|
شوخی و بگو بخند با نامحرم
|
|
۱۱:۵۵, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه بار با یکی از مردان خدا تماس گرفتم و چند تا سوال پرسیدم . احتمالا خیلی به درد هممون میخوره گفتم حاج اقا کسایی که اقوام بد حجاب دارن و مجبورن برای صله رحم برن دید و بازدید چه باید بکنند ایا ترک رابطه کنیم؟ گفتند ترک رابطه لازم نیست . اما نباید با نامحرم قاطی بشید . و بخند و دل دادن قلوه گرفتن و ... اینها نباید باشه . نباید نامحرم رو به خودتون راه بدید . رفتار رسمی . مثل وقتی میرید بانک کارمند بانک کارتون رو میخواد راه بندازه همون رفتار گفتم حاج اقا خوب ما رعایت میکنیم نگاه هم نمیکنیم اما اخرش چشممون ممکنه بخوره بهشون . گفت خوب نگاهتون رو بردارید سریع . مهم همون خودمونی نشدن هست . در مورد این مطلب روایات فراوانی داریم که خیلی هم جدیه . و همین بگو بخند راه رو برای شیطان و خیلی داستان ها باز میکنه . و راه صراط مستقیم رو ممکنه بر بنده خدا ببنده . در ضمن بهانه هایی از این قبیل که ما با هم بزرگ شدیم و طرف مثل خواهرمه و سنمون به هم نمیخوره و ... هزار بهانه ای که شسطان وسوسه میکنه رو هم باید ریخت دور اقا شما سخت میگیرید و ولش کن بابا خدا رحیمه و اینها هم کمکی نمیکنه . راه اینه حالا با بهانه کج بشی میری تو خاکی حالا ۱۰۰۰ جور بهانه بیاری باز میری تو خاکی ... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۰, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بانام ویادخداهستندکسانی که بامحارم خودنمیگن نمیخندن ولی یه جاش بانامحرم ....بنده درمغازه ای مشغول خریدمانتو بودم یه خانم باهمسرخودکه بیرون ازمغازه فرزندش رانگه داشته بودتا مادرش که اون خانم باشه خریدکنه وبچه بی تاب مامانش بوداون خانم باچنان لحن بدی باهمسرش صحبت کردکه واقعاجای شرم وتاسف بود که چراصبرنداره وازبچه خوب نگهداری نمیکنه ولی باصاحب مغازه آن چنان میگفت ومیخندیدکه بازهم جای تاسف داشت برای یه خانم برای یه مادر....اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
کاربران گرامی
الان یکی از کاربران گرامی دیگر! همین صحبت شما رو گفتن من نگفتم شکلک استفاده نکنید یا بقیه موارد بحث سر اینه که زن و مرد یه فرقی با هم دارند و باید کنترل شده تر برخورد کنن قبول ندارید؟ چرا صفر و یکی برخورد میکنید؟ یا طالبانی یا لیبرالی ! نقل قول:نکنه دوستانی ک کاربر فعال هستن، چیزایی رو می بینن ک ما نمی بینیم یا چهره مونو می بینن ؟؟؟ اینم از اون حرفا بود! قبلا چنین حرفی زیاد شنیدم که بعضی افراد که در مورد اسلام باهاشون حرف میزنیم میگن شما فکر کردید خودتون میفهمید و ما نفهمیم!!!؟ خب یعنی ما هرچی گفتیم شما آخرش حرف خودتونو زدید |
|||
|
|
۷:۰۴, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۱۹:۲۳)دختر خورشید نوشته است: ویرایش شد!!!بحث کردن هیچ فایده ای نداره........ قرار نیست فایده ای داشته باشه . دیدگاه های خودمون رو شییر میکنیم . بعد با قاضی قرار دادن وجدان و نه نفس نتیجه میگیریم و ان شاالله عمل میکنیم . ===== ریبه هم به نظر نسبی میرسه مثل همون غنا و یا خیلی دیگه از مسایلی که تشخیص با مکلفه الان من این سوال به ذهنم رسید که اگر کسی ریبه دار ندونه عمل خودش رو ولی بقیه بدونن تکلیف چیه ؟ یا بعضی بگن ریبه داره بعضی نداره . هر چند به نظر جواب راحتی میاد ولی بپرسیم بهتره . الان همه قبول دارن کلیت مطلب رو فقط در مصداق اشکال هست . |
|||
|
|
۹:۰۵, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۰:۰۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
نقل قول:خیلی اوقات هم ممکنه رفتار ما ریبه داشته باشه ولی اصلا خودمون خبر نداشته باشیم خب اینجا دوتا نکته هست: اولیش همون مثال دماغ و صورت که زدم.... که اگرم مفسده برای کسی پیش میاره خود همون شخص باید چشمشو ببنده دومیش اینه که مطمئنا هیچکس در این تالار به قصد بد ، جوری حرف نمیزنه که تحریک آمیز باشه ! و اعمال انسان هم به نیت عملش هست... تشخیص ریبه هم که به عهده ی مکلف. پس چه جای تذکری میمونه؟ اگر من تذکر دادم که خانم فلانی اینطور حرف زدنت باعث ... من شد من خودم مشکل دارم ، از اون به بعد پستای اون خانمو باید با دید دیگه ای بخونم یا اصلا نخونم... |
|||
|
|
۹:۳۸, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۱:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
ابتدا باید بخاطر لحن تندم در این ارسال عذرخواهی کنم.
(۲۸/دی/۹۲ ۱۵:۰۵)غریب نوشته است: برادر بزرگواری که فکر میکنن من حرفهای خودم رو نقض میکنم. پیشنهاد میکنم یک دور دیگه تفکر (توضیح المسائلالبته من کاری ندارمها. خودتون میدونید و خدای خودتون. چون گفتید نقض نکردید میگم. آیا اینجا شوخی فرمودهبودید؟ نقل قول:خب هرکس مقلد منه اینم توضیح المسائل منیا اینجا نقضش نفرمودید؟ (۲۷/دی/۹۲ ۲۱:۴۶)غریب نوشته است: و حتی جا داره از حقی که مدیران برگردن امثال من دارن (اشاره به گذاشتن پست های بی محتوا و واجب الپاک کردن البته باید از این قسمت نوشتهتون تشکر کنم(البته یهجاش اصلاح نیاز داشت، اصلاحش کردم): نقل قول:ولی خب باید حواسمون باشه.گاهی انذار برادران /////// کوچکی مثل جناب درست پسند لازمه...چون بعضی اتفاق ها ارام ارام میافته من همینطور که در ارسالها پیش میرم جواب میدم. (۲۸/دی/۹۲ ۱۵:۳۷)Havbb 110 نوشته است: حق و حقیقت هم وقتی مشخص میشه که حرفهای ما مستند به آیات و روایات باشه ، نه نظرات شخصیمون... و البته استفاده از پیامبر درون در مورد آیات و روایات. (۲۸/دی/۹۲ ۱۵:۳۷)Havbb 110 نوشته است: فرض کنید مردی با دیدن صورت خانمها هم تحریک میشه ، خب در اینجا دیگه وظیفه ی خانمها اینه که حدود اسلامی رو در باره ی حجاب رعایت کنند که قرص صورت رو میتونن نپوشونن. ولی وظیفه ندارن چون ایشون تحریک میشه صورت رو هم بپوشونن...البته مثالتون با حرف ما دوتاست، و چیزی که اتفاق افتاده بود در ذات خودش مشکل داشت. |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۱:۰۴)Tishtar نوشته است: این مبحث هم مثل خیلی دیگه از احکام دینی با یک ترکیب پیوند خورده:افراط و تفریط. |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۳۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۲۰:۵۷)Fateme135 نوشته است: سلامتا وقتی اینطوری بحث کنید به هیچ جایی نمیرسیم. هر جا از صحبت رو که باهاش مخالفید، لطفاً همونجا رو نقلقول کنید و در مورد «دقیق» گفتهی ما بحث کنید. بعضی از چیزهایی که گفتم رو شما دوباره در انتظار پاسخ مطرح کردید! ![]() اگر حرف ما رو دقیق بخونید، اینطور نمیشه. لحن ما رو هم خودتون دعوامانند برداشت میکنید. والله لحن من به جز اون ارسالی که اصلاحش کردم، فقط قاطع هست. لطفاً توضیحات بیشتر رو در پاسخ به خانم Aban بخونید. (۲۹/دی/۹۲ ۱:۱۷)Aban نوشته است:تا زمانی که برداشت همگی ما از حالات چهرههای شکلکها یکسانه، لحن شکلکها در ذات چهرهها هست، نه قابل برداشت شخصی.نقل قول:جایی کهمیشه بتوضیحین یعنی چی ؟ آخه واقعا منظور خاصی پشتش نیست ... میگه بگید دقیقا حالت سخن چیه ؟ شکلک در پایان جمله، برای رسوندن منظوری که یک نفر از چشمک زدن داره بکار میره. نشوندهندهی یه کنایهی شیطنتآمیز هست. آیا شیطونی کردن، بیش از حد برای نامحرم صمیمی نیست؟این که معلومه: خخخخخخخخ صدای غش کردن از خنده هست. و ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هم به همون معنی هست. به معنی خندهی سیر از ته دل. و نیز آیا بکار بردنش بعد از هر دو سه جمله به معنی صحبت کردن در میان خنده و سرمستی نیست؟ بنده کی هستم که بخوام اینها رو به یک بانوی مؤمن محجبه بگم؟ جسارتاً، شیطونی کردن در صحبت و لوس شدن و باقی رفتارهای دختربچگانه، برای بانوان مکلف فقط نزد بانوان دیگر یا محارمشون قابل پذیرش هست، و در حضور نامحرم متانتشون باعث خانم بودنشون میشه. اینکه صداش باشه، یا اینکه تصویرش هم باشه، بحثش از خود خوش و بش جداست. خوش و بش با نامحرم گناه هست. هروقت گفتند که روی نامه میتونید با نامحرم خوش و بش کنید، پس توی باقی نوشتهها هم این کار رو بکنید. فکر میکنم واضحتر از این نمیشه گفت. |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
"شیخ عبدالرحمن البراک" در صفحه خود در شبکه اجتماعی توتیر، در پاسخ به سئوالی در خصوص حکم "شکلک ها" گفت: از آنجایی که شکلک های رایچ در دستگاههای هوشمند، مانند تصاویر دارای روح هستند، استفاده از آنها جایز نیست.
البراک گفت: از نمادهای چهره در دستگاه ها نباید استفاده کرد http://khabarfarsi.com/n/3210151/استفاده_ازشکلک_دراینترنت_حرام_است ------------------------------------------------------------------------------------------- یادمه چند وقت پیش در یکی از تالار مذهبی(نمیدونم شاید هم همینجا بود) این حکم مفتی های وهابی منتشر شده بود و خلاصه کلی دوستان دل شاد شدن ![]() ![]() (۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۳۲)درست پسند نوشته است: شکلک این شکلک ها فقط قراردادهای معنایی بین دوطرفند،حرف شما درباره چشمک،توی دنیای حقیقی درسته،اما توی دنیای مجازی چی؟آیا توی دنیای مجازی هم استفاده از «شکلک» چشمک،همون معنی چشمک توی دنیای واقعی رو داره؟؟؟؟قطعا که نه...و قطعا که چشمک توی دنیای حقیقی ممکنه مفسده داشته باشه،ممکنه به گناه بندازه اما اینجا نه. |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۲ ۰:۳۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
باز شروع شد!!!!!!!
تا اونجا که یادمه به چنین مغالطه ای میگفتن مغالطه مسموم کردن چاه ![]() ببینید مفتی ها میگن نماز هم بخونید ، پس نماز خوندن رو هم باید ترک کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی بگم روز عیدی نمیخوام کام خودم و شما رو تلخ کنم |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۰۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۱:۰۴)Tishtar نوشته است: فکر میکنم دیگه همه میدونن حریم و حرمت هر دختر و پسری چه اندازه ایه،فکر نمیکنم کسی بدون دونستن و علم به عملش حریم کسی رو بشکونه.فکر نمیکنم! یادتونه اون ترول که زنعموهه و دخترعموهه تاپدامن تنشون بود؟ بعضی افراد بودند که حتی نمیدونستن زنعمو و دخترعمو نامحرم هستن، و میگفتن اینجور چیزها در این دوره و زمونه در بسیاری از خانوادهها رعایت نمیشه!! بعضی افراد! فکر کنم بشناسینشون! من دارم از جامعهای براتون حرف میزنم که آبپز شدنش رو به چشم دیدهام، و دارم روزبهروز میبینم. یادمه که بحث دخترهای فامیل که زمان بچگی من نوجوان بودند بر سر معلوم بودن یک ذره مو از جلوی روسری بود، و بعضیهاشون قبول نمیکردن، و طرفدارانش میگفتن برای اینه که فکر نکنن املی! الآن بحث حجاب بر سر چقدر هست؟ من هم جاهایی در این تالار در لحنم اشتباه داشتهام. خیلی از مواقع چیزهایی که میگم رو خودم خوش ندارم! ولی مطابق حق مییابم و میگم! خیلی از مواقع بعدها میفهمم خوبیاش چیه و ازش خوشم میاد. در آیهی 216 سورهی بقره داریم: وَ عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَ عَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَّكُمْ و چه بسا چیزی رو خوش نداشته باشید و برای شما خیری باشد و چه بسا چیزی رو خوش داشته باشید و برای شما شرّی باشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ** شوخی های پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ** | ali.khm | 0 | 1,517 |