کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
۱:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."

درپناه حق

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، black ، revenger ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، شیدا ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، ترنم ، faateme-313 ، سدرة المنتهی ، Hadith ، ضحی ، faraz_223 ، emj ، vahrakan ، mamy007 ، خیبر110 ، Reza71 ، شهیدطیبه واعظی ، *ریحانه* ، ali0077 ، SARA 2020 ، jafar ، علی امینی ، حسن عزتي ، میثاق ، مهدی2012 ، سید محمد حسین ، رضاخسروزاده ، arman mohseny ، Bahar ، مهرومه ، monazzah.51 ، aliali ، m.hossein ، انديشه نو ، *مهاجر* ، enan ilghon ، reyhaneh.sh ، SAViOR ، farzad313 ، آلاله ، fafa* ، رهگذر. ، m1374b ، أین المنتظر

آغاز صفحه 66 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۵, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #651
آواتار

[تصویر: new-funy-picture-simafun.com-33.jpg]

ماااااااااماااااااان من گشنمه
........................................
[تصویر: new-funy-pic-simafun.com-7.jpg]

من دیگه حرفی ندارم !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، اولولالباب ، مهدی2012 ، شیدا ، Reza2035 ، علمدار133 ، Fatemeee ، arman mohseny ، مفقود الاثر ، fiftynine ، یوسف خان ، ztb ، مهسا110 ، Mohammad Trust ، SAViOR ، Patriot ، سجاد313 ، ilidin ، azade ، OSZ ، m1374b
۱۴:۳۱, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #652
آواتار
و بالاخره روزی که پرواز کرد
[تصویر: sinJj3_403.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، شیدا ، mahdyshr ، ali.khm ، DRiVeR ، Reza2035 ، ali0077 ، علمدار133 ، arman mohseny ، مفقود الاثر ، fiftynine ، fatemeh-55 ، SAViOR ، ضحی ، Patriot ، انديشه نو ، azade ، m1374b
۱۴:۴۶, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #653

تا وقتی که من نمیتونم با بیل از پشت کامپیوتر بزنم تو سر اینایی که تشکر و اعتبار نمیدن ، با من از تکنولوژی حرف نزنید :دی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، مهدی2012 ، یاســین ، شیدا ، ali.khm ، DRiVeR ، Reza2035 ، ali0077 ، علمدار133 ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی ، shia12 ، reyhaneh.sh ، arman mohseny ، مفقود الاثر ، fiftynine ، دل خسته ، یوسف خان ، ztb ، راحیل ، مهسا110 ، Mohammad Trust ، SAViOR ، Patriot ، انديشه نو ، فانوس *7* ، azade ، درست پسند ، سجاد313 ، m1374b
۱۵:۵۶, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #654
آواتار
[تصویر: siMGI0_535.jpg]

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، Reza2035 ، ali0077 ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، mohammadhadi ، sadegh-a ، مهدی2012 ، reyhaneh.sh ، arman mohseny ، مفقود الاثر ، fiftynine ، یاســین ، aliali ، ali.khm ، Mohammad Trust ، fatemeh-55 ، SAViOR ، Patriot ، shafagh_mah ، ilidin ، azade ، درست پسند ، OSZ ، m1374b
۱۹:۲۰, ۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۱۱:۳۷ توسط rastin.)
شماره ارسال: #655
آواتار
ﺑﺎﺑﺎﻡﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻗﻄﻌﻪ....؟ ﻣﯿﮕﻢ ﻧﻪ!! ﻣﯿﮕﻪ ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﺩﺭﺱ ﻣﯿﺨﻮﻧﯽ...؟
کور میشی بد بخت.............. بیا اینجا با هم نگاه کنیم
خطاب خنگول به پشه ی روی تلویزیون
[b]******************************************************************
باید تو چشم اونایی که واسشون کاری میکنی اما تشکر نمیکنن زل بزنی بگی:

وظیفم نبود، لطف کردم!!
در عجبم از ملتی که دوبل برگر و سیب زمینی سرخ کرده رو با نوشابه رژیمی می‌خورن!
یه مغازه هست رو شیشه ش نوشته (اسنک اسنک کتلت)

کاش پول داشتم مغازه بغلیش و میخریدم مینوشتم :کتلت به گوشم... D:
اولی :آقا این همسایمون ۲نصفه شب هی بامشت می کوبیدبه دیوارخونمون!

دومی :عجب آدمای مردم آزاری پیدامیشن ها. حتما نذاشتن بخوابی...

اولی :نه خوش بختانه خواب نبودم داشتم شیپورتمرین میکردم...Smile))
غرور بشکست ودل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکنه بشکن، من نمیشکنم بشکن... آآآ... دست دست! طرح شاد نمودن دوستان!
دختره اشتباهی زنگ زده بهم

جواب دادم میگم خانوم اشتباه گرفتید

برگشته میگه تو خجالت نمیکشی شماره های ناشناس رو جواب میدی؟!
دوستم رفته به CD فروشه گفته من میخوام زبان انگلیسی یاد بگیرم، یه سی دی کارتون زبان اصلی بده، یارو هم سریِ کاملِ کارتون بره ی ناقلا رو بش داده الان خیلی قشنگ با لهجه ی انگلیسی بع بع می کنه!
حالا صدا و سیما اینقدر گل رضا قوچان نژاد رو نشون میده که بالاخره دروازه بان بگیرتش اگه گذاشتن با خیال راحت بریم برزیل

(۳/تیر/۹۲ ۱۴:۴۶)Havbb 110 نوشته است:  تا وقتی که من نمیتونم با بیل از پشت کامپیوتر بزنم تو سر اینایی که تشکر و اعتبار نمیدن ، با من از تکنولوژی حرف نزنید :دی
راه حلش اینه
این جمله رو بنویسید:
به جان خودم قسم میخورم به این پست 10 امتیاز بدم .
هر کی میخونه باید امتیاز بده.
نکته کنکوری: اگه به جای جان خودم کلمه مادرم رو بنویسد بیشتر جواب میده.

سر سفره عقد، حاج آقا :آیا بنده وکیلم؟

عروس :پَ نَ پَ متهمی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، یاســین ، Reza2035 ، Patriot ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، پرنیان ، ztb ، راحیل ، مهسا110 ، Mohammad Trust ، fatemeh-55 ، SAViOR ، مهدی2012 ، فانوس *7* ، azade ، m1374b
۲۲:۰۹, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #656
آواتار
Big Grinمادرش خیلی عصبانی بودهBi Dandoon
[تصویر: boro-kenar.gif]

SurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurprise
[تصویر: tardasty.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، arman mohseny ، شیدا ، ali.khm ، راحیل ، علمدار133 ، مهسا110 ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، SAViOR ، Patriot ، ضحی ، شهیدطیبه واعظی ، مهدی2012 ، ali0077 ، یاســین ، DRiVeR ، انديشه نو ، Havbb 110 ، m1374b
۲۳:۵۱, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #657
آواتار
دیالوگی که امروز تو تاکسی شاهدش بودم (بین دو تا دختر):
- موبایلت داره زنگ می خوره گلم!
- اَه پیداش نمی کنم!
- نکنه خونه جا گذاشتیش؟!

بعدش هم به خاطر افراط در خنده، راننده لطف کرد پیاده ام کرد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مهسا110 ، Mohammad Trust ، fatemeh-55 ، مفقود الاثر ، SAViOR ، ضحی ، Patriot ، arman mohseny ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، مهدی2012 ، ali0077 ، یاســین ، DRiVeR ، Havbb 110 ، فانوس *7* ، ilidin ، azade ، سجاد313 ، m1374b
۴:۰۳, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #658
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

شاید باورتون نشه ولی وقتی یه متنو تو کامپیوتر کپی می کنم احساس می کنم اگه موسو شدید تکون بدم میریزه
دستم نا خود آگاه آروم تر حرکت می کنه نمی تونم رو چیز دیگه ای کلیک کنمConfusedConfusedConfused

دیروز با آشنایان داشتیم اسم و فامیل بازی می کردیم نوبت من بود یه حرف بگم گفتم نامردی نکرده باشم فکر نکرده بگم که حق کشی نشه آقا دل زدیم به دریا گفتیم گاف
ینی مثل چی واسه اسم تو گل گیر کردم هیچی دیگه آخرش نوشتم گارفیلد (آخه اسم خارجی مجاز بود)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، Patriot ، arman mohseny ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، مهدی2012 ، یاســین ، DRiVeR ، علمدار133 ، sarallah ، دل خسته ، azade ، درست پسند ، SAViOR ، m1374b
۵:۰۰, ۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۵:۰۱ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #659
آواتار
[تصویر: O9U6Qk7ipf.jpg]

[تصویر: nLM5GJGY5W.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، مهدی2012 ، ali0077 ، یاســین ، DRiVeR ، مهسا110 ، علمدار133 ، فانوس *7* ، pari74bala ، ضحی ، azade ، SAViOR ، m1374b
۵:۳۹, ۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۵:۳۹ توسط aliali.)
شماره ارسال: #660
آواتار
[تصویر: love-AND-fun-10.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، مهدی2012 ، ali0077 ، یاســین ، علمدار133 ، راحیل ، monazzah.51 ، pari74bala ، mahdyshr ، ضحی ، SAViOR ، t.kam67 ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]