کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شوخی و بگو بخند با نامحرم
۱۱:۵۵, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

یه بار با یکی از مردان خدا تماس گرفتم و چند تا سوال پرسیدم . احتمالا خیلی به درد هممون میخوره

گفتم حاج اقا کسایی که اقوام بد حجاب دارن و مجبورن برای صله رحم برن دید و بازدید چه باید بکنند ایا ترک رابطه کنیم؟

گفتند ترک رابطه لازم نیست . اما نباید با نامحرم قاطی بشید .
و بخند و دل دادن قلوه گرفتن و ... اینها نباید باشه . نباید نامحرم رو به خودتون راه بدید .
رفتار رسمی . مثل وقتی میرید بانک کارمند بانک کارتون رو میخواد راه بندازه همون رفتار

گفتم حاج اقا خوب ما رعایت میکنیم نگاه هم نمیکنیم اما اخرش چشممون ممکنه بخوره بهشون .
گفت خوب نگاهتون رو بردارید سریع . مهم همون خودمونی نشدن هست .
در مورد این مطلب روایات فراوانی داریم که خیلی هم جدیه . و همین بگو بخند راه رو برای شیطان و خیلی داستان ها باز میکنه . و راه صراط مستقیم رو ممکنه بر بنده خدا ببنده .

در ضمن بهانه هایی از این قبیل که ما با هم بزرگ شدیم و طرف مثل خواهرمه و سنمون به هم نمیخوره و ... هزار بهانه ای که شسطان وسوسه میکنه رو هم باید ریخت دور

اقا شما سخت میگیرید و ولش کن بابا خدا رحیمه و اینها هم کمکی نمیکنه .

راه اینه حالا با بهانه کج بشی میری تو خاکی حالا ۱۰۰۰ جور بهانه بیاری باز میری تو خاکی ...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh zahra ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، مصباح ، ســــــاقی ، علی 110 ، درست پسند ، meshkat ، aboutorab ، MohammadSadra ، یاســین ، sarallah ، mahdy30na ، میلاد.م ، Night_World ، Farzaneh ، Agha sayyed ، keyvan-rostamy ، در جستجوی سختی ، شیدا ، Tolou ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، ترنم ، azade ، عبدالرحمن ، انصارالمهدی ، منادی حق ، ZaHrA110M ، Detector ، منتظر کوچولو ، خیبر110 ، parisan ، یا ثارالله ، هانا ، mahramaneh ، احمد شاکر ، حسن.س. ، حسن عزتي ، mahyamatin ، آیلار ، بیداری12 ، nafas ، Islam ، ali.khm ، فاطمه خانم ، 313flowers ، آیات ، fatemeh ، مرهم ، help me ، fatemeh-55 ، Hadith ، شهرام ، السا ، فدايي ولايت ، جویای حقیقت ، ضحی ، fafa* ، سیمرغ ، ali0077 ، خادمة الزهرا ، مجنون ، amirak ، مهیار 133 ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، soshiant

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۰, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #71
آواتار
(۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۰۱)درست پسند نوشته است:  فکر نمی‌کنم!
یادتونه اون ترول که زن‌عموهه و دخترعموهه تاپ‌دامن تنشون بود؟
بعضی افراد بودند که حتی نمیدونستن زن‌عمو و دخترعمو نامحرم هستن، و میگفتن اینجور چیزها در این دوره و زمونه در بسیاری از خانواده‌ها رعایت نمیشه!!
بعضی افراد!
فکر کنم بشناسینشون!

من دارم از جامعه‌ای براتون حرف میزنم که آب‌پز شدنش رو به چشم دیده‌ام، و دارم روزبه‌روز می‌بینم.
یادمه که بحث دخترهای فامیل که زمان بچگی من نوجوان بودند بر سر معلوم بودن یک ذره مو از جلوی روسری بود، و بعضی‌هاشون قبول نمی‌کردن، و طرفدارانش می‌گفتن برای اینه که فکر نکنن املی!
الآن بحث حجاب بر سر چقدر هست؟
.
اما من فکر میکنم که اینطور نیست!
شاید خیلی ها درست محارم رو تشخیص ندن،اما هر کسی بنا بر غریضه میدونه که چه مقدار شوخی کردن با یک دختر،حریمش رو خدشه دار میکنه.حتی اگه توی خانواده کاملا غیرمذهبی بزرگ شده باشه.
اگر هم جامعه ما آب پز شده،دلیلش چیزی نیست جز اجبار!هیچ کس از اجبار خوشش نمیاد.من نمیدونم شما چند سالتونه،اما در دوران پهلوی،ما هم جنگ نرم و روانی علیه حجاب داشتیم و هم جنگ سخت و اجبار فیزیکی!!اما در سال 57 تنها چیزی که توی ایران نقص نداشت فرهنگ حجاب بود.
همین که حجاب اجباری شد و کار به تغییر نظام نکشید نشان از این داره که فرهنگ حجاب در زمان انقلاب کاملا بین مردم جا افتاده بود و اکثرا بهش مقید بودن.اما امروز بعد از گذشت 35 سال از حجاب اجباری،میبینیم کاری که فرهنگ غرب با تلویزیون،سینما،موسیقی و اجبار نتونسته بود انجام بده،انجام شده و به قول شما جامعه آب پز شده!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۳:۱۵, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۱۹ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #72
آواتار
خطاب به برادر درست پسند
نقل قول:آیا اینجا شوخی فرموده‌بودید

این شوخی بود
نقل قول:نقل قول:
خب هرکس مقلد منه اینم توضیح المسائل منBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkBlush
در مابقی موارد حلالا طیبا

اما این خیر
نقل قول:[b]
1.صمیمیت و مزاح در حد بالا و غیر متعارفی (معیار اعمال ما در دنیای حقیقی)باشه

2.خطاب مستقیم بین دو نامحرم باشهههههههههه(البته این برا کاربراییه که جنسیت خودشون رو اعلام کردن)
[/b]

نقل قول:یا اینجا نقضش نفرمودید؟
غریب نوشته است:
و حتی جا داره از حقی که مدیران برگردن امثال من دارن (اشاره به گذاشتن پست های بی محتوا و واجب الپاک کردن
[تصویر: wink.png]
) صحبت بشه

خیر نقضی در کار نبود؟
ایا این جمله هر دو شرط مذکور رو دارا بود؟؟؟؟؟ خطاب مستقیم به برادر خاصی بود؟
نقل قول:البته باید از این قسمت نوشته‌تون تشکر کنم(البته یه‌جاش اصلاح نیاز داشت، اصلاحش کردم):
از اصلاحی که فرمودین هیچ احساس رضایتی ندارم.

عیدتون هم مبارک.یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، السا
۱۳:۲۱, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۳۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #73

(۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۴۳)Tishtar نوشته است:  "شیخ عبدالرحمن البراک" در صفحه خود در شبکه اجتماعی توتیر، در پاسخ به سئوالی در خصوص حکم "شکلک ها" گفت: از آنجایی که شکلک های رایچ در دستگاههای هوشمند، مانند تصاویر دارای روح هستند، استفاده از آنها جایز نیست.
البراک گفت: از نمادهای چهره در دستگاه ها نباید استفاده کرد
http://khabarfarsi.com/n/3210151/استفاده_ازشکلک_دراینترنت_حرام_است
-------------------------------------------------------------------------------------------
یادمه چند وقت پیش در یکی از تالار مذهبی(نمیدونم شاید هم همینجا بود) این حکم مفتی های وهابی منتشر شده بود و خلاصه کلی دوستان دل شاد شدنSmileAngel
اولاً خیلی بی‌مزه بود، چون توهین هست.

شما باید در این صفحه این رو دیده باشید، پس چرا دوباره چنین حرفی می‌زنید؟
برای کسانی که ندیده‌اند، دوباره میارم:

اولاً تفاوتهایی وجود داره:
یکی‌اش اینه که اون گفته اشکال این کار اینه که مردان رو به فکر حرام میندازه، در حالی که ما میگیم:
نقل قول:گناه ما و شما از هم جداست:
1. رفتار مناسب جزئی از حجاب شماست، و رعایت نکردنش گناه شما میشه، چه ما اهل گناه باشیم، چه نباشیم.
2. و اینکه ما ذهن خبیثی داشته باشیم گناه ما میشه، چه شما رعایت بکنید، چه رعایت نکنید.

یک تفاوت دیگه که توسط اون خبرگزاری مضحک‌ترین بخش فتوای اون وهابی برشمرده شده اینه که گفته با افزایش تعداد «ه» مقدار حرمتش افزایش پیدا میکنه!!!

یک تفاوت دیگه اینه که علمای ما میگن اصلاً قرار به شوخی با نامحرم نیست، و اون میگه زنان عفیفانه بخندن! یعنی جواز به شوخی داده.

ثانیاً اینکه اون شخص گمراه هست دلیلی بر رد هر چیزی که میگه نمیشه.
فکر می‌کنم پست‌ترین‌های تاریخ هم معتقد بوده‌اند که برای زنده موندن باید نفس کشید! آیا ما باید خلافش رو نتیجه بگیریم؟

البته فکر می‌کنم احادیث زیر در مورد وهابی‌های ملعون یک در هزار هم کاربرد نداره.
ولی خب نمونه‌ی غربی‌اش رو هزارتا داریم. خیلی چیزهای اصولی هست که باید از صهیونیست‌های بی‌همه‌چیز یاد بگیریم.

حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): همانا دانش راستين، گمشده مؤمن است. هر جا آن را بيابد، خودش بدان سزاوارتر است.

امام علی(علیه السلام): دانش راستين، گمشده‌ی مؤمن است. پس آن را فراگير و بياموز، گرچه از مردم منافق.

امام علی(علیه السلام): حكمت را بياموزيد، گرچه از مشركان.

امیرالمؤمنین علی(علیه السلام): به کسی که می‌گوید نظر نکنید و به چیزی که گفته می‌شود نظر کنید.

حضرت مسيح(علیه السلام): حق را (هر چند) از اهل باطل فراگيريد و اما باطل را (هر چند) از اهل حق فرا نگيريد. سخن‌سنج باشيد.

(۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۴۳)Tishtar نوشته است:  این شکلک ها فقط قراردادهای معنایی بین دوطرفند،حرف شما درباره چشمک،توی دنیای حقیقی درسته،اما توی دنیای مجازی چی؟آیا توی دنیای مجازی هم استفاده از «شکلک» چشمک،همون معنی چشمک توی دنیای واقعی رو داره؟؟؟؟قطعا که نه...و قطعا که چشمک توی دنیای حقیقی ممکنه مفسده داشته باشه،ممکنه به گناه بندازه اما اینجا نه.
اینجا رو جا انداختید:
(۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۳۲)درست پسند نوشته است:  اینکه صداش باشه، یا اینکه تصویرش هم باشه، بحثش از خود خوش و بش جداست. خوش و بش با نامحرم گناه هست. هروقت گفتند که روی نامه میتونید با نامحرم خوش و بش کنید، پس توی باقی نوشته‌ها هم این کار رو بکنید.

فکر می‌کنم واضح‌تر از این نمیشه گفت.

(۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۱۰)Tishtar نوشته است:  اما من فکر میکنم که اینطور نیست!
شاید خیلی ها درست محارم رو تشخیص ندن،اما هر کسی بنا بر غریضه میدونه که چه مقدار شوخی کردن با یک دختر،حریمش رو خدشه دار میکنه.حتی اگه توی خانواده کاملا غیرمذهبی بزرگ شده باشه.
اگر هم جامعه ما آب پز شده،دلیلش چیزی نیست جز اجبار!هیچ کس از اجبار خوشش نمیاد.من نمیدونم شما چند سالتونه،اما در دوران پهلوی،ما هم جنگ نرم و روانی علیه حجاب داشتیم و هم جنگ سخت و اجبار فیزیکی!!اما در سال 57 تنها چیزی که توی ایران نقص نداشت فرهنگ حجاب بود.
همین که حجاب اجباری شد و کار به تغییر نظام نکشید نشان از این داره که فرهنگ حجاب در زمان انقلاب کاملا بین مردم جا افتاده بود و اکثرا بهش مقید بودن.اما امروز بعد از گذشت 35 سال از حجاب اجباری،میبینیم کاری که فرهنگ غرب با تلویزیون،سینما،موسیقی و اجبار نتونسته بود انجام بده،انجام شده و به قول شما جامعه آب پز شده!Smile
محارم رو تشخیص نمیدن، اون وقت حد و حدود شوخی کردن رو تشخیص میدن؟Huh

به نظرم چیزی که ما رو آب‌پز کرد اهمال خودمون در برابر اهریمنی‌های فرهنگ غربی بود، و البته با این همه اهمال، بازهم نسبت به تمام جهان، در مقاومت علیه فرهنگ غربی نمونه‌ایم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، فاطمه خانم ، سیمرغ ، fafa*
۱۳:۳۴, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۳۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #74
آواتار
(۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۲۱)درست پسند نوشته است:  البته فکر می‌کنم احادیث زیر در مورد وهابی‌های ملعون یک در هزار هم کاربرد نداره.
ولی خب نمونه‌ی غربی‌اش رو هزارتا داریم. خیلی چیزهای اصولی هست که باید از صهیونیست‌های بی‌همه‌چیز یاد بگیریم.

حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): همانا دانش راستين، گمشده مؤمن است. هر جا آن را بيابد، خودش بدان سزاوارتر است.

امام علی(علیه السلام): دانش راستين، گمشده‌ی مؤمن است. پس آن را فراگير و بياموز، گرچه از مردم منافق.

امام علی(علیه السلام): حكمت را بياموزيد، گرچه از مشركان.

امیرالمؤمنین علی(علیه السلام): به کسی که می‌گوید نظر نکنید و به چیزی که گفته می‌شود نظر کنید.

حضرت مسيح(علیه السلام): حق را (هر چند) از اهل باطل فراگيريد و اما باطل را (هر چند) از اهل حق فرا نگيريد. سخن‌سنج باشيد.
الان منظور شما این بود که اگه وهابی هم حرف درستی زده باید ازش یاد گرفت؟؟؟!Smile
بعله خب...اصن من هلاک این فتواهای وهابی هام...الان که فکر میکنم میبینم چن تا دیگه هم از این فتواهای خوب دارن،بالاخره آدم باید بیاموزه دیگهCool

(۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۲۱)درست پسند نوشته است:  اولاً خیلی بی‌مزه بود، چون توهین هست.
کجاش توهینه؟؟؟
این فتوای شما:
(۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۳۲)درست پسند نوشته است:  شکلک Wink در پایان جمله، برای رسوندن منظوری که یک نفر از چشمک زدن داره بکار میره. نشون‌دهنده‌ی یه کنایه‌ی شیطنت‌آمیز هست. آیا شیطونی کردن، بیش از حد برای نامحرم صمیمی نیست؟

این که معلومه:
خخخخخخخخ
صدای غش کردن از خنده هست.
و
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هم به همون معنی هست. به معنی خنده‌ی سیر از ته دل.
و نیز آیا بکار بردنش بعد از هر دو سه جمله به معنی صحبت کردن در میان خنده و سرمستی نیست؟
اینم فتوای اون مفتی:
(۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۳۲)مفتی وهابی(!) نوشته است:  از آنجایی که شکلک های رایچ در دستگاههای هوشمند، مانند تصاویر دارای روح هستند، استفاده از آنها جایز نیست.
انصافا خودتون بگید کدوم منطقی تره؟!Smile
(۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۲۱)درست پسند نوشته است:  یک تفاوت دیگه اینه که علمای ما میگن اصلاً قرار به شوخی با نامحرم نیست، و اون میگه زنان عفیفانه بخندن! یعنی جواز به شوخی داده.
من اسم وهابی و مفتی میاد،حالت تهوع بهم دست میده،ولی ببینید خودتون چیکار کردین باید از وهابیت در مقابل شما دفاع کنیمBig Grin
الان منظور شما این بود:خنده عفیفانه زنها هم مشکل داره؟؟؟!خو صد رحمت به مفتی برادر من!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رمز شب ، سید ابراهیم
۱۳:۴۲, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۴۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #75

(۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۳۴)Tishtar نوشته است:  کجاش توهینه؟؟؟
این فتوای شما:
اینم فتوای اون مفتی:انصافا خودتون بگید کدوم منطقی تره؟!Smile
من اسم وهابی و مفتی میاد،حالت تهوع بهم دست میده،ولی ببینید خودتون چیکار کردین باید از وهابیت در مقابل شما دفاع کنیمBig Grinالان منظور شما این بود:خنده عفیفانه زنها هم مشکل داره؟؟؟!خو صد رحمت به مفتی برادر من!
من نمیتونم برای شما توضیح بدم، چون مشکل اینه که شما دقت نمی‌کنید.

من خیلی به زبان ساده نوشتم شکلک‌ها معنی‌شون چیه. منطقی بودنشون روشنه.

آیا اگر طرف مقابل ما عفیفانه بخنده میشه باهاش شوخی کرد؟
موضوع خیلی روشنه.
خیر، نمیشه شوخی کرد.
عفیفانه خندیدن مال اونجاست که یک خانم در حضور نامحرمان هست، و شخصی که باهاش محرم هست حرفی رو به شوخی میزنه، یا مسئله‌ی خنده‌داری پیش میاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، آیات ، السا ، سیمرغ ، fafa*
۱۳:۴۴, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۵۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #76
آواتار
(۲۹/دی/۹۲ ۱۳:۴۲)درست پسند نوشته است:  عفیفانه خندیدن مال اونجاست که شخصی که باهاش محرم هست حرفی رو به شوخی میزنه، یا مسئله‌ی خنده‌داری پیش میاد.
[تصویر: 737903_eWNrTyMv.jpg]
حالا اگه طرف محرم نباشه،خندیدن عفیفانه چه حکمی داره؟!
۱۶:۱۹, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #77
آواتار
من فقط یه چیزی رو کلی بگم، در برابر تمام برداشت های درست یا غلطی که دارید و این رو به دیگران هم القا می کنید یا یاد میدید،مسئولید...
این خیلی مهمه که مطمئن بشید از حق بودن نظرتون ...
حسابرسی خدا خیلی دقیقه..

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، السا ، Havbb 110 ، Eve ، yamin ، درست پسند ، رمز شب ، SAViOR ، سیمرغ ، وحید110 ، سید ابراهیم ، Aryha ، fafa*
۱۷:۵۸, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۰:۰۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #78
آواتار
نقل قول:
شکلک
[تصویر: wink.png]
در پایان جمله، برای رسوندن منظوری که یک نفر از چشمک زدن داره بکار میره. نشون‌دهنده‌ی یه کنایه‌ی شیطنت‌آمیز هست. آیا شیطونی کردن، بیش از حد برای نامحرم صمیمی نیست؟

این که معلومه:

خخخخخخخخ

صدای غش کردن از خنده هست.

و
[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
هم به همون معنی هست. به معنی خنده‌ی سیر از ته دل.

و نیز آیا بکار بردنش بعد از هر دو سه جمله به معنی صحبت کردن در میان خنده و سرمستی نیست؟

[/size]
اینم جواب هم تالاری ارزشمندمون، جناب وحید 110
نقل قول:
به نظر شخص من این شکلک ها هیچ ریبه ای نداره
نشون میده مثلا این مطلب خنده داره یا عصبانی نیستم

نقل قول:
بنده کی هستم که بخوام اینها رو به یک بانوی مؤمن محجبه بگم؟

جسارتاً، شیطونی کردن در صحبت و لوس شدن و باقی رفتارهای دختربچگانه، برای بانوان مکلف فقط نزد بانوان دیگر یا محارمشون قابل پذیرش هست، و در حضور نامحرم متانتشون باعث خانم بودنشون میشه.
شما برادر بزرگ من هستید، حرفتون کاملا متین، کاملا متوجه حرف هاتون هستم، اما مثلا وقتی من آخر کامنتم می نویسم «عایا» یا مثلا سعی می کنم، نوشته م حالت صمیمی داشته باشه، تاخواننده راحت تر با متن ( دقت کنید، با متن، نه با من ) ارتباط بگیره ، این میشه لوس صحبت کردن یا .... !!!
فکر میکنم، باید بسته ب موقعیتی ک توش هستیم، لحن حرف زدنمون متفاوت باشه ... («موقعیت» جای بحث داره)

باز هم ب قول هم تالاری ارزشمندمون، جناب وحید110
نقل قول:
ببینید قران چه میفرماید
"قولاً سديداً
"مستدل و محكم باشد. (سوره «نساء» آيه ۹) "
قولاً معروفاً
"پسنديده و به اندازه باشد. (سوره «بقره» آيه ۲۳۵ ) "
قولاً ليّناً
" نرم و مهربانانه باشد. (سوره «طه» آيه ۴۴) "
قولاً بليغاً
"شيوا و رسا و واضح باشد. (سوره «نساء» آيه ۶۳) "
قولا كريماً
" كريمانه و بزرگوارانه باشد. (سوره «اسراء» آيه ۲۳)"
قولو للناس حسنا
"زيبا، ‌نيكو و مطلوب باشد. (سوره «بقره» آيه۸۳ ) "
يقولوا التي هي احسن
""بهترين‌ها گفته شود" (سوره «اسراء» آيه ۵۳) "
جادلهم بالّتي هي احسن
" حتي مجادلات و گفت‌وگوهاي انتقادي، به بهترين وجه باشد (سوره «نحل» آيه ۱۲۵) لب به سخن باز كند، زيرا «هر سخن جايي و هر نكته مكاني دارد.»

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، وحید110 ، درست پسند ، fafa*
۱۹:۲۳, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۹:۲۵ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #79

فقط اومدم تو این تاپیک جواب آقای درست پسند رو بدم !

بقیه نظرات دوستان رو فرصت نشد که بخونم هرچند که قابل پیش بینیه چه مطالبی مطرح شده !

آقای درست پسند ! من جوابی که به ارسالم دادید رو کامل خوندم ولی وقت نداشتم که جواب بدم!

اون پستی که حذف شد و من اونجا یه مطلب طنزی گذاشتم , اگر انقدر نسبت به شکلکا بدبین نبودید توضیح میدادم که با گذاشتن اونا میخواستم 2 تا مطلب کاملا مجزا رو مطرح کنم ! ولی شما چنان با مساله ریز و موشکافانه برخورد کردید که از اینهمه شاخ و برگ دادن به نوشتم توسط شما واقعا متعجب شدم !!!!!!

به هرحال اگر اون نوشته باعث ناراحتیتون شده ازتون عذرمیخوام ! من منظور بدی نداشتم

اما دلیل استفاده از شکلک از نظر من اینه که نوشته نمیتونه منظور اصلی نویسنده رو منتقل کنه مگر اینکه خیلی بحث باز بشه و همین مساله باعث طولانی تر شدن مطلب و موجب کسالت در خواننده میشه !

وقتی میشه با یه شکلک منظور خودتونو منتقل کنید هم تو وقت خودتون و هم طرف مقابلتون صرفه جویی کردید!

یه مطلب ممکنه حالت طنز داشته باشه ولی این از روی نوشته مشخص نمیشه ! دلیل استفاده من از شکلک ها همینه, و هیچ دلیل دیگه ای مثل مواردی که ذکر شد اصلا برام قابل درک نیست, پس از حالا به بعد هم طبق تشخیص خودم در این مورد برخورد میکنم مگر اینکه دلیل منطقی و قابل قبولی ارائه بشه!

موفق باشید جمیعاBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، درست پسند ، fafa*
۲۰:۰۱, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #80
آواتار
(۲۸/دی/۹۲ ۲۰:۳۲)درست پسند نوشته است:  هیچکس با دقت نگاه نکرد تا بفهمه اینکه در صفحه‌ی 12 گفتم «بیشترش هم بخاطر یک ارسالی در صفحه‌ی قبلش بود» چی بود، تا ببینه صفحه‌ی قبل اون ارسال گلایه‌ای من در صفحه‌ی 7، میشه صفحه‌ی 6.
در صفحه‌ی 6 چی بود؟
ارسال صفحه‌ی 12 من شاید بهتون کمک کنه.
تایپکو خراب کردم؟!!!!!!!!!!!!!!
دوستان منظور آقای درست پسند من بودم توی صفحه 6.....
من ناآگاهانه این پست رو گذاشتم و قصد بدی نداشتم!!! همه ی این بحث ها سر همون پست من بود!!!معذرت میخوام...معذرت میخوام...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]