|
شوخی و بگو بخند با نامحرم
|
|
۱۱:۵۵, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه بار با یکی از مردان خدا تماس گرفتم و چند تا سوال پرسیدم . احتمالا خیلی به درد هممون میخوره گفتم حاج اقا کسایی که اقوام بد حجاب دارن و مجبورن برای صله رحم برن دید و بازدید چه باید بکنند ایا ترک رابطه کنیم؟ گفتند ترک رابطه لازم نیست . اما نباید با نامحرم قاطی بشید . و بخند و دل دادن قلوه گرفتن و ... اینها نباید باشه . نباید نامحرم رو به خودتون راه بدید . رفتار رسمی . مثل وقتی میرید بانک کارمند بانک کارتون رو میخواد راه بندازه همون رفتار گفتم حاج اقا خوب ما رعایت میکنیم نگاه هم نمیکنیم اما اخرش چشممون ممکنه بخوره بهشون . گفت خوب نگاهتون رو بردارید سریع . مهم همون خودمونی نشدن هست . در مورد این مطلب روایات فراوانی داریم که خیلی هم جدیه . و همین بگو بخند راه رو برای شیطان و خیلی داستان ها باز میکنه . و راه صراط مستقیم رو ممکنه بر بنده خدا ببنده . در ضمن بهانه هایی از این قبیل که ما با هم بزرگ شدیم و طرف مثل خواهرمه و سنمون به هم نمیخوره و ... هزار بهانه ای که شسطان وسوسه میکنه رو هم باید ریخت دور اقا شما سخت میگیرید و ولش کن بابا خدا رحیمه و اینها هم کمکی نمیکنه . راه اینه حالا با بهانه کج بشی میری تو خاکی حالا ۱۰۰۰ جور بهانه بیاری باز میری تو خاکی ... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۸, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۳:۲۳)nina نوشته است: منم اینو تو فامیل دیدممن راهشو بلدم وقتی مهمونا میان نباید جلوی در وایسی که!باید صبر کنی قشنگ وارد خونه بشن بعد با فاصله ی چند متری سلام میکنی و تموم دست نمیدی و میشی منفورترین شخص توی فامیل که مهم نیست
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۷:۱۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۸:۴۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۷:۱۶)lord_crusader نوشته است: علیک سلامدقیقاً درسته. به عینه دیدهام که در برخورد با من طور دیگهای رفتار میکنن و حرف میزنن تا یه نفر که تحویلشون میگیره(یا اصلاً مثل خودشونه). با من مثل یه آشنای غیرصمیمی صحبت میکنن، ولی دو ثانیه بعدش میرسن به کسی که مثل خودشون برای شرکت در این گناه بازی درنمیاره و خودش رو به نفهمی میزنه، و حرفهای جلفی میزنن که شنیدشون حال آدم رو به هم میزنه. اگه یه نفر بود که باز هم نمیفهمید، دیگه میرسه به روش برج زهرمار! یعنی باید قیافهای شبیه برج زهرمار بگیرید تا بفهمه از کل ریخت و حرکاتش بدتون میاد. اینجور جاها ضایع کردن ثواب هم داره!
|
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ماه رمضون امسال ...برنامه ی سمت خدا یه برنامه ویژه مخصوص سحر داشت که یه حاج اقای باحالی رو هم اورده بودند ...گفت یه روز امام علی (علیه السلام) رفت سلمان رو دید گفت : چرا زهرا رو نمیبینی و باهاش صحبت نمیکنی !( حالا مضمونش این بود من حافظه ام ضعیفه عین جملات رو یادم نمیاد )
حضرت زهرا(سلام الله علیها) که میدونید توی حجاب و نامحرم و ...چطوری رفتار میکردند ...سلمان چی ؟ اونم معصوم بوده ؟ . دوستان هم اشاره کردند که همه میدونند شوخی و بگو بخند با نامحرم چیه و کجاها باید جلوی خودشونو بگیرن ... نیازی به هزارسال حبس نیست...حالا من میخوام بگم منظور این احادیث چی بوده میترسم دوباره پیام های خصوصی و گزارش ها ارسال بشن که ناظر تالار بی ادبه و این چه وضعشه
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۰۸)Reza2035 نوشته است: ماه رمضون امسال ...برنامه ی سمت خدا یه برنامه ویژه مخصوص سحر داشت که یه حاج اقای باحالی رو هم اورده بودند ...گفت یه روز امام علی (علیه السلام) رفت سلمان رو دید گفت : چرا زهرا رو نمیبینی و باهاش صحبت نمیکنی !( حالا مضمونش این بود من حافظه ام ضعیفه عین جملات رو یادم نمیاد )این که بدتره! تازه اینطوری خود حاجآقاهه یه منظوری که به نظرش مثبت بوده رو با روایت این جریان بیان کرده، ولی شما شبههاش رو فقط افکندید! بفرمایید! همین جوریش هم محکومتون کردیم! خیالتون راحت شد؟ پس نترسید. البته اگه منظورش محکوم باشه، حالا به هر شدتی، به همون شدت محکوم میکنیم! نترسید!![]() یا شاید هم باحال که گفتین به معنای ... چه جوری بگم ... به معنای بهاصطلاح روشنفکر و بهاصطلاح متجدد هست؟
|
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۰۸)Reza2035 نوشته است: ماه رمضون امسال ...برنامه ی سمت خدا یه برنامه ویژه مخصوص سحر داشت که یه حاج اقای باحالی رو هم اورده بودند ...گفت یه روز امام علی (علیه السلام) رفت سلمان رو دید گفت : چرا زهرا رو نمیبینی و باهاش صحبت نمیکنی !( حالا مضمونش این بود من حافظه ام ضعیفه عین جملات رو یادم نمیاد )ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟،البته اینم میدونیم سلمان منا اهل البیت اما من اعتقاد دارم همه ته دلشون میدونن چه خبره،اونجایی که ادم داره خودش رو توجیه میکنه که نه من به نیت فلان حرف نزدم اتفاقا اونجا شیطان داره مانور میده،اگرم طرف مطمئن لابد نیست دیگه،خود داند و خداش |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
اقا رضا حرف زدن حضرت سلمان که بگو بخند نبوده !
خیلی واضح گفتیم شوخی و بگو بخند نه حرف زدن . |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام انسان یه موجود اجتماعیه، یعنی در فعالیت های روزانه اش با دیگر همنوعانش تعامل داره. از اونجا که دیگر هم نوعان هم همگی محارم آدم نیستند، پس امکانش هست که آدم با غیر محارمش هم تعامل داشته باشه. حالا این غیر محرم می تونه بغال سر کوچه باشه، استاد دانشگاه باشه یا ... پس بحث سر وجود یا عدم وجود این نوع تعاملات و مکالمات نیست، بحث سر نوع، محدوده و محتوای مکالمات رد و بدلیه که می تونه اون تعامل رو یک تعامل سالم کنه یا یک تعامل با اشکال و حرام. هرچند که در تعاملات سالم هم تاکید بر حداقلی کردن آنهاست
|
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۲۱:۴۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول: یا شاید هم باحال که گفتین به معنای ... چه جوری بگم استاده اخلاقه همین الانش هم هفته ای یه بار مهمون برنامست ...من اسمش یادم نمیاد ... وگرنه خیالتون بابت مهر تائید حرفهاش راحت باشه .همینی که سه شنبه ها و یا چهارشنبه ها میاد و همیشه هم یه نکته از صلوات میگه .نقل قول: ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟،البته اینم میدونیم سلمان منا اهل البیت منظورم سخت گیری های عجیب غریبه ! من این تاپیک رو خوندم احساس زندانی بودن بهم دست داد ...البته باز تاکید میکنم که میدونیم منظور از این حرفهای ائمه چی بوده ...منتها نمیشه توی تالار مطرحش کرد. سلمان هر چقدر هم بزرگ باشه باز هم نامحرم محسوب میشه نقل قول:اقا رضا حرف زدن حضرت سلمان که بگو بخند نبوده ! باور کن وحید من یه مدت حرف نزنم توی تالار و توی بحث ها شرکت نکنم به نفع خودمه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ** شوخی های پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ** | ali.khm | 0 | 1,521 |
۲/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۴ آخرین ارسال: ali.khm |
|
| حد و مرز شوخی و مزاح | sarallah | 0 | 1,142 |
۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۵۳ آخرین ارسال: sarallah |
|

که مهم نیست

خیالتون راحت شد؟
... به معنای بهاصطلاح روشنفکر و بهاصطلاح متجدد هست؟
... به معنای بهاصطلاح روشنفکر و بهاصطلاح متجدد هست؟
همین الانش هم هفته ای یه بار مهمون برنامست ...من اسمش یادم نمیاد ... وگرنه خیالتون بابت مهر تائید حرفهاش راحت باشه .همینی که سه شنبه ها و یا چهارشنبه ها میاد و همیشه هم یه نکته از صلوات میگه .