کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
۱۱:۰۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر همه
امروز میخوام در مورد یه موضوع از دوستان نظر بخوام.
سوال : به نظر شما مختلط بودن کلاس های دانشگاه چه آثاری (مثبت و منفی )دارد؟
به نظر شما اصولا نیازی به مختلط بودن کلاس ها هست؟

من خودم تجربه هر دو شکل کلاس ها رو دارم.میخوام نظر دوستان رو بدونم.تو یه فرصت نظر خودم رو مینویسم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، Ramin_Ghn ، حلما ، MOH3N-P ، رهگذر.

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #71
آواتار
رشته های مهندسی وضعشون خیلی بدتر از سایر رشته ها هستن ، مثلا توی رشته ما مواقعی که قراره مسابقات رباتیک برگزار بشه اگر یه سری به آزمایشگاه یا انجمن علمی دانشگاه بزنید حس تعامل و یکپارچگی برای ساختن ربات ! و روابط بسیار نزدیک برای انجام یک کار گروهی موفق !! کاملا به چشم میاد و بنده در این مقاطع زمانی ، وقتی که از کنار این محل ها به صورت ناخودآگاه رد می شم Dodgy بوی تعفن آور روابط شیطانی خفه م می کنه.. حالا بگذریم از اینکه بعد از برگزاری مسابقات ، چه چیزهایی که نمی بینم و نمی شنوم... Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، rastin
۲۰:۴۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #72
آواتار
بسم الله
سلام

نقل قول:اوضاع فکری جوونا گریه داره من خودم پشت کنکورم دیدم دوستانم رفتن دانشگاه و الان که میبیبنمشون چقدر تغییر کردن از زمین تا زیر زمین...
به نظر من اوضاع سیستم آموزشی ما گریه دار و لایق یک کشور اسلامی نیست در سیستم آموزشی ما حتی در دروس هم مشکل دارد.

نقل قول:
به هرحال باید قبول کنیم که خانم ها دیگه عقب نمیکشن و تنها راهکار هم خودسازی فردی هست.چون به نفع خود فرده.

این چه دیدی است که شما دارید شما آیا نماینده ی خانم ها هستید که به جای آن ها نظر می دهید.
عقب کشیدن چیست مگر ما درجنگ هستیم لطفاً موضوع را احساسی نکنید.

این راه هی که شما پیشنهاد می کنید تنها راه نیست بلکه باید سیستم درست شود.
چند نفر مثل شما می تواند بر این مشکلات فایق آیند؟
به خدا کسانی هستند که نمی توانند وتعداد آن ها کم نیست مطمناً خود شما هم میدانید.
مثل اینکه در تاکسی نشسته ایم و راننده سیگار می کشد و ما به او اعتراض کنیم او بگوید شما باید با ماسک وارد ماشین شوید.
مگر دانشگاهای امام صادق (علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) و یا حوزه های علمیه چه مشکلاتی را در مورد جداسازی پیدا کردند.
سیستم باید اسلامی شود نه قانون در دانشگاه ها سخت گیرانه شود.
۲۳:۱۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #73
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۴)parisan نوشته است:  منطق از نظر شما این هست که فقط آقایون برن دانشگاه؟
منطق از نظر شما اینه که از روش های جاری در جهان عقب بمونیم؟
منطق از نظر شما اینه که وسعت به دیدگاه یعنی مثل غربی ها فکر کردن؟(اصلا منظور من رو از وسعت متوجه نشدید.متاسفانه!)
منطق از نطر شما این هست که برای ارائه نظر ،فقط به دور و اطراف متوسل بشیم؟(منظورم عدم استفاده از حرف های روان شناسان هست.)
منطق از نظر شما این هست که ....
من بی منطقم.ببخشید.Smile
اي بابا من توي ارسال قبلي گفتم كار ما بيشتر شبيه به جدل ميمونه تا بحث منطقي؟1بار ديگه هم گفتم روش هاي جاري در جهان بر پايه جهان بيني اون كشور هاست و به درد ما نميخوره.مقام معظم رهبري بارها به اين نكته اشاره فرمودند كه ما بايد علوم رو بومي سازي كنيم نه اين كه علوم اون ها رو پياده سازي كنيم.تو رو خدا ديگه روش هاي كشورهاي ديگه رو پيش نكشيد.هر جامعه اي اقتضايي داره.ما اسلام عزيز رو رها كرديم و همش دنبال بهونه ايم.ميگيم خودسازي اما امر به معروف رو فراموش ميكنيم.
مگه از اسلام بالاتر هم پيدا ميشه؟لازم به ذكر نيست اگر قوانين الهي در هر جامعه اي درست اجرا بشه تمام مشكلات رفع ميشه اما ماها فقط ميگيم امكانات و دنياي مدرن و ... حرف هايي كه به خوراك ما داده شده.اگر جاي اثبات خودمون روي راهكار فكر ميكرديم شايد الان بحث اين اندازه بي ربط نميشد.براي تالاري كه اسمش بيداري انديشه است اين بحث ها زشته و چهره تالار رو...
۲۳:۴۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #74
آواتار
این مباحث چندان شاید نتیجه گیری قطعی پیدا نکنه
ما یه عده ی قلیلی (البته در تالار ما کم هست تعدادشون) داریم که اساساً آیات قرآن و روایات و کلام دین هیچ حجیتی نداره براشون و عقل خود بنیاد خوشون رو ملاک تشخیص درست غلط میدونند دقیقاً مثل سازندگان نظم نوین جهانی

یه عده ای هم که تعدادشون کم نیست یه ملغمه ای هستند از افکاری که خدا و سنت رسول خدا و اهل بیت با اونها مغایر هست (افکاری که مورد تأیید نظم نوین جهانی و جاهلیت مدرن به تعبیری یا عصر روشنگری به تعبیر دیگر (تعبیر درست بستگی به جهان بینی شما داره)) و افکاری که مورد تأیید خدا و سنت 14 معصوم هست ، البته درصد این التقاط متفاوت هست!!!!

یه عده ی باز نسبتاً قلیلی هم که معتقدند هر آنچه که مورد تأیید خدا و سنت 14 معصوم هست مورد تأیید هست

جوابهایی که داده میشه از این سه دیدگاه بیشتر نشأت میگیره
با توجه به تعریف های اولیه متفاوت در دستگاه منطق این سه جهان بینی، رسیدن به یه نتیجه قطعی دور از ذهن مینماید
به هر حال دوستان میتوانند مباحث رو ادامه بدند

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، rastin ، MESSENGER ، Seyed Mohsen ، Ramin_Ghn ، 7parsa4 ، mohammad790 ، zealous ، mojtaba-nk3 ، Admirer
۱۰:۲۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #75
آواتار
مثل اینکه بعضی از دوستان اصلا متوجه منظور من نمیشن.
بهتره من سکوت کنم.
بله حق با شماست.همیشه شما درست میفرمایید.
اگر کمی بیشتر حرف بزنم ،میشم غرب زده و ضد دین.(متاسفانه مشکل فضای مجازی همینه.که آدم نمیتونه منظورش رو برسونه.منظور از فضای جاری جهان و ......)
ما عادت کردیم فقط نکات منفی رو ببینیم.
ببخشید اگر ناراحت شدید.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER
۱۰:۵۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #76
آواتار
بازخوانی یک پست ارسال شده!!!

با سلام و احترام
حقیر توضیحاتی مختصر بعنوان یک معلم کوچک دارم:
• در حوزه مجازی نت،هیچگاه کلام منعقد نشده و هیچ بحثی در "دیالوگ"(توجه شود به مفهوم واقعی دیالوگ) اثربخشی کامل و موثر خویش را ندارد.بدیهی است که در اصول ارتباطی، مهمترین و اولیه ترین اصل،"گفتگوی چهره به چهره" خواهد بود.
بیشترین عامل "جر و بحث بی نتیجه" در تالار و فضای مجازی نت،تغافل از این اصل اولیه ارتباطی است.
بعبارتی در حالیکه که:
- همدیگر را بخوبی نمی شناسیم!
- با خلق و خوی هم بیگانه ایم!
- "همدلی" اساساً ایجاد نمی شود!
- ارتباط چشمی و همکلامی مناسبی نداریم!
- وقت کافی نداریم!(زمان در دنیای مجاز اصطلاحاً 180 درجه! می باشد!!!)
- در سنین مختلف هستیم!
- گاهی براحتی "برچسب" می زنیم!
- در جایگاه علمی و مرتبه شغلی متفاوت هستیم!
- در ایام و اوقاتی خاص به نت مراجعه می کنیم!
- مدیران و راهبران برایمان "ناآشنا" هستند!
- گاهی خسته و ملول می باشیم و ...!
- "درون فکنی" یا "برون فکنی" در ایده و رفتار؛ "ناخودآگاهانه" جولان می دهد!
و..............

چگونه ممکن است که انتظار یک "گقتگوی مجازی ایده آل" داشته باشیم!؟

این همان است!!!
دنیای مجازی نت!!!

.
.
.
عزیزان؛
1- انتخاب اهداف محدودتر و قابل دستیابی بیشتر و با نگاه "اطلاع رسانی مفهومی و محتوایی" در کل تالار پیشنهاد می شود.
2- اصل مذکور را به یاد داشته و بدانیم که قدم زدن در "دنیای مجازی" آدابی! متفاوت می خواهد!
3- گقتگو های کوتاه و آرام بهتر نتیجه می دهد.
4- ماهیتاً "جدل علمی" در "فضای مجازی" امکان تحقق ندارد!(تاکید می کنم!!!!)
5- تا جایی که می توانیم در راستای تشکیل "حلقه های معرفتی حضوری" با یکدیگر بکوشیم(با توجه به محل سکونت، تحصیل و...)
6- توقعات مان "بجا" و مطابق با ماهیت و جوهره "فضای مجازی نت" باشد.
7- سریع عصبی نشده و بدانیم که این "چند پنجره"! براحتی یک "کلیک" باز و بسته می شوند! و "درگاه ها" و "پنجره های ذهنی واقعی" ما با هزار دشواری و ممارست و...!
8- اوقات حضور ما در نت،کوتاه و بدور از هر گونه تنش عصبی باشد(بعید می دانم که عزیزان فرهیخته این تالار با عوارض جسمی و روانشناختی "اینترنت و دنیای مجاز" آشنا نباشند!)
9- قوانین هر تالار کمک کننده هستند!(میزان توقع ما را تعدیل کرده و انتظار زیادی بوجود نمی آورد!)
10- نمایه هر تالار را در همان حد ظاهر شده،پذیرا باشیم و به نقد و نظر و انتقاد و پیشنهاد در همین محدوده ی کوچک،بسنده کرده و به یاد داشته باشیم که "وظیفه عملی" ما در "دنیای واقعی" ماهیتی متفاوت دارد.....
.
.
.
در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Seyed Mohsen ، Ramin_Ghn ، آرین (الهه.ع) ، Farzaneh
۱۲:۳۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۱۳ توسط ALPHA.)
شماره ارسال: #77

(۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۵۵)MESSENGER نوشته است:  • در حوزه مجازی نت،هیچگاه کلام منعقد نشده و هیچ بحثی در "دیالوگ"(توجه شود به مفهوم واقعی دیالوگ) اثربخشی کامل و موثر خویش را ندارد.بدیهی است که در اصول ارتباطی، مهمترین و اولیه ترین اصل،"گفتگوی چهره به چهره" خواهد بود.
بیشترین عامل "جر و بحث بی نتیجه" در تالار و فضای مجازی نت،تغافل از این اصل اولیه ارتباطی است.
بعبارتی در حالیکه که:
- همدیگر را بخوبی نمی شناسیم!
- با خلق و خوی هم بیگانه ایم!
- "همدلی" اساساً ایجاد نمی شود!
- ارتباط چشمی و همکلامی مناسبی نداریم!
- وقت کافی نداریم!(زمان در دنیای مجاز اصطلاحاً 180 درجه! می باشد!!!)
- در سنین مختلف هستیم!
- گاهی براحتی "برچسب" می زنیم!
- در جایگاه علمی و مرتبه شغلی متفاوت هستیم!
- در ایام و اوقاتی خاص به نت مراجعه می کنیم!
- مدیران و راهبران برایمان "ناآشنا" هستند!
- گاهی خسته و ملول می باشیم و ...!
- "درون فکنی" یا "برون فکنی" در ایده و رفتار؛ "ناخودآگاهانه" جولان می دهد!
و..............

چگونه ممکن است که انتظار یک "گقتگوی مجازی ایده آل" داشته باشیم!؟

این همان است!!!
دنیای مجازی نت!!!
با عرض معذرت من کلا وارد این جور بحث ها نمی شدم ولی مشکلی که شما فرمودید درسته ولی به نظر بنده حقیر بزرگتر از ان همان مشکلی است که در داخل جامعه هم است و در اینگونه مباحث هم وجود دارد و آن این است که افراد وارد تمام مباحثی که از ان اطلاع کافی ندارند به صورت کارشناسی و مباحث تخصصی وارد می شوند البته منظور بنده نظر دادن نیست چون هم باید نظر بدهند.
توجه بفرمایید به عنوان مثال در همین انجمن بحث فلسفه غرب و شرق، فرماسونری، روانشناسی، سیاست، نظامی و تکنولوژی و... میشود در صورتی حتی افراد ایجاد کننده بحث کاملا مشخص است در مورد موضوع ایجاد کرده اطلاعت بسیار جزئی و ابتدایی و حتی نظرات شخصی را به عنوان مسائل دیگر بیان میکند.
وقتی می خواهیم درباره اینگونه مباحث صحبت کنیم باید حداقل بدانیم پایه گذاران انها چه کسانی بوده اند (حداقل آشنا باشیم) باید بدانیم:
کانت، آلیستر کرالی، هگل، هیوم، لاینبتز، فروید، مارکس،برنشتاین، کائوتسکی، افلاطون،فردیش انگلس، لئوتولستوی،چامسکی، مائو، استالین،گاندی، جانلاک،ناپلئون،هرتسل و......................
حداقل چی گفتند و نظریات آن ها چی بود بعد در مورد ان ها بحث کنبم وقتی با انها آشنا باشیم تازه بر حقانیت قرآن و سخنان امیرالمومنین در نهج البلاغه پی می بریم و ارزش ابو علی، ملاصدرا،طوسی،بهایی،جابربن حیان، میرداماد،مجلسی،خمینی (رحمة الله علیه) و.... تازه میفهمیم.
بعضی از دوستان حتی ترجمه قرآن، نهج البلاغه و چهار کتاب شیعه
1. الکافى، نوشته‌ی محمد بن یعقوب کلینى (متوفاى ۳۲۹ق)؛
2. مَن لا یَحضُرُهُ الفَقِیه، تألیف محمدبن على بن بابویه، معروف به شیخ صدوق (متوفاى ۳۸۱ق)؛
3. تهذیب الاحکام ، نوشته‌ی محمد بن حسن طوسى، معروف به شیخ الطائفه (متوفاى ۴۶۰ق).
4. الاستبصار فِیمَا اختُلف مِن الاخبار ، تألیف شیخ الطائفه
را نخوانده اند چه برسد به صحیفه سجادیه، تفسیر المیزان، صحیفه نور و...
امام زمان به سلمان فارسی ها احتیاج دارد نه ابوذرها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، paradise ، zealous
۱۵:۳۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #78
آواتار
بسم الله

بنده با تمام کردن بحث موافقم چون بقول برادر علی 110 کمتر کسی میاد و با توجه به آیات و روایات بحث میکنه و بیشتر عقاید به سمت مدرنیته و نظم نوین جهانی تمایل داره هرچند در ظاهر باهاش مخالفیم (همون چیزی که منو به شدت عصبانی کرد و من شاکی شدم و یکمی تندحرف زدم...)

بله دوستان الان دیگه نمیشه زنهارو محدود کرد(البته این محدودیت نیباید از طرف مردها القا بشود بلکه زنها باید خودشون خودشون رو حفظ کنند) و گفت حداقل جوری رفتار کنید که درخور شخصیت یک زن شیعه هست، چون عقاید فمنیستی اینقد رواج پیدا کرده که حتی مذهبی هامون هم دچارش شدند و هیچکس نمیاد و الگویی مانند حضرت زهرا"س" انتخاب کنه بلکه الگوی زن امروز جامعه (اگر خونه پرش رو در نظر بگیریم )امثال خانوم ماری کوری و یا مادر ترزا هست جالا بگذریم از این که الگوی جامعه به اصطلاح روشن فکرمون خواننده ها و بازیگرها و شخصیتهای فیلم های غربیست...

حالا شما فرض کنید زنی بخواد شخصیت خودش رو با توجه به رفتار حضرت زهرا "س" و اون چیزی که در روایات داریم سیقل بده.

و همچنین رفتار یک مرد در جامعه، چرا فقط زنها محدود بشن؟

اگر مردی بخواد رفتارش رو مانند مولا علی "ع" بکنه و اونچیزی که در روایات و احادیث اومده اجرا کنه مسلما این شخص خیلی محدود میشه... خیلی جاهل نباید پا بزاره و خیلی کارها نباید بکنه... ولی اما نفس بنده اجازه میده که رعایت کنم اصولی رو که به گردنم هست و باید رعایت کنم؟

از دوستان عذر میخوام و دوباره میگم که منو ببخشید اگه جایی تند حرف زدم بهر حال هیچکس خالی از خطا و عقایدش کاملا درست نیست و البته بخشش از بزرگانه.

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn
۱۸:۵۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #79
آواتار
سلام بر همه
يه روز يه تاپيك ايجاد شد با عنوان طرح يك سوال.يه سوال ساده بود گفته شده بود از نظر شما اين خوبه يا بد.همه با هم گفتن بده . shafaghگفت شما كه ميفرماييد بده حالا يه راهكاري بدين.اما كو گوش شنوا. همه داشتن يه چيز ديگه ميگفتن. خلاصه كلا بحث از دانشگاه خارج شد و رفت به نا كجا آباد سفلي. فكر كنم دليلش اين بود كه من ميخواستم خودم رو ثابت كنم. اگر يه خورده واسه تالار احترام قائل بودم به تذكرات دوستان مبني بر انحراف موضوع گوش ميدادم.بنده خدا يه سوالي داشت كه ميخواست جواب بگيره شايد يه چيزي توي حرف ها پيدا ميشد كه ايشون رو به جواب برسونه. چند بار هم تذكر داد ولي... ولي يه درس خوب گرفت و به اشتباه خودش پي برد كه ...
بگذريم من كه هنوز منتظر يه نظر هستم كه يه راه جلوي پاي ما بذاره.راستي يه لطف كنيد واسه احترام به ايجاد كننده تاپيك هم كه شده با يه پيام خصوصي ازش سوال كنيد نظرش در مورد پايان بحث چيه. شايد بخواد يه چيزي بگه يا يه نتيجه گيري داشته باشه.

آقا مسئول اين تالار كيه؟ شمايي؟ آقا قربون دست اين تاپيك رو Shift+Delete كن.Smile
۲۰:۲۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۳۷ توسط ALPHA.)
شماره ارسال: #80

(۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۵۲)shafagh_mah نوشته است:  سلام بر همه
يه روز يه تاپيك ايجاد شد با عنوان طرح يك سوال.يه سوال ساده بود گفته شده بود از نظر شما اين خوبه يا بد.همه با هم گفتن بده . shafaghگفت شما كه ميفرماييد بده حالا يه راهكاري بدين.اما كو گوش شنوا. همه داشتن يه چيز ديگه ميگفتن. خلاصه كلا بحث از دانشگاه خارج شد و رفت به نا كجا آباد سفلي. فكر كنم دليلش اين بود كه من ميخواستم خودم رو ثابت كنم. اگر يه خورده واسه تالار احترام قائل بودم به تذكرات دوستان مبني بر انحراف موضوع گوش ميدادم.بنده خدا يه سوالي داشت كه ميخواست جواب بگيره شايد يه چيزي توي حرف ها پيدا ميشد كه ايشون رو به جواب برسونه. چند بار هم تذكر داد ولي... ولي يه درس خوب گرفت و به اشتباه خودش پي برد كه ...
بگذريم من كه هنوز منتظر يه نظر هستم كه يه راه جلوي پاي ما بذاره.راستي يه لطف كنيد واسه احترام به ايجاد كننده تاپيك هم كه شده با يه پيام خصوصي ازش سوال كنيد نظرش در مورد پايان بحث چيه. شايد بخواد يه چيزي بگه يا يه نتيجه گيري داشته باشه.

آقا مسئول اين تالار كيه؟ شمايي؟ آقا قربون دست اين تاپيك رو Shift+Delete كن.Smile

چرا؟Exclamation
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا