کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 37 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان
و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند
و وسط آن دعا را برآورده نکند!

پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، parisan ، rastin ، Seyed Mohsen ، محمود ، libera ، خیبر110 ، هدهد ، خادمة الزهرا ، nafas ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، saloomeh ، یا ثارالله ، ساقی ، Farzaneh ، ایمانی ، zahra.shakiba ، حقیر ، somayeh ، یاوران مهدی ، من انقلابی ام ، omidman ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یا فاطمه الزهرا ، آفتاب ، medad.sefid ، مرتاح ، یا زهرا ، عبدالرحمن ، fafa* ، یا امام رضا

آغاز صفحه 36 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۰, ۵/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #351
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
الان مطلع شدم پدر بزرگ خواهر خوبمون خانم مهسا110 حالشون مساعد نیست اصلاً . میخواستم ازتون خواهش کنم با نفس های پاکتون برای بهبودی ایشون دعا کنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، وحید110 ، انديشه نو ، میثاق ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، میلاد.م ، مجنون الحسین ، soshiant ، مهدی2012
۲۱:۱۵, ۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #352
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
لطفاً برای پدر بزرگ خواهر خوبمون خانم مهسا110 دعا کنید , حالشون مساعد نیست , الان باهاش تلفنی صحبت کردم , خیلی ناراحت و گرفته بود . ان شاء الله موفق و سلامت باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Ramin_Ghn ، مجید املشی ، میلاد.م ، جویای حقیقت ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، میثاق ، مجنون الحسین ، fatemeh ، Tolou ، soshiant ، ساقی ، مهدی2012 ، ترنم ، نسیم ، مهسا110 ، nafas
۹:۴۷, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #353
آواتار
(۶/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۱۵)یا صاحب الزمان نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
لطفاً برای پدر بزرگ خواهر خوبمون خانم مهسا110 دعا کنید , حالشون مساعد نیست , الان باهاش تلفنی صحبت کردم , خیلی ناراحت و گرفته بود . ان شاء الله موفق و سلامت باشید .

بسم الله

سلام

ناراحت شدم ان شاء الله هر جور که صلاحشونه همون اتفاق براشون بیفته .

به نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن ایشون 70 سوره حمد قرائت میکنم.

التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، یا صاحب الزمان ، شهیدطیبه واعظی ، مجنون الحسین ، Ramin_Ghn ، fatemeh ، وحید110 ، شیدا ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، soshiant ، ساقی ، مهدی2012 ، ترنم ، مهسا110 ، nafas
۱۴:۵۲, ۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #354
آواتار
بسم الله
بچه ها برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده (مادر شوهرش داره بعد از یک سال عقد الان که نزدیک عروسیشه همه چیزو بهم میریزه )براش
خیلی خیلی اورژانسی دعا کنید انشالله مشکلش حل شد بهتون خبر میدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، شیدا ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، انديشه نو ، Ramin_Ghn ، مجنون الحسین ، یا صاحب الزمان ، Tolou ، ترنم ، سدرة المنتهی ، ساقی ، مهدی2012 ، حسن عزتي ، fatemeh ، نسیم ، مهسا110 ، nafas ، فاطمه خانم ، میثاق
۲۲:۰۷, ۹/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۰۸ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #355
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
مطلع شدم پدربزرگ خواهر خوبمان خانم مهسا 110, به دیار باقی شتافتند , امشب شب اول قبر ایشان هست , آمدم در قسمت سایر موضوعات , یک تاپیک ایجاد کنم ولی گویا باید به تأیید مسئول بخش برسد , و گویا فعلاً نیستند . میخواستم خواهش کنم برای این پدر مهربان اگر توانستید , فاتحه ای یا نمازی بخوانید تا هم روح ایشان به آرامش برسد و هم ناراحتی قلب خواهر خوبمان تسکین پیدا کند . با سپاس فراوان .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، مجید املشی ، شیدا ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، Tolou ، انديشه نو ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، soshiant ، ساقی ، zryy ، مهدی2012 ، حسن عزتي ، ترنم ، fatemeh ، نسیم ، مهسا110 ، nafas ، میثاق
۲۳:۴۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۴۷ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #356
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام به همه دوستان.

من ی دعایی دارم که میخوام دوستای تالار هم برام دعا کنن.هروقت هرجا یادتون اومد و زحمتی نبود براتون برای حاجت من دعا کنین.راستش خودم که هرچی دعا میکنم نمیشه.

دعای دسته جمعی خیلی زودتر مستجاب میشه البته اگر به صلاح باشه.

خواهشا برام دعا کنین.خیییییییییییییییییییلی محتاج دعای دوستان اینجا با نفس های پاکشون هستم.خدا خیر کثیر به همه شما بده.

ممنون

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، یا صاحب الزمان ، جویای حقیقت ، soshiant ، ساقی ، مجید املشی ، میلاد.م ، zryy ، rastin ، Farzaneh ، مهدی2012 ، حسن عزتي ، MANI110 ، fatemeh ، انديشه نو ، Ramin_Ghn ، نسیم ، وحید110 ، مجنون الحسین ، مهسا110 ، nafas ، فاطمه خانم ، میثاق ، Tolou
۱۵:۴۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط ضد ماسون.)
شماره ارسال: #357
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
یه دو سالی میشه که نتونستم بیام تالار یا اگه اومدم چار پنج بار بوده و در حد 10 دقیقه
امیدواریم دوستان ما رو از یاد نبرند
یه مشکلی داشتم که دو سه ساله شدت گرفته و دلیل نیودم اینه
از بچه ها التماس دعا دارم
الان که دارم این متنو مینویسم بغض گلومو گرفته و دارم برای همتون دعا میکنم امیدوارم شما هم منه حقیرو دعا کنید مخصوصا بچه های قدیمی تالار آقا علی 110،بیداری اندیشه،محمد،وحید 110 و ...
ایشالا که سالم و سلامت باشید
اگه جایی دلی شکست و دست واسه دعا بالا رفت مارو فراموش نکنه
یاعلی
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجید املشی ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، Ramin_Ghn ، حسن عزتي ، یا صاحب الزمان ، مهدی2012 ، در جستجوی سختی ، شیدا ، جویای حقیقت ، مهسا110 ، nafas ، فاطمه خانم ، fatemeh ، میثاق ، Tolou
۱۳:۴۸, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #358

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
تقریبا یه دو ـ سه هفته ای میشه یه مشکلی برام پیش اومده . از دوستان عزیزم میخوام برام دعا کنن . امیدوارم دعای شما با دلهای پاکتون مشکل این حقیر رو برطرف کنه . . . انشاءالله . . .
پیشاپیش از اینکه این حقیر رو فراموش نمی کنین ، از شما متشکرم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، وحید110 ، MANI110 ، مجید املشی ، Farzaneh ، مهدی2012 ، فاطمه خانم ، مهسا110 ، یا صاحب الزمان ، شیدا ، انديشه نو ، مجنون الحسین ، fatemeh ، میثاق ، ترنم ، Tolou
۱۲:۵۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۵۵ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #359
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
مدتی هست یه مشکلی برام پیش اومده و فقط خدای - جلّ و علا - و حضرات معصومین (علیه السلام) , علی الخصوص قطب عالم امکان , امام عصر و زمان آقا حجت بن الحسن (علیه السلام) میتونن حلش کنن . یعنی از حل شدنش دیگه از همه کس و همه جا ناامید شدم . این رو جدی میگم . الان هم اشک توو چشمام جمع شده و دارم اینارو مینویسم . انقدر تحت فشار هستم که دست و دلم به هیچ کاریی نمیره . دوستان لطفاً برام خیلی دعا کنید . التماس دعای فراوان دارم از همه ی شما .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، شیدا ، مهدی2012 ، مجنون الحسین ، میثاق ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، انديشه نو ، ترنم ، Farzaneh ، Tolou ، SAViOR
۱۴:۰۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #360
آواتار
به نیت تعجیل در فرج صاحب الزمان (ارواحنافداه) و گشایش مشکلات دوستانی که التماس دعا داشته اند:

به تبرک اسماءالحسنای الهی 70مرتبه ذکر شریف "یا فتاح"
به تبرک پنج تن آل عبا(علیهم السلام) 5 مرتبه آیه شریفه "أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ"

به تبرک نام مبارک باب الحوائج حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) 133مرتبه ذکر شریف صلوات

تقدیم به دوستان _ التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یا صاحب الزمان ، وحید110 ، میثاق ، مهدی2012 ، مجید املشی ، مهسا110 ، meshkat ، شهیدطیبه واعظی ، aboutorab ، جویای حقیقت ، در جستجوی سختی ، fatemeh ، ترنم ، Farzaneh ، Tolou
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]