|
صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۲۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر حسن عزتی با 33 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ حسن عزتی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۱, ۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۱۸:۳۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۲ ۲۱:۴۵)mahdy30na نوشته است: سلام به همکار خودم حسن عزتی گرامی سلام ![]() اول از همه برای دوستان چه دعایی میکنید؟ همیشه برای دوستانم آرزوی عاقبت به خیری دارم اولین جایی که سر میزنید تو فضای مجازی کجاست؟ تالار و ایمیل هام فضای پیشرفت در بخش خودتونو چقدر رو به رشد میبینید؟ اگر برنامه های مشخص شده به صورت منظم اجرا شود و کاربران نیز حمایت از مباحث مطرح شده بعمل آورند پیشرفت چشمگیری را شاهد خواهیم بود. به نظر شما، خودتون چقد با معرفت شدید به خدا از وقتی که اومدید اینجا. ![]() مسیر تعالی و پیشرفت بنده برای خدایی شدن،توسط این تالار هموار تر شده و سرعت بیشتری به خودش گرفته ایا فرزند خودتونو هم به همین مسیر هدایت میکنید یا میزارید خودش مسیرش رو پیدا کنه؟ بله، برنامه های تربیتی فرزندمون رو جهت قرار گرفتن در مسیر خدا و انس با اهلبیت داشتن ایشون در نظر گرفتیم.با واژه های ( خدا - ادم - عقل - غفلت ) یه جلمه میسازین؟ ![]() به كارگيرى عقل، ياد خدا و دورى از غفلت به آدم شدنمان کمک می کند (۷/آبان/۹۲ ۱۴:۳۵)تلمیخا نوشته است: به به نظر شما در مورد نظریه آشوب چیست؟ آیا نظریه ای توحیدیست یا شیطانی؟ منظورتون همون نظریه فراکتاله؟! بنظر شما چرا برعکس پیش بینی دانشمندان ، آنتروپی یک سیاهچاله با مساحت افق رویدادش مرتبط است بجای حجم آن؟ - اگر بتوانید با ماشین زمان به گذشته سفر کنید به چه زمانی می روید؟ زمان های اوج اسلام در اندلس بنظر شما مشکل اقتصادی ایران چگونه حل می شود؟ با پایه ریزی مبانی اقتصاد اسلامی،شهید صدر و شهید بهشتی ید طولایی در این زمینه داشتند. اگر به شما پیشنهاد وزارت داده میشد کدام وزارت خانه را در دست می گرفتید؟ آموزش و پرورش |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام
کاش دوستان یه اطلاع میدادن از قبل که کی تموم میشه خودجوش وقت صندلی داغ تموم نشه ![]() خوب بریم سراغ حسن آقا جواب جملات منو بده لطفا امیر عباس= مخیم العباس= سه شنبه شبها= کارهای فرهنگی= محرم= جانباز= ![]() اعتیاد= سیگار= دوربین عکاسی= سایلنت= پیامک= سامانه پیامکی= ماکارانی= کبوتر= |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بسم الله.یه کم هم به سوالای نوجوونا پاسخ بدید!
![]() با عرض سلام! 1. چه خبر؟ 2. دیگه چه خبر؟ 3. خیلی خب مسخره بازی بسّه!نظر شما در مورد عملیات والفجر 8 چیه؟ 4. به نظرتون چرا خدا هستی رو خلق کرد؟و قبل از این کار چیکار میکرد؟ 5. دوست دارید روی سنگ قبرتون چی بنویسند؟(البته دور از جون!) 6. کدوم علم و کدوم هنر رو ترجیح میدین؟ 7. فیلم «گذشته» رو بیشتر ترجیح میدید یا «یه حبه قند»؟ 8. به نظر شما خواننده شدن یک مداح یا قاری قرآن مشکلی داره یا نه؟ 9. شما یک مسلمان ایرانی هستید یا یک ایرانی مسلمان؟!(مفهومی بودها!) ببخشید دیگه اگه سوالا،تخصصی نبود،من کلا از آدمها این سوالا رو میپرسم معمولا!چند تا سوال هم داشتم مث مورد علاقه ها،که حدس زدم باید تکراری باشه، بی خیال شدم! یا علی! |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۲۰:۱۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۷/آبان/۹۲ ۱۹:۱۷)علمدار133 نوشته است: سلام امیر عباس= امانت خداوند مخیم العباس= نزدیک ترین شعبه کربلا که به آن دسترسی دارم . . سه شنبه شبها= وعده گاه به روز رسانی دلم کارهای فرهنگی= خفته را خفته کی کند بیدار؟! محرم= المپیک هیئات جانباز= پدرم اعتیاد=بر هر چیزی که باشد مخرب است سیگار= خیلی بده !!! دوربین عکاسی= همیشه دوست داشتم بهترینش رو داشته باشم سایلنت= حالت همیشگی گوشی خودم پیامک= استادم سامانه پیامکی= بهترینش همونه که سرویس و شماره ویژه ازش داشته باشی ماکارانی= غذای محبوبی که در 5روز اخیر 4بار سرو کردم کبوتر= کربلا ![]() (۷/آبان/۹۲ ۱۹:۴۶)Tishtar نوشته است: بسم الله.یه کم هم به سوالای نوجوونا پاسخ بدید! سلام ![]() 1. چه خبر؟ خبر خیر الحمدلله 2. دیگه چه خبر؟ حسابی درگیر کارهای محرم هستم 3. نظر شما در مورد عملیات والفجر 8 چیه؟ عقل انسان از درک اون عملیات خارجه و محاسباتش زمینی نیست و هنوز هم دنیا مبهوت پدید اومدن اون شاهکاره.همون حرکت بزرگ و خداییه که خط شکنانش بچه های خطه مبارک ما بودند،غواصانی که هنوز جنازه های مطهرشون به خانواده هاشون بر نگشته و هیچ وقت بر نمی گرده . . 4. به نظرتون چرا خدا هستی رو خلق کرد؟و قبل از این کار چیکار میکرد؟ با مراجعه به آیات قرآن و روایات اهلبیت این موضوع مشهود است که هدف متوسطِ خلقت، عبادت و بندگی خداست. این مطلب، در همة پدیدههای عالم، ساری و جاری است. خداوند، درباره همه اشیای مادی عالم میفرماید: و ان من شی الا یسبح بحمده ولاکن لا تفقهون تسبیحم . . . همه موجودات، تسبیح خدا میگویند; امّا شما تسبیح آنان را نمیفهمید. و درباره انسان و جنّ نیز میفرماید: و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون. به عبارت روشن تر می توان گفت،هدف نهایی خلقت، به کمال رسیدن همه موجودات و رسیدن انسان به مقام قرب الهی است. 5. دوست دارید روی سنگ قبرتون چی بنویسند؟(البته دور از جون!) اگر توفیق شهادت بود بنویسند پر کاهی تقدیم به آستان قدس الهی،اگر هم به مرگ طبیعی بود بنویسند مدفن نوکر آستان سیدالشهدا.همین و بس 6. کدوم علم و کدوم هنر رو ترجیح میدین؟ علم شیمی برام خیلی جذابه مخصوصا کیمیا ،هنر خوشنویسی 7. فیلم «گذشته» رو بیشتر ترجیح میدید یا «یه حبه قند»؟ گذشته رو ندیدم،یه حبه قند خیلی حرف داره،خیلی هم جا داشت برای بهتر ساخته شدن 8. به نظر شما خواننده شدن یک مداح یا قاری قرآن مشکلی داره یا نه؟ متوجه سوالتون نشدم! 9. شما یک مسلمان ایرانی هستید یا یک ایرانی مسلمان؟!(مفهومی بودها!) من مسلمانم،قبله ام یک گل سرخ.جانمازم چشمه، مهرم نور.دشت سجاده من.من وضو با تپش پنجره ها می گیرم. و این با ایرانی بودن من منافاتی نداره! |
|||
|
|
۰:۲۸, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
نقل قول: چیزی شبیه اون حالا شما بگو توحیدیست یا شیطانی |
|||
|
۱۱:۱۶, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و تشکر!
این سوال رو جواب ندادین! «به نظرتون خدا قبل از خلقت چیکار میکرد؟!»(۷/آبان/۹۲ ۱۹:۴۸)حسن عزتي نوشته است: 8. به نظر شما خواننده شدن یک مداح یا قاری قرآن مشکلی داره یا نه؟ متوجه سوالتون نشدم!منظورم این بود که یه نفر که قاری قرآنه یا مداحه،بعدش بره خواننده شه،به نظر شما مشکلی داره یانه! |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱۱:۵۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۲ ۰:۲۸)تلمیخا نوشته است: چیزی شبیه اون به نام خدا . . . به نظرم در هر بی نظمی مشهود در چشم بشر، نوعی نظم و انسجام رو می توان پیدا کرد ، ازین رو این پدیده توحیدیه. اما در این مورد، نظریه های مختلف و متعددی از دانشمندان و ریاضی دانان و حتی در حیطه مدیریت و جامعه شناسی وجود داره که بنده اونارو مطالعه نکردم و نمی تونم در موردش نظری بدم. یا علی (علیه السلام) مدد است. ![]() (۸/آبان/۹۲ ۱۱:۱۶)Tishtar نوشته است: با عرض سلام و تشکر! سلامی دوباره ![]() «به نظرتون خدا قبل از خلقت چیکار میکرد؟!» یه حدیث داریم که از امام سجاد و امام صادق (علیه السلام) که می فرمایند: آیا تو خیال می كنى خداوند جز شما چیزى نیافریده است؟ به خدا سوگند ، خداوند هزار هزار آدم و هزار هزار عالم آفرید كه تو در آخرین عالم ، قرار گرفته اى. » در جواب سوال بعد: شان یک مادح و یک قاری بسیار بالا و قابل تکریمه ولی در مورد خواننده ها اینطور نیست(هرچند باید مشخص شود که خواننده در چه زمینه ای،غنا و یا آواز و یا . . . ) امام صادق (علیه السلام) فرمود: « بر شما باد به تلاوت قرآن، که درجات بهشت مساوي است با عدد آيات قرآن. و روز قيامت به قاري قرآن گفته مي شود که بخوان و بالا برو، و او هر آيه که مي خواند يک درجه بالا مي رود.» امام صادق علیه السلام فرمود: هیچ کس نیست که درباره حسین علیه السلام شعری بسراید و بگرید و با آن بگریاند مگر آن که خداوند، بهشت را بر او واجب می کند و او را می آمرزد. ولی در مورد خواننده ها؛ امام صادق (علیه السلام):بدانيد که موسيقي و آوازه خواني از جمله چيزهايي است که خداوند تعالي در کتابش بر آن وعده عذاب داده است . یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,596 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,956 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,223 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,572 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,913 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 57 | 33,946 |
۸/آبان/۹۲ ۱۰:۵۶ آخرین ارسال: منتظر کوچولو |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_hassan.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7980270107/cf_hassan.jpg)