کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قرآن خواندن به سبک وهابیت/تصاویر
۱۹:۲۸, ۱۲/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۲ ۱۹:۲۸ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 2387.jpg]

[تصویر: 2388.jpg]

[تصویر: 2389.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، ســــــاقی ، دل خسته ، fatemeh ، reyhaneh.sh
۲۱:۲۳, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
واقعا عجيبه كه اينا خودشونو مسلمون مي دونن خدا آخرو عاقبت مارو به خير كنه.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، دل خسته ، reyhaneh.sh
۱:۲۰, ۱۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱:۲۰ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام

برادر من اگر به اعتکاف رفته باشید متوجه میشوید بسیاری و یا تعدادی (بستگی به نوع مراسم دارد ) از معتکفین اینگونه قرآن و دعا می خوانند ، که آن هم به خاطر خستگی است ،من خودم از بلند گو های مسجد و از دهان روحانیان اعتکاف شنیده ام که می توانید دراز بکشید و اعمال امه داوود را انجام دهید .(شامل خواندن قرآن )
خودمون رو ول کردیم عیب دیگران رو می بینیم اول عیب خودمان را ببینیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، mohamad ، bahman6307
۹:۴۷, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بله درسته ولي به هر حال به كلام خدا بايد احترام بذاريم نه؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مرتاح ، ali0077
۱۰:۵۶, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۳/شهریور/۹۲ ۱:۲۰)ندا دهنده نوشته است:  خودمون رو ول کردیم عیب دیگران رو می بینیم اول عیب خودمان را ببینیم .
سلام
شما ان شاءالله به مسجدالنبی تشریف ببر ، می بینی همین ها چقدر ما شیعه رو به خاطر بی احترامی به قرآن تخریب می کنند و تذکر می دند.
حالا دست خودشون هم رو شده.
هر چند ، یک سلفی واقعی قرآن زیر پاش قرار داره ، نه روی دستش ، این رو من نمی گم ، نامه عمر به معاویه می که.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، ali0077 ، fatemeh
۱۴:۱۳, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
آها پس بخاطر اینکه وهابی ها دائما از ما عیب می گیرند و ما رو لعنت می کنند ، آن هم بخاطر دلایل جهالتی و من در آوردی
خودشان ، ما هم باید روش اونها رو پیش رو بگیریم ، برادر ای من این دقیقا همان چیزی است که دشمن می خواهد ، که ما فعلا در اختلاف باشیم ، من نمی گویم خوب است به قرآن بی احترامی شود و یا ما عیب ها را نشان ندهیم ، اما خوب است از خودمان شروع کنیم ، و بعد عیب های یکدیگر را از روی تنفر نبینیم ، دل خسته ی عزیز اگر شما واقعا دل خسته باشید باید دلتان از این کار ها خسته باشد .
۱۵:۴۳, ۱۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۵:۵۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۳/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۳)ندا دهنده نوشته است:  آها پس بخاطر اینکه وهابی ها دائما از ما عیب می گیرند و ما رو لعنت می کنند ، آن هم بخاطر دلایل جهالتی و من در آوردی
خودشان ، ما هم باید روش اونها رو پیش رو بگیریم ، برادر ای من این دقیقا همان چیزی است که دشمن می خواهد ، که ما فعلا در اختلاف باشیم ، من نمی گویم خوب است به قرآن بی احترامی شود و یا ما عیب ها را نشان ندهیم ، اما خوب است از خودمان شروع کنیم ، و بعد عیب های یکدیگر را از روی تنفر نبینیم ، دل خسته ی عزیز اگر شما واقعا دل خسته باشید باید دلتان از این کار ها خسته باشد .
سلام
برعکس ما می خوام به برادران شیعه مون نشون بدیم که اهل تسنن که هر روز ادعای دینداری داره خودش روی حرف خودش نیست.
بحث ما فعلا بین خودمون هست.
در ضمن این مسائل جزو مسائل اختلاف برانگیر نیست ، بلکه اگر خوب انجام بشه (بدون تمسخر) جزو امر به معروف و نهی از منکر هم هست.
شما دارید احساسی با این قضایا برخورد می کنید ، خوب ما هم باید خود شناسی داشته باشیم برای نبرد ، هم دشمن شناسی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077
۱۹:۰۳, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله

البته یک نکته دیگه هم هست
در مسجد الحرام و مسجد النبی (تا آنجایی که من می دنم) نباید هنگام خواندن قرآن به هیچ وجه آن را روی زمین گذاشت.
اینها هم برای تبعیت از این قانون این، هنگام خستگی، قرآن را این طور می گیرند.
البته باید دقت داشت که دراز کشیدن به پشت و دست گرفتن قرآن به صورت رو به پایین، یه جورایی بی احترامی به قرآن و کلام وحی است.
مثلا اینها می توانستند به دیوار تکیه دهند و قرآن را در مقابلشان روی زمین بگذارند و قرائت کنند.
در ضمن با دیدن چند عکس اصلا نمی توان قضاوت کرد که اینها "وهابی" هستند و مثلا سبک قرآن خوندشون اینطوری است
باید در نظر داشت که مسلمان نماها خیلی بیشتر ظواهر اسلام را رعایت می کنند!

یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، جویای حقیقت ، ندا دهنده
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]