|
بازی ایرانی؟
|
|
۱:۳۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۱:۳۸ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من تازه عضو این فروم شدم و داشتم قسمت بازی ها رو میخوندم. اکثر دوستان از بازی های خارجی شکایت میکنند و به نظر من دلیل این که بازی های ایران کیفیت پایین تری نسبت به نسخه های خارجی دارند خود ما هستیم. شما همیشه بازی خارجی میخرید به دلیل اینکه قیمت پایین تری دارند و کیفیت بالاتری (البته کیفیت بازی های ایرانی خیلی هم کم نیست!) اما باید بدونید که شما با این کار دارین به بازی های ایرانی ضربه میزنین و رشد بازی های خارجی رو در کشور بالا میبرید و حتی میشه گفت که بازی های خارجی حرام هم هستند! شما هیچ پولی به سازنده بازی نمیدید چون بازی ها کپی و کرک شده هستند. قیمت crysis 2 تو ایران 3000 تومان هست ولی تو خارج 56 دلار که قیمت بازی های ایرانی در مقابل بازی های خارجی خیلی خیلی کمتر هستند اما شما باز هم از قیمت آن شکایت میکنید. به همین دلیل شرکت تولید کننده بازی دیگه سرمایه بعدی برای ساخت بازی بهتر رو نداره و از کارش دست میکشه. |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:شما همیشه بازی خارجی میخرید به دلیل اینکه قیمت پایین تری دارند و کیفیت بالاتری خب دوست من چرا من باید بازی ای که قیمت کمتری دارد و کیفیت بهتری را نخرم ! این مشکل بر می گردد به مسولین ما . اگر آن ها از بازی سازان حمایت کنند مطمینا ما هم سراغ بازی های خارجی نمی رویم. نقل قول:بازی های خارجی حرام هم هستند! شما هیچ پولی به سازنده بازی نمیدید چون بازی ها کپی و کرک شده هستند.اگر نسخه اصلی بازی ها موجود بود ما تن به این کار نمی دادیم ، اما شما بگویید وقتی نسخه های اصلی موجود نیست تکلیف ما چیست؟! |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۰۸ توسط amin7.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بازي هاي خارجي براي ما گرون( البته نسخه اصلي شون) هستن، چون سطح در آمد تو ايران با اون كشور هايي كه قانون كپي رايت رعايت ميشه خيلي فرق داره.
در ضمن اگه شرايط استفاده از امكانات بازي هاي ارجينال مهيا بود، شايد يك مقدار نظرمون راجع به قيمت ارجينال بازي ها عوض مي شد، به عنوان مثال شرايط اينترنت براي استفاده از بخش ان لاين بازي ( تو ايران واسه اينترنت بالاي 128 بايد كلي بازي در بياري و نامه بياري و ... تازه از اون ور ( بي خيال باقي قضايا )) يك بازي اينترنتي ايراني به من معرفي كنيد كه امكانات CAll of Duty را داشته باشه، من ميرم هم قيمت ارجينال call of ميخرمش.... ايران تو صنعت بازي خيلي خيلي عقبه |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۰ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اگه ما بخریم بعد چند وقت به اون کیفیت میرسیم.
توجه کنین اگه بخوایم بازی call of duty و کیفیت پلی 3 نیاز به موتور بازی سازی پیشرفته داریم که قیمت هاشون 20 میلیون الی 40 میلیون هستش! اونم هر چند سال باید تمدیدش کنی! |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۲۸)Unname28 نوشته است: اگه ما بخریم بعد چند وقت به اون کیفیت میرسیم. شما از كجا مطمئن هستي كه به اون كيفيت ميرسيم؟ ما ماشين ايراني خريديم شايد كمك به توليد كننده داخلي باشه و كيفيتش بهتر بشه ولي چه فايده كه ماشين هاي ايراني در مقايسه با ماشين هاي خارجي : " هر روز بد تر از ديروز " در مورد موتور هاي بازي سازي هم خودم مي دونم، قيمت ها ي بسيار بالايي دارن، و مسلما الان براي رسيدن به كيفيت بازي هاي خارجي ها بايد هزينه كرد. ولي اگه يه مقدار اطلاعات درباره UDK داشتيد، متوجه مي شديد كه يه كارهايي ميشه كرد. |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منظورتون اینه که ایرای ها مهارت ساخت همچین چیز هایی رو ندارند؟
|
|||
|
|
۱:۲۵, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
من با amin7موافقم ایرانی ها اگه تو هرچی مهارت داشته باشن تو ماشین سازی که دارن دزدی میکنن!اما تکنولوِزی یه بحث دیگست ایرانی ها توانایی خودشونو تو پزشکی بسیار خوب نشون دادن انشاالله روز به روز بیشتر پیشرفت میکنیم اما به نظر من به جای بازی کامپیوتری که واسه ادم ضرر داره بهتر نیست کارای قشنگ تر انجام بدید؟ مثل(نمی خوام حرف تکراری بزنم)ولی کتاب خوندن خدایی خیلی بهتره یا هر تفریح سالم دیگه .دیگه نه چشمامون به مرور زمان ضعیف میشه نه اون انرزی و هیجان کاذب بهمون وارد میشه
|
|||
|
|
۲:۰۰, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
گاندی اگر با تفکر شما دوستان میخواست جلو برود هند هند نمیشد.اخه باید یکی شروع بکنه یا نه.البته گیر ندهید که گاندی ماسون بود .خودم میدونم .ولی مهم اینه که ادم بزرگی بود
|
|||
|
|
۹:۰۴, ۱۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۰ ۹:۰۵ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۰ ۱:۲۵)fateme نوشته است: سلام موافقم ولی باید بازی سازی صنعت خیلی پول سازیه! اگه ایران بتونه یه بازی جذاب با گرافیک بالا بسازه میتونه بازی رو به میلیون ها دلار بفروشه. فقط بازی سازی رو تو ایران بلکه ساخت نرم افزار هم پیشرفت میکنه. من خودم هم کتاب میخونم هم بازی میکنم |
|||
|
|
۹:۱۱, ۱۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۰ ۹:۱۲ توسط amin7.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی ایرانی گنجینه ملی | Imam12 | 4 | 4,085 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۸ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,991 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد | رضوانه | 34 | 13,756 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: Arash.j |
|
| بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد! | شیعه تنوری | 46 | 16,625 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,598 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,972 |