|
سخنی با مدیران
|
|
۱۰:۲۹, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۱:۰۳ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مدیران محترم میتوانم بپرسم این چه بازی است که در این تالار راه انداخته اید؟ کاربر ...تاپیک میزند و هر مطلبی که مایل است می نویسد. پاسخهای من حذف میشود. اما تاپیک حذف نمیشود! اقای وحید 110 تاپیک میزند و یک کاربر هر مطلبی که مایل است می نویسد. به ایشان پاسخ میدهیم. پاسخهای من حذف می شود. در یک تاپیک پرسش میکنیم چرا ارسالها حذف شده؟ کاربرانی هرچه مایلند پاسخ میدهند! بعد بدون اینکه مدیران ارسالهای حذف شده ما را برگردانند نوشته ها را به صورت تاپیک جدا در می آورند! وقت دارید نوشته ها را به صورت تاپیک جدا بزنید. وقت ندارید در آن دو تاپیک نوشته های بنده را برگردانید؟ بنده حقیقتا از این وضعیت خسته شده ام. آقای این المنتظر گفتند ارسالها سهوا حذف شده. پس چرا بر نمیگردد؟ چگونه است کاربران شما هرچه مایلند می نویسند و فقط یک نفرشان چند روزی محروم شد اما مسدود نمیشوند. اما کاربران ما بدون آنکه اهانتی کرده باشند مسدود هستند؟ لطفا ارسالهایشان پس از مسدودیت را به عنوان دلیل نیاورید. این افراد قبل از مسدودیت چیزی ننوشته بودند. لطفا هیچ کاربری پاسخ ندهد. لطفا مدیران منطقی پاسخ بدهند. در ضمن لطفا از طرف بنده تاپیک نزنید. شما ارسالهای مرا بدون دلیل حذف میکنید بعد از طرف بنده تاپیک می زنید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۳, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اقای مجید املشی رو همه میشناسن
ببین چه جوری رفتار شده که ایشون اون حرف رو زده تازه خیلی مودبانه جواب داده بودن ............................. عایشه هم میتونه صبر کنه تا جناب وحید 110 بیاد یا از پیام خصوصی دنبال کنه واقعا این رفتارها ...... |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چقدر این تالار مدیر غیر رسمی دارد ![]() متاسفانه این تاپیک هم بدون اینکه بنده پاسخ بگیرم به حاشیه رفته. وحید 110 ارسالهای بنده را در یک تاپیک حذف کرده. در تاپیک دیگر که ابوتراب به بنده اهانت کرده ارسالها به وسیله مدیر دیگر که نمیدانم کیست حذف شده و اکنون پاسخگو نیستند. بنده هرچقدر خصوصی پیگیر شدم پاسخی دریافت نکردم. لطفا کاربران عادی پست نگذارند. |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:چقدر این تالار مدیر غیر رسمی دارد ![]() ![]() ![]() خداوکیلی راس میگن...دوستان اجازه بدید مدیران جواب بدن..PLEASE
|
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۱:۱۰ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من حس میکنم این بازیها از سوی مدیران است که با جوسازی از پاسخ دادن طفره بروند و بحث را تمام کنند.
چون مشخص شد جریان چیست. واقعا برایتان متاسفم. اقای میلاد. م از طرف بنده تاپیک نزنید. تاپیک چرا ارسالهای بنده حذف شده را من نزدم. شما ارسالهای مرا حذف میکنید و اینجا تاپیک می زنید؟ چرا هیچیک از مدیران پاسخ نمیدهد؟
|
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۲:۰۵ توسط Shiva.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۴:۲۱)عایشه نوشته است: من حس میکنم این بازیها از سوی مدیران است که با جوسازی از پاسخ دادن طفره بروند و بحث را تمام کنند. مدیرای محترم میشه بگین چرا جواب این خانمو نمیدین! ![]() ![]() البته منظورم از مدیرا املشی نیست... چون واقعا حرفهایی که من از ایشون خوندم اصلا توقعی ازشون نداشتم! (۲۵/آذر/۹۲ ۱۴:۱۳)nina نوشته است: اقای مجید املشی رو همه میشناسنمودبانه جواب داده بودن! ![]() پستهای ملشی در تاپیک نقدشون هست و هم تهمت زده بودن هم توهین کرده بودن!! ![]() ![]() مگه این تالار بجز وحید 110 مدیر دیگه ای نداره! این خانم خصوصی پیام داده جواب نگرفته دو سه بار هم تا الان پرسیده! من خیلی برام سوال شده چرا بقیه مدیرا چیزی نمیگن! یا اگه میگن به این خانم حرفهای زشت میزنن! ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اي بابا.چرا اينطوري رفتار ميكنيد آخه؟؟
![]() عايشه جان تا جايي كه من ميدونم قرار بود بحث بين شما و آقا وحيد بعد از امتحاناتتون ادامه پيدا كنه.درسته؟؟ ![]() شما ميگيد حذف شده،خب صبر كنيد آقا وحيد بيان به صورت خصوصي ازشون سوال كنيد تا جوابگو باشن.ديگه چرا تاپيك ميزنيد يا در بعضي تاپيكهاي ديگه اعتراض ميكنيد و جو تالارو به هم ميزنيد دوست عزيز.؟؟ ![]() اگه آتوسا جان و خانم فرميسك از اينجا رفتن و اگه ناراحتي دارن خودشون بيان و با آقا وحيد در ميون بذارن.و جواب بگيرن. ![]() شما چرا نقش مدافع حقوق بشر رو گرفتي عايشه جان؟؟ ![]() ميخوايد به كجا برسيد با اين كاراتون؟؟ ي كم صبر داشته باشيد تا آقا وحيد بيان.مشكلا حل بشه دوست عزيز. ![]() دوستان ديگه هم لطف كنيد جوابي ارسال نكنيد تا ان شاالله مديران عزيز خودشون پاسخگوي ايشون باشن. ![]() ي كم مراعات فضاي تالار رو بكنيد. ![]() ممنون التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۲:۰۷ توسط Shiva.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
![]() (۲۵/آذر/۹۲ ۱۴:۴۳)ترنم نوشته است: شما ميگيد حذف شده،خب صبر كنيد آقا وحيد بيان به صورت خصوصي ازشون سوال كنيد تا جوابگو باشن.ديگه چرا تاپيك ميزنيد يا در بعضي تاپيكهاي ديگه اعتراض ميكنيد و جو تالارو به هم ميزنيد دوست عزيز.؟؟ ![]() ![]() ![]() شما ارسالهارو میخونی خانم عزیز؟ ایشون میگه خصوصی از وحید 110 پرسیده جواب نگرفته! بعد وحید 110 ارسالهای یک تاپیکش را حذف کرده اون یکی تاپیک را این المنتظر گفتن مدیر دیگه ای پاک کرده! اگه مدیرا جواب بدن تموم میشه! چرا مدیرا هیچ جوابی نمیدن! انگار بدشون نمیاد دعوا بشه! خانم عایشه اگه از من می شنوین دیگه سوال نکنین پست هم ندین نهایت میان می نویسن ایشون از تالار رفت و ما در بحث پیروز شدیم ! اینهمه تالار حریف شما تو بحثهای اعتقادی نشدن! بذارین این تالار با دعوا از شما برنده شن! غیر اینه! همیشه شعبون! یه بار هم رمضون
|
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۴:۴۹)Shiva نوشته است: دوست عزيز كه يه هو اومدين داريد دفاع ميكنيد ي كم قبل از دفاعيه هاتون به دوروبرتونم نگاه كنيد ![]() آقا وحيد از 19آذر تا حالا آنلاين نشدن.خانم عايشه الان دو سه روزي هست كه فعاليتشون در راستاي دفاع از حقوق بشر رو به صورت جدي دنبال ميكنن. ![]() قبل از رفتن آقا وحيد ي بحثي بين آقا وحيد و عايشه خانم بود كه با توافق طرفين قرار شد بعد از امتحانا ادامه پيدا كنه. ![]() ولي من موندم كه چرا عايشه جان يه هو اينهمه اعتراض يادشون اومده.؟
|
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۲:۰۹ توسط Shiva.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۵:۱۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز بیاید منطقی ببینیم داستان از چه قرار هست. خانوم عایشه اصلا مگر پیام خصوصیشون باز هست که پیام خصوصی بدن و جواب بگیرن؟!!! ایشون مدت هاست پیام خصوصیشون بسته هست! ایشون الان نیم ساعته پیام خصوصیشون رو باز کرده دقیقا بعد از اینکه توسط کاربر عنوان میشه که ایشون از طریق پیام خوصوصی پیگری کردن و به نتیجه نرسیدن؟ کدام پیام خصوصی؟!!! ایشون اصلا پیام خصوصی باز نمی کنن که بخوان کسی بهشون پاسخ بده!!!! یکم منطقی به قضیه نگاه کنید به نظرم واضح هست ![]() نکته ی دیگر اینکه ایشون از تالاری خیالی صحبت می کنن که کسی تا به حال مشاهدش نکرده و خودشون رو مدیر اون تالار میدون. خب منطق شما چی میگه؟ آیا وجود دارد چنین تالاری؟!!! ایشون حتی رعایت نمی کنن که در چه تاپیکی ارسال داشته باشن. دیروز ایشون در تاپیکی ارسال زدن که یکی از کابران تالار(ابوتراب) در اون تاپیک از دوستانش خداحافظی کرده. هیچ تاپیکی برای بیان ادعاهاشون پیدا نکردن جز همیییین تاپیک. جالب نیست؟! بعد هم ارسال هاشون بدون هیچ کم و کاستی منتقل شده به بخش اعتراضات و شکایات. و ایشون مدعی هستن که من تاپیک نزدم. پس شما چه کردی؟!!! خانوم عایشه جناب وحید 110 نیستن. خب اشکالی نداره. هر نکته ای دارید به بنده بفرمایید. هر اعتراضی هست. بنده پیگیری می کنم. نه اینکه بیاید در پیام خصوصی مسئله ی ازدواج من رو مطرح بکنید!!! این به دور از ادبه!!! |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)