|
طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
|
|
۱۱:۰۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه
امروز میخوام در مورد یه موضوع از دوستان نظر بخوام. سوال : به نظر شما مختلط بودن کلاس های دانشگاه چه آثاری (مثبت و منفی )دارد؟ به نظر شما اصولا نیازی به مختلط بودن کلاس ها هست؟ من خودم تجربه هر دو شکل کلاس ها رو دارم.میخوام نظر دوستان رو بدونم.تو یه فرصت نظر خودم رو مینویسم. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۳۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۵:۳۵ توسط masadi10.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام پاسخ های شما در آدرس زیر قرار دارد
بخشی از کتاب رساله نکاحیه : 1- اختلاط پسران و دختران در دانشگاه موجب تشتّت افكار و بالاخره بىسوادى آنهاست 2- دانشكدههاى پسران و دختران لزوماً بايد مجزّا گردند 3- اختلاط دختران و پسران، عصمت درونى هر دو را آتش زد جنبش وبلاگی دانشجویان کشور برای پیوستن به این جنبش به آدرس زیر مراجعه کنید: http://qotbmahdi.blogfa.com/page/jonbesh.aspx آدرس بنر ها و لوگو و فایل کامل مطالب جنبش : http://qotbmahdi.blogfa.com/page/banner-logo.aspx |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۵۸ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۵:۳۴)masadi10 نوشته است: سلام پاسخ های شما در آدرس زیر قرار داردسلام دوست عزیز لطفا خلاصه ای از مطالبی که در وبلاگتان پیرامون این موضوع نوشته اید را برای استفاده ی بهتر دوستان در اینجا هم قرار بدید. باتشکر
|
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۲۳:۵۷ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
از دوران ابتدایی و متوسطه و دبیرستان گذشتیم از یک عالم کودکی تا نوجوانی ، دوران خوبی بود ...
دورانی که در هر مرحله نیازی داشتیم ، خوب بعدشم رفتیم دانشگاه !!!! تو سنی که وارد دانشگاه شدیم یک نیاز جدید رو احساس کردیم ، یک نیاز تازه و جذاب .... یک نیاز عاطفی و .....!؟ چرا باید سیستم آموزشی این جوری طرح ریزی بشه که از ابتدایی تا دبیرستان دختر و پسر جدا باشن و بعد داخل دانشگاه و در زمان اوج غرایز عاطفی و جنسی این دو در کنار هم گماشته شوند ؟ به نظر میرسه اکثر دوستان مخالف اختلاط دو جنس در دانشگاه هستند. پس هدف شومی میتونه باشه تا بتونن کیفیت و سطح علمی دانشگاها رو پایین بیارن . خواهش میکنم نظر بدید ....: |
|||
|
|
۱:۴۶, ۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۰ ۱:۴۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
۱۱:۱۲, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
(۱/خرداد/۹۰ ۲۳:۵۴)arashpersian نوشته است: از دوران ابتدایی و متوسطه و دبیرستان گذشتیم از یک عالم کودکی تا نوجوانی ، دوران خوبی بود ... بنده كاملا با اين نظر موافقم و به نظر من اين موضوع طوري داخل جامعه جا افتاده كه فكر اين كه دانشگاه مختلط نباشه واسه همه سخته. من زياد مايل به گفتن اين حرف نيستم ولي ميگمش: به نظر من اين يكي از بزرگترين توطئه هايي است كه واسه جامعه ما برنامه ريزي شده. اگر ما ميگيم كه جامعه ما اسلاميه پس چرا رفتارمون مطابق با جامعه اسلامي نيست؟ مگر اكثر مراجع با اين كلاس ها مخالف نيستن؟ دوستان فوري جواب نديد جا نيست. باور كنيد با يه برنامه ريزي دقيق ميشه كلاس ها رو از هم جدا كرد. همين الان دانشگاه هايي هستند كه اين كار رو انجام دادن. مگه تربيت معلم نيست؟ آخه به كجا اعتراض كنيم كه داخل دانشگاه ... خوابگاه دخترونه و پسرونه روبروي هم درست شدن؟ اين كه ديگه نه استاد ميخواد نه برنامه ريزي. يه راه ديگه هم هست كه بايد دانشگاه از استاد محوري خارج بشه و چيزي شبيه پيام نور خودمون داشته باشيم. هم تعداد كلاس ها كم ميشه ، اگر خوب اجرا بشه كيفيت آموزش بسيار بالا ميره، هزينه ها پايين ميان و ... . يه چيز ميگم از من نشنيده بگيريد انصافا چند درصد از دانشجو ها ميرن دانشگاه درس بخونن و چند درصد ميرن .... مخصوصا دانشگاه free؟ خدايي اگه دانشگاه ها مثل دبيرستان دخترونه ، پسرونه بود كي وقت خودش رو واسه كارداني فلان رشته كه دكتراش هم به درد نمي خوره از فلان دانشگاه كه هيچ رتبه علمي نداره تلف مي كرد؟ من خودم دانشجو هستم و اگر چيزي مي نويسم خودم اولين مخاطبش هستم. خداي نكرده قصد توهين ندارم و فقط از دوستان سوال پرسيدم و نگفتم كه افرادي كه ميرن دانشگاه بيشتر واسه درس خوندن ميرن يا واسه ... جوابش مي مونه با خودتون. راستي ميدونيد در شرع مقدس اسلام صحبت كردن با نامحرم در صورتي كه امر مهمي در ميان نباشه جايز نيست؟ ميدونستيد حضرت رسول ميفرمايند: هر زني كه خود را خوشبو كرده و سپس بر گروهي (از مردان نامحرم) عبور كند تا بوي آن را احساس كنند، (چنين زني) زنا كار است و هر چشمي (با نگاه به نا محرم ) زنا كار مي شود. نهج الفصاحه ص 331 و همچنين ميفرمايند: نماز فراداي زن بيست و پنج درجه از نماز جماعت او بهتر است (مگر اين كه با رفتن به نماز جماعت احكام ديني خود را مي آموزد كه در اين صورت رفتن او لازم است) نهج الفصاحه ص 332 و باز مي فرمايند: بعد از من هيچ فتنه اي بر مردان زيان آور تر از زنان (بد و فاسد) نيست.(كه آن ها را به طرف گناه دعوت مي كنند بر خلاف زنان خوب كه مردان را به سوي هدايت فرا مي خوانند) نهج الفصاحه ص 337 در پناه خدا باشيد. |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
بستگي به افراد حاضر در جمع داره وهمه نظرات شما ميتونه درست باشه ولي يك فرد ميتونه جو بد فضا رو به تنهايي تغيير بده.چه طور اونا فضاي بدي ايجاد ميكنن .همونجوري
|
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
آره به نظر من وقتی کلاس دختر وپسر با هم باشه هواس هر دو پرت میشه.
حتی برخورد استادها هم فرق می کنه.البته بستگی به استاد داره. اما این درست که این کار میتونه اشتباه باشه ولی بیان یه طرحی یه نظری بدین ماشالا ما ها هممون تحصیل کرده ایم. آیا شما با اینکه میگن "دوری از گناه خوب نیست,بلکه مقابله با آن خوبه."موافقید؟ آخه چون وقتی ازگناه دوری می کنی اگه خدای نکرده با گناهی روبه رو بشی نمیتونی ازخودت واعتقاداتت محافظت کنی ولی اگه راه مقابله با آن رو یاد داشته باشی میتونی درمقابل گناه بایستی. من با نظر دوستمون zohur موافقم ماها باید جو کلاسا رو عوض کنیم. |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
البته بايد توجه داشت بحث اختلاط با مشاركت دو مبحث كاملا جداست ونبايد قضاوت كوركورانه باشد
|
|||
|
۱۴:۵۵, ۳/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۴:۵۸ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
وضعیت دانشگاهها افتضاح است ما حتی در دانشگاهها شاهد هستیم كه فرزندان خانوادههای مذهبی هم گرفتار دوستیهای نامناسب میشوند. بالای 90 درصد دخترها و پسرهای جوان چه مذهبی و چه غیرمذهبی در دانشگاهها با هم دوست هستند و این خطر جدی است .
بسیار مشاهده شده است كه یك خانواده با هزار امید و آرزو فرزند خود را به دانشگاه میفرستد كه درس بخواند، مدرك بگیرد و به شهر خود بازگردد اما این خانوادهها هرگز به آرزوی خود نرسیدهاند و فرزند آنها در وادی نامناسبی گرفتار آمده است و اینها همه ناشی از دوجنسیتی بودن دانشگاههاست . تحصیل دانشجویان دختر و پسر به صورت مختلط در دانشگاهها باعث به وجود آمدن دوستیهایی میشود كه عوارض خطرناكی به دنبال دارد. اگر گوشت را جلوی گربه بیندازی غیرممكن است كه گربه گوشت را نخورد. دختران و پسران جوان غریزه، غضب و شهوت دارند بنابراین هیچ وقت روابط آنها عادی نمیشود. در دانشگاههای دوجنسیتی همهچیز از این آغاز میشود كه دختر و پسر در یك كلاس كنار یكدیگر درس میخوانند، "دختر با یك لبخند، پسر را میدزدد " و از همین روابط است كه به جاهای خطرناك میرسند. جوانهای ما در سنینی كه میتوانند بدون هیچ تحریككنندهای در فضاهای علمی با هم ارتباط داشته باشند یعنی در دوره ابتدایی تا دبیرستان از هم جدا هستند و مهارتهای با هم بودن را فرا نگرفتهاند اما در سیستم دانشگاهی زمانی كه تحریككنندههای جنسی بسیار زیادی برای یك جوان وجود دارد، دختران و پسران را با هم مختلط میكنند و در یك فضای آموزشی قرار میدهند بنابراین بهطور طبیعی شاهد افت تحصیلی دانشجویان مجرد هستیم. دانشجویان مجرد بعد از قبولی در كنكور و ورود به دانشگاه، نوسانات تحصیلی فراوانی را تجربه میكنند كه روانشناسان معتقدند این نوسانات به دلیل وجود روابط غیرعلمی در بین دانشجویان است بنابراین اگر بتوانیم محیطی آرام برای هر جنس ایجاد و محیط علمیتری را برای آنها فراهم كنیم گمان میرود پیشرفتهای تحصیلی فراوانی را شاهد باشیم. |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
سلام.
مثل اینکه یه خبرایی هست! مواضع امیدوار کننده وزیر علوم درباره بازنگری در علوم انسانی و اصلاح شرایط اخلاقی دانشگاه: نقل قول:مخالفین چه آسمان بروند چه زمین بیایند، بازنگری در علومانسانی انجام میشود/ چه اشکالی دارد دختر و پسر در کلاسهای جداگانه تحصیل کنند؟ رجا نیوز |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 30589.jpg]](http://www.rajanews.com/Files_Upload/30589.jpg)