کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟
۱۹:۵۹, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #1

استاد محمد رضا حکیمی که خود از پیشگامان انقلاب است و رابطه دوستی نزدیکی با سابقون انقلاب از دکتر شریعتی گرفته تا شهید بهشتی و استاد مطهری و... داشته است، مدتی پیش در یک جمع دانشجویی به ذکر خاطره ای درباره اجباری شدن حجاب پرداخت که بیانگر نظر مخالف ایشان، استاد مطهری و آیت الله منتظری درخصوص نحوه اجباری شدن حجاب در آن برهه از زمان می باشد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، وی می گوید:
« در منزلم در تهران بودم که به وسیله یکی از دوستان متوجه سخن امام در خصوص اجباری شدن حجاب شدم و از آنجا که این اقدام را در آن زمان خیلی به صلاح نمی دانستم، به شهید مطهری که ایشان را بسیار نزدیک به امام می دانستیم، تماس گرفتم و گفتم: این اقدام در این زمان و قبل از اینکه شعارهای اصلی انقلاب محقق شود، صلاح نیست و نکند حجاب اجباری نسبت به عدالت و مسائل اصلی انقلاب پیشی بگیرد و...
شهید مطهری با تعجب گفتند: حکیمی تو هم مخالفی؟ اتفاقاً من هم نسبت به این دستورالعمل در این موقعیت زمانی انتقاداتی دارم و اگر تو هم مخالفی، بیا فردا به قم پیش امام برویم و اگر هر دو نظراتمان را به امام بگوییم و استدلال کنیم، بهتر است.
فردای آن روز به همراه شهید مطهری به قم رفتیم و از قضا وقتی به بیت امام رسیدیم، گفتند: امام امروز دیگر ملاقاتی نمی کنند؛ بروید فردا صبح بیایید. ما هم به پیشنهاد شهید مطهری به منزل آیت الله منتظری رفتیم تا شب را در آنجا بمانیم. در آنجا آقای منتظری با یک تیپ ساده به استقبالمان آمد که من تا ایشان را دیدم، ضمن سلام و احوالپرسی گفتم: آقا شما اصالت نجف آبادیتان را خوب حفظ کرده اید.
به هر حال شب را در منزل ایشان مهمان بودیم و درخصوص مسئله اجباری شدن حجاب، با ایشان هم صحبت کردیم که اتفاقاً نظر ایشان نیز به نظر من و شهید مطهری بسیار نزدیک بود و ایشان هم گفتند، من هم موافق اجباری شدن حجاب در این زمان نبودم و ممکن است باعث سوء برداشت شود و...
ولی در نهایت هر سه معتقد بودیم اکنون که این دستور صادر شده، شاید رها کردن و عقب نشینی از آن هم به صلاح نباشد و تاثیرات بدی داشته باشد.
صبح روز بعد قبل از اینکه به منزل امام برویم، برای من کاری پیش آمد که نتوانستم به همراه شهید مطهری به منزل امام بروم و به تهران بازگشتم و شهید مطهری خودشان به تنهایی نزد امام رفتند و موضوع را مطرح کردند و بعد به من گفتند، وقتی موضوع را خدمت ایشان شرح دادم و استدلال کردم و گفتم برخی مانند شما هم مخالف بودید امام فرمودند: اینها آمدند از من نظر اسلام را پرسیدند و من هم نظر اسلام را گفتم که حجاب در اسلام واجب است. حالا می خواهند اجرا کنند، نمی خواهند اجرا نکنند.
شایان ذکر است اخیرا نیز علی مطهری فرزند شهید مطهری در پاسخ به سوالی درباره نظر شهید مطهری با اجباری شدن حجاب گفت: وقتی ایشان شهید شدند، کاغذی از جیبشان بیرون آوردند که در آن، کارهایی را که با امام داشتند نوشته بودند از جمله اینکه نوشته بودند: «موقوف شدن مساله حجاب به استقرار نظامات اسلامی». که این جمله که ایشان بر روی کاغذی نوشته و قصد مطرح کردن آن را نزد امام داشت، مصدق همین خاطره استاد حکیمی می باشد.

نظر آیت الله طالقانی:
آقای طالقانی از مخالفان اجباری نمودن حجاب در ایران پس از انقلاب بودند.
کیهان به نقل از ایشان در شماره ۲۰ اسفند ۱۳۵۷ نوشت:
«حتی برای زن‌های مسلمان هم در حجاب اجباری نیست، چه برسد به اقلیت‌های مذهبی...ما نمی‌گوییم زن ها به ادارات نروند و هیچ کس هم نمی گوید...زنان عضو فعال اجتماع ما هستند...اسلام و قرآن و مراجع دین می خواهند شخصیت زن حفظ شود. هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگی می‌کردند؟ مگر چادر می‌پوشیدند؟...کی در این راهپیمایی‌ها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بی حجاب بیایند؟ این‌ها خودشان احساس مسئولیت کردند. اما حالا این که روسری سر کنند، یا نکنند ،باز هم هیچ کس در آن اجباری نکرده است.
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTWvWL4FpbaHFqMPzxDaRg...ZGFAeK0iEo]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، ندا دهنده ، rahbin ، Mrh7 ، مجید121 ، سجاد313 ، nilufar7676 ، فرمیسک ، Bahar ، Ali#59 ، دوست حقیقت ، سبحان رفیعی

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۹, ۲۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۵ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #121

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۲۷)#1Zero نوشته است:  از اونطرف اسم جمهوری و مردم سالاری رو میزارید روی کشور که بگید ما حکومت خودکامه نداریم! Pure Paradox
طبیعت قانون خودکامه است. قانون باید اجرا شود حتی اگر شما آن را نمی پسندی.

نقل قول:این قانون اساسی ما یه کپی اسلامی از قانون اساسی فرانسه هست
[تصویر: huh.png]ببخشید قانون فرانسه کجاش ولایت فقیه داره؟

نقل قول: پس بیس سکولار داره قانون اساسی ولی ما اومدیم اسلامیش کردیم. اسم حکومت رو هم از نظام اسلامی گزاشتیم جمهوری اسلامی. این یجوری ابداع من در آوردی از مفهوم جمهوریه برای حکومت.
حکومت ایران بر اساس ولایت فقیه است. ابداع هست ولی من درآوردی نیست. امام خمینی ره از اسلام درش آورده.

نقل قول: میگه از اینهایی که من براتون انتخاب میکنم یکی رو بردارید! به به واقعا منت گزاشتن سر ما با این جمهوری [تصویر: heart.png]
حکومت و رئیس جمهور باید اسلامی باشد. غیر از این خدا به ما حقی نداده. شما مشکلت چیه؟ با نوع حکومت مشکل داری؟ خوب انقلاب کن عوضش کن!

نقل قول:من 5 تا لیوان زهر متفاوت با اثرات متفاوت گزاشتم رو میز از اونجایی که خیلی مردم سالار هستم!!! میزارم خودت انتخاب کنی زهر رو
دست شما درد نکند. اگر شما انتخاب اسلامی را زهر می دانی دیگر تکلیف شما روشن است. پس شما به پیامبر ص که همین حق انتخاب هم نداد و گفت رهبر شما الا و بلا علی علیه السلام است چی میگی؟
مشکل شما این است که اسلام و ولایت فقیه که همان حکومت اسلامی در دوران غیب معصوم است را زهر می دانی. در صورتی که این بهترین شراب است.

نقل قول:حداقل اسم جمهوری و مردم سالاری رو از روی کشور بردارید فقط اسلامی باشه به خدا من یکی اعتراضی ندارم اصلا.
به هر حال قبلا این تصمیم گرفته شده و حق انتخاب محدود اسلامی هم هست. جمهوری آزاد نیست. جمهوری اسلامی است.

نقل قول:عجب پس آقای خمینی سر یه کل کل سیاسی راه انداختن رفراندوم رو؟ من نمیدونستم ممنون از شما
شما اگر بیشتر می دانید بفرمائید دلیلش چی بوده؟ و بعد بگید چرا آن انتخابات فقط یک گزینه داشت؟ آن هم فقط جمهوری اسلامی؟

نقل قول:یچیز دیگه هم که اینجا دستگیرم شد این بود که حتی اگه 90 درصد مردم مخالف احکام و قوانین اسلامی باشن هنوز باید احکام بخاطر اون 10 درصد بقیه اجرایی بشه یعنی خواسته ی فرد مسلمان چیرگی داره بر خواسته ی آدم معمولی.
این خواسته خداست. در حکومت اسلامی هیچ آدمی حق نداره هیچ خواسته ای داشته باشه. قرآن می فرماید: ان الحم الا لله. ولی فقیه هم اگر کوچکترین خواسته خودش را در حکومت دخالت دهد باید عزل شود. خواسته مردم در کار نیست. خواسته خدا است.
نقل قول:واقعا نمیدونستم حتی اگه اکثریت هم قبول نداشته باشن احکام رو هنوز باید اجرایی باشه و به نفع 10% باقی مانده! رگه هایی از تفکر فاشیزم هم دیده میشه پس اینجا [تصویر: sad.png]
به هر حال اسلام این است. شما اسمش را هرچی دوست داری بزار. حالا مشکل شما چیست؟
مشکل معاویه و طلحه و زبیر و عایشه هم همین چیزها بود که با امام علی علیه السلام جنگیدن.

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۶)nilufar7676 نوشته است:  به نظرم به شخصیت و آزادگی امام نمی خورد مردمش رو وادار به کاری بکنه
به نظر شما چرا امام علی علیه السلام مردم را وادار می کرد و آنها را شلاق میزد؟

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۵)ehsanagiyan نوشته است:  من دارم حرف حق رو می زنم
قانون و حکومت یک کشور رو اکثریت مردم اون کشور تعیین می کنند نه افیلیتش.
سلام علیکم
پس چرا ائمه می گفتند که اگر به تعداد این بزها یار داشتم جکومت تشکیل می دادم؟
چرا پیامبر صلی الله با جنگ و به زور در مکه حکومت اسلامی تشکیل داد؟

نقل قول:در حال حاضر مردم مثل سی سال پشتیبان نظام نیستند
این ادعای شما درست نیست. درست است که بعضی از مردم اینگونه اند ولی شما باید آمار معتبر داشته باشید. اینها تصورات شماست.
نقل قول: کسیانی که امروزه می خواهند همچنان قوانین اسلامی در حامعه باشد 40 تا 50 درصد جامعه را تشکیل می دهند.
و قانون مملکت را اقلیت جامعه تعیین نمی کنند.
اولا که این آمار ادعای شماست که معلوم نیست درست باشد. در ثانی حکومت اسلامی با اکثریت تشکیل نمی شود. با حداقل یار رهبر تشکیل می شود.

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۳)فرمیسک نوشته است:  شما از کجا متوجه شدین حجاب حق الله است؟ آیه ای که گفته حجاب حق الله است را بیاورید!

لطفا اینقدر به خدا و قرآن دروغ نبندید!

قبلا هم گفتم اینهمه دستور و توصیه در قرآن است. کدامش حق الله است؟!!!
در پست های قبلی بنده در همین موضوع اگر دیده باشید دو لینک از سایت پاسخگو هست. در یکی از آنها اثبات شده است توسط آقای جوادی آملی.
شما مطمئنید که این دروغ است؟

نقل قول:
برده داری هم در قرآن هست و یک مسئله اجتماعی هست ولی اجرا نمیشه. آیا حق خدا زیر پا گذاشته شده؟
برده داری اجباری نیست. در ضمن در اسلام توصیه های زیادی در آزاد کردن برده شده است.

نقل قول:پس الان سوریه و لبنان هم مسلمان نیستند دیگه!!

در سوریه و لبنان انواع آدمها و انواع دینها هست و بسیاری از آنها هم مسلمان و با حجابند.

نقل قول:پس بهانه اینهمه کمک به اونها از سوی ایران چیه؟!
اهداف انسان دوستانه و دینی و استرانژیک و امنیتی.
در ضمن کمک فقط مال مسلمانها نیست. به غیرمسلمانها هم می توان کمک کرد.

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۱)فرمیسک نوشته است:  
دکتر شریعتی نقش مستقیمی در به ثمر رسیدن همین انقلابی داشت که الان دارین براش به سر و سینه میزنین!
دکتر شریعتی آدم بدی نبوده ولی متخصص اسلام نبوده و نمیشه نظراتش را به عنوان یک مجتهد در نظر گرفت. بابت نقشهایی هم که داشته ازش تشکر می کنیم و خدا هم پاداشش را میده ولی ایشان متخصص اسلام نیست. یعنی هرچی گفته مانند حرف یک مرجع اعلم نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۵۰, ۲۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #122

(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۸)ehsanagiyan نوشته است:  بسم هو
سبلام علیکم
قوانین یک کشور رو اکثریت جمعیت آن کشور تعیین می کنند و در حال حاضر طرفداران نظام اسلامی در اقلیت اند.
هیچ وقت نگید طرفداران نظام اسلامی در اقلیتند. چراکه مردم هنوز هم طالب نظام اسلامی هستند. اما دوست ندارند به خاطر اینکه نسبت به حجاب بی تفاوتند سرکوب بشند! نمی خوان ماهواره ممنوع باشه و هرچند وقت یکبار پلیس بریزه خونشون جمعشون کنه! دوست ندارن به اسم اسلام بهشون زور گفته بشه! دوست ندارن یک استاد به خاطر انتقاد از ولی فقیه اخراج بشه! و و و .... (وهزار مورد دیگر)
متاسفانه سخت گرفتن به مردم در موارد دینی باعث می شه مردم رو تفکیک کنیم یعنی یک سری که تمام قوانین اسلام رو رعایت می کنند و قبول دارند و یک سری هم که دوست ندارن بعضی از قوانین رو رعایت کنن به سمتی سوق می دیم که در مقابل اسلام قرار بگیرند!
دقت کنید این با حرفهای قبلیم تناقضی نداره من در مورد اقلیت و اکثریت سوال کردم فقط در مواردی هم گفتم طرفداران این شیوه
در اقلیتند!
در هر حال اینطور بگیم بهتره: کسانی که این شیوه رو می پسندند در اقلیتند نه کسانی که نظام اسلامی رو می خوان در اقلیت باشند. نظام اسلامی هنوز هم در اقشاری که اعتقادی به روزه گرفتن ندارند و یا می خوان در مورد حجاب راحت تر باشند هم طرفدار داره! مگر اول که انقلاب شد و جمهوری اسلامی به رفراندوم گذاشته شد مساله ی حجاب مطرح بود؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin
۲۰:۵۲, ۲۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۲۱:۲۵ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #123

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۲۰)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

بنده در تاپیکی دیگر نیز سوالی پرسیدم.

در مورد اینکه آیا در زمان حکومت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)و حضرت علی(علیه السلام)نیز حجاب اجباری بوده یا نه؟؟؟

اگر کسی پاسخ این سوال را می داند بگوید.

مسلما همه چیز را مشخص می کند.

آیا باید واجب را اجبار کرد؟؟؟

فی امان الله
سلام علیکم و رحمة الله
ببینیم سایت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی که کارشناسان حوزه علمیه قم در آن به سوالات جواب می دهند دراین مورد چه می گوید:
سوال:
-آیا در حکومت حضرت علی (علیه السلام) که به عنوان الگو از ان یاد میکنیم ، حجاب برای زنان و مردان اجبار بود ؟
یا تمام زنان ان دوران حجاب داشتند ؟
2-حضرت علی (علیه السلام) برای ترویج حجاب چه کردند ؟
3-همچنین ایا قرآن حجاب را در حکومت اسلامی واجب و اجبار دانسته است یا خیر؟
4-ایا اجبار حکومتی ، حرام است و ایا هر حرامی می تواند مبنا حکومتی قرار بگیرد یا خیر؟
5-اجبار خداوند ایا باید قانون شود اگر اری به چه روشی؟روش صحیح کدام است ؟
پاسخ:

http://www.pasokhgoo.ir/node/65412

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۹:۳۷)ندا دهنده نوشته است:  برای بار آخر می گوییم من شخصا طرف دار حجابم ، اما با حجاب اجباری مخالفم (و این رویه را باید کمکم طی چند سال انجام داد )، چرا ؟
چون وقتی حجاب اجباری نباشد ، چهره ی زور گویی از اسلام پاک می شود کسی بهانه ندارد تا ،در مورد حجاب نشنود
چرا نظر اسلام را از خود اسلام نمی پرسید؟
چرا پیامبر حدود 100 جنگ داشت؟ و چرا امام علی علیه السلام در سه جنگ دوران حکومتش فقط با مسلمانان جنگید و هزاران مسلمان را کشت؟
به نظر شما اینها چهره اسلام را زورگو نشان نمی دهد؟
نقل قول:قانون اساسی ما دارای مشکل هست و اکثریت قاضی ها گلایه شان این بود که قانون اسلامی نیست ، حکم دادگاه ها اسلامی نیست .( واسلام بسیار بخشنده است )
و این را بگوییم که حکومت و دادگاه ها همین قانون اساسی را رعایت نمی کنند ،
اینها درست ولی چه ربطی به این موضوع دارد؟
موضوع این است که اجبار حجاب در جامعه اسلامی هست یا نه؟ نظر شما محترم ولی نظر شما چه ربطی به اسلام دارد؟
چرا قوانین را گزینشی آوردید؟
چرا قوانین جکومت اسلام و ولایت فقیه را نمی آورید؟
قانون فقط همین آزادی ها را داره؟

(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۸)ehsanagiyan نوشته است:  بسم هو
سبلام علیکم
قوانین یک کشور رو اکثریت جمعیت آن کشور تعیین می کنند و در حال حاضر طرفداران نظام اسلامی در اقلیت اند. یا در بهترن حالت برابرند!
موفق باشید
کی همچین حرفی زده. در هر نوعی از جکومت قوانین را روش متفاوتی تعیین می شوند. در حکومت اسلامی قوانین فقط و فقط باید از اسلام گرفته شده باشد. شاید شما منظورتان حکومت لیبرال دموکراسی است که حکومت ایران اینگونه نیست.
مشکل شما این است که نمی دانید حکومت اسلامی یعنی چی و فکر می کنید حکومت ایران از نوع حکومت آمریکا است.
صبح بخیر! اینجا ایران است با حکومت جمهوری اسلامی

(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۰)110 نوشته است:  هیچ وقت نگید طرفداران نظام اسلامی در اقلیتند.
چرا نباید گفت. ممکن است این یک واقعیت باشد. ولی باید مبتنی بر آمار معتبر باشد و نه تخیلی. اگر طرفداران در اقلیت باشند مثلا چی میشه؟ فوقش اینه که مثل کربلا توسط اکثریت کشته میشن. این که اشکالی ندارد!
نقل قول: یک سری هم که دوست ندارن بعضی از قوانین رو رعایت کنن به سمتی سوق می دیم که در مقابل اسلام قرار بگیرند!
ببینید طبیعت اسلام همین است. امام علی علیه السلام هم همین کار را کرد. البته هدفش این نبود که مردم در مقابل قرار بگیرند. بلکه طبیعت حکومت اسلامی طوری است که مردم ذات خودشان را نشان میدهند و در مقابل یا طرفدار حکومت قرار میگیرند. امام علی علیه السلام کاری کرد که هزاران مسلمان با او دشمن شدند و جنگیدند. طبیعت اسلام همین است.
در حقیقت حکومت اسلامی یک کاتالیزور است که آدمها ذات خودشان را زودتر نشان دهند و به فعلیت برسانند و دوست یا دشمن اسلام شوند. این خواست خدا و طبیعت دنیا و اسلام است.

نقل قول:نظام اسلامی هنوز هم در اقشاری که اعتقادی به روزه گرفتن ندارند و یا می خوان در مورد حجاب راحت تر باشند هم طرفدار داره! مگر اول که انقلاب شد و جمهوری اسلامی به رفراندوم گذاشته شد مساله ی حجاب مطرح بود؟
اون نظام اسلامی فقط اسمش اسلامی است ولی ذاتش اسلام آمریکایی است. اسلام آنهایی است که به خاطر قربة الی الله در کربلا با امام حسین علیه السلام جنگیدند. اسلام کسانی است که از معاویه حمایت کردند و معاویه حکومت اسلامی! تشکیل داد. اسلام وهابیت است.
اسلام را با اسمش نباید شناخت. بلکه با اهل بیت باید شناخت. استاندارد اسلام خوشایند مردم نیست. بلکه ثقلین است.
مشکل این است کسانی که نمی دانند اسلام یعنی چی دم از اسلام می زنند.
امام علی علیه السلام هزاران مسلمان را که حافظ قرآن بودند و پیشانی آنها از نماز شب پینه بسته بود از دم شمشیر گذراند.
آیا آنها مسلمان نبودند؟
اسلام آنها اسلام بود یا اسلام علی علیه السلام؟
به راستی استاندارد اسلام چیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، سیمرغ
۲۱:۳۹, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #124
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۲)غربت تشیع نوشته است:  
چرا قوانین را گزینشی آوردید؟
چرا قوانین جکومت اسلام و ولایت فقیه را نمی آورید؟
قانون فقط همین آزادی ها را داره؟
اولا قانون اساسی 175قانون دارد ، همه را بنویسم .
دوما مگر اینها جز قوانین اسلامی مملکت ما به حساب نمی آید؛ شما رعایت این چند قانون را نشان بده ،نکند این قانون ها قانون نیست .
سوما قوانین فقط قوانین ولایت فقیه نیست (البته تغریبا فقط همان ها رعایت می شوند )
چهارما بجای لج بازی برو تحقیق کن ؛قانون بخوان؛ جامعه ات را بشناس؛ دینت را بشناس ؛امامان را بشناس ؛ تفکر کن بعد حرف بزن .
تمام
۲۱:۴۵, ۲۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۹ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #125

(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۹)ندا دهنده نوشته است:  اولا قانون اساسی 175قانون دارد ، همه را بنویسم .
دوما مگر اینها جز قوانین اسلامی مملکت ما به حساب نمی آید؛ شما رعایت این چند قانون را نشان بده ،نکند این قانون ها قانون نیست .
سوما قوانین فقط قوانین ولایت فقیه نیست (البته تغریبا فقط همان ها رعایت می شوند )
چهارما بجای لج بازی برو تحقیق کن ؛قانون بخوان؛ جامعه ات را بشناس؛ دینت را بشناس ؛امامان را بشناس ؛ تفکر کن بعد حرف بزن .
تمام
ما با آزادی های قانونی مشکلی نداریم.
ولی قانون نگفته که حجاب در جامعه آزاد است.
منظور ما این است که اینجا بحث از آزادی حجاب در جامعه است. این قانون آزادی احزاب و ... چه ارتباطی به آزادی حجاب در جامعه دارد؟!
اینها در این بحث بی ربط است.
می توانید برای بحثهای دیگر موضوع جدید باز کنید تا بحث شود.
بنده بدون تحقیق و مطالعه و شناخت حرف نمی زنم. البته ادعای معصوم بودن هم ندارم. اگر با استدلال درست اشتباههای بنده را بفرمائید قبول می کنم. ولی بازهم چشم ایشالا بیشتر مطالعه و تحقیق می کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ
۲۱:۵۳, ۲۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۷ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #126
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۵)غربت تشیع نوشته است:  ما با آزادی های قانونی مشکلی نداریم.
ولی قانون نگفته که حجاب در جامعه آزاد است.
منظور ما این است که اینجا بحث از آزادی حجاب در جامعه است. این قانون آزادی احزاب و ... چه ارتباطی به آزادی حجاب در جامعه دارد؟!
اینها در این بحث بی ربط است.
می توانید برای بحثهای دیگر موضوع جدید باز کنید تا بحث شود.
بنده بدون تحقیق و مطالعه و شناخت حرف نمی زنم. البته ادعای معصوم بودن هم ندارم. اگر با استدلال درست اشتباههای بنده را بفرمائید قبول می کنم. ولی بازهم چشم ایشالا بیشتر مطالعه و تحقیق می کنیم.
آها پس منکه حقوق می خونم ، از قانون هیچی سر در نمیارم ،اما شما سر در میاری .
اینهمه گفتید قانون ،قانون ، من هم خواستم قانون رو به شما نشان بدم و بگویم نه تنها حجاب بلکه شما قانون های دیگه از جمله احزاب و مطبوعات وتظاهرات رو هم رعایت نمی کنید
(البته منظورم مستقیم شما نیستید ، بلکه کسانی که ازشان حمایت می کنید )
در مورد استدلال(اگر منظورتان را درست فهمیده باشم ) ، از دیروز استدلال می آورم ، اما شما برید با چند نفر به قول شما بی حجاب و چند بی خدا حرف بزنید متوجه می شوید ، مجادله نکنید فقط گوش کنید
ممنون از اینکه مطالعه می کنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، rahbin
۲۳:۱۰, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #127

(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۲)غربت تشیع نوشته است:  چرا نباید گفت. ..................
شما هر وقت فهمیدی با خودت چند چندی بیا با دیگران بحث کن! [تصویر: JC_wonky.gif]
۲۳:۵۶, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #128
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

دوستان وقت گرانبهایتان راهدر ندهید.

راه درست همان حجاب کامل است.

چادر و مقنعه.صورت اصلاح نشده قبل از ازدواج،معصومیت و حیا.

اینها چیز هایی است که یک دختر را از سایر دختران متمایز می کند.

راه درست این است.

اما حالا یک عده به دنبال این راه درست نیستند.

وظیفهی ما هدایت بود.

وظیفه ی پیامبر هم همین.

پیامبر نگهبان نبود و مسئولیتی در برابر کار بد آنان نداشت.

ما هر چه اینجا بحث کنیم،مردم حجابشان را درست نمی کنند،مجلس هم قانون حجاب را اصلاح نمی کند.

ما خودمان را مسخره کرده ایم.

از یک طرف قانون حجاب درست کردیم.

از طرف دیگر حجاب در کشور ما از کشور های اروپایی هم بدتر است.

با این پست نوشتن ها،نه این درست می شود نه آن.

امیدوارم هم این درست شود،هم آن.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، ehsanagiyan ، rahbin ، غربت تشیع ، hessam
۲:۰۰, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #129
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۶)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

دوستان وقت گرانبهایتان راهدر ندهید.

راه درست همان حجاب کامل است.

چادر و مقنعه.صورت اصلاح نشده قبل از ازدواج،معصومیت و حیا.

اینها چیز هایی است که یک دختر را از سایر دختران متمایز می کند.

راه درست این است.

اما حالا یک عده به دنبال این راه درست نیستند.

وظیفهی ما هدایت بود.

وظیفه ی پیامبر هم همین.

پیامبر نگهبان نبود و مسئولیتی در برابر کار بد آنان نداشت.

ما هر چه اینجا بحث کنیم،مردم حجابشان را درست نمی کنند،مجلس هم قانون حجاب را اصلاح نمی کند.

ما خودمان را مسخره کرده ایم.

از یک طرف قانون حجاب درست کردیم.

از طرف دیگر حجاب در کشور ما از کشور های اروپایی هم بدتر است.

با این پست نوشتن ها،نه این درست می شود نه آن.

امیدوارم هم این درست شود،هم آن.

فی امان الله

این تاپیک را مطالعه کنید تا گوشی دستتان بیاید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10823.html

امیدوارم هم ما درست شویم هم شما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ
۲:۰۱, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #130
آواتار
به نام الله
Heart

13 صفحه بابت این مقاله نقطه چین!
واقعا هدف نویسنده این متن (منظورم با کسیکه پستو گذاشته نیس) چی بوده؟

نقل قول: رابطه دوستی نزدیکی با سابقون انقلاب از دکتر شریعتی گرفته تا شهید بهشتی و استاد مطهری و... داشته است،

چه لزومی دارد برای اینکه حرف حقی را به اثبات برسانند همان ابتدای متن این فرد را به امام و انقلاب بچسبانند؟!
همه بی شک متفق القول و معتقد بر این سخن امام اند که ملاک حال فعلی افراد است.

نقل قول:از قضا وقتی به بیت امام رسیدیم، گفتند: امام امروز دیگر ملاقاتی نمی کنند؛ بروید فردا صبح بیایید.
Dodgy

نقل قول:در آنجا آقای منتظری با یک تیپ ساده به استقبالمان آمد که من تا ایشان را دیدم، ضمن سلام و احوالپرسی گفتم: آقا شما اصالت نجف آبادیتان را خوب حفظ کرده اید.

هدف فقط حجاب نیست، این جملات گویای نیات و افکار نویسنده است.

نقل قول:اتفاقاً من هم نسبت به این دستورالعمل در این موقعیت زمانی انتقاداتی دارم

در آن موقعیت زمانی بله، قبل از تصویب و تثبیت قانون، اما نه بعد از تثبیت انقلاب و قانون. حضرت امام (رحمة الله علیه)Heart از همان روزهای اوّل انقلاب به مسئولان دولت وقت، برای جلوگیری از بی حجابی نهیب زدند: «الآن وزارتخانه ‏ها- این را مى‏ گویم كه به دولت برسد، آنطورى كه براى من نقل مى‏ كنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامى نباید در آن معصیت بشود. در وزارتخانه‏ هاى اسلامى نباید زن هاى (بى حجاب) بیایند، زنها بروند اما با حجاب باشند. مانعى ندارد بروند اما كار بكنند، لكن با حجاب شرعى باشند، با حفظ جهات شرعى باشند.» صحیفه نور ج‏6 329

به فرموده مقام معظم رهبری Heart، حضرت امام (رحمة الله علیه) تنها بانی بازگرداندن حجاب پس از کشف حجاب به ایران بودند چنانچه ایشان فرمودند: «امام (رحمة الله علیه) آن مرد شجاع و بی نظیری بود که مسئله حجاب را به این مملکت برگرداند. هیچ کس دیگری غیر از امام نمی‌توانست این کار را بکند اینهم یکی از اختصاصات امام. اگر غیر از امام هر کس دیگر بود از همین آقایان، بزرگان، عرض می‎کنم که مقدسین علماء، چه وچه و چه، هیچکس جرأت نمی‌‎کرد که بگوید مردم باحجاب بیایند بیرون، امام همان ماه های اوّل پیروزی انقلاب گفتند باید مردم با حجاب بیایند.» (سخنرانی در جمع فرماندهان سپاه ـ 14/12/76 )

توضیحات بیشتر و بیشتر

لینک هایی که جناب بیداری اندیشه نیز قرار دادند پاسخ کامل را داده است.

در خصوص نطر اکثریت بر اقلیت؛ اکثریت در اسلام حق نیست،
پاسخ دکتر عباسی به دکتر سروش، چندان بی ارتباط نیست،بخش کوتاهی از آن را برای دانلود قرار می دهم.

در ضمن نگران اکثریت یا اقلیت نباشید خدا خودش در قرآن فرموده است لیظهره علی الدین کله، اسلام کل دنیا را فرا خواهد گرفت » بیداری اسلامی » از قافله عقب نمونیم

و اینکه حجاب حق الله محض نیست
حجاب در ایران قانون هم هست، عدم رعایت ان، تضییع حقوق سایرین است، پس حق الناس را به همراه دارد(بحث مفسده اجتماعی داشتن بدحجابی نیز حق الناس بودن این مسئله را اثبات می کند)

این سخن فقط با مخالفان اجباری بودن حجاب در ایرانه!
اگر فرض را بر این بگذاریم که نباید از همان ابتدا اجبار میبود، و شما هم چنین موردی را نپسندیدید، کاریست که شده، عملی در گذشته بوده، به فکر حال و آینده باشید، و به دنبال راه حل مناسب، در این اوضاع کنونی، اختیاری کردن حجاب وضع را بدتر می کند.
[/i]

اگر واقعا دغدغه داریم؟ از وضع نامناسب حجاب در جامعه رنج می بریم،
به دنبال راه حل باشید، فرهنگ سازی کنید، از سخنانی که دودستگی ایجاد می کند بپرهیزید، به هم اتهام بی دینی نزنیم، ازاد کردن حجاب راه مناسب نیست، به دنبال راهی باشیم که فرد بدحجاب تشویق به رعایت ان شود نه انکه همانی که دارد از سر بردارد.

زندگی در جامعه ای که حجاب کلا در آن آزاد باشد بسیار وحشتناک و آزار دهنده هست، ما همین الان هم با دیدن برخی چهره ها عذاب می کشیم، وای به حال زمانی که همه چیز آزاد باشد.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

متشکر از همه دوستان
[/i]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، hessam
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]