|
پیشنهاد برای ترغیب یه نفر به حجاب
|
|
۱۲:۴۳, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من می خوام خواهرم رو به پوشیدن چادر یا کاملتر کردن حجابش تشویق کنم اما نمیدونم از چه راهی باید این کار رو بکنم اگه شما نظری دارید بگید مثلا اگه کتابی سراغ دارید
البته بگم الان هم حجابش بد نیست ولی نسبت به اون کم اهمیته دربرابر حرف حق هم گارد نمیگیره اگه یه چیزی بهش ثابت بشه تا تهش میره |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۹, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من هم میخواستم دختر خواهرم رو به حجاب دعوت کنم هیچ راهی بهتر از این ندیدم که سایت آنتی666 رو معرفی کنم و یک مقدار توضیح در مورد بخشهای مختلف و امکانات دادم بدون اینکه حرفی از حجاب و غیره بزنم کسی که مدام از آکادمی ... و بفرماید شام و... با چنان ذوقی تعریف میکرد الان میبینم زیر موضوعات حجاب و تحلیل ها چنان نظراتی میزاره که شاخ در میارم! شما هم میتونی بیداری یا آنتی یا ...رو بهش معرفی کنید البته یک مقدار جذابیت و... رو بیشتر معرفی کنید برای جذب بعدش روال موضوعات جذب میکنه
|
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۲۲:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من همزات الشیاطین
بسم الله الرحمن الرحیم اول این سخنرانی را دانلود کنید پیشنهاد می کنم علاوه بر آیات قرآن و احادیث در مورد اینکه کتاب شریعت کرولی چقدر پلید است برای خواهر خود توضیح بدهید. این دو قسمت زیر را در کتاب ببینید همین را به خواهر خود نشان دهید عجیب نیست که بیشتر از 100 سال پیش در آنطرف دنیا چنین جملاتی گفته شده؟ از طرف یک شیطان جنی به یک شیطان از انس و اینطور در کشور ما ضد چادر برنامه چیده شود؟ منبع There is a veil: that veil is black. It is the veil of the modest woman; it is the veil of sorrow, & the pall of death: this is none of me. Tear down that lying spectre of the centuries: veil not your vices in virtuous words: these vices are my service; ye do well, & I will reward you here and hereafter.
حجابيست: آن حجاب سياه است. اين حجاب زن باحيا است؛ اين حجاب غم و پارچه تابوت مرگ است: اين از من نيست. وهم دروغ قرون را بگسل: گناهانت را در کلمات عفيف مپوشان: اين گناهان لوازم منند؛ تو بدرستی عمل کن، و من در اين دنيا و آن دنيا پاداشت خواهم داد. قسمت بعد Let Mary inviolate be torn upon wheels: for her sake let all chaste women be utterly despised among you! بگذار مصون- مريم روی چرخها تکه تکه شود: بگذار به خاطر وی همه زنان عفيف در ميان شما کاملا حقير شوند. |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نظرم سخنرانی استاد رائفی پور عالیه در مورد حجاب
_______________________________________________ آقای shahabm خیلی مراقب باشید بحث لج و لجبازی پیش نیاد خانم ها غالبا خیلی لجبازن! |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
فیلم ظهورو دیده ؟ اگه ندیده ببینه...اگه دیده باید بفهمه که با بد حجابی داره برده شیطان میشه.......
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد می کنم در همین تالار کار کنید
این بخش خیلی مفید و کامله http://forum.bidari-andishe.ir/forum-49.html مهم اراده خواهر شماست و اینکه واقعاً بخواهد مثلا 2تا از خواهران من با تحقیق عادی چادری شدند در سنین کم. |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام الله
![]() نقل قول:اول این سخنرانی را دانلود کنید نقل قول:به نظرم سخنرانی استاد رائفی پور عالیه در مورد حجاب این سخنرانی بهترین سخنرانی استاد درمورد حجابه، برای شروع عالیه، بدیش فقط کیفیتشه! |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۱ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۱)تلمیخا نوشته است: پیشنهاد می کنم در همین تالار کار کنید بله درسته باید اون میل باطنی به چادر براشون به وجود اومده باشه یا به وجود بیاد خدا خواهران شما رو حفظ کنه...خیلی باید برای اون بچه فرهنگ سازی شده باشه که خودش بتونه از سنین کم چادر رو انتخاب کنه (۱۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۳)سیمرغ نوشته است: این سخنرانی بهترین سخنرانی استاد درمورد حجابه، برای شروع عالیه، بدیش فقط کیفیتشه خود مصاف تصویریشو با کیفیت داره تو همه سخنرانی های مصاف معمولا در جلوی درب ورودی میتونید تهیه کنید |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
میدونید چیه
چادر باعث آرامش میشه برای همین در اولین ارسال همین تاپیک این را گفتم اگر مدتی چادر را امتحان کند واقعا این احساس امنیت را با چیز دیگر عوض نمی کند. من که چادر را با چیز دیگر عوض نمی کنم |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سخن رانی های استاد رائفی پور کی داره زاره دنلود کنیم(همشو)
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱:۰۷ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
اینو بگم که شما هیچوقت نمیتونی خواهرتونو چادری کنی چون جنس مخالفش هستی! باید یکی که همجنسش هست و همیشه به اخلاق و رفتار اون همجنس توجه داره این کار رو بکنه!! مثلا مادرتون..دخترا به باطن مادرشون نگاه میکنن نه ظاهرشون..یعنی مادرتون باید با اخلاق و رفتارش نشون بده که حجاب چادر خوبه نه اینکه فقط چادر سرش کنه و باطن خوبی نداشته باشه مثلا مادر چادریه ولی وقتی مهمون میاد و مرد نامحرم هم اونجا حضور داره بعد از آشپزی آستین لباسشو نمیده پایین و آستینش بالاست و همچنین موقع ظرف شستن...دختر به این مسایل توجه زیادی می کنه.یعنی باطن مادر که دخترا بهش توجه دارن باعث میشه یه دختر بد حجاب بشه و یا باحجاب بشه..اون دخترایی که بد حجاب میشن مادرشون با رفتار و اخلاقشون نشونشون دادن که بدحجاب باش و مادر واقعا و باطنا دوست داره بدحجاب باشه... آقای ماندگاری توی برنامه سمت خدا تعریف می کردن : « توی فرودگاه بودم و میخواستم برم زیارت که یه خانوم چادری اومدن پیشم و گفتن دارم میرم زیارت تا دعا کنم که دخترم با حجاب بشه شما هم دعا کنین تا دخترم با حجاب بشه، منم بهش گفتم که روایت داریم که فرزند به باطن پدر و مادر می نگرد نه ظاهرشون شما خودتون هم دوست داشتین که بد حجاب باشین و توی خواب هاتون بد حجاب هستین درست نمی گم؟؟خانوم هم میگه : عجیبه همه ی حرفاتون درسته و من توی خوابهام بد حجاب هستم , و من هم گفتم پس اول خودتو درست کن بعد دخترتو» یعنی الان خواهرشما این حجابی که داره از رفتار و اخلاق مادرتون یاد گرفته پس شما به عنوان یک برادر نمی تونی چادریش کنی باید مادرتون این وظیفه رو انجام بدن!! دوست هم خیلی مهمه..مثلا من خواهر خودم با حجاب نیست علتشم اینه : پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم گشت... البته خواهر شما بازم خوبه که با حجابه ولی چادری نیست.. موفق باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فواید حجاب برای سلامتی | najiban | 0 | 1,022 |