اعلام امادگی کنه
|
|||
|
۲۰:۱۱, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
با سلام بر دوستان عزیز. لازم می دانم از آقای علی الهادی به خاطر طرح این سوال به جا و ضروری تشکر کنم. اما همان طور که خود ایشان در اولین پست اشاره کردند این جا متاسفانه خیلی از طرح های خوب اساسا دیده نمی شوند یا در نیمه کار رها می شوند. دوستان هم سر همین مساله بحث های خوبی را مطرح کردند که لازم می دانم از همه آن ها تشکر کنم.
اما سوال من از آقای علی الهادی در مورد طرحشان این است که این دو گروه تحت چه عنوانی باید در تالار فعالیت کنند؟ چه کسانی بر عملکرد این دو گروه نظارت می کنند؟ آیا ایجاد این دو گروه موازی کاری با مدیریت تالار به حساب نمی آید؟ اگر این دو گروه تشکیل شوند چه تضمینی وجود دارد که مشابه موارد شکست خورده قبلی نشود؟ آقای علی الهادی به نظر من باید روی این مسائل و سایر مواردی که دوستان در پست های قبلی مطرح کردند بیشتر فکر کنیم تا به نتیجه ای منطقی و درست برسیم. منتظر نظرات شما دوستان گرامی در این زمینه هستم. در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید | وحید110 | 55 | 38,872 |