کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان
۲۲:۰۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان/آماری تاسف برانگیز برای مدیران آی تی

تا اخر بخونید و به سوالی که در اخر متن اومده در صورت امکان جواب بدید.

فناوری اطلاعات > اینترنت - بدنبال انتشار خبر افزایش سرعت اینترنت در انگلیس، یکی از کاربران محترم خبرآنلاین از ما خواست تا مقایسه ای بین سرعت اینترنت ایران با افغانستان داشته باشیم.

آنچه در زیر می آید بر اساس گزارش کمپانی آکامای {لینک} و دو متغیر متوسط سرعت اینترنت (Average connection speed) و متوسط حداکثر سرعت اتصال به اینترنت به ثبت رسیده در کشور مورد بررسی (Average peak connection speed)، تنظیم مقایسه ای شده است:

Average connection speed

بر اساس نقشه ای که در زیر می بینید متوسط سرعت اینترنت در ایران 634 کیلوبیت بر ثانیه (فصل اول سال 2013) و در افغانستان 820 کیلوبیت بر ثانیه بوده است.

.

متوسط سرعت اینترنت ایران 634 کیلوبیت بر ثانیه

.

متوسط سرعت اینترنت در افغانستان 820 کیلوبیت بر ثانیه

Average peak connection speed

مطابق نقشه زیر متوسط حداکثر سرعت اینترنت در ایران 3164 کیلوبیت برثانیه ودر افغانستان 8656 کیلوبیت بر ثانیه بوده است.

.

متوسط حداکثر سرعت اینترنت در ایران 3164 کیلوبیت

.

متوسط حداکثر سرعتی اینترنت افغانستان 8656 کیلوبیت بر ثانیه

از آنجایی که آمار مقایسه ای به صورت نمودار در مورد افغانستان از سال 2007 به بعد موجود نیست، لذا به ناچار نمودار مقایسه ای از فصل سوم 2007 تا مارس 2013 را بین دو ایران و آذربایجان انجام داده ایم که در جدول زیر مشاهده می کنید:

برای دیدن نمودار زیر در ابعاد بزرگتر روی تصویر کلیک کنید

.

نمودار مقایسه ای روند رشد سرعت اینترنت بین ایران و آذربایجان(قرمز ایران/آبی آذربایجان)

همان طور که در نمودار بالا مشاهده می کنید، روند رشد در ایران در فصل اول 2009 به 845 کیلوبیت بر ثانیه رسیده اما بعد از آن روند منفی را طی کرده و به 629 کیلوبیت بر ثانیه در فصل اول 2013 رسیده است. (رقم 634 رقم کنونی هنگام گرفتن گزارش از آکامای در 19 مرداد 1392 است.)

این در حالی است که در تاریخ 5 خرداد 1392 خط اینترنت فیبر نوری EPEG که بیش از 5 هزار کیلومتر آن در ایران است، افتتاح شد و این خط قابلیت انتقال اینترنت با سرعت 3.2 ترابایت بر ثانیه را از اروپا به ایران و بعد عمان و ... دارد.{لینک}

سوالی که مطرح می شود، این است که این همه هزینه چرا خروجی نداشته است؟ و مدیران مسوول وقت اینترنت باید پاسخگو باشند!

{آکامای Akamai شبکه ای از سرورها جهت انتقال محتوای اینترنت است که مقر آن در کمبریج ماساچوست بوده {لینک} و درآمدی بیش از 1 میلیارد دلار در سال داشته و با الگوریتم خاصی محتوای سایتهای اینترنتی تعریف شده برای شبکه و سرورهایش را برای کاربران اینترنت در جهان در سریعترین زمان ممکن توزیع می کند.}

http://www.akamai.com/stateoftheinternet/
-----------------------------------------------------------------------------------------

به نظر شما از سال 2008 که با افت شدید سرعت مواجه بودیم ، و خیلی امکانات کمتر شده ، چرا قیمت مقدار اولیه باقی مونده ؟ یعنی اشتراک 128 کیلو بین من تا 4 سال گذشته فقط به من اختصاص داشت و الان به 8 نفر افزایش پیدا کرده و این یعنی دزدی توی کشورمون که به این راحتی داره دزدی میشه !
چه باید کرد ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، Yaser_h2011 ، hooman-za ، السا ، یاســین ، sadegh-a ، آفتاب ، mhklord ، دل خسته

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۳۹, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۰)A L I نوشته است:  ربطی نداره دوست من،کسی که بخواد به این سایتها سر بزنه با همین اینترنت گوشی و ایرنسل هم میره...!
اصلن سرعت بالای اینترنت جدای از رضایت داخلی و سودهای دیگه که داره...باعث میشه پرستیژ کشور بین باقی کشورها بالا بره
واقعا زشت نیست ما که انقد ادعای پیشرفت کردن و و پیشرفته بودن در بین کشورهای خاورمیانه و آسیایی داریم سرعتمون از کشوری که تا پارسال پایتختش 24ساعته برق نداشت کمتر باشه؟(افغانستان)
من خودم 512 نامحدود میگیرم ماهی 25 تومن از مخابرات...قبلن سرعت دانلودم 130 kb/s بود ولی الان به 50تا رسیده!!
اگه هدفشون اینه که مردم فیسوک دسترسی نداشته باشن که کاملن حرف خنده داریه...با وجود یوسی مینی و اوپرا مینی همه با گوشی میرن فیسبوک!!
فوقش بخوای یکم خرج کنی 5تومن میدی یه پروکسی 3ماهه میگیری تمام!!!!! نخوای هم خرج کنی میری یه برنامه فری گیت دانلود میکنی کلن برنامه های آقایون رو بهم میزنی...!
این آقایان خشک مغزی که مسئول هستن نمیدونم کی میخوان این مسئله رو بفهمن که در عصر ارتباطات زندگی میکنن و نمیتونن جلوی اطلاعات رو بگیرن...اینترنت رو فی*ل*تر کنی،ماهواره رو چیکار میکنی؟؟پارازیت میندازی؟؟خوب سی دی ها و بلوتوث ها رو میخوای چی کنی؟؟نکنه گوشی ها رو هم میخوان ممنوع کنن؟؟خوب ذهن مردم رو میخوان چی کنن؟؟
مردم میفهمن مردم عقل دارن!!درک میکنن...!روز به روز فقط نارضایتی عمومی رو بیشتر میکنن
به نکته خوبی اشاره کردی درباره ماهواره.یکی از دلایل این که اینترنت رو درست نمیکنن همینه.اینترنت پرسرعت میتونه ماهواره بگیره با هزار تا نرم افزار.خیلی با کیفیت خیلی ساده!Smileبعد این مدل ماهواره دیش نداره،نمیشه نصفش کرد،حال نمیده.این یکی از اصلی ترین دلایل این وضعیت اینترنتهWink
۲۲:۰۱, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
این متن از سایت خبر آنلاین برداشته شده کدومو باور کنیم الان ؟؟؟؟؟ Confused

مشکل از کمبود پهنای باند اینترنت است؟

"مشتری شرکت زیر ساخت نمی‌شناسد چون سرویس را از طریق شرکت ما تهیه کرده و تصور می‌کند همه کاره ما هستیم" این جمله را معاون فنی یک شرکت اینترنتی می‌گوید اما به راستی مشکل از شرکت‌های خصوصی است یا پای عامل دیگری در میان است؟رئیسی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شرکت‌های خصوصی را تنها بخشی از ماجرای کیفیت و سرعت اینترنت می‌داند، آنهم قسمتی از قضیه که در انتهای کار قرار می‌گیرند.این کارشناس در این رابطه می‌گوید: مشکل خیلی از هم شرکت‌های خصوصی نیست و ایراد از شرکت ارتباطات زیرساخت است. سرعتی که مشتری دریافت می‌کند ناشی از میزان پهنای باند است که وارد کننده آن به کشور کسی نیست جز شرکت ارتباطات زیرساخت. این شرکت یکی از مجموعه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و تامین کننده پهنای باند کشور محسوب می‌شود.وی در ادامه افزود: شرکت‌های خصوصی پهنای باند مورد احتیاج خود را از طریق این ارتباطات زیرساخت تامین می‌کنند و در این بین مشتری تنها با شرکت ارائه دهنده سرویس رو به رو است و کاری با ارتباطات زیرساخت ندارد. حال اگر شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند داشته باشد، سرعت مشکلی نخواهد داشت در غیر اینصورت با مشکل مواجه می‌شویم.رئیسی وضعیت سرعت اینترنت در کشور را چندان مناسب نمی‌داند و علت این موضوع را عدم رضایت کاربران از کیفیت سرویس‌ها مطرح می‌کند و می‌گوید: از آغاز امسال شرکت ارتباطات زیرساخت از وارد کردن اینترنت در کشور عقب ماند و وقتی علت را از آن‌ها می‌پرسیدیم در جواب می‌گفتند: "مشکل از کمبود پهنای باند است" این تنها مشکل شرکت ما نیست و همه شرکت‌های خصوصی با این موضوع دست و پنجه نرم می‌کنند.او از ادامه داشتن کمبود پهنای باند تا چند هفته پیش سخن به میان آورد و گفت: این مشکل با وارد کردن پهنای باند تا حدودی برطرف شد. اما متاسفانه عملکرد شرکت ارتباطات زیرساخت چندان هم مناسب نیست. برای مثال اگر پنج واحد پهنای باند به شرکت‌های خصوصی اختصاص داده شود، همان پنج واحد پهنای باند وجود دارد. حالا شما تصور کنید یکی از این پهنای باندها با مشکل مواجه شود، تمام شرکت‌های خصوصی که سرویس اینترنت ارائه می‌دهند با مشکل پهنای باند مواجه خواهند شد. به نظر می‌رسد در چنین شرایطی بهتر باشد تعداد پهنای باند را افزایش دهیم تا با چنین مشکلاتی رو به رو نشویم.

ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور افزایش یافت

ظرفیت اینترنت کشورمان با 10 گیگابیت بر ثانیه افزایش برابر با STM1 64 از 73 گیگابیت بر ثانیه برابر با STM1 463 به 83 گیگا بیت بر ثانیه برابر با STM1 527 افزایش یافت.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهندس حسن کریمی - مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتا این شرکت - با اعلام این مطلب افزود: این ظرفیت به مشتریان پهنای باند زیرساخت اعم از شرکت هایPAP و شرکتهای مخابرات استانی و سایر مشتریان بخش دولتی و خصوصی واگذار می شود.قابل ذکر است ظرفیت پهنای باند کشورمان از سال 85 که تامین شبکه دیتای کشور به شرکت ارتباطات زیرساخت واگذار شد با رشدی 19 برابری از STM1 28 به STM1 527 افزایش یافته است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۲۳, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۹)Tishtar نوشته است:  به نکته خوبی اشاره کردی درباره ماهواره.یکی از دلایل این که اینترنت رو درست نمیکنن همینه.اینترنت پرسرعت میتونه ماهواره بگیره با هزار تا نرم افزار.خیلی با کیفیت خیلی ساده!Smileبعد این مدل ماهواره دیش نداره،نمیشه نصفش کرد،حال نمیده.این یکی از اصلی ترین دلایل این وضعیت اینترنتهWink
نه دوست من اصلی ترینش مخالفت گندهای مملکت با جریان آزاد اطلاعات هست...
با یه اینترنت 512 معمولی (که خودم هم دارم ماهی 25 تومن) خیلی هم گرون نیست...براحتی میشه شبکه های ماهواره ی و اینترنتی رو دید...
من خودم بدون کوچکترین لگ شبکه ی منوتو رو میتونم اینترنتی ببینم(البته نمیبینم خوشم از این شبکه نمیادBig Grin خیلی دیگه سیاه نمایی میکنه)
یا با برنامه ی مثل Tv online و IRIB tv شبکه های ماهواره ی کل جهان و یا شبکه های داخلی رو ببینید!!
البته باید پروکسی داشته باشیدCool...
کلی بگم هیچ وقت نمیشه به طور کلی جلوی اطلاعات و اینترنت رو گرفت...مگه اینکه مث کره شمالی رادیو با موج بلند هم ممنوع بشه Big Grin و فقط تلویزیون دولتی توی اون کشور کار کنه و در عمل چیزی هم به اسم اینترنت و موبایل نداشته باشیمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
۱۳:۱۵, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۲ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #34
آواتار
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟ حالا که روز قدس تموم شد ، انتخاب وزرا تموم شد دیگه چرا سرعت ها پایینه ؟؟؟؟
این پایینی سرعت ها هم بخشنامه ای بودش که به شرکت های مخابرات دادن ...
خوده مسئولش هم میگه ما کاری نمیتونیم بکنیم و فقط مجبوریم عذرخواهی کنیم و بگیم باید تحمل کنین چه بخواین چه نخواین !!!
واقعا کم کردن سرعت به خاطر لجبازی با دولت نیست ؟؟؟ چون میخوان مردم رو ناراضی کنن !!! اونایی که پارتیشون کلفتره مخصوصا مذهبیا یه پیگیری کنین تا کی باید تحمل کنیم جواب پلیززززز Confused
۱۵:۵۶, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۵)Yaser_h2011 نوشته است:  یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟ حالا که روز قدس تموم شد ، انتخاب وزرا تموم شد دیگه چرا سرعت ها پایینه ؟؟؟؟
این پایینی سرعت ها هم بخشنامه ای بودش که به شرکت های مخابرات دادن ...
خوده مسئولش هم میگه ما کاری نمیتونیم بکنیم و فقط مجبوریم عذرخواهی کنیم و بگیم باید تحمل کنین چه بخواین چه نخواین !!!
واقعا کم کردن سرعت به خاطر لجبازی با دولت نیست ؟؟؟ چون میخوان مردم رو ناراضی کنن !!! اونایی که پارتیشون کلفتره مخصوصا مذهبیا یه پیگیری کنین تا کی باید تحمل کنیم جواب پلیززززز Confused

آقا کسی اگه اینجا خیلی اذیت میشه و داره از سرعت پایین اینترنت به شدت رنج میبره و دیگه نمیتونه زندگی کنه
میتونه بره افغانستان زندگی کنه که سرعت اینترنتش هم بالاست
!Big GrinBeardBeardHappy

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
۱۷:۴۵, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۶)sarallah نوشته است:  آقا کسی اگه اینجا خیلی اذیت میشه و داره از سرعت پایین اینترنت به شدت رنج میبره و دیگه نمیتونه زندگی کنه
میتونه بره افغانستان زندگی کنه که سرعت اینترنتش هم بالاست
!Big GrinBeardBeardHappy
تا موقعی که یه همچین افکاری در سطح بالا هم حکم فرما هستش امیدی به بهبود نیست !!! وقتی مسئولین از عقب افتادگی و پایین بودن سرعت راضین دیگه از بقیه انتظاری نیست ... بله اگه من وضعیت مالی ام خوب باشه میرم تو یه کشوری که حداقل اینجوری جواب آدم رو ندن !!!!!!! حداقل میرم انگلیسی که سرعت میانگینش 14مگابیت بر ثانیه هستش !!!! ایران 680 کیلوبیت بر ثانیه !!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، anti ، دل خسته ، فرمیسک
۱۸:۱۴, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
اونی که واسه کنفرانس میاد ایران و از سرعت فوق العاده ! استفاده میکنه خونش از من شما رنگی تره اینو محققان داخلی ثابت کردن!
میدونی فقط جواب اینکه داره این وسط بخور بخور میشه رو نه تنها باید بدن جواب این رو هم بدن که چرا جایی که فیبر نوری هست فقط مخابرات حق داره خدمات!!!! دهی کنه؟؟؟ آقا ما شاید از مخابرات خدمات نخواستیم کیو باید ببینیم؟؟
شمایی که به مزاح می فرمایید بریم افغونستون اینترنت استفاده کنیم ، فقط مشکل که اینترنت نیست یه بنده خدایی مجبور شد واسه یه کارت اعتباری بره لب مرز این مشکل رو هم برادران افغان براشون حل کردن! بعد هم لابد واسه هرچی پاشیم بریم افغانستان!
شوخی شما مثه حرف مرحوم رایحه است Confused که گفت هرکی مشکل داره پاشه بره خارج! اصن حالا که اینجوری مشکلات حل میشه چطوره همگی پاشیم بریم سرکوچه رئیس پهنای باند ایران ، خرید کنیم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، sarallah ، دل خسته
۲۳:۰۳, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
ببخشید شوهر عمه ی بنده در مخابرات که کار می کند می گوید مشکلات زیادی هست که اصلش دو تا چیز هستSadالبته من تخصص ارتباطات ندارم ولی شوهر عمه ام آدم صادقی هست)
1- از خود اونور ما را اذیت می کنند سر خرید پهنای باند
2- یک سری مشکلات امنیتی هم وجود دارد.

ولی خوب سرعت اینترنت من هم پایین است زیاد سخت نگیر برادر...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077
۲۳:۲۵, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
زیاد سخت نگیر یعنی سرعت دانلود من باید 1kb باشه !!!

حقمونو دارن میخورن. میگن مشکل از استان خوزستانه !! الان من دو هفتس یه پیج میخوام باز کنم ، ده دقیقه طول میشه. با دایال آپ وصل میشم SadDodgy

خوب عزیز من فضا نداری کاربر اضافه کنی ، اشتراک جدید نده. من که ازشون نمیگذرم
۱۲:۴۶, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #40

(۲۵/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۳)m.hossein نوشته است:  مشکلات زیادی هست که اصلش دو تا چیز هست

2- یک سری مشکلات امنیتی هم وجود دارد.

بله می خواین بدونین مشکلات امنیتی چی هست؟
این هست که اگر سرعت اینترنت بالا باشه این بالا بودن سرعت میتونه خیلی جاها فی*ل*ترها را پشت سر بذاره!!!
در واقع با سرعت بالا برخی فی*ل*ترها دود میشن و به هوا می رن! این هست مشکل امنیتی!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]