کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: سفر انسان به ماه واقعیت دارد یا دروغ است؟
واقعیت دارد
دروغ است

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
۲۲:۴۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
یک استادی می گفت که دشمن همیشه سعی داره برای تضعیف روحیه ما خودش رو بزرگتر از چیزی که هست نشون بده ، نمونش هم همین تجهیزات مثل میرکاوا بود که بچه بسیجی های حزب الله مثل گوجه فرنگی ترکوندنشون.
یکی از این دروغ ها که چند ساله فکرم رو مشغول کرده ، پروژه سفر به ماه هست ، گفتم این جا در موردش صحبت کنیم.
به عنوان نمونه سایت راسخون اینجا اسناد و مدارکی رو برای دروغ بودن این پروژه اعلام کرده ، اما روزنامه جام جم این ادعا رو تکذیب کرده.البته خوب من به شخصه عقیده دارم که این ادعا دروغ بوده.
اما یک سوال دارم ،به نظر شما چرا کشورهایی مثل روسیه این ادعا رو تکذیب نکردند؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Amirsaeed ، sepahan88 ، ali0077 ، saeed.biazari ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، help me ، fafa* ، Sarina ، آیات ، قلب ، amirak ، vahrakan ، 1fabeg

آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۲, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #201

کار را به کاردان بسپارید
این سوال بسیار تخصصی می باشد .
افراد متبحر در این عرصه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۴:۵۱, ۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۶:۰۰ توسط Majid4mi.)
شماره ارسال: #202
آواتار
دروغی که نیاز به اثبات ندارد ...
نیاز به دیدن دارد ...

بنده در حال تحقیق در مورد مطالب مد نظرم بودم که با این تایپیک برخوردم. جالبه، فکر میکردم که بعد از مدارکی که در این تایپیک ارائه شد دیگه حداقل اینجا پرونده سفرهای تخیلی آپولو بسته بشه، ولی متاسفانه میبینم هستند دوستانی که هنوز دارند از یک دروغ دفاع می کنند! راستش هر وقت با این چنین افرادی برخورد میکنم عمیقا" متاسف میشم.
بعضی دوستان از علم صحبت میکنند و این سفرهای تخیلی رو که لکه ننگی بر پیکره علم هست رو علمی می دونن!! اما حداقل من نفهمیدم که علم از نظر این دوستان چی هست؟!
به اون دوستی که از انعکاس دهنده لیزری به عنوان سند یاد کرد مطلب زیر رو پیشنهاد میکنم:

[تصویر: AS14-67-9385HR.jpg]
این یکی از مدارکی است که NASA از آنها به عنوان یک مدرک محکم برای تایید سفرهای تخیلی آپولو استناد می کند.

ناسا مدعی است در ماموریت های Apollo 11 ، Apollo14 و Apollo15 سه یونیت انعکاس دهنده لیزری توسط فضانوردان روی ماه کار گذاشته است که با آنها می توانند مدار گردش ماه به دور زمین را با دقت میلیمتر برسی کنند.
آپولو 11 و 14 هرکدام یک یونیت و هر یونیت 100 Reflector، و آپولو 15 یک یونیت با 300 Reflector.
[تصویر: AS15-85-11468.jpg]
[تصویر: AS11-40-5952.jpg]
ظاهر مطلب صحیح به نظر می رسد، اما به دو دلیل نمی توان از منعکس کننده لیزری به عنوان سند فرود انسان در ماه یاد کرد.

دلیل اول اینکه برای قرار دادن منعکس کننده لیزری رو ماه نیاز نیست که حتما” فضانوردان ناسا به کره ماه تشریف برده باشند! اتحاد جماهیر شوری در سالهای 1970 و 1973 در ماموریت های لونا 17 و لونا 21 توسط دو روبات به نامهای Lunokhod 1 و Lunokhod 2، منعکس کننده های لیزری روی ماه نصب کرد.
(ماموریت های تخیلی سرنشین دار آپولو 11 تا آپولو 17، مابین سالهای 1969 تا 1972 صورت گرفته است.)
[تصویر: 740px-Lunokhod_1_high_resolution.jpg]
[تصویر: moon_annotate.jpg]
موقعیت ماموریتهای NASA و شوروی
اما دلیل دوم در این قسمت از مقاله بزرگترین دروغ قرن بیستم بیان شده:

“در سال 1946، دانشمندان در آمريكا توانستند يك سيگنال راديويي به سطح ماه ارسال كنند و با موج راديويي برگشتي از ماه توانستند فاصله ي دقيق ماه را به دست آورند. در اوايل دهه ي 60 ناسا فهميد كه مي تواند اين آزمايش را خيلي بهتر هم انجام دهد و اين كار را با يك باريكه پرقدرت نور ليزر با دقت بيشتري انجام دهد. در اين سناريو، نور ليزر از ماه به سمت زمين منعكس و برگشت مي شود، دقيقاً همان طور كه نور خورشيد از ماه به زمين منعكس مي شود.

در 9 مه ي سال 1962 (بيش از 7 سال قبل از آن كه آپولو 11 مثلاً بر روي ماه نشست) يك ليزر پرقدرت ياقوتی با موفقيت روي سطح ماه تابانيده شد و به زمين منعكس شد تا فاصله ي دقيق ماه از زمين بدون آنكه لازم باشد، چيزي در سطح ماه تعبيه شود، مشخص شود.

ناسا هم اكنون از همان روشي استفاده مي كند كه در سال 1962 قبل از حقه ي فرود بر ماه، از آن استفاده مي كرد. اتفاقاً ناسا برنامه اي دارد تا بتواند با يك ليزر پرقدرت تر فاصله ي دقيق مريخ تا زمين را محاسبه كند. آيا باز هم اين جا مي گوييد كه فضانوردان منعكس كننده ي ليزري روي ماه گذاشته اند تا فاصله ي آن با زمين را اندازه بگيرند؟”

http://science.nasa.gov/science-news/sci...21jul_llr/
http://physics.ucsd.edu/~tmurphy/apollo/lrrr.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_Laser...experiment
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عبدالرحمن
۳:۳۶, ۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۲ ۱۱:۵۵ توسط Majid4mi.)
شماره ارسال: #203
آواتار
بعد از مدتها دوباره گذرم به این تایپیک خورد و چون هم وقت و هم حوصله ش موجود بود تمام کامنتهای این تایپیک رو مطالعه کردم.

کامنت

نقل قول: لباس فضانوردان سفیده و این باعث میشه 90% از انرژی گرمایی تابش شده به اون منعکس بشه . پس خورشید وقتی به لباس مستابه لزوما دمای اون تا 120 درجه بالا نمیره.[تصویر: biggrin.png]

1: منبع مطالب رو یادتون رفت که بگذارین.
2: تمام وسایل برده شده (به ادعای ناسا) به سطح ماه سفید رنگ نبودند! و از الیاف یا جنس خاصی نبودند. به عنوان مثال: پر ! پری که در ماه با اون آزمایش معروف گالیله رو (توسط حقه های سینمایی) انجام دادند. اطلاعات بیشتر اینجا

کامنت
نقل قول:بعد از انجام ماموریت مدول ماه نشین که بسیار سبکتر از کل محموله ارسال شده از روی زمین (منظورم موشک عظیم ساترن و اپولو که شامل مدول فرماندهی و خوده ماه نشینه) هست به کمک چند راکت سوخت جامد براحتی از روی ماه بلند میشه (چون گرانش خیلی کمتر نسبت به زمین داره) و میاد به مدول فرماندهی که در حال گردش دور ماه بوده میچسبه.

بله در حرف ساده هست! اون ماهنشین حدود 15 تن در زمین و حدود 2.5 تن در ماه وزن داشته. البته بماند که ناسا در اعلام وزن دقیق ماهنشین هم سوتی هایی داده!

نقل قول:شما می توانید براحتی در برابر تشعشع های گوناگون سپر تابشی متناسب با ان را استفاده کنید. لباس های فضانوردان نیز از این اصل پیروی می کنند و مانع از رسیدن تشعشعات کیهانی به داخل ان می شوند. همچنین بدنه کلیه فضاپیماها و ماهواره ها نیز با این سپر های تابشی پوشیده می شود. اختمالا در عکس های مربوط به ماهواره ها دیده اید که چیزی شبیه زرورق در برخی جاهای ماهواره یه فضاپیما وجود دارد. این همان سپر تابشی است. براحتی میتوان دوربین یه هر وسیله دیگر را به این طریق از پرتوهای کیهانی محافظت کرد و عکسی با کیفیت تهیه کرد.[تصویر: cool.png]

[تصویر: AS11-40-5922HR2.jpg]
میشه بگین الان این زرورق ها دقیقا" کجای این LEM مشاهده میشه! این مقواها که از پایه های LEM حساس تر هستن Eyeglasses

[تصویر: %D9%85%DA%A9-%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%D8%AF.jpg]
یا میشه بگین چرا وقتی “جیم مک دیوید” (مثلا”) فضانورد آپولو9 در مورد LEM یا پیشرفت پروژه های آپولو صحبت میکنه، نمی تونه جلو خنده خودش رو بگیره؟! چرا یک فضانورد وقتی صحبت از LEM میشه باید به LEM بخنده؟!!
مشاهده کلیپ اینجا ، ادامه تصاویر آپولو مقوایی اینجا

نقل قول:حالا من می خوام واقعیتو در مقابل چشم تنگ نظران کمی گشادش کنم:

[تصویر: apollo_11_astronaut_footprint_on_moon_1694865.jpg]

[تصویر: boot2imi.jpg]

می تونید این پوتینا رو تو عکسای آپولو 11 ببینید و فکر نمی کنم اگه ناسا می خواسته پوتینا رو روی ماه جا بذاره باید از کسی اجازه می گرفته.

سوال مهم: اگه سفر به ماه ساختگی بوده، انگیزه ی ناسا از مفقود کردن پوتینا چی بوده؟ کسانی که مقاله خوندن مطمئنا جواب خوبی برای این پرسش دارن!!!!!!!!

[تصویر: Apollo-11-Lunar-Surface-Journal.jpg]
بله دیگه! جناب NASA، جنابی هستن واسه خودشون!
فقط مشکلش اینه که اگه پوتین ها رو روی کره ماه جا گذاشته پس اون پوتینی که گذاشتن توی موزه چیه؟ و اگه این پوتین ها همون پوتین های سطح ماه هستن پس این چیه که اینجا نوشته!
و اگه اون پوتینی که دورش خط کشیده شده همون پوتینی هست که جناب آرمستراگ باهاش روی کره ماه ورجه وورجه کرده، پس چرا جناب NASA می فرمایند که پوتین ها رو انداخته روی ماه؟

جواب سوال مهمتون: از خود NASA بپرسین حتما" بهتون جواب میده!

کامنت

نقل قول:می خوای بگی تکنولوژی ناسا اونقد پیشرفته بوده که استودیوهای چند هکتاری زیر زمین فلان جا ساخته، بر اساس نقشه ی سه بعدی ای که از سطح ماه تهیه کرده اونو با مواد خاصی پر کرده و هوای اونو کاملا تخلیه کرده...

[تصویر: apolloplaster.jpg]
جواب سوالت منطقه 51 هست. که چند وقت پیش توی این تایپیک مطرح شد.

نقل قول:و اما در مورد پرچم.

[تصویر: AldrinFlag-animation.gif]

بد جوری به اهتزاز در اومده نه؟ من که تحت تاثیر قرار گرفتم.

در مورد پرچم اینجا و اینجا رو ببین، بیشتر تحت تاثیر قرار می گیری!

کامنت

نقل قول: آمریکا اولین کشوری بود که حیوون به فضا فرستاد.

هی میگم سند مطالب یادت نره، گوش نمی دی که!
چون دیدم لینک هایی از ویکیپدیا گذاشتین منم از ویکی پدیا براتون میگذارم. اولین موجود زنده رو شوروی به فضا فرستاد.

نخستین موجود زنده در فضا

نخستین موجود زنده در فضا سگی به نام لایکا بود که در ۳ نوامبر سال ۱۹۵۷ میلادی، تنها یک ماه پس از پرتاب اسپوتنیک-۱ به فضا و آغاز رسمی عصر فضا، با فضاپیمای روسی اسپوتنیک-۲ به مدار زمین پرتاب شد. از این پرواز برای آزمایش ارگان‌های زندهٔ بدن در مرحلهٔ پرتاب و شرایط بی‌وزنی و برای تکمیل سیستم‌های پشتیبانی حیات در اولین فضاپیمای سرنشین‌دار استفاده شد. فضاپیمای اسپوتنیک-۲ حامل لایکا برای بازگشت به زمین طراحی نشده بود، و لایکا مدتی پس از پرتاب در مدار زمین جان سپرد.[sup][۴][/sup]
نقل قول:یه فرد عادی ممکنه باور کنه. ولی یه عکاس حرفه ای (یا حتی غیر حرفه ای) هیچ رقمه زیر بار همچین حرفی نمی ره که هیچ، ممکنه یه نگاه عاقل اندر سفیهم بهت بندازه و بگه "این حرفای خاک بر سری چیه می زنی؟"!!!

با این جمله موافقم! مثلا" این عکس رو ببین: (برای دیدن عکس اصلی روی شماره عکس کلیک کنید.)

[تصویر: 16lemretouch.jpg]
هر نارنگی ای هم میتونه تشخیص بده که این عکس جعلیه، چه برسه به عکاس حرفه ای!
عکسهای بیشتر در Apollo Photographic Studies by Jack White

کامنت
توضیح مفصلی که دادی خوب بود، فقط میشه بگی که NASA ای که همچین سیستم خنک کننده ای داشته چرا روی خود LEM یا همون آپولوی مقوایی این سیستم رو تعبیه نکرده؟ در واقع سوال این هست که خود اون LEM چطوری خنک میشده؟
چون عکسهایی از فضانوردها توی LEM با زیر پیرهنی مشاهده شده، می پرسما!

کامنت

نقل قول:این آینه تنها نشون می ده که ادعاهای شما چه قدر وهم آلود و دور از واقعیته...

همون طور که در کامنت قبلی نوشته شد، اون آینه های لیزری هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه.

نقل قول:مهندسین هوافضا موجودات مستقل و دارای شعور انسانی احساس مسئولیت اجتماعی هستن، نه بله قربانگوهای ناسا.

ادوارد اسنودن اسنادی رو منتشر کرد. مبنی بر جاسوسی، تجاوز به حریم خصوصی کاربران، سوء استفاده از ایمیلها، چتها و ... و در اختیار گذاشتن این مطالب به سازمان CIA از سوی چند شرکت گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک و ... و قبل ترش هم نوکیا و ...
ولی در عمل ما چی میبینیم؟

اریک اشمیت، تیم کوک، استیو بالمر، مارک زاکربرگ، استفان الوپ و ... روئسای گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک، نوکیا و ... همه میگن همه چی آرومه! من چقدر خوشبختم! به ما اعتماد کنید. ما امنیم. ما الیمم. ما بلیم! غیر از اینه؟

حالا سوال من از شما اینه که همین گوگل چند تا کارمند داره؟
آیا کسی نمی خواسته این مطالب رو بر ملا کنه؟

یه جمله ای دیدم توی کامنت
#156 وقعا" قشنگ بود.

نقل قول:کسی که در مقابل علم سر تعظیم فرو نیاره، مجبور می شه در برابر صاحبان علم سر تعظیم فرو بیاره.

البته فکر می کنم این جمله از روایت امام علی (علیه السلام) اقتباس شده.

امام علی(علیه‌السلام): العِلمُ سُلطانٌ ، مَن وَجَدَهُ صالَ بِهِ، ومَن لَم يَجِدهُ صيلَ عَلَيهِ.
دانش، قدرت است، هر كه آن را بيابد با آن يورش برد و هر كه آن را از دست بدهد بر او يورش برند.
(شرح‏ نهج البلاغة، ابن ابی الحدید، ج 20، ص 319.)

سوال از جناب NASA :
چرا در مکالمات رادیویی آپولو ۱۱ هیچ تاخیری مشاهده نمی شه؟
جواب:
“البته در برخی از فیلمهای ویرایش شده توسط تلویزیونهای محلی و یا سایت‌های خبری دیده می‌شود که این تأخیر مورد انتظار دیده نشده است که می‌تواند به دلیل نیاز آنها برای کوتاه‌تر کردن مدت زمان نمایش و یا پخش این فیلم‌ها با حجم کمتر روی اینترنت بوده باشد. اما در تمامی فیلم‌ها و فایلهای صوتی اصلی ناسا (که البته در اختیار خودشون هست!) می‌توان به وضوح وجود چنین تأخیری را در مکالمه‌های بین فضانوردان با ایستگاه کنترل زمینی شنید.”
منبع:
http://bigbangpage.com/?p=3089

NASA :نوار ویدئویی اصلی آپولو ۱۱ گم شد!
منبع:

http://usatoday30.usatoday.com/news/wash...tage_N.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_11_missing_tapes
http://www.honeysucklecreek.net/Apollo_1..._Tapes.pdf

اطلاعات بیشتر اینجا

حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو!
...............................

NASA : ما رفتیم کره ماه! اینم ردش!! (عکسهای مدارگرد LRO)
سوال:
جناب NASA ! پس چرا ماهنورد توی عکسهای آرشیو خودت ردی نداره؟!!

http://waiting.ir/armstrong/%DA%86%D8%B1...A9-%D9%86/

............................

[تصویر: %D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81-NASA.jpg]
ناسا در این بخش از گزارش خودش در سال 2005 این طور می نویسه:
NASA’s Vision for Space Exploration calls for a return to the Moon as preparation for even longer journeys to Mars and beyond. But there’s a potential showstopper: radiation. Space beyond low-Earth orbit is awash with intense radiation from the Sun and from deep galactic sources such as supernovas. Astronauts en route to the Moon and Mars are going to be exposed to this radiation, increasing their risk of getting cancer and other maladies. Finding a good shield is important
چشم انداز ناسا برای اکتشافات فضایی، بازگشت به ماه برای آمادگی سفر به مریخ و حتی فراتر از آن است.اما یک مشکل اساسی وجود دارد: پرتوهای کیهانی. فضای فراتر از مدار کم ارتفاع زمین،غرق در تشعشعات شدید خورشیدی و همچنین ابرنواخترهای اعماق کهکشان است.فضانوردان در مسیر سفر به ماه[/u] و مریخ در معرض تابش این تشعشعات هستند و این یعنی افزایش خطر ابتلا به سرطان و دیگر بیماریها. پس پیدا کردن یک سپر خوب مهم است.
و در ادامه درباره انواع سپرهای حفاظتی و مزایا و معایب هر کدوم از اونها و … توضیح میده.

نکته:

NASA در سال 2005 یعنی 4 دهه بعد از ماموریتهای Apollo هنوز در جستجوی یک سپر محافظتی برای فضانوردان در خارج از کمربند ون آلن هست!
ناسا در این گزارش،به این مطلب به طور ضمنی اعتراف میکنه در حالی که یادش رفته در 30-40 سال قبل،چندین مرتبه مثلا” فضانوردان Apollo رو از این تششعشعات،به سلامت عبور داده.

خب حالا یک سوال:
جناب NASA !
چرا از همون سپرهای حفاظتی که در ماموریت های آپولو استفاده کردی، استفاده نمی کنی؟!

در يك مصاحبه ي تلويزيوني بين شينامك دونالد و مدير اجرايي ناسا، دن گلدن (Dan Golden) (معروف به Dan Dare) در سال 1994، دن گلدن آشكارا پذيرفت كه انسان نمي تواند از مدار زمين خارج شود، مادامي كه بر پرتوهاي كيهاني غلبه كند. او در حالي اين سخنان را گفت كه هيچ اشاره اي به پروژه آپولو در 25 سال قبل از آن نكرده بود، مأموريتي كه تصور مي شود كه انسان 250 هزار مايل از مدار زمين دور شده است.

http://apollofryup.atspace.co.uk/
http://science.nasa.gov/science-news/sci...trostatics
ماه همیشه پشت ابر نمی ماند …
دوستانی که دنبال مطالب بیشتر هستن میتونن به لینک های زیر مراجعه کنند.

http://apollofacts.atspace.co.uk
http://www.moonfaker.com/faqs.html
http://aulis.com/investigation.htm
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، Patriot ، dannyfox ، عدالت
۱:۴۱, ۱۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۱۷:۴۹ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #204

نقل قول:پر ! پری که در ماه با اون آزمایش معروف گالیله رو (توسط حقه های سینمایی) انجام دادند.
من متوجه نمی شم چرا پر باید توی خلاء اکسید بشه. حالا شایدم من اشتباه می کنم. شما تو خلاء یه کبریت بگیر زیر پر ببین می سوزه یا نه، بعد ما رم مطلع کن!!

نقل قول:فقط مشکلش اینه که اگه پوتین ها رو روی کره ماه جا گذاشته پس اون پوتینی که گذاشتن توی موزه چیه؟ و اگه این پوتین ها همون پوتین های سطح ماه هستن پس این چیه که اینجا نوشته!
والا تنها عکسی که توش پوتین موجوده عکس دومه که اونم نوشته لباس فضانوردی قبل از پرواز.

نقل قول:میشه بگین الان این زرورق ها دقیقا" کجای این LEM مشاهده میشه! این مقواها که از پایه های LEM حساس تر هستن
من که متوجه نشدم شما چه طور از روی عکس جنس مواد رو تشخیص می دی!

نقل قول:در مورد پرچم اینجا و اینجا رو ببین، بیشتر تحت تاثیر قرار می گیری!
مگه انتظار داشتیم در خلا پرچم طور دیگه ای به نوسان در بیاد؟ اگه بخوای می تونم برات شبیه سازیشم بکنم.

اتفاقا من که مشکلی ندیدم تو پرچمه. نور تو پارچه و کاغذ و موادی از این دست به خاطر Translucency که دارن دچار تفرق می شه که باعث میشه وقتی یک سمتش روشن به نظر میاد سمت مقابل هم روشن به نظر بیاد. من متوجه نشدم مشکل چیه؟

نقل قول:نخستین موجود زنده در فضا

نخستین موجود زنده در فضا سگی به نام لایکا بود که در ۳ نوامبر سال ۱۹۵۷ میلادی، تنها یک ماه پس از پرتاب اسپوتنیک-۱ به فضا و آغاز رسمی عصر فضا، با فضاپیمای روسی اسپوتنیک-۲ به مدار زمین پرتاب شد. از این پرواز برای آزمایش ارگان‌های زندهٔ بدن در مرحلهٔ پرتاب و شرایط بی‌وزنی و برای تکمیل سیستم‌های پشتیبانی حیات در اولین فضاپیمای سرنشین‌دار استفاده شد. فضاپیمای اسپوتنیک-۲ حامل لایکا برای بازگشت به زمین طراحی نشده بود، و لایکا مدتی پس از پرتاب در مدار زمین جان سپرد.[sup][۴][/sup]
دیگه ببخشید، من فکر کردم هر کسی می دونه اولین پستانداری که به فضا فرستاده شد یه میمون رزوس بود به وسیله ی آمریکا نه یه سگ! ازین به بعد سعی می کنم علمم رو راجع به دانش دیگران ارتقا ببخشم!

نقل قول:همون طور که در کامنت قبلی نوشته شد، اون آینه های لیزری هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه.
خب این که تا حالا هیچ ماموریت رباتیک به وسعت آپولو انجام نشده چی رو ثابت می کنه؟

نقل قول:به ما اعتماد کنید. ما امنیم. ما الیمم. ما بلیم!
اتفاقا هیچ کدوم از این شرکتا مسئولیتی در قبال نشت یا استفاده از اطلاعات کاربرا بهشون ارائه نمی دن. شرکت هایی که گفته شد هم فکر می کنم همشون تحت قوانین ایالات متحده فعالیت می کنن. در هر صورت اگه اشکالی در این زمینه دارید می تونید از یه متخصص امنیت اطلاعات کمک بگیرید.

نقل قول:جناب NASA ! پس چرا ماهنورد توی عکسهای آرشیو خودت ردی نداره؟!!
بریم سر بحث اصلی. فکر می کنم یک عکس از ماهنورد در حال حرکت نشون می ده که چرا ما ردی ازش نمی بینیم:
http://d1jqu7g1y74ds1.cloudfront.net/wp-...er-001.jpg

در هر حال ظواهر امر که نشون می ده چرخ های خاص ماهنورد ردی از خودشون به جا نمی ذارن.

در مورد این که چرا عکس از فاصله دور ردی رو می بینیم، این پدیده کاملا طبیعیه. وقتی یه تصویر رو اسکیل کنیم خود به خود تعدادی از لبه هاش حذف می شه تعدادی لبه ی جدید هم درش ظاهر می شه. تازه این با فرض اینه که تصویر رو اصلاح نکرده باشن، اثر مَچ بند رو هم در نظر نگیریم.

نقل قول: این جمله موافقم! مثلا" این عکس رو ببین: (برای دیدن عکس اصلی روی شماره عکس کلیک کنید.)
من بازم متوجه نشدم باید چه نتیجه ای بگیرم. ایشون با افزایش کنتراست عملا دامنه ای از رنگها رو حذف کرده و بعد هم نتیجه گرفته که پس زمینه سیاهه!

این عکس مثلا
http://populartourismplace.com/wp-conten...ondon9.jpg
کنتراستو زیاد کنین، پس زمینه سیاه می شه. به همین راحتی.

نقل قول:جناب NASA !
چرا از همون سپرهای حفاظتی که در ماموریت های آپولو استفاده کردی، استفاده نمی کنی؟!
خب ناسا داره ریسک رو کاهش می ده. من متوجه نشدم مشکل کجاست؟ توی هر پروژه ای ریسک هایی تعریف می شن اما گاهی به علت کم خطر بودن یا نامحتمل بودن از هزینه ی برطرف سازیشون صرف نظر می شه تا به پروژه لطمه وارد نشه. این که خطر جدی فضانوردان رو تهدید نمی کرده یعنی باید دست از بهبود برداشت.
این که مثلا شرکت ها زمانی شروع به نصب کمربند ایمنی روی خودرو ها کردن یعنی هر کسی قبل از اون توی خودرو می نشسته مشته می شده؟

نقل قول:در يك مصاحبه ي تلويزيوني بين شينامك دونالد و مدير اجرايي ناسا، دن گلدن (Dan Golden) (معروف به Dan Dare) در سال 1994، دن گلدن آشكارا پذيرفت كه انسان نمي تواند از مدار زمين خارج شود، مادامي كه بر پرتوهاي كيهاني غلبه كند. او در حالي اين سخنان را گفت كه هيچ اشاره اي به پروژه آپولو در 25 سال قبل از آن نكرده بود، مأموريتي كه تصور مي شود كه انسان 250 هزار مايل از مدار زمين دور شده است.
من بودم به مقاله ای که راجع به بخش هایی از دروغ هاش بحث شده اتکا نمی کردم

نقل قول:یا میشه بگین چرا وقتی “جیم مک دیوید” (مثلا”) فضانورد آپولو9 در مورد LEM یا پیشرفت پروژه های آپولو صحبت میکنه، نمی تونه جلو خنده خودش رو بگیره؟! چرا یک فضانورد وقتی صحبت از LEM میشه باید به LEM بخنده؟!!
چرا نخندد؟ خنده به این خوبی. من هم دارم می خندم. اصلا باید خندید.
فقط متوجه نشدم، الآن باید نتیجه بگیرم سفر به ماه انجام نشده؟
۱۸:۵۴, ۲۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۸ توسط Majid4mi.)
شماره ارسال: #205
آواتار
(۱۰/آبان/۹۲ ۱:۴۱)namekarbary نوشته است:  ....
دیگه ببخشید، من فکر کردم هر کسی می دونه اولین پستانداری که به فضا فرستاده شد یه میمون رزوس بود به وسیله ی آمریکا نه یه سگ! ازین به بعد سعی می کنم علمم رو راجع به دانش دیگران ارتقا ببخشم!
...
[تصویر: %D9%81%D8%B6%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%...24x210.jpg]
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B...8.B6.D8.A7

[تصویر: 1495442_460750877363048_2133401580_n.jpg]
بيل کيسينگ نويسنده کتاب “ما هرگز به ماه نرفتيم:

Kaysing, Bill. We Never Went to the Moon: America’s Thirty Billion Dollar Swindle
Cornville, Az: Desert Publications, 1981 ISBN 0-87947-388-6

فضانوردان در محلي مخفی شده و موشکی به آسمان مي‌رود. سپس در روز بازگشت آن‌ها را در داخل کپسول نشانده و بوسيله‌ هواپيما روی اقيانوس رها کرده اند.

[تصویر: tokyo-frisco.jpg]
مسیر هوایی توکیو به سانفرانسیسکو
هنگام مصاحبه‌ بيل کيسينگ در تلويزيون خلباني با برنامه تماس گرفته و میگوید:
در زمان بازگشت آپولو15 او و تعدادي از مسافرين پروازش از توکيو به سانفرانسيسکو يک هواپيمای C-5A را مشاهده کرده‌اند که کپسول را روي اقيانوس رها کرده و سپس چترهای کپسول باز شد و در سطح اقيانوس فرود آمد!

[تصویر: Apollo-Recovery-Operations.jpg]

اینها مثلا” فضانوردان فاتح ماه در حال انتقال به قرنطینه هستند تا مشخص بشه ویروس ناشناخته ای از ماه به زمین منتقل نکرده باشن، و بعد توی سطح جامعه رها بشن!
سوال این هست که تکلیف ویروسهای داخل آپولو چی میشه؟!
اصلا” اینها واسه چی ماسک زدن؟! فکر کنید مثلا” چند روز، چند نفری، توی یه کپسول 1*2 باشین و … ! آقا بزن ماسکووو!

این جا سوأل دیگه ای که پیش میاد این هست که چه باکتری هایی ممکنه روی ماه باشه؟
در حالی که برای چندین میلیون سال هر 27 روز ماه طفلی! با فضای سرد از -150 ° C، تا +150 ° C، و تحت تابش مستقیم تشعشع های خورشیدی بوده؟ آیا پزشکان به همچنین شرایطی نمیگن استریلیزاسیون؟!

و اگر باکتری هایی در ماه وجود دارند که تا این اندازه مقاوم هستند، پس چطور با یک قرنطینه و یک سری ماده ضد عفونی کننده از بین رفته اند؟!

بیل کیسینگ معتقد بود تنها کمکی که زدن ماسک و قرنطینه به فضانوردان می کرد این بود که اونها رو از مصاحبه های ناخواسته و سوتی های احتمالی! حفظ می کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، أین المنتظر
۱۶:۳۳, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #206

[i]باورش سخته واقعا
به نظر من حقيقت نداره ...
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Majid4mi
۳:۵۰, ۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۲ توسط Majid4mi.)
شماره ارسال: #207
آواتار
[تصویر: %D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C.jpg]
هرچند به شخصه به نظرسنجی ها در این زمینه اعتقادی ندارم، زیرا حقیقت، به تعداد طرفداران و مخالفان بستگی ندارد! اما واقعیت این است که همین نظرسنجی ها حاوی نکات جالبی هستند و در واقع یکی از اصول اساسی سیاست گذاری ها، همین نظرسنجی هاست.

در 14 ژوئن سال 1970، روزنامه Knight با نظرسنجی از 1721 نفر از شش شهر ایالات متحده، اعلام کرد که بیش از 30% به سفرهای تخیلی آپولو مشکوک هستند. در بعضی مناطق این مقدار به 54% درصد رسیده بود.
در 13 اکتبر 1976 موسسه گالوپ اعلام کرد 28% از آمریکایی ها، فرود فضانوردانشان در کره ماه را جعلی می دانند.
در سال 1979 تنها 6% از آمریکایی ها، فرود در ماه را جعلی می دانستند.
در سال 1999 یک نظر سنجی نشان داد که 11% از مردم ایالات متحده به NASA شک دارند.

در اول آوریل 2000 در نظرسنجی افکار عمومی روسیه، 16% از روسها، از فرود آمریکایی ها روی ماه بی اطلاع بودند! و 28% این سفرها را باور نداشتند.
در سال 2001 بعد از پخش مستندی در شبکه فاکس، مشخص شد 20% از مردم ایالات متحده به NASA مشکوک شدند.

[تصویر: Vote-Auswertung-SPIEGEL-ONLINE-2014-01-25-00-47-53.jpg]
هفته نامه آلمانی اشپیگل در سال 2001 نشان داد حدود 47% از شرکت کنندگان به داستان های آپولو باورمند نیستند.
در 4 نوامبر 2002، روزنامه ایتالیایی Corriere گزارش داد که 68٪ از جمعیت غیر سفید پوست ایالات متحده NASA را باور ندارند.

[تصویر: Moon-landings-2014-01-25-01-10-41.jpg]
در سال 2002 نظرسنجی Sparklit نشان داد 42% از کاربران، فرود انسان در ماه را قبول ندارند.
در سال 2004 مشخص شد 41% از انگلیسی ها این سفرها را قبول ندارند.

در سال 2007 در یک نظر سنجی آمار باورمندان به جعل ناسا به 53% رسید. در همین سال PourOuContre.com در یک نظرسجی آزاد این آمار را 62% نشان داد.

در سال 2008 استودیو “فاکس قرن بیستم”اعلام کرد 40% از انگلیسی ها سفرهای آپولو را جعلی می دانند. همچنین 48% از آنها معتقدند ایالات متحده در مورد منطقه 51 چیزی را از مردم مخفی می کند.

[تصویر: St%C3%A4llningen-just-nu-2014-01-26-00-29-37.jpg]
در سال 2009 اعلام شد 22% از آمریکایی ها این سفر ها را باور ندارند. در همین سال در نظرسنجی دیگری 45% و در یک نظرسنجی سوئدی 40% از 74600 شرکت کننده، اعتقاد داشتند که این سفرها جعلی است،

[تصویر: %D0%90%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B2-%D0%BE%D0...-58-38.jpg]
همچنین 49% از شرکت کنندگان در نظرسنجی روسی CNews این سفرها را از اساس غیر قابل اعتماد دانستند. در نظرسنجی دیگری نیز این آمار 42% اعلام شد.

http://www.twiigs.com/poll/Technology/35897
http://rnd.cnews.ru/inc/poll/archive.php?p=7&cp=4
http://en.metapedia.org/wiki/Moon_Hoax#Poll_results
http://bd.fom.ru/report/cat/sci_sci/kosmos/of001605
http://www.deseretnews.com/article/94634...dings.html
http://krishna.org/man-on-the-moon-a-col...f-dollars/
http://www.20min.ch/community/poll/?pollid=10132
http://www.theguardian.com/uk/2008/jul/31/1
http://www.pouroucontre.com/cgi-file/vote.cgi?num=56922
http://www.thaindian.com/newsportal/worl...78317.html
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/the...ars-377044
http://vote.sparklit.com/poll.spark/626608
http://www.express.co.uk/expressyourself...Moonfakers
86400.es/2007/01/16/el
http://www.spiegel.de/active/vote/fcgi/v...oteid=1060
http://web.archive.org/web/2005042820315...onvote.xml
http://wwwc.aftonbladet.se/vss/special/s...250,0.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۲:۳۵, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #208
آواتار
[تصویر: gpn-2000-001317.2.jpg]
واقعا” تعدادی از عکسها هستند که نشان می دهد مسئولان NASA وقاحت را از حد گذرانده اند.
بعد از اینکه این عکسها توسط بسیاری از سایت ها مورد تمسخر واقع شد! آنها اقدام به انتشار دوباره عکسها در آرشیو جدید خود کردند. لینک آبی از آرشیو فعلی و لینک قرمز از آرشیو قدیمی هست.

[تصویر: GPN-2000-001210-2.jpg]
اما باید گفت عکسهای آرشیو فعلی هم کم از آرشیو قبلی ندارند! به نظر دیر یا زود باید شاهد تأسیس آرشیو دیگری باشیم!
[تصویر: a15_h_91_12343.jpg]
جناب NASA در اینجا ادعا می کند این تصویر از کره زمین توسط آپولو 15 ثبت شده. اما باید گفت این شاهکار توسط مونتاژکاران ناشی و به سفارش سازمان هوا فضای ایالات متحده خلق شده است.
[تصویر: AS11-44-6668HR.jpg]
[تصویر: AS11-44-6581_2.jpg]
[تصویر: AS11-44-6675HR.jpg]
در مورد فیلم گرفته شده از موقعیت عکس بالا، در ترجمه بخش دوم دروغ بزرگ قرن، در دنیای اسرار آمیز این طور نوشته شده:
یکی از نکات بسیار دیدنی و جالبی که از حقه بودن ماجرا پرده بر میدارد صحنه ای است از پرواز آپولو 11 در 1969 یعنی اولین سفر به ماه. در این صحنه آرمسترانگ دوربین را به سمت پنجره فضاپیما نگه می دارد تا منظره ای از زمین به بینندگان نشان دهد و می گوید: بزارید یک صحنه غیر قابل باور بهتون نشون بدم … نمی تونم احساسم رو بیان کنم. همونطور که می بینید زمین نصفش در تاریکیه و آمریکای جنوبی در سایه قرار داره.

ناگهان زمین در پنجره آپولو تکان می خورد! و بعد شیئ که در تاریکی سیاه رنگ است نصف زمین را می پوشاند … برای چند ثانیه این حالت ادامه دارد در حالیکه آرمسترانگ متوجه نیست که یکی از افراد پشت صحنه با جابجا شدن خودش روی عکس زمین را گرفته است!
اینجاست که باید به جناب ناسا گفت: خودتی …!
[تصویر: NASA-caught-Photoshopping-an-image-of-Saturns-moons.jpg]
بد نیست بدانید که داستان فوتوشاپ و جناب NASA به همین جا ختم نمی شود! تصویر جناب ناسا از قمر زحل که گفته شده توسط فضاپیمای کاسینی ثبت شده، هم فوتوشاپ از آب در آمده است!

Image Library Apollo 11
Image Library Apollo 12
Image Library Apollo 15
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مجید املشی ، عدالت ، neyestan23
۱۰:۲۳, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #209
آواتار
به نام خدا

ولی واقعا جای شگفتی داره که سازمان عریض و طویلی مانند ناسا بیاید چنین عکسهایی را منتشر کند به هر حال آنها پیش خود نمیگویند که با تکنولوژی کنونی به راحتی میتوان تشخیص داد که عکسها تقلبی میباشد ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی فکر کردن که این عکسها را انتشار داده اند به هر حال افرادی که در ناسا کار میکنند انسانهای عادی نیستند و اکثرشان جزو افراد باهوش و نخبه هستند، پس چرا همچین سوتی بدی داده اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا عجیبه ...........

البته یک جواب دارم که شاید به دلیل جنگ سردی که با شوروی زمانی داشتند این دروغ بزرگ را گفته اند که جلوی آنها کم نیاورند و اکنون نیز در گل مانده اند که چکار کنند و هر روز مجبورند برای آن دروغ بزرگ، دروغی بزرگتر ببافند. به هر حال قضیه بسیار مرموزه و همین که هنوز بعد از نزدیک به پنجاه سال بشر موفق به سفر دوباره به ماه نشده همین نشان دهنده بزرگ بودن دروغه ناسا و دولت آمریکاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Majid4mi
۰:۱۷, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #210

نقل قول:بد نیست بدانید که داستان فوتوشاپ و جناب NASA به همین جا ختم نمی شود! تصویر جناب ناسا از قمر زحل که گفته شده توسط فضاپیمای کاسینی ثبت شده، هم فوتوشاپ از آب در آمده است!
این تغییر فتوشاپی عکس به خاطر اینه که کاسینی برای هر عکسی سه بار عکاسی می کنه. یه بار با فی*ل*تر قرمز، یه بار سبز و یه بار آبی.
مشکل این جاست که موقع گرفتن سه تا عکس کل صحنه شامل خود کاسینی جا به جا می شه. بنابراین برعکس دوربینای معمولی سه کانال رنگ روی هم قرار نمی گیرن تا عکس نهایی رو تشکیل بدن.
جایی که دو جرم آسمانی وجود داره، باید برای یکی کانال های رنگی رو روی هم انداخت و تصویر جسم دیگه که کانالای رنگیش روی هم نمی افتن رو با فتوشاپ اصلاح کرد تا تصویر خراب به دست نیاد.

ویرایش گر این عکس اینجا فرایند دقیق ویرایش این عکس و چرایی ویرایش عکس رو نوشته.

اینجا هم تمام تصاویر خام کاسینی قرار گرفته که شامل این عکس هم می شه.

نقل قول:جناب NASA در اینجا ادعا می کند این تصویر از کره زمین توسط آپولو 15 ثبت شده. اما باید گفت این شاهکار توسط مونتاژکاران ناشی و به سفارش سازمان هوا فضای ایالات متحده خلق شده است.
به این کار نمی گن مونتاژ. می گن پس پردازش، که ممکن به دلایل زیادی صورت بگیره.

نقل قول:[تصویر: AS11-44-6668HR.jpg]
این تصویر اصلیه:
http://www.attivissimo.net/luna/Apollo11...4-6668.jpg

نقل قول:[تصویر: AS11-44-6581_2.jpg]
این تصویر اصلیه:
http://www.hq.nasa.gov/alsj/a11/AS11-44-6581HR.jpg

نقل قول:[تصویر: AS11-44-6675HR.jpg]
این تصویر اصلیه:
http://www.attivissimo.net/luna/Apollo11...4-6675.jpg

(با توجه به حجم بالای عکسای اصلی فکر می کنم توضیح خوبی برای ویرایش عکس ها وجود داره.)

در ضمن تا جایی که من می دونم ناسا تمام تصاویر خام رو هم منتشر می کنه. بنابراین بقیه ش رو هم خودت می تونی پیدا کنی و ببری تو فتوشاپ هر چه قدر خواستی روشناییش رو زیاد کنی.

و لطفا نگو که پس زمینه بعدا اضافه شده. هزار الگوریتم برای تشخیص تصویر مونتاژ شده وجود داره و روز به روز داره به تعدادش اضافه می شه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا