کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روایت تصویری داستان خانه سینما؛ از تعطیلی تا بازگشایی
۱۸:۴۱, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
داستان خانه‌ی سینمای ایران پس از ۲۰ ماه کش و قوس به سرانجامی خوش برای هنرمندان ایرانی رسید. پنجشنبه 21 شهریور 1392 همزمان با روز ملی سینمای ایران با دستور علی جنتی، وزیر ارشاد حسن روحانی این نهاد صنفی بازگشایی شد.

[تصویر: 1.jpg]

دستور انحلال خانه سینما دی‌ماه سال ۱۳۹۰ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت محمود احمدی‌نژاد به مدیر عامل خانه سینما ابلاغ شده بود.

[تصویر: 2.jpg]

در حالی که در سوم خرداد ماه سال ۱۳۹۱ دیوان عدالت اداری حکم انحلال خانه سینما را لغو کرد، عده‌ای از نیروهای شبه‌نظامی که خود را "هنرمندان حزب‌اللهی" معرفی می‌کردند به ساختمان خانه سینما حمله کردند.

[تصویر: 3.jpg]
حمله‌کنندگان به خانه سینما بر روی تابلو این تشکل صنفی رنگ سیاه پاشیدند.

[تصویر: 5.jpg]
اعضای خانه سینما و هنرمندان سرشناس ایرانی چندین تجمع اعتراضی را مقابل خانه‌ی سینمای ایران ترتیب دادند.

[تصویر: 6.jpg]
پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و پیروزی حسن روحانی، بازگشایی خانه سینما به خواست اساسی هنرمندان تبدیل شد.
وزارت ارشاد دولت احمدی‌نژاد تا آخرین روزهای کاری خود سعی کرد از شروع به کار خانه سینما خودداری کند. شامگاه دوشنبه ۲۴ تیرماه ۱۳۹۲ ساختمان شماره یک خانه سینما در خیابان سمنان از سوی حراست وزارت ارشاد پلمپ شد.
[تصویر: 8.jpg]
اعضای خانه سینما در اعتراض به این اقدام بار دیگر صبح سه‌شنبه ۲۵ تیرماه مقابل دفتر این نهاد صنفی تجمع کردند.

محمود احمدی‌نژاد پس از پلمپ ساختمان خانه سینما اعلام کرد که کار اشتباهی صورت گرفته و در نامه‌ای خواستار بازگشایی زودتر آن شده بود.اما جواد شمقدری، رئیس سازمان سینمایی وزارت ارشاد، پلمپ این ساختمان را "کاملا قانونی" خواند و تاکید کرد که خانه سینما طبق قانون منحل شده است.

اعتراض سینماگران و اعضای خانه سینما روز پنجشنبه ۲۷ تیرماه با برگزاری تجمعی اعتراضی مقابل ساختمان شماره یک خانه سینما بار دیگر از سر گرفته شد. آنها نگران بودند که ساختمان خانه سینما در اختیار "خانه اصناف سینمای ایران" قرار بگیرد.
[تصویر: 11.jpg]
"خانه سینمای ۲" که مورد حمایت وزارت ارشاد دولت محمود احمدی‌نژاد بود، ۱۹ تیرماه با برگزاری مجمع عمومی و تایید آن از سوی وزارت ارشاد اعلام موجودیت کرده بود. اعضای این تشکل را کسانی تشکیل می‌دادند که اکثرا در زمان دولت محمود احمدی‌نژاد به سینمای ایران راه یافته بودند.

[تصویر: 12.jpg]
درب ساختمان شماره یک خانه سینما در خیابان سمنان صبح روز پنجشنبه ۲۱ شهریور همزمان با روز ملی سینمای ایران باز شد.

[تصویر: 13.jpg]
بنا بر گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سینماگرانی چون بهمن فرمان‌آرا، رخشان بنی‌اعتماد، غلامرضا موسوی، منوچهر محمدی، کیومرث پوراحمد، محمدمهدی عسگرپور، فرهاد توحیدی، تورج منصوری، مهدی فخیم‌زاده، علیرضا داوودنژاد، فرشته طائرپور، گوهر خیراندیش، جمال شورجه و ... در خانه سینما حضور پیدا کردند.

[تصویر: 14.jpg]
هنرمندان سرشناسی که در جشن روز ملی سینمای ایران شرکت داشتند از بازگشایی خانه سینما ابراز خوشحالی می‌کردند. بسیاری از هنرمندان آرم خانه سینما را بر روی لباس خود نصب کردند.

[تصویر: 16.jpg]
جریان بازگشایی خانه سینما بهانه نخستین دیدار هنرمندان و اعضای هیأت مدیره خانه سینما با حجت‌الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد. عکس: شادمانی هنرمندان ایرانی از بازگشایی مجدد خانه سینما.

[تصویر: 22.jpg]

[تصویر: IMG13243218.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mohammad727 ، مجتبی110 ، hessam ، سیمرغ ، Lord_Contemno

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۹, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۳:۰۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #31

(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۲)شاهد نوشته است:  احترام و ادب رو فراموش نکنید

من به شخصه فیلم های ایشون رو تا حدودی قبول دارم اما میگم سبک کلی ایشون طوریه که اصل محیط فیلمشون تو فقر هستش
خب ما هم نگفتیم بیان وضعیت کل مردم ایران رو توپ و عالی نشون بدن
چون این هم دروغه

نخیر شما متوجه نشدید
وقتی در کلی از فیلمهای ایشون همین اتفاق داره میفته وضع فرق میکنه
فقط خانواده های فقیر در ایران زیادند؟؟!!!
شما هیچ پشتوانه ای برای حرفهاتون ندارید!
توهم توطئه همینه: مجیدی هم پـــــــر !
ما جماعت مرده پرستیم! اگه همین شهید آوینی هم الان بود یک انگلی بهش می زدیم و ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan
۱۲:۵۴, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۹)110 نوشته است:  شما هیچ پشتوانه ای برای حرفهاتون ندارید!
توهم توطئه همینه: مجیدی هم پـــــــر !

پشتوانه؟؟!!!
خودم فیلم هاشون رو دیدم
تا الان میگفتید فیلم ها رو ندیدید میاید نقد میکنید
حالا بهانتون عوض شد؟
جوابی ندارید مشکلی نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۱۳:۰۵, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۳:۱۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #33

(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۴)شاهد نوشته است:  پشتوانه؟؟!!!
خودم فیلم هاشون رو دیدم
تا الان میگفتید فیلم ها رو ندیدید میاید نقد میکنید
حالا بهانتون عوض شد؟
جوابی ندارید مشکلی نیست
فرض کن ما جواب نداریم! اینجوری فکر می کنی خیلی با منطق هستی!
شما همون ندیده نظر بدبد بهتره! چون فیلم رو وارونه می بینید!
وقتی می گم پشتوانه ندارید! یعنی نظر شما با نظر همون کسایی که قبولش دارید (مثل عباسی) زمین تا آسمون فرق می کنه!
راستی این شهید آوینی عامل دشمنها نبود؟ همش جنگ و خونریزی نشون می داد! در صورتی که کمتر از یک پنجم مساحت ایران درگیر جنگ بود! (حرف شما دقیقا همینقدر خنده داره!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan
۱۴:۱۴, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۴)شاهد نوشته است:  جوابی ندارید مشکلی نیست

شما واسه چی خودتو خسته میکنی ... گفتم که، کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بدار کرد. تا 3 سال دیگه هم این بحث رو ادامه بدین ... از طریق نامه نگاری (ارسال پست در تاپیک) چیزی حل نمیشه (باز اگه رو در رو میشد بحث کرد یه چیزی) !!! فقط دارین وقتتون رو تلف میکنید.

بذارید دوستان در جهل مرکب خودشون باشن. راه های دیگه ای بجز بحث کردن به این سبک رو امتحان کنید که این افراد از جهل بیرون بیان و حماقت رو کنار بذارن و چشمشون رو به حقیقت نبندن و استدلال های 100 مَن یه غازشون رو حداقل اینجا استفاده نکنن !

شما اگه با بعضی دوستان درباره *ولایت مطلقۀ فقیه* بحث کنید خیلی سودمندتر هست تا این بحثا !!! چون باور ها و ارزش های بعضی از دوستان کاملا متفاوته !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، عبدالرحمن ، keyvan-rostamy
۱۴:۲۴, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #35

(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۴)MaTeY نوشته است:  شما واسه چی خودتو خسته میکنی ... گفتم که، کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بدار کرد. تا 3 سال دیگه هم این بحث رو ادامه بدین ... از طریق نامه نگاری (ارسال پست در تاپیک) چیزی حل نمیشه (باز اگه رو در رو میشد بحث کرد یه چیزی) !!! فقط دارین وقتتون رو تلف میکنید.

بذارید دوستان در جهل مرکب خودشون باشن. راه های دیگه ای بجز بحث کردن به این سبک رو امتحان کنید که این افراد از جهل بیرون بیان و حماقت رو کنار بذارن و چشمشون رو به حقیقت نبندن و استدلال های 100 مَن یه غازشون رو حداقل اینجا استفاده نکنن !

شما اگه با بعضی دوستان درباره *ولایت مطلقۀ فقیه* بحث کنید خیلی سودمندتر هست تا این بحثا !!! چون باور ها و ارزش های بعضی از دوستان کاملا متفاوته !
خیلی جالبه! من که دلیلی ندیدم. شما دلیل بیارید بعد بگید دوستان خودشون رو زدند به خواب!
به نظر شما این دلیله که بگیم فیلم ذهن زیبا رو اونایی ساختند که حادثه 9/11 رو درست کردند.
خودتون به این دلیل نمی خندید. ؟
۱۴:۵۰, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۳:۰۵)110 نوشته است:  فرض کن ما جواب نداریم! اینجوری فکر می کنی خیلی با منطق هستی!
شما همون ندیده نظر بدبد بهتره! چون فیلم رو وارونه می بینید!
وقتی می گم پشتوانه ندارید! یعنی نظر شما با نظر همون کسایی که قبولش دارید (مثل عباسی) زمین تا آسمون فرق می کنه!
راستی این شهید آوینی عامل دشمنها نبود؟ همش جنگ و خونریزی نشون می داد! در صورتی که کمتر از یک پنجم مساحت ایران درگیر جنگ بود! (حرف شما دقیقا همینقدر خنده داره!)

ندیده ما بهتر از دیده شماست

نمونش هم نشناختن درست بیماری پروفسور نش از فیلم ذهن زیبا

..........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، Justice Bringer ، عدالت
۱۵:۱۰, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۵ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۳:۰۵)110 نوشته است:  وقتی می گم پشتوانه ندارید! یعنی نظر شما با نظر همون کسایی که قبولش دارید (مثل عباسی) زمین تا آسمون فرق می کنه!

حکیم عباسی؟
نظر ایشون در چه موردی رو میگید؟
.
.
آقا اگر منظورتون روایت فتح هستش،
خب مثلا وقتی یه کشوری به یه کشور دیگه حمله میکنه،
مثلا آمریکا به سوریه حمله کنه(که خیلی غلط میکنه!!!)
ما نمیگیم آمریکا به درعا حمله کرده! میگیم سوریه درگیر جنگ شده
شما به مساحت چیکار دارید؟!
وقتی یه کشور در وضعیت جنگ باشه فیلم ها و سریال هاش هم تغییر میکنه
بعدش هم زمان با زمان فرق داره
به زمانی که اون فیلم ها ساخته شده مربوطه
اینکه تو زمان جنگ بوده یا نه
و در آخر هم نشون دادن جنگ و علی الخصوص دفاع برای یک کشور ضعف نیست، شجاعت و بزرگیه مردمشه و افتخار اون سرزمین
شما مطمئنید صحبت های حکیم عباسی رو گوش میدید؟
بگذریم
ولی نشون دادن کشوری فقیر ضعفه آقا ضــــــــــــــــعفه
درده
اون هم همیشه
و درخواست عدم پخشش رو داده بودن
یادم نیست کجا خوندم دقیق...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، عبدالرحمن ، عدالت
۱۵:۱۰, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۵:۲۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #38

(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۰)تلمیخا نوشته است:  ندیده ما بهتر از دیده شماست

نمونش هم نشناختن درست بیماری پروفسور نش از فیلم ذهن زیبا

..........
شما بفرمایید پرفوسور نش چه بیماری داشت؟ شما بودید که اشتباه گفتید! شما نگفتید رمز گشاییش درست بوده؟ شما نگفتید فقط توهمش شنیداری بوده؟ منم که جوابتون رو دادم! جوابی ندارید و فقط حرافی می کنید!
اگر می خواید کلا واقعیت رو کتمان کنید و بگید الان 3 بعد از ظهر نیست 2 نصف شبه، از دست من کاری برنمیاد!

(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۰)شاهد نوشته است:  حکیم عباسی؟
نظر ایشون در چه موردی رو میگید؟
.
.
آقا اگر منظورتون روایت فتح هستش،
خب مثلا وقتی یه کشوری به یه کشور دیگه حمله میکنه،
مثلا آمریکا به سوریه حمله کنه(که خیلی غلط میکنه!!!)
ما نمیگیم آمریکا به درعا حمله کرده! میگیم سوریه درگیر جنگ شده
شما به مساحت چیکار دارید؟!
بعدش هم زمان با زمان فرق داره
به زمانی که اون فیلم ها ساخته شده مربوطه
اینکه تو زمان جنگ بوده یا نه
و در آخر هم نشون دادن جنگ و علی الخصوص دفاع برای یک کشور ضعف نیست، شجاعت و بزرگیه مردمشه و افتخار اون سرزمین
شما مطمئنید صحبت های حکیم عباسی رو گوش میدید؟
بگذریم
ولی نشون دادن کشوری فقیر ضعفه آقا ضــــــــــــــــعفه
درده
اون هم همیشه

شما واقعا منظور حرف های من رو متوجه نمی شید یا خودتون رو زدید به اون راه؟
تقصیر منه! من باید خیلی سطح پایین تر حرف بزنم!
من در مقابل شهید آوینی موضع نگرفتم که شما یک متن در جهت دفاع از ایشون نوشتید!
من یک حرف خنده دار و مضحک زدم تا بفهمید حرفهاتون همینقدر خنده داره! در داخل پرانتز هم توضیح دادم!
در هر حال شما بحث می کنید برای بحث . نه برای یافتن حقیقت! با حرافی هم فکر نکنید طرف مقابل رو دارید مغلوب می کنید!

در ضمن عباسی در برنامه ی هفت (فکر می کنم) در مورد سینمای دینی داشتند صحبت می کردند اون رو شما ببینید!
.
اگه بخوام مثل شما تحلیل کنم اینجوری می شه:
- آزانس شیشه ای تمام رزمنده ها رو خشن و موجی نشون داد! و همه ی مردم رو مخالف رزمنده ها!
- طلا و مس تمام طلبه ها رو بدبخت و بیچاره!
- از کرخه تا راین رزمنده ها رو از همه چیز بریده نشون داد!
- حوض نقاشی همه ی پدر مادر ها رو عقب مونده نشون داد!
- آواز گنجشک ها، همه ی شهری ها رو شارلاتان نشون داد!
- رنگ خدا ، تمام پدر ها رو بی عاطفه و خودخواه نشون داد!
- جدایی ، همه ی ایرانی ها رو دروغگو نشون داد!
- و و و ....
خدایی به این تحلیلها نمی خندید! خدایی اینجور تحلیل کردن مضحک و مسخره نیست!
۱۵:۱۹, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۰)110 نوشته است:  شما واقعا منظور حرف های من رو متوجه نمی شید یا خودتون رو زدید به اون راه؟
تقصیر منه! من باید خیلی سطح پایین تر حرف بزنم!
من در مقابل شهید آوینی موضع نگرفتم که شما یک متن در جهت دفاع از ایشون نوشتید!
من یک حرف خنده دار و مضحک زدم تا بفهمید حرفهاتون همینقدر خنده داره! در داخل پرانتز هم توضیح دادم!
در هر حال شما بحث می کنید برای بحث . نه برای یافتن حقیقت! با حرافی هم فکر نکنید طرف مقابل رو دارید مغلوب می کنید!

الان جواب سوالای منو دادید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۵:۲۳, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #40

(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۹)شاهد نوشته است:  الان جواب سوالای منو دادید؟
جواب من رو نگرفتید! من اصلا در مورد آوینی بحث نمی کنم و فقط یک مثل زدم!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]