|
تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۶:۱۸, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام بر همه هم سنگر ها..... خیلی از کاربران خوب تالار با ارسال هاشون و با مباحث خوبشون به بالا بردن سطح آگاهی ما کمک کردند و حضور موثر و همیشگی در تالار داشته اند... برخی از کاربران فعال زحمات شایانی را برای بخش های مربوط به فعالیتشان متقبل شده اند و از هیچ تلاشی جهت ارتقا سطح کیفی تالار دریغ نکرده اند . . . خیلی از عزیزان همسنگر با پست هاشون ، با تاپیک هاشون و ... کلی به ما تلنگر زدن ، کلی باعث بیدار شدن ما شدن (ان شاءالله) ، باعث کلی خیر شدن. خیلی ها با مطرح کردن سوال هاشون و دغدغه هاشون،باعث شدن که ما جواب خیلی از سوال هایی که به ذهنمون هم نرسیده بود رو بریم دنبالش و ... خیلی ها هم دارن پشت صحنه کار میکنن.برای زیبایی تالار ،برای اماده بودن فضای تالار،برای نظم تالار،برای مسائل فنی تالار و ... از همه عزیزان ، از همه همسنگرهای عزیز تشکر میکنیم.و دعا میکنیم که عاقبت به خیر بشن. خیلی از این عزیزا الان دیگه به تالار سر نمی زنن ، ان شاء الله که هر جا هستن سلامت و موفق باشن. شما هم اگه می خواید از همسنگر هاتون تشکر کنید بسم الله...(چه به صورت کلی ،چه جزئی) یا علی. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۶, ۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۱۴:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
در ارسال قبلی با شرمندگی فراوان تشکر از گروه ترجمه و زیرنویس تالار ار خاطرم رفت
![]() واقعا ممنون از دوستانی که در این مدت تلاش کردن برای ترجمه و زیرنویس مستندها. امیدوارم خدا خیرشون بده ![]() Reza71 nilufar7676 only_y2d Gryffen Prestige freewish Hadith black ياس farzaneh s vahidiali72 سها فرمیسک پرنیان mohammad1369 هامون AMINI و همچین MaTeY عزیز که خیلی زحمت می کشن هم در ترجمه و هم در زمان بندی و ساخت زیرنویس ها. قرار بود برای تولد تالار دوتا مستند زیرنویس شده رو ارائه کنیم در تالار. اما به دلایلی کمی تاخیر پیش اومد. ان شاءالله تا آخر هفته این مستندها رو ارائه می کنیم. ![]() |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام ![]() من از کلی همکاران "برادران و خواهران" (از مدیریت تا بچه های رنگی ( همون تیم نظارت و معاونت و فنی و ... ) و موافقان ، مخالفان و ... ) تشکر ویژه دارم . از دوستانی که تو مباحث با بنده بودند و شرکت داشتن و از دوستانی که با نقدهای بجای خودشون کمک کردن مباحث داغ بشه و جهت بهتری پیدا کنه و دوستانی که در مواقعی پشتیبان بودن و روحیه دادن .... . کسی اگه جا مونده ببخشید. از مدیریت تا مهمان تشکر با امید به اینکه دعای خیر امام زمانمون شامل حال ما در دنیا و اخرت بشه.
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلااااااااااااااااااااااااااااااامی به بزرگی دلتنگی من به همه دوستانم در سالگرد تولد تالار . تو این فرصت کمی که دارم چیزی جز این نمیتونم بگم که بابت همه لحظات خوبی که کنارتون داشتم چیزی هایی که یاد گرفتم و ..... به همتون بدهکارم .
مثل کسی که بعد از یه دلتنگی طولانی با دیدن عزیزش فقط دوست داره ساعتها بهش خیره بشه بدون اینکه کلامی بگه دلم میخاد به صفحه مانیتورم خیره بشم و فقط یادم بیاد چه روزهایی کنارتون داشتم .. بخاطر همین هم زیاد به نگارشم توجه نکنید !!! از همه کسانی که ازشون یاد گرفتم و نگرفتم . همه کسانیکه به یادم بودند و نبودند تشکر و قدردانی ویژه دارم و از همه کاربرای رنگی و بی رنگ و مدیران زحمتکش دیروز و امروز و فردا . ان شاءالله در پناه توجهات حضرت ولیعصر ( عج ) روزگار بر وفق مرادتان باشد. با تقدیم شایسته ترین احترامان خواهر کوچکتان سالومه |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۸ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
با سلام
ببخشید یکذره دیر شد فکر می کردم تولد 13 آبان است. نقل قول: نقل قول:از MYNK، asalbanoo، Reyhaneh.sh ، مهدی2012 ، ali0077، patiot ، M912، m.hossein، sadegh-A و فدایی ولایت برای ارائه ی نظرات خوب و همچنین اکتیو بودن. اصلا این جمله را که ملاحظه نمودم چهار چرخم رفت هوا!! ![]() ![]() ![]() آقا مجید فارسی را پاس بداریم انگلیسی را زاپاس نه اینکه انگلیسی را پاس بداریم فارسی را زاپاس البته اگر عربی یا ترکی را هم پاس بداریم می شود و ... البته اشکال ندارد انگلیسی را هم پاس بداریم ولی هیچ وقت نباید فارسی را زاپاس بداریم! ![]() چون فارسی زبان بین المملی ایرانیان است و این را بوضوح در کتب می بینیم که دو کتاب زبان و ادبیات فارسی داریم ولی یک کتاب انگلیسی!! ببخشید دیر شد دیگه در تحریم انترنت هستیم به دلیل زیر: بل اخره پای ما هم به مدارس سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) باز شد(5 ماه پیش). البته از موقعی که سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) رفتیم نمراتمان مثل سمپناد(سازمان ملی پرورش نمرات استعدادهای درخشان) شد. و ما نتیجه گرفتیم که مدرسه سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان)(شهید سلطانی1) سطحش پایین تر از سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان)(شهید سلطانی 3) است. البته بگم مدرسه ی سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) ما فقط اسم سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) را یدک می کشد و .... ![]() ![]() ![]() بهر حال من از تمامی دوستانی که مرا یاد کردند (ANTI DAJJIL هستم واقعا به جا نیاوردید من نیستم خیلی به شما خوش می گذردها! ) تشکر می کنم. همچنین از برخی از دوستان قدیمی مانند برخی مدیران بخش ها(مانند سید ابراهیم و مجید املشی و ...) برخی ناظران(مانند حسن عزتی و ...) که هوای ما را داشتند و برخی کاربران(مانند ALEERZ که دیگه تحویل نمی گیره)تشکر می کنم و بهترین همسنگران من آنها بودند که نامشان در اینجا هست و برخی هستند که نامشان اینجا نیست اما یادشان در ذهن من حک شده.(جمله ی گهربار را حال کردید؟ ) از خود تالار هم ممنونم چون همیشه بخواطر تالار،، کنفرانس های درون کلاسیم خوب بوده اما آخرین کنفرانسم متاسفانه بخواطر نیامدن به تالار افتضاح بود. مرا حلال کنید اگر دیگر سر نزدم و مطمئن باشید که علت نیامدن من سه چیز است:سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان)سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان)سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) ![]() ان شاءالله در پناه خداوند متعال همه موفق،سربلند و پیروز باشید. اللهم عجل لولیک الفرج یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,596 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,956 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,223 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,571 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,710 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 57 | 33,946 |
۸/آبان/۹۲ ۱۰:۵۶ آخرین ارسال: منتظر کوچولو |
|

![[تصویر: 08.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7976788709/08.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: eyeglasses.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/eyeglasses.png)