کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
^^ سید ها بشتابید ^^
۲۰:۱۸, ۲۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۰:۲۰ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: qadir6.jpg]

سلام بر تو و آنکه دوست می داری!

می دانی که همه جا سخن از علی علیه السلام است.

این روزها از نام مولایمان حیدر کراربر در و دیوار نوشته و گفتار بسیار می بینی.

آری....

نامی آشنا که از هر نامی با آن آشناتری؛ چندان که شاید به یاد آوردی که هنوزنمی توانستیم پدر و مادرمان را صدا بزنیم یا حتی اسم خود را درست تلفظ کنیم که این نام را شناختیم .

چه می دانم؟ ....

شاید نام خودت هم علی باشد؛ نامی که پدر از سر عشق به مولا بر تو گذاشته و چه بسا که مادر- در لالایی هایی که برایت داشته- با زمزمه علی بذر محبتش را در دلت کاشته باشد.

[تصویر: hazratali81.jpg]

یادت می آید...

که در همان خردسالی و نوپایی ، هرگاه بر زمین می خوردیم ، پدر یا مادر یا حتی پدربزرگ و مادربزرگمان – با هزاران شوق و عشقی که به آموختن نام او به کودکش داشتند- می گفتند یا علی؛

بگو : یا علی و بلند شو!

....

و ما چنین برخاسته و بلند شدیم و با یاد و عشق علی علیه السلام بالیدیم و بر همه می بالیدیم که:

مولایمان علی است.

دوستانِ عزیز ِسید داریم کم کم به روز "عید غدیر خم" نزدیک میشیم

زودباشید بگید برنامه تون چیه !!؟؟؟DodgyDodgy

باور کنید ما همگی قانعیم, یه شام مختصر هم دعوتمون کنید راضی میشیما Big GrinBig Grin

یه چیزی تو این مایه ها (بیشترم نمیخوایم !!) :

[تصویر: to9inaoil6769474g.jpg]

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSb58pvmseVAlzLhwWGMuE...qAM93F_OQA]

[تصویر: i9z6gv56n16xs7g4g.jpg]

Big GrinBig Grinما تا عیدی نگیریم دست از سرتون برنمیداریمBig GrinBig Grin

.................
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، عبدالرحیم ، یاســین ، Night_World ، السا ، عبدالرحمن ، sarallah ، boghz ، sagheb ، Agha sayyed ، ترنم ، حسن.س. ، علمدار133 ، aboutorab ، مجید املشی ، Aryha ، مجنون الحسین ، یاوران مهدی ، مصباح ، محب الزهرا ، حسن عزتي ، Admirer ، سدرة المنتهی ، لبخند خدا ، Farzaneh ، یا امام رضا ، Tolou ، مسافر ، آیلار ، رضوانه ، شهیدطیبه واعظی ، سپهسالار ، مرتاح ، soshiant ، رمز شب ، mahdy30na ، صهبا ، حضرت عشق ، m.hossein

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۲, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام
اسپم آزاده اینجا
Smile

شنیدم اینجا عیدی میدن منم بی اجازه اومدم تو

خب عیدی کووووو پسسسسسسس ؟؟؟
Big GrinHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، مجنون الحسین ، OSZ ، یا امام رضا ، آلاله ، Bahar ، aboutorab ، رضوانه ، عبدالرحمن
۲۳:۱۱, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام
آقا من سید نیستم اما از اینکه بقیه فکر کردن سید هستم خیلی خوشحال شدم اما مجنون الحسین حالمون رو گرفت.
درست میگه مجنون الحسین،همه پرونده ام زیر دستشون هست،دیگه نمیتونم بزنم زیرش اما داد میزنم "من مادری مهربونتر از حضرت زهرا و پدری دلسوزتر از امیرالمونین ندارم"
چه بخواید چه نخواید من دوست دارم سید باشم،حتی وقتی من رو سید صدام میکنن ناخودآگاه برمیگردم.
من حاضرم همه چیزم رو بدم اما همه سید صدام کنن،عیدی که سهله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Bahar ، علمدار133 ، aboutorab ، Patriot ، رضوانه ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن ، Night_World ، boghz
۲۳:۴۹, ۳۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۲۳:۵۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #33

نقل قول:
فرقي نداره ! شما هم از سادات هستيد و بايد به اطرافيانت عيدي بدي ها

بیا جناب aboutorab گل (آقا سیدعلی)، من عیدی هامو آوردم. این همه راه با خودم حمل کردم. بیاید کمک دیگه!!

[تصویر: 2793.gif]
اینم کیک... دیگه چی؟؟
[تصویر: 2803.gif]

ببنید چقدر من دست و دل بازم.
خب،حالا از مادی ها بگذریم، ان شاءالله لایق باشم،هدیه ی معنوی هم واستون دارم.(کوچولو) گرچه از سادات نیستم،ولی عید ولایت مولام [تصویر: 8.gif]هست دیگه،نمیشه عیدی نداد. فقط بهتون نمیگم. باشه؟؟[تصویر: 5.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Patriot ، رضوانه ، مجنون الحسین ، آلاله ، عبدالرحمن ، Night_World ، مجید املشی ، boghz
۰:۰۷, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
با یاد حق

نبود؟؟؟؟

نگفتید عیدی چی میخواین ....
خود دانید ....Blush

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، Bahar ، aboutorab ، Patriot ، مصباح ، رضوانه ، مجنون الحسین ، آلاله ، عبدالرحمن ، Night_World ، boghz
۰:۲۵, ۱/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱:۰۷ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱/آبان/۹۲ ۰:۰۷)farjad نوشته است:  
با یاد حق

نبود؟؟؟؟

خود دانید ....Blush

یاالله

من فورد موستانگ جی تی رو خیلی دوست دارمBlushBlush
[تصویر: 95817520252512581913_thumb.jpg]

اگه اون نشد یه دعا برای سلامتی همه مسلمین و خانوادم
و یه دعا هم برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان (علیه السلام)
SmileWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مصباح ، Bahar ، Aryha ، علمدار133 ، رضوانه ، مجنون الحسین ، آلاله ، عبدالرحمن
۰:۴۹, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
منم تی وی هوشمند خیلی دوست دارم بشینم باهاش انگری برد بازی کنم خیلی حال میدهWink
حالا اونم نشدSad
من براشما دعامیکنم بری عتبات شمام برامن ان شالله هم که دعای شما قوی ترباشهSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، رضوانه ، مجنون الحسین ، آلاله ، عبدالرحمن ، مصباح ، aboutorab
۱:۰۵, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
عید همگی مبارک
ان شا الله که جزو شیعیان واقعی مولا امیرالمومنین (علیه السلام) باشیم همگی
حقیر چند سالیه که عید غدیر نیت کرده و 10 کیلو شیرینی می خرم و توزیع می کنم. پولش هم خودش جور میشه. مثلا این سری از حقوق این ماهم فقط هزار و صد تومن پول باقی مونده بود. البته ناگفته نماند که اول این ماه عروسی کردیم و بعد ماه عسل و کامپلت اجمعین جیب مان خالی شد. ولی باز هم مثل همیشه خدا خودش جورش کرد و شرکت مون امروز یک عیدی توپول به ما هم داد و پول شیرینی هم جور شد. القصه نخور غصه که ما سیدبچه ها شیرینی بده هستیم گر تو خواهی ای برادر!
و اما با حال ترین خاطره شیرینی دادن را هم تعریف کنم که خالی از لطف نیست:
چند سال پیش که برای عید غدیر شیرینی خریده بودم و انصافا هم شیرینی خامه ای کار درستی بود و داشتم بر می گشتم یک پسر کوچک فال فروش کنار پیاده رو نشسته بود و تا من رو دید به آرامی گفت: عمو شیرینی ات را باز می کنی و به من میدی؟
من هم از خدا خواسته خم شدم و کل جعبه شیرینی را مقابل صورتش گرفتم. اصلا توقع نداشت با تردید یکی برداشت. بعد گفت عمو می شه یکی دیگه هم بردارم؟ من هم با خوشحالی گفتم حتما بردار.... خاطره خوشحال شدن اون پسر بچه برام خیلی شیرینه. ان شا الله که خدا از همه قبول کنه! البته همه کاره خودشه. خودش کار رو جور می کنه و سبب ساز می شه
خب ما رفتیم. عید همگی مبارک...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، رضوانه ، علمدار133 ، Bahar ، مجنون الحسین ، آلاله ، aboutorab ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، Night_World ، حسن عزتي ، مصباح ، مجید املشی ، یا امام رضا ، boghz ، سدرة المنتهی ، ZaHrA110M
۱:۰۶, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
از همه سید های عزیز میخوام که:
دو تا دعا بکننBlush
یکی ان شاءالله ظهور امام زمان
دومی دعا کنن پدر و مادرم برن کربلاHeart

یادتون نره ها
Smile
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، مجنون الحسین ، آلاله ، aboutorab ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، Night_World ، Bahar ، یا امام رضا ، boghz ، سدرة المنتهی
۱:۲۰, ۱/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱:۳۲ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۳۰/مهر/۹۲ ۲۳:۱۱)یا امام رضا نوشته است:  سلام
آقا من سید نیستم اما از اینکه بقیه فکر کردن سید هستم خیلی خوشحال شدم اما مجنون الحسین حالمون رو گرفت.
درست میگه مجنون الحسین،همه پرونده ام زیر دستشون هست،دیگه نمیتونم بزنم زیرش اما داد میزنم "من مادری مهربونتر از حضرت زهرا و پدری دلسوزتر از امیرالمونین ندارم"
چه بخواید چه نخواید من دوست دارم سید باشم،حتی وقتی من رو سید صدام میکنن ناخودآگاه برمیگردم.
من حاضرم همه چیزم رو بدم اما همه سید صدام کنن،عیدی که سهله.
معذرت!!!قصد جسارت نداشتمConfused

آقا سید Smileحلال بفرمائیدSmile

(۱/آبان/۹۲ ۰:۰۷)farjad نوشته است:  
با یاد حق

نبود؟؟؟؟

خود دانید ....Blush

یاالله
سادات خانم از ته دل دعامون کن و وقتایی که سر سجاده ای یادمون باشHeart

ان شاءالله زیر سایه امیرالمومنین علیه السلام شادو پیروز و سلامت باشیHeartHeartHeart

(۱/آبان/۹۲ ۱:۰۵)مسافر نوشته است:  عید همگی مبارک
ان شا الله که جزو شیعیان واقعی مولا امیرالمومنین (علیه السلام) باشیم همگی
حقیر چند سالیه که عید غدیر نیت کرده و 10 کیلو شیرینی می خرم و توزیع می کنم. پولش هم خودش جور میشه. مثلا این سری از حقوق این ماهم فقط هزار و صد تومن پول باقی مونده بود. البته ناگفته نماند که اول این ماه عروسی کردیم و بعد ماه عسل و کامپلت اجمعین جیب مان خالی شد. ولی باز هم مثل همیشه خدا خودش جورش کرد و شرکت مون امروز یک عیدی توپول به ما هم داد و پول شیرینی هم جور شد. القصه نخور غصه که ما سیدبچه ها شیرینی بده هستیم گر تو خواهی ای برادر!
و اما با حال ترین خاطره شیرینی دادن را هم تعریف کنم که خالی از لطف نیست:
چند سال پیش که برای عید غدیر شیرینی خریده بودم و انصافا هم شیرینی خامه ای کار درستی بود و داشتم بر می گشتم یک پسر کوچک فال فروش کنار پیاده رو نشسته بود و تا من رو دید به آرامی گفت: عمو شیرینی ات را باز می کنی و به من میدی؟
من هم از خدا خواسته خم شدم و کل جعبه شیرینی را مقابل صورتش گرفتم. اصلا توقع نداشت با تردید یکی برداشت. بعد گفت عمو می شه یکی دیگه هم بردارم؟ من هم با خوشحالی گفتم حتما بردار.... خاطره خوشحال شدن اون پسر بچه برام خیلی شیرینه. ان شا الله که خدا از همه قبول کنه! البته همه کاره خودشه. خودش کار رو جور می کنه و سبب ساز می شه
خب ما رفتیم. عید همگی مبارک...
جناب مسافر
عیدتون مبارک..........شیرینی هایی که بدست ما نمیرسه چه فایده برامون داره؟!!!ConfusedSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، آلاله ، عبدالرحمن ، یاســین ، یا امام رضا ، مسافر ، boghz
۱۲:۱۲, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
مجنون الحسین نوشته است:
"معذرت!!!قصد جسارت نداشتم[تصویر: confused.png]

آقا سید [تصویر: happy.png]حلال بفرمائید[تصویر: happy.png]"
نیازی به معذرت خواهی و حلالیت گرفتن نیست،اونایی رو هم که گفتم مزاح بود.
آقایون عزیز و خانم های محترم نمیدونم این عیدی محسوب میشه یا نه اما من خیلی وقته میخوام این رو خدمتتون عرض کنم اما فرصت نشده،حالا چه فرصتی از این بهتر.
برخی از دوستان وقتی میخوان اسم ائمه رو بیارن اکتفا به نام مبارکشون میکنن،مثلا وقتی میخوان امام رضا رو صدا کنن به همین امام رضا اکتفا میکنن،پیشنهاد من به دوستان اینکه حتما وقتی میخواید نام ائمه رو ببرید با لقب،کنیه،پسوند و پیشوند ببرید،هیچ دلیل شرعی و عرفی هم براش ندارم اما احساس میکنم اینطوری ابراز ارادت بیشتری به ساحت مقدس ائمه نور و رحمت کردیم،چندتا مثال میگم تا یه مقدار به اذهان دوستان نزدیک بشه:
- امام علی=»اسدالله الغالب ،یعسوب الدین ،صالح المؤمنین ،علی بن ابی طالب ،امیر المونین
- حضرت زهرا=» انسیّةحوراء : انسان بهشتی،حلیفة العبادة و التقوی : قسم خورده ی پرستش و پرهیزکاری،روح أبیها : روان پدر بزرگوارش حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،سرّ الله : راز نهانی خدا،مشکوة نور الله : چراغدان نور الهی
- امام حسین=»سـیدالشهداء،سید شباب اهل الجنة،ابی عبدالله،ثارالله
شاید بعضی از رفقا بگن"کی میره این همه راه رو،همون حضرت علی میگیم حله دیگه"حالا از ما گفتن بود،خود دانید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، آلاله ، مصباح ، عبدالرحمن ، boghz ، مجنون الحسین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]