کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جدا از پذیرش خانمهای بد حجاب معذوریم !!!
۱۳:۴۹, ۲۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

زنی که چادر را مایه آبرو و افتخار خود می داند؛

خانم «شریفی» بانوی خوش‌ذوقی که ثروت و نام برایش از پایین درجه اهمیت برخوردار است. صاحب یک فست‌فود در خیابان سهروردی واقع در میدان شهید قندی تهران است. با توجه به اعتقادات عمیق دینی خود دست به اقدامی جالب در محل کار خود زده است.

شیوه عمل ایشان را می‌توان نمونه بارز و موفق امر به معروف و نهی از منکرِ عملی در جامعه امروز دانست.

[تصویر: 14328135952398471639.jpg]

ایشان، در مصاحبه‌ای شیرین از ابتکار معنوی خود می‌گوید.
بانو شریفی این‌طور شروع می‌کنند: «این مسئله ذهنم را مشغول کرده بود که چگونه می‌توانم کاری برای راحتی حال مشتریان به خصوص زنان محجبه انجام دهم؛ که از طرفی باعث آسودگی آنها شود، از سویی دیگر بتوانم به نوبه خود کاری برای گسترش فرهنگ حجاب انجام دهم. از شب میلاد امام حسین(علیه السلام) در ماه شعبان شروع به دادن ده درصد تخفیف به خانم‌های محجبه (چادری) کردیم. اقدامی که هدف آن رضایت خداوند بود نه شهرت و کسب موقعیت».

حتماً مشتریان با شنیدن این مطلب متعجب می‌شوند؛ لطفاً از عکس‌العمل آنها برایمان بگویید؟

«بله؛ عکس‌العمل آنها متفاوت بود که حتی برای خود من هم جالب است. به‌عنوان مثال وقتی همسران خانم‌های محجبه برای پرداخت هزینه غذا با جمله ” ده درصد تخفیف حجاب” مواجه می‌شوند یکه می‌خورند و طوری نگاه می‌کنند که انگار کسی همسر آنها را زیر نظر داشته است. ولی عده‌ای هم هستند که خوشحال می‌شوند و استقبال می‌کنند. خانم‌ها هم ابراز رضایت‌مندی می‌کنند و می‌گویند خدا را شکر که کسی پیدا شده و این‌طور در راه گسترش فرهنگ اسلامی تلاش می‌کند. البته باید بگویم این شیوه تخفیف تنها برای یک نفر نیست. قرار بر این است که اگر یک دختر چادری به همراه دوستان غیر چادری خود باشد هم، برای کل آن فیش ده درصد تخفیف، محاسبه شود. شاید این عمل باعث تشویق بقیه به سمت حجاب کامل شود».

[تصویر: 73273131770010580024.jpg]

مطمئناً مشتریان شما تنها زنان و دختران محجبه نیستند؛ غیر محجبه‌ها زمانی که از این قضیه با خبر می‌شوند، چه عکس‌العملی نشان می‌دهند؟

«بله؛ خب، برای آنها هم جالب بود؛ به‌خصوص اگر با مادر یا مادربزرگ چادری خود بودند. باید بگویم آنها نیز دو جور رفتار می‌کردند. برخی دختران ابراز ناراحتی می‌کردند و طوری نشان می‌دادند که لازم به این کار نیست یعنی لازم به دادن تخفیف نیست. ولی در مقابل دخترانی هم بودند که با خوشرویی رفتار می‌کردند و از این‌که به مادر و مادربزرگشان این‌گونه توجه شده خوشحال می‌شدند. البته باید بگویم رفتار آدمها بستگی به تریبت خانوادگی آنها دارد. جوانانی که در خانواده‌های با اصالت بزرگ شده‌اند رفتار مناسب‌تری نسبت به دیگر جوان‌ها دارند. دهن‌کجی و تنفر برخی افراد نسبت به حجاب برای من اهمیتی ندارد؛ آنها هم برای من محترم هستند. هیچ‌گاه به آنها بی‌احترامی نمی‌کنم و تنها سکوت می‌کنم».

- برایم جالب بود که بدانم همسایه‌های فست‌فود شما با این اقدام چه برخوردی داشتند!

«باید بگویم درباره این کار با آنها صحبت نکردم؛ چون همان‌طور که گفتم هدفم جلب رضایت خداوند است؛ ولی تصور می‌کنم پرسنل، به آنها خبر داده باشند. چون آبمیوه‌فروشی نزدیک ما تصمیم گرفت از نیمه‌شعبان این کار را انجام دهد ولی آن را نیمه‌کاره رها کرد».

[تصویر: 28695311626985409889.jpg]

خانم شریفی تنها صاحب یک فست فود نیست. ایشان با حساسیت و دقت و دلسوزیی مادرانه زندگی پرسنل خود را نیز رصد می‌کند. خودش می‌گوید: اکثر کسانی که در مغازه مشغول هستند افراد دور از خانواده‌اند که از شهرستان به تهران آمده‌اند. همیشه سعی کرده‌ام به نماز و کار خیر تشویقشان کنم. به طرز برخورد و حتی نوع پوشش آنها توجه می‌کنم. تلاش می‌کنم تا به ازدواج سوقشان دهم تا از گناه و آلودگی به دور باشند.

بینش بلند و درک عمیق زنانی مانند بانو شریفی که در همان محدوده مغازه کوچک، خود را نمایان کرده نشانی است از پیوند ناگسستنی روح و جان زنان و دختران این مرز و بوم با اسلام عزیز.

بزرگ بود
و از اهالی امروز بود
و با تمام افق‌های باز نسبت داشت
و لحن آب و زمین را چه خوب می‌فهمید

http://charghad.ir
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، fatemeh ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، sarallah ، .amin. ، arman mohseny ، Scimitar ، yektasepas ، 313flowers ، ali0077 ، heaven ، SAViOR ، zohur ، شهیدطیبه واعظی ، m.hossein ، rastin ، mohammadhadi ، fiftynine ، حسن.س. ، ilidin ، عبدالرحیم ، منادی حق ، مهدی2012 ، Asma ، Mitsonary ، 59-11(یامهدی) ، Bahar ، جویای حقیقت ، یاســین ، دیدگاه نوین ، Night moans ، *مهاجر* ، ZaHrA110M ، علمدار133 ، MOHSEN-Z ، أین المنتظر ، marziye ، Negahi digar ، azade ، شیدا ، عبداللهی ، سرباز منتظر ، لبخند خدا ، III I III

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۷, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
در دنیایی که همه مردمانش میلنگند به کسی که درست راه میرود میخندند!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، azade ، soshiant ، شیدا ، m.hossein
۱۵:۵۲, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱۵:۵۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #42

(۲۳/تیر/۹۲ ۲۰:۱۷)AnooshArian نوشته است:  دوست عزیز!اسم این کشور ایران است نه اسلام!فرض کنید زن مسیحی یا یهودی دوست داشته باشد که برای تفریح به این مکان که جزئی از مملکتش است برود.آیا در زمینی که برای تمامی انسانهاست باید بین او و یک زن مسلمان تبعیض قائل شد؟
(۲۳/تیر/۹۲ ۲۲:۵۶)AnooshArian نوشته است:  بنابراین در کشورهای اروپایی هم که اکثریت مطلق مسیحیند وجود حجاب اشتباهه و باید قوانین اون کشور اجرا بشه.
اینکه الآن توی غرب هست مسیحیت نیست. 100 سال پیش هنوز میشد جلوه‌ای از مسیحیت رو اونجا دید، که الآن میشه توی فیلمهای سیاه و سفید دید. نمیشه که هر بی‌فرهنگی که اونها بهش رسیدن و نتایج معکوس هم گرفتن ما بریم دنبالشون.

(۲۳/تیر/۹۲ ۲۰:۱۷)AnooshArian نوشته است:  اگر زن ایرانی موی سرش معلوم باشد گناهکار است؟هم وطن گرامی!دقت داشته باشید که بانوان ایرانی در برابر قانون حجاب اجباری با صعه صدر برخورد کردند.حکومت اسلامی باید در مقابل زنانی که به اجبار روسری سرشان کردند و دم نزدند متشکر باشد.فکر میکنید چه میشد اگر هیچکس به این قانون توجهی نمیکرد؟!
باید بگید: چه میشد اگر هیچکس از آن درصد اندکی که حجاب نداشتند به این قانون توجهی نمیکرد؟!
چون تقریباً تمام زنان بی‌حجاب در سالهای انقلاب و پیش از آن خودشون بخاطر مذهب حجاب رو برگزیده بودند.

(۲۳/تیر/۹۲ ۲۰:۱۷)AnooshArian نوشته است:  یادتان رفته آن اوایل امثال بهشتی برای آرام کردن جو به چه وضعیتی افتاده بودند؟بحث به این کشیده شده بود که «پارچه ای روی سرتان بگذارید تا باد مویتان را خراب نکند!»
اگر برای این ادعا مدرکی هم دارید، باید ارائه بدید.

(۲۳/تیر/۹۲ ۲۰:۱۷)AnooshArian نوشته است:  به نظر من زنی که روسری روی سرش است حق حجاب را به جا آورده و حکم خدا را انجام داده است.برای آنانی که هنوز فکر میکنند حجاب در محدوده ی قدیمی خود محصور است هم یک داستان روایت میکنم که اگر فکر کنید متوجه منظورم خواهید شد:
در اوایل اسلام،مردم عربستان از رودخانه ای آب میخوردند که آب آن به دلایلی آلوده بود.هر ساله بسیاری از مردم عربستان به خاطر نوشیدن این آب مریض میشدند و این مسئله بسیار بحرانی شده بود.از طرفی عربستان محل بی آبی بوده و هست و این موضوع باعث میشد که مردم از خوردن آن آب خودداری نکنند.
حالا محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چگونه میخواسته به آنان بفهماند که این آب آلوده است؟از باکتری ها برایشان سخن میگفته؟!محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حکمی صادر میکند که از فلان روز خوردن آب از این رودخانه «حرام» است.و اینگونه دیگر کسی از آن آب نخورد.
نکته:آلودگی این آب سالها پیش از بین رفت،اما هنوز هم مردم عربستان از این آب نمی نوشند.
نکته:آلودگی نگاه‌های هرزه هرگز از بین نرفته و ما همین الآن هم اثراتش رو در ضربه به ایمان و از هم گسیختگی خانواده‌ها و کم شدن ازدواج و دیر شدنش و هزار جور بحران اجتماعی دیگه می‌بینیم.
بر فرض که ما عقلا هرجور دلمون خواست به نامحرم نگاه کردیم و خودمون رو کنترل کردیم(فرض محال) با این اشرار و اراذلی که اصلاً تو فکر خودداری هم نیستن و اگر دستشون برسه تجاوز میکنن چیکار کنیم؟ پشت سر هر بی‌حجابی یه مأمور پلیس راه بندازیم؟ تازه ما بی‌بندوباری‌مون زیاد نیست، ولی هرچقدر که بیشتر به وضعیت کشورهای غربزده شبیه بشه، آمار تجاوزمون هم شبیه آمارهای وحشتناک اونها میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۱۶:۲۳, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۳۳ توسط AnooshArian.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۴/تیر/۹۲ ۱۵:۵۲)درست پسند نوشته است:  اینکه الآن توی غرب هست مسیحیت نیست. 100 سال پیش هنوز میشد جلوه‌ای از مسیحیت رو اونجا دید، که الآن میشه توی فیلمهای سیاه و سفید دید.

الان اگه من بگم اینی که الان تو ایرانه اسلام نیست و شاید 200 سال پیش میشد جلوه ای از اسلام رو اینجا دید،شما چی کار میکنی؟اکثریت دینی در غرب مسیحی کاتولیکن.سعی نکنید اعتقاداتتون رو به عنوان اصول جلوه بدید.

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۵:۵۲)درست پسند نوشته است:  باید بگید: چه میشد اگر هیچکس از آن درصد اندکی که حجاب نداشتند به این قانون توجهی نمیکرد؟!
چون تقریباً تمام زنان بی‌حجاب در سالهای انقلاب و پیش از آن خودشون بخاطر مذهب حجاب رو برگزیده بودند.

بنده هم همین رو میگم!که حکومت باید از زنان به خاطر همکاریشون متشکر باشه!نه اینکه وقتی اونها حجاب رو قبول کردند بگه حجاب 100 درصدی و پوشش کامل،لابد وقتی این رو همه قبول کردند روبنده قانون میشه و از ورود زنان بدون روبنده به رستوران ها جلوگیری به عمل میاد،بعدش هم به امید خدا میریم به سمت احکامی مطابق میل طالبان.موجودیت زن که نباید بازیچه ی سیاست بشه.

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۵:۵۲)درست پسند نوشته است:  اگر برای ادعایتان مدرکی هم دارید، باید ارائه بدید.

این یک نقل قول سینه به سینه بوده،با این حال من به دنبال بحث حجاب اجباری هستم و در صورتی که چیزی از این گفته پیدا کردم،به مطلب اضافه میکنم

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۵:۵۲)درست پسند نوشته است:  نکته:آلودگی نگاه‌های هرزه هرگز از بین نرفته و ما همین الآن هم اثراتش رو در ضربه به ایمان و از هم گسیختگی خانواده‌ها و کم شدن ازدواج و دیر شدنش و هزار جور بحران اجتماعی دیگه می‌بینیم.
بر فرض که ما عقلا هرجور دلمون خواست به نامحرم نگاه کردیم و خودمون رو کنترل کردیم(فرض محال) با این اشرار و اراذلی که اصلاً تو فکر خودداری هم نیستن و اگر دستشون برسه تجاوز میکنن چیکار کنیم؟ پشت سر هر بی‌حجابی یه مأمور پلیس راه بندازیم؟ تازه ما بی‌بندوباری‌مون زیاد نیست، ولی هرچقدر که بیشتر به وضعیت کشورهای غربزده شبیه بشه، آمار تجاوزمون هم شبیه آمارهای وحشتناک اونها میشه.

دوست گرامی،تنها کشوری که در جهان حجاب اجباری دارد ایران است،با این حال آمار تجاوز به عنف در ایران نسبت به آمریکا که برهنگی جزئی از فرهنگشان شده است چیزی کم ندارد.این خود از آثار حجاب اجباری و البته خفقان جنسیست.
در ضمن شما نوعی ترکیب فرض محال رو به کار میبرید که انگار کنترل شهوت چیزی نشدنیست!البته این هم از نشانه های حجاب اجباریست.نوعی شرطی شدن است.جمله ای از علی بن ابیطالب است که میگوید : «انسان نسبت به آنچه که از آن نهی میشود حریص است».وقتی که پسران نوجوان ایرانی گاها از صحبت با جنس مخالف نهی میشوند قطعا نمیتوانند با دیدن یک زن بدحجاب شهوتشان را کنترل کنند.وقتی که دختران ایرانی از دوازده-سیزده سالگی به گذاشتن روسری مجبور میشوند باید هم نسبت به حجاب احساس تنفر پیدا کنند.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، فرمیسک
۲۲:۲۱, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
کاری نداره که،حجاب رو اختیاری کنید،اگه اون طور که میگین مردم ما همه دوست داشتن با حجاب باشند اون اقلیت! بی حجاب خودشون خود ب خود کنار میرن

نمی خواین واقعیت رو ببینید،مساله اینه،35 ساله که نمیخواین واقعیت رو ببینین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، blue.blood ، فرمیسک
۲۳:۴۳, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۴/تیر/۹۲ ۲۲:۲۱)anti نوشته است:  کاری نداره که،حجاب رو اختیاری کنید،اگه اون طور که میگین مردم ما همه دوست داشتن با حجاب باشند اون اقلیت! بی حجاب خودشون خود ب خود کنار میرن

جناب آنتی یک بار تذکر دادم این تایپیک جای برطرف کردن شبهات شما در رابطه با جمهوری اسلامی و دین و حجاب و ... نیست .
لطفا رعایت کنید .

اگر با حجاب مشکل دارید یه تایپیک باز کنید و سوال یا شبهه خودتون رو مطرح کنید .

(۲۴/تیر/۹۲ ۰:۲۱)AnooshArian نوشته است:  میشه بگید کی این نوع حجاب رو تعریف کرده؟رسما بگین کسی که چادر نداره بی حجابه دیگه!اصلا اگه همون قوانین 1400 سال پیش اسلام رو هم در نظر بگیریم باز هم زنها موظفن بدن خوشون رود جز صورت و دو دست بپوشونند که برجستگی‌هاش آشکار نباشه و خلاصه تحریک آمیز نباشه.Huh

دوست عزیز با من 10 خط نوشتم ، هیشکی جوابم رو نداد و به این یک جمله گیر دادید ؟!!!!!

به نظرتون یک خانم چی بپوشه که همین مصداقهای شما رو تو جامعه داشته باشه ؟ بدن رو بپوشونه ، صورت و دست هم پوشیده بشه ، برجستگی بدن هم آشکار نباشه .
شما یک پوشش غیر از چادر پیدا کنید همون رو ملاک قرار بدید ما حرفی نداریم .

یعنی یک نفر پیدا نشد جواب مارو بده ؟

این همه بحث الان سر چیه من نمیدونم !!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۲۳:۵۴, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
(۲۴/تیر/۹۲ ۲۳:۴۳)soshiant نوشته است:  
به نظرتون یک خانم چی بپوشه که همین مصداقهای شما رو تو جامعه داشته باشه ؟ بدن رو بپوشونه ، صورت و دست هم پوشیده بشه ، برجستگی بدن هم آشکار نباشه .
شما یک پوشش غیر از چادر پیدا کنید همون رو ملاک قرار بدید ما حرفی نداریم .

بنده کی گفتم صورت و دست پوشیده باشه؟!!اتفاقا فقط صورت و دست و پا تا مچ زانو میتونن پوشیده نباشند.دقت کنین که من اشاره کردم به این که این احکام برای اسلام است.حتی بسیاری از مسلمونها هم این رو ملاک نمیدونند و با این که گاها بدون روسری(اغلب در کشورهای اروپایی)هستند باز هم به دین معتقدند.در واقع پوشش نمیتونه بیانگر تفکرات فرد باشه.چیزی که امروزه خیلی داره رواج داده میشه قضاوت از روی لباس و ظاهر است.
جناب سوشیانت،دوست گرامی! اگر احکام رک و راست اسلام رو بدون هیچ تفکری هم بپذیرید باز هم زنانی که با مانتو و لباسی که زیاد تنگ نباده بیرون بیایند از این احکام پیروی کردند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، فرمیسک
۰:۱۲, ۲۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۰:۱۹ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #47
آواتار
(۲۴/تیر/۹۲ ۲۳:۵۴)AnooshArian نوشته است:  بنده کی گفتم صورت و دست پوشیده باشه؟!!اتفاقا فقط صورت و دست و پا تا مچ زانو میتونن پوشیده نباشند.دقت کنین که من اشاره کردم به این که این احکام برای اسلام است.حتی بسیاری از مسلمونها هم این رو ملاک نمیدونند و با این که گاها بدون روسری(اغلب در کشورهای اروپایی)هستند باز هم به دین معتقدند.در واقع پوشش نمیتونه بیانگر تفکرات فرد باشه.چیزی که امروزه خیلی داره رواج داده میشه قضاوت از روی لباس و ظاهر است.
جناب سوشیانت،دوست گرامی! اگر احکام رک و راست اسلام رو بدون هیچ تفکری هم بپذیرید باز هم زنانی که با مانتو و لباسی که زیاد تنگ نباده بیرون بیایند از این احکام پیروی کردند.

من معذرت میخوام اشتباه نوشتم .

دوست عزیز من و شما در حدی نیستیم که بخواییم شرایط مناسب برای پوشش در دین تعریف کنیم ،

چرا شما اروپا رو مثال میزنی ؟!!! تمام تلاش ما اینه که اسلاممون مثل اسلام اروپایی نشه اونوقت شما میگی اروپا ؟
ملاک ما شد تفکر مدرنیسم ؟
نقل قول:
.در واقع پوشش نمیتونه بیانگر تفکرات فرد باشه.چیزی که امروزه خیلی داره رواج داده میشه قضاوت از روی لباس و ظاهر است.

درسته پوشش نمیتونه بیانگر تفکرات فرد باشه اما این مسئله مربوط به جامعه مدنیه نه جامعه دینی و مهدوی ، تو جامعه مدنی میگن هر کی آزاده هر چی میخواد بپوشه و در نتیجه ملاک تفکر شخص پوشش اون نیست اما جامعه دینی نمیگه هر کی هر چی میخواد بپوشه و در نتیجه ملاک تفکر هر شخص تا حدود زیادی به پوشش اون برمیگرده مخصوصا خانمها .

تو جامعه مدنی میشه با شلوارک بیرون اومد اما تو جامعه دینی میشه ؟ قطعا نه چون ملاک پوشش رو حدود دین تعریف میکنه نه شخص . دقت کنیم .

این تفکر جدید که نمیخوام بگم برای چه فرقه ای هست رو باب کردن و سرپوش گذاشتن رو مسائل !!
دلت پاک باشه ، حالا یه کم برجستگی معلومم شد ایرادی نداره !!!!

دلت پاک باشه و سخت نگیر خدا بخشندست !!!

دوست عزیز حرف خدا از اول ثابت بوده و هست ، تحت هیچ شرایطی ( حتی پاک بودن دل ) نمیشه حجاب رو تغییر داد .

دست ها تا مچ کاملا پوشیده ، صورت فقط قرص دیده بشه و برجستگی بدن تحت هیچ شرایطی نمایان نشه . شما غیر از چادر هرچی پوشیدی این ملاکها رو داشته باشه حرف دین رو پیاده کردی در غیر این صورت حجاب شما مورد قبول دین اسلام نیست .

برام جالبه که تو این تایپیک دوستانی که با حجاب مشکل دارن فرصتی گیر آوردن که حرفهاشون رو بزنن .

اگر مشکلی با حجاب مطرح شده در دین و قرآن و شرع دارید میتونید تو تایپیک دیگه برسی کنیم و این تایپیک جای این نیست که شرایط حجاب اسلامی رو بخواییم باز کنیم !!!
۰:۳۷, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
دوستان لطفا برای بحث جدید تاپیک جدید ایجاد بفرمایید تا بنده مجبور به ویرایش و حذف نشوم.
قبلا از همکاری شما متشکرم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، درست پسند
۲:۱۸, ۲۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۴:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #49

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۲۳)AnooshArian نوشته است:  الان اگه من بگم اینی که الان تو ایرانه اسلام نیست و شاید 200 سال پیش میشد جلوه ای از اسلام رو اینجا دید،شما چی کار میکنی؟اکثریت دینی در غرب مسیحی کاتولیکن.سعی نکنید اعتقاداتتون رو به عنوان اصول جلوه بدید.
من میگم کجاست دلایلت که این اسلام نیست؟ قرآن داره میگه اسلام چیه.
بله، کاتولیک هستن. شما باید بدونید که این مردم کشور آذربایجان که اکثراً بی‌حجاب هستن هم 98 درصدشون شیعه هستن!
اگر تصاویری که از زنان مسیحی در قرون گذشته کشیده شده رو ببینید خواهید دانست که در ادیان الهی در این مورد یا اعتقاد و یک اصل وجود داشته، و آن هم درهم‌تنیدگی عفت و حجاب هست.

(۲۴/تیر/۹۲ ۲۳:۵۴)AnooshArian نوشته است:  حتی بسیاری از مسلمونها هم این رو ملاک نمیدونند و با این که گاها بدون روسری(اغلب در کشورهای اروپایی)هستند باز هم به دین معتقدند.در واقع پوشش نمیتونه بیانگر تفکرات فرد باشه.چیزی که امروزه خیلی داره رواج داده میشه قضاوت از روی لباس و ظاهر است.
اصلاً میشه مردم آذربایجان رو برای نمونه درنظر گرفت، چرا که در تمام تاریخ جزئی از ایران بوده‌اند و پیشینه‌ی فرهنگی یکسانی دارن. هنوز هم بعضی از مردمشون چادر سر میکنن و از نظر حجاب درست مثل زنان ایرانی هستن، ولی بی‌حجابی در میان بقیه‌ی مردمشون تقریباً فراگیر هست.
با اینکه 98% شیعه هستن باید دید وضعیتشون چطوره!
باید دید که چطور مثل جوامع غربی درگیر فساد شده‌اند.
همین چند وقت پیش بود که مردمشون با عصبانیت جلوی هتلی که تبدیل به فاحشه‌خانه شده بود تجمع کردن و با عصبانیت میخواستن تعطیلش کنن.

پوشش مهمترین جزء عفت هست. آزادی حجاب یعنی رواج بی‌بندوباری، و هیچ عاقبت خوشی نخواهدداشت.

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۲۳)AnooshArian نوشته است:  بنده هم همین رو میگم!که حکومت باید از زنان به خاطر همکاریشون متشکر باشه!نه اینکه وقتی اونها حجاب رو قبول کردند بگه حجاب 100 درصدی و پوشش کامل،لابد وقتی این رو همه قبول کردند روبنده قانون میشه و از ورود زنان بدون روبنده به رستوران ها جلوگیری به عمل میاد،بعدش هم به امید خدا میریم به سمت احکامی مطابق میل طالبان.موجودیت زن که نباید بازیچه ی سیاست بشه.
فقط میتونم تعجب کنم از اینکه شما موضوع رو نمیدونید و فکر میکنید حکومت گفته حجاب کامل.
فعلاً که گشت ارشاد فقط میگفت لباس نباید تمام بدن(طرح بدن) رو آشکار کنه، یعنی فقط میگفت بی‌حجابی نه.

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۲۳)AnooshArian نوشته است:  دوست گرامی،تنها کشوری که در جهان حجاب اجباری دارد ایران است،با این حال آمار تجاوز به عنف در ایران نسبت به آمریکا که برهنگی جزئی از فرهنگشان شده است چیزی کم ندارد.این خود از آثار حجاب اجباری و البته خفقان جنسیست.
آمارتون خیلی بی‌پایه هست. توصیه میکنم آماری که خود آمریکایی‌ها یا باقی کشورهای اروپایی میدن رو ببینید. آمار ما چه در تجاوز و چه در قتل به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۲۳)AnooshArian نوشته است:  در ضمن شما نوعی ترکیب فرض محال رو به کار میبرید که انگار کنترل شهوت چیزی نشدنیست!البته این هم از نشانه های حجاب اجباریست.نوعی شرطی شدن است.
این حرف قرآن هست که انسان از جهت مقابله با شهوات ضعیف آفریده شده(سوره نساء، آیه 28)، و به زشتکاری حتی نزدیک هم نشود(سوره انعام، آیه 151).
اگر میخواید انکارش کنید، باید اول بتونید تمام معجزاتی که در قرآن هست و دلیل بر حقانیتش هست رو انکار کنید.

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۲۳)AnooshArian نوشته است:  جمله ای از علی بن ابیطالب است که میگوید : «انسان نسبت به آنچه که از آن نهی میشود حریص است».وقتی که پسران نوجوان ایرانی گاها از صحبت با جنس مخالف نهی میشوند قطعا نمیتوانند با دیدن یک زن بدحجاب شهوتشان را کنترل کنند.وقتی که دختران ایرانی از دوازده-سیزده سالگی به گذاشتن روسری مجبور میشوند باید هم نسبت به حجاب احساس تنفر پیدا کنند.
اتفاقاً این حرف فروید هست که غریزه با آزاد گذاشتن فروکش میکنه و با بستن غلیان میکنه. امام علی(علیه السلام) برعکسش رو فرموده‌اند، که هرچه آزادتر گذارده بشه سرکش‌تر میشه.

در تفسیر معنای قرآن و حدیث باید از عقل استفاده کرد.
خود حداوند در قرآن کریم انسان رو موعظه میکنه و چندین بار از بی‌حجابی و نگاه به نامحرم و زشتکاری و زنا منع میکنه.
آیا نعوذبالله خداوند نباید منع میکرده؟
پس می‌بینیم که معنی این حدیث نمیتونه این باشه که منع کردن بد هست.
آیا نعوذبالله منع خداوند باعث میشه انسان دنبال این کارها بره؟
بلکه این سرشت نااهل نفس هست که با منع کردن حریص‌تر میشه، و انسان باید جلوی اون رو بگیره.

امام علی(علیه السلام) فرمودند: اَلنَّفْسُ مَجْبولَةٌ عَلى سوءِ الاَْدَبِ وَ الْعَبْدُ مَأمورٌ بَمُلازَمَةِ حُسْنِ الاَْدَبِ وَ النَّفْسُ تَجرى [بِطَبعِها] فى مَيَدانِ المُخالَفَةِ وَ الْعَبْدُ يَجْهَدُ بِرَدِّها عَنْ سوءِ الْمُطالَبَةِ فَمتى اَطْلَقَ عِنانَها فَهُوَ شَريكٌ فى فَسادِها وَ مَنْ اَعانَ نَفْسَهُ فى هَوى نَفسِهِ فَقَدْ اَشْرَكَ نَفْسَهُ فى قَتْلِ نَفْسِهِ (شرح نهج‏‌البلاغه ابن‌ابی‌الحديد، ج۲۰، ص ۳۰۴، ح۴۸۳)
نفس آدمى بر بی‌ادبى سرشته شده است و بنده فرمان دارد كه پايبند ادب نيكو باشد. نفس آدمى با طينت خود در ميدان مخالفت می‌تازد و بنده می‌كوشد آن را از خواسته‌ی ناروايش برگرداند، پس هرگاه عنان نفس را رها سازد، شريك تبهكارى اوست و هر كس نفس خود را در خواهش‏‌هايش يارى رساند، در قتل خود همدستِ نفس شده است.

(۲۵/تیر/۹۲ ۰:۳۷)meshkat نوشته است:  دوستان لطفا برای بحث جدید تاپیک جدید ایجاد بفرمایید تا بنده مجبور به ویرایش و حذف نشوم.
قبلا از همکاری شما متشکرم.
من همیشه مشکل داشته‌ام که تشخیص بدم چه زمانی تاپیک‌ها از محدوده‌ی خودشون خارج میشن.
اگر امکان داره لطفاً پیش از اینکه تاپیک خیلی از مسیر خارج بشه بفرمایید چه بخشی از اون داره خارج میشه.
از این باب عرض می‌کنم که بدونم آیا الآن شامل بحث‌های من هم میشه یا نه.
با تشکر.

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۵:۳۹)AnooshArian نوشته است:  این ماسک از دید شما تهوع آوره!وقتی که (حداقل) یک سوم زنان ایرانی این نوع پوشش رو دارن،نباید اون رو تهوع آور نامید.
من بی‌حجابی رو تهوع‌آور ننامیدم، گفتم ناپاک هست و باعث میشه ما احساس بدی داشته باشیم(از وجودشون در عذاب باشیم). آیا اینکه بی‌حجاب‌ها کم نیستن باعث میشه ماهیت این کار تغییر کنه؟

(۲۴/تیر/۹۲ ۲۲:۲۱)anti نوشته است:  کاری نداره که،حجاب رو اختیاری کنید،اگه اون طور که میگین مردم ما همه دوست داشتن با حجاب باشند اون اقلیت! بی حجاب خودشون خود ب خود کنار میرن

ما درباره‌ی اتفاقات بدی که در صورت آزاد شدن بی‌حجابی رخ میده قدر یه مثنوی بحث کردیم، اون وقت طوری می‌فرمایید که انگار ما گفتیم اتفاقات خوبی میفته!

البته که بد و خوب مشخص میشن، ولی اگر یک جا توی دنیا به من نشون دادید که بی‌حجابی رو آزاد کرده بودن و نتیجه‌اش رواج فساد نشده بود، این حرفتون جای مطرح شدن پیدا میکنه.

خیلی راحته که چشمتون رو برروی حقیقت ببنیدید و به ما بگید نمیخواید حقیقت رو ببینید.
۱۰:۲۶, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
(۲۲/تیر/۹۲ ۲۳:۵۹)مهدی2012 نوشته است:  چرا نمیگین رستوران های گران قیمت فرق میذارن؟ ما تو خواب هم نمیبینیم چنین رستوران هایی بریم! ورود کسایی که وضع مالیشون خوب نیست ممنوع! این تبعیض نیست؟

آقا چرا واسه خودت حرف درمیاری ...؟! رستوران گرونه کجاش تبعیضه ؟! خب هر کسی قدر پولش آش میخوره ! همه که پول ندارن برن رستوران 500 هزار تومن یه وعده غذا بدن ! هر کسی داره میده ، این کجاش تبعیضه ....؟!؟!؟!
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا