کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 37 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان
و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند
و وسط آن دعا را برآورده نکند!

پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، parisan ، rastin ، Seyed Mohsen ، محمود ، libera ، خیبر110 ، هدهد ، خادمة الزهرا ، nafas ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، saloomeh ، یا ثارالله ، ساقی ، Farzaneh ، ایمانی ، zahra.shakiba ، حقیر ، somayeh ، یاوران مهدی ، من انقلابی ام ، omidman ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یا فاطمه الزهرا ، آفتاب ، medad.sefid ، مرتاح ، یا زهرا ، عبدالرحمن ، fafa* ، یا امام رضا

آغاز صفحه 47 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۰۵, ۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۸:۰۶ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #461
آواتار
دوستان
گره ای افتاده هر چی میگذره کور تر میشه..
میشه تو ای شبهای عزیز دعا کنید؟؟؟

دعا گوی همه عزیزان هستم(ان شاءالله)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، meshkat ، میثاق ، Tolou ، شیدا ، Bahar ، yek Montazer ، منادی حق ، Farzaneh ، sadegh-a ، m.hossein ، ترنم ، Night_World ، مهدی2012
۱۱:۴۸, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #462
آواتار

اگـــــــــــــــر یادتان بود و باران گرفت
دعائی به حال بیـــــــــــــــــابان کنید...

امشب شب قدره، دعا برای فرج یادتون نره...و اگه قابل دونستین برای من هم دعا کنید...

و همینطور برای فاطمه کوچولوی دو ماهه که خانم مشکات فرمودن...
ان شاءالله خودم یک بار دعای مشلول + 5حمدرو برای شفای این خانوم کوچولو میخونم...

مجددا التماس دعا...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Tolou ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، مجید املشی ، شیدا ، Bahar ، yek Montazer ، منادی حق ، Farzaneh ، soshiant ، m.hossein ، ترنم ، sadegh-a ، Night_World ، مهدی2012
۱۴:۰۴, ۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۰۴ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #463
آواتار
.
شب قدر است و من قدرى ندارم...
جه سازم توشه قبرى ندارم....
شب عفواست ومحتاج دعايم...
اگرامشب به معشوقت رسيدى....
خدارادرميان اشك ديدى....
كمى هم نزداو يادى زما كن ....
كمى هم جاى ما او راصداكن ....
بكو يارب فلانى رو سياه است....
دو دستش خالى وغرق گناه است
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Tolou ، شیدا ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، yek Montazer ، منادی حق ، Farzaneh ، soshiant ، m.hossein ، medad.sefid ، میثاق ، meshkat ، ترنم ، Night_World ، مهدی2012
۱۴:۲۰, ۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #464
آواتار
امشب آخرین شب از شب های قدر این ماه مبارک هست
پس شايسته است مؤمن که مولايش را از جان و فرزندانش عزيزتر مي‏داند آن حضرت را بر خود مقدَّم دارد.

بعد از دعا برای فرج آقا امام زمان (علیه السلام) اگر شور و حالی داشتید برای تسلی این دل پاره پاره، این حقیر رو دعا کنید شاید که خداوند حجتش رو بر بنده نمایان کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، yek Montazer ، Tolou ، منادی حق ، مجید املشی ، Farzaneh ، وحید110 ، m.hossein ، medad.sefid ، میثاق ، meshkat ، ترنم ، sadegh-a ، Night_World ، مهدی2012
۱۴:۲۴, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #465
آواتار
سلام دوستان ؛

فردا نتایج کنکور مشخص میشه ؛ تعداد کنکوری های سایت چه کاربران چه میهمانان شاید کم هم نباشه ، من هم یکی از اونا هستم
محتاج شدید دعاتون هستم Blush
Confused

یا حق

HeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Bahar ، Ali#59 ، yek Montazer ، Tolou ، منادی حق ، مجید املشی ، Farzaneh ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، m.hossein ، medad.sefid ، میثاق ، meshkat ، ترنم ، Night_World ، مهدی2012
۱۴:۵۱, ۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۲ توسط yek Montazer.)
شماره ارسال: #466
آواتار
منم امشب اگه قابل باشم برای همه مریضا و حاجتمندای این تاپیک و تمام بچه های تالار دعا می کنم. از همه دوستان هم التماس دعا دارم
امیدوارم در این شب قدر تمام شما عزیزان مورد عنایت ویژه امام زمان قرار بگیرید
و مقدرات عالی براتون رقم بخوره که اولینش ان شا الله دیدن ظهور آقا باشه در همین سال
با آرزوی توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Ali#59 ، Bahar ، شیدا ، Tolou ، منادی حق ، Farzaneh ، مجید املشی ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، m.hossein ، میثاق ، meshkat ، ترنم ، sadegh-a ، Night_World ، مهدی2012
۱۶:۴۳, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #467
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
طاعاتتون قبول

یه پیشنهاد داشتم...
اگه تونستید چند دقیقه از بهترین وقتهای امشبتون را بذارید و برای هرکدوم از بچه ها که اینجا التماس دعا گفتند یک امن یجیب بخونید...
بخصوص فاطمه زهرای کوچیک ..

منو هم یادتون نره...
یاعلی(علیه السلام)
در پناه حق

(تونستید این روهم گوش بدید واسه امشب)

یاعلی
در پناه حق

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، مجید املشی ، وحید110 ، منادی حق ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، sadegh-a ، Aryha ، m.hossein ، شیدا ، meshkat ، ترنم ، Bahar ، Night_World ، yek Montazer ، میثاق ، مهدی2012
۱۹:۵۰, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #468
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و قبولی طاعات

شب قدر است و محتاج دعاییم

الهی من روسیاه رو هم تو این ماه عزیز با دستای خالی و پر از گناه در بین خوبترین هات پذیرا باش

ان شاء الله دعاگوی دوستان بزرگوار هستم و ملتمس دعای خیرتان

یا علی

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: medad.sefid ، m.hossein ، meshkat ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، ترنم ، Farzaneh ، Bahar ، sadegh-a ، Night_World ، میثاق ، مهدی2012
۲۰:۰۰, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #469
آواتار
(۷/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۶)meshkat نوشته است:  سلام

دوستان ما یه خانوم کوچولوی خوشگل دو ماهه داریم که مدتیه بیمارستان بستریه.این روزا حالش اصلا خوب نیست.

دکترا گفتن احتیاج به پیوند مغز استخوان داره.تو رو خدا براش دعا کنید.دعا کنید به حق صاحب اسمش حضرت فاطمه تو همین شب ها شفاش رو از دست های پر مهر امیرالمومنین بگیره.

................................................
پ.ن:این روزها انقدر گرفتار مریضی و بیمارستانم که تا امروز که حالش خیلی بده فرصت نمیکردم بگم براش دعا کنید.

از همه خواهران و برادران بزرگوارم ممنونم بابت ابراز محبت هاشون،بابت همدردی هاشون،بابت دلگرمی دادناشون و از همه مهم تر بابت دعاهای خالص و بی ریاشون.

خدا رو شاکریم که وضعیت فاطمه از نظر جسمی ذره ای بهتر شده اما هنوز هم خطر تهدیدش میکنه.
مطمئن هستم همین بهبود اندک هم اثر دعاهای خالص شماست.
پدر و مادر فاطمه امشب هم التماس دعا دارند که ان شاءالله به حق صاحب اسمش شفای کامل عزیز دلشون رو امشب از دستان پر مهر امیرالمومنین بگیرند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، sadegh-a ، مجید املشی ، ترنم ، Farzaneh ، Bahar ، Night_World ، میثاق ، soshiant ، مهدی2012 ، یا امام رضا
۲۰:۲۳, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #470
آواتار
سلام.التماس دعای ما کنکوری هارو در یابید.Confusedخواهش میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، ترنم ، شیدا ، Farzaneh ، Bahar ، medad.sefid ، Night_World ، میثاق ، mhklord ، مهدی2012
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]