کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده بازار یا مرکز آموزش مسخره کردن
۱۶:۴۳, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمان الرحیم
سلام دوستان چند وقتی هست که طنز به عنوان خنده بازار داره از صدا وسیما پخش می شه و متاسفانه شروع به تمسخر و سخره گرفتن دیگران کرده حالا عنوان طنز رو روی برنامه قرار داندن ولی واقعا طنز یعنی مسخره کردن دیگران این بحث ها در برنامه ای به اوج خود رسید که در برنامه 90% شون خودش نوعی تمسخر برنامه نود هست شخصی رو به جای آقای دائی و کاشانی اوردن و اسمشون رو به داهی و شاکانی تغیر دادن و گریم رو جوری انجام دادن که در نگاه اول انسان فکر می خود شخص هستش و شروع به تمسخر شخصیت های چون آقای دائی می کنه که برای ایران کم افتخار نیورده از سوی دیگر مرتبا در این قسمت یعنی قسمتی که این دو شخصیت رو ، رو به رو هم قرار دادن به ظاهر آقای کاشانی که به شاکانی تغییر دادن
مورد کرفته می شه مثلا مرتبا تکرار می کنه ( قیافه دربو داغون ) خوب نگاه کنید آقای کاشانی دارای چهره ای
هستن که به قول معروف حزب اللهی میگن حالا این امر رو ایجاد می کنی که این نوع ظاهر مورد داره من قصد داشتم کلیپ اون قسمت رو در این تایپ قرار بدم ولی با خودم فکر کردم در این صورت من هم اونها رو به سخره گرفتم در نتیجه این کلیپ رو قرار نمی دم ولی با مراجعه به این سایت مقاله ای در مورد مسخره کردن رو می تونید بخونید
http://beshtarna.blogfa.com/post-76.aspx
http://www.lailatolgadr.net/tafsir-almiz...h-hod.html تفسیر سوره هود ؛ آيات 49 – 36
امام سجاد عليه‏السلام :
وَ الذُّنُوبُ الّتى تُنزِلُ النِّقَمَ عِصيانُ العارِفِ بِالبَغىِ وَ التَطاوُلُ عَلَى النّاسِ وَ الاِستِهزاءُ بِهِم وَ السُّخريَّةُ مِنهُم ؛
گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز به حقوق مردم، و دست انداختن و مسخره كردن آنان.

جنگ با خدا
در حدیث قدسى آمده است: خداوند به كسانى كه مؤمنان را بیازارند اعلان جنگ مى‏دهد:
عن أبی عبد اللّه ـ علیه السلام ـ قال: قال اللّه عزّ و جلّ: لِیَأذَنْ بِحَرْبٍ مِنّى، مَنْ اذَلَّ عَبْدِىَ الْمُؤمِنَ وَ لِیَأمَنْ مِنْ غَضَبى مَنْ اكْرَمَ عَبْدِىَ الْمُؤمِنَ. از امام صادق -علیه السلام- آمده است كه خداوند عزّ و جلّ فرمود: كسى كه بنده مؤمن مرا خوار شمارد باید بداند كه خداوند با او در جنگ است و كسى كه بنده مؤمن مرا تعظیم و تكریم كند بى شك از غضب من در امان است.

ذلیل می شوید
رسول خدا -صلّى اللّه علیه و آله- فرمود:
و من اذلّ مؤمنا اذلّه اللّه.... كسى كه مؤمنى را خوار شمارد خدا او را ذلیل خواهد كرد.
إِذْ قالَ مُوسى لِقَوْمِهِ إِنَّ اللّه‏َ يَأْمُرُكُمْ أَن تَذْبَحوا بَقَرَةً قالوا أَ تَتَّخِذُنا هُزُوا قالَ أَعوذُ بِاللّه‏ِ أَنْ أَكونَ مِنَ الْجاهِلينَ؛
(به ياد آور) هنگامى را كه موسى به قوم خود گفت: به امر خدا، گاوى را سر ببُريد. گفتند: آيا ما را مسخره مى‏كنى؟ موسى گفت: به خدا پناه مى‏برم كه از نادانان باشم [، زيرا مسخره كردن ديگران، از نادانى است].

پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله: اِنَّهُمْ لَيَعيبونَ عَلى مَن يَقْتَدى بِسُنَّتى فَرائضَ اللّه‏ِ، قالَ اللّه‏ُ تَعالى: «فَاتَّخَذْتُموهُم سِخْريّا حَتّى اَ نْسَوْكُمْ ذِكْرى وَ كُنْتُمْ مِنْهُم تَضْحَـكُونَ اِنّى جَزَيْتُهُم اليَوْمَ بِما صَبَروا اَنَّهُمْ هُمُ الفائزونَ»؛
آنان [كه ايمان نياورده‏اند]، بر كسانى كه با پيروى از سنّت من فرمان‏هاى خدا را به‏جا مى‏آورند، ايراد مى‏گيرند. خداوند متعال [در روز قيامت] به آنان مى‏فرمايد: «شما آنها را به مسخره گرفتيد و اين كار [چنان ذهن شما را مشغول داشت كه] ياد خدا را از خاطرتان برد و به آنها مى‏خنديديد. امروز، به آنها در عوضِ شكيبايى‏شان پاداش دادم و آنها همان رستگاران‏اند».

امام صادق عليه‏السلام: لا يَطْمَعَنَّ المُستَهزِئُ بِالنّاسِ فى صِدْقِ المَوَدَّةِ؛
كسى كه مردم را مسخره مى‏كند، نبايد به دوستىِ خالصانه آنان، اميد داشته باشد.
تو حدیث بالا امام صادق فرومده کسی که مردم رو مسخره میکند نباید به دوستی خالصانه از طرف اونها امید داشت پس واقا این های که باعث پخش این چنین برنامه های می شن البته تو یک سری تایپهای دیگر هم که توسط دوستان نوشته شده به برنامه های صدا وسیما ایراد گرفته شده ولی توجه داشته باشید
واقا این کارها از سر دوستی مگه چند بار می شه یک اشتباه صورت بگیره
راستی تا یادم نرفته این نکته رو بگم که تو این برنامه از جملات دو پلو هم که بعضا یک از معانی انها بسیار رکیک و زشت هست استفاده می کنن که خودش جای تاسف داره
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، محمود ، أین المنتظر ، mohammad008 ، محیصا ، rajaby ، janali ، ANTI satan ، خیبر110 ، aliakbar ، رمز شب ، Secret ، M03TAFA ، Kamy ، نسیم ، دل خسته ، fardinho ، saloomeh ، تفکر ، محمدهادی ، m.hossein ، سدرة المنتهی ، zahra.shakiba ، محمد رضا. ، bahareh ، mhvvhm ، یاســین ، s.majid hashemi ، Bran ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، ali0077 ، paramida.ir ، عبدالرحمن ، help me

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۵, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #121
آواتار
من هیچ حرفی ندارم... فقط چند وقتیه که احساس میکنم اعضای این تالار تو سیاره ای غیر از زمین زندگی میکنن!
۱۳:۴۶, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #122
آواتار
(۱۳/فروردین/۹۲ ۱۳:۱۴)فدايي ولايت نوشته است:  700 درصد با حرفای بی اساستون مخالفم
شما فکر کردید که اینجا بیاید به ضد این برنامه حرف بزنید،صدا و سیما میاد این برنامه رو دیگه پخش نمیکنه؟! نه آقا جان
با این کارتون فط دو نفرو دارید از خنده کردن میندازید
مثلا من تو مازندران زندگی میکنم و اصلا این آقا رو نمیشناسم و تا حالا هیچ حرفی دربارش نشنیده بودم.برای چی نباید این برنامه رو نگاه نکنم؟اصلا من برای چی باید تو این تالار باشم که دوروز در میون یه چیز جدیدو تحریم میکنه؟! یه روز میگه خنده بازارو نبینید،فردا میگه پایتختو نبینید،پس فردا حتما به شکر پنیر شبکه شما هم گیر میدید،لابد چند وقت دیگه میگید که شبکه قرآن هم فراماسونریه،آخه تو ساعت 7 یه برنامه پخش کرد که 11 تا سکانس داشت! یا اینکه از کجا معلوم نگید که تو همین تالار هم نباید بیایم؟ها؟ بگم واسه چی؟ چون یه بار به اوباما توهین کردن یا مسخرش کردن.این ضد قوانین اسلامه،بیاید تالارو تحریم کنیم .نظرتون چیه؟
این شد تالا بیداری اندیشه ما!
واقعا متاسفم ...

سرسری به ضد من عمل نکنید،یه کم فکر کنید،میفهمید که چی گفتم
من واقعا برای شما متاسفم....
آخه چرت و پرت محض که ارزش دفاع کردن نداره ... شما اگه تونستی یه نکته مثبت درباره ی ای مسخره بازیا بگی؟
چه تاثیر مفیدی روی جامعه داره ...؟ چه پیام مهمی داره...؟ شما واقعا به این سریال می خندی؟ به خدا اون بمب خنده ی چرت و پرت مهران مدیری که در اومده بود 200 300 برابر این بهتر بود...
ببخشید مسخره کردن یه پیر مرد آذری زبان چه انتقادیه؟ چه مشکلیو حل می کنه؟

راستی این آقای دوشواری هم بنده خدا مرده... البت من از کسی شنیدم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pcyord ، مرغ باغ ملکوت ، R3Z4
۱۳:۵۰, ۱۴/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۲ ۱۳:۵۴ توسط pcyord.)
شماره ارسال: #123

(۱۴/فروردین/۹۲ ۱۳:۱۵)فدايي ولايت نوشته است:  من هیچ حرفی ندارم... فقط چند وقتیه که احساس میکنم اعضای این تالار تو سیاره ای غیر از زمین زندگی میکنن!

پس شما حاضری به پدر شما بخندیم؟

با بله یا نه جواب بده ؟
اگه نه
چرا حاضری به بابات نخندیم ولی به یه بنده خدا دیگه بخندیم؟ اونم به خاطر لهجش؟

عزیزمن در مقابل این سوال جواب داری ؟؟

(۱۴/فروردین/۹۲ ۱۳:۴۶)aleerz نوشته است:  من واقعا برای شما متاسفم....
آخه چرت و پرت محض که ارزش دفاع کردن نداره ... شما اگه تونستی یه نکته مثبت درباره ی ای مسخره بازیا بگی؟
چه تاثیر مفیدی روی جامعه داره ...؟ چه پیام مهمی داره...؟ شما واقعا به این سریال می خندی؟ به خدا اون بمب خنده ی چرت و پرت مهران مدیری که در اومده بود 200 300 برابر این بهتر بود...
ببخشید مسخره کردن یه پیر مرد آذری زبان چه انتقادیه؟ چه مشکلیو حل می کنه؟

راستی این آقای دوشواری هم بنده خدا مرده... البت من از کسی شنیدم

بنده بعید میدونم فوت کرده باشن
منبعی غیر یکی از پیچ های فیس بوک پیدا نکردم
که اونم به نظرم دلش به حال اون بنده خدا سوخته بود خواست چنین چیزی بنویسه که ملت بس کنند و دست از سر این بنده خدا بردارن
۱۴:۱۱, ۱۴/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۲ ۱۴:۱۷ توسط mojtabamax.)
شماره ارسال: #124
آواتار
تقلید صدا و سیما از ماهواره
۱۴:۱۳, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #125
آواتار
دوستان عزیز خواهش می کنم با لحن بهتر و دوستانه تری با هم صحبت کنید و از کنایه زدن پرهیز کنید.[تصویر: happy.png]
همه ی مواردی که عنوان می کنید باید در چارچوب قوانین تالار باشد. لطفا رعایت کنید.
در صوتی که همینطور ادامه پیدا کند تاپیک بسته خواهد شد.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mojtabamax ، pcyord ، جویای حقیقت ، شیدا ، R3Z4 ، Admirer ، رضا محمدی ، ali0077 ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا