|
من حسینم،پناهیم... .
|
|
۱۳:۰۲, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شاید شما هم «حسین پناهی» را بشناسید...بازیگر با استعداد و خوش قریحه ای که در دهه هفتاد و هشتاد در تلویزیون و تئاتر ایران خوش درخشید...او در بین اهل ادبیات،با اشعار و تکلمه هایش شناخته میشود و در بین اهالی فیلم،بیشتر با سریال ها و بازیگری هایش،با ژست های معصوم و نقش انسان های پاک و ساده!بدون هیچ آلایشی... .
![]() عضو سپاه پاسداران بود...در جوانی به اصرار خانواده برای تحصیل به مدرسهٔ آیتالله گلپایگانی رفت و بعد از پایان تحصیلات برای ارشاد و راهنمایی مردم به محل زندگیاش بازگشت. چند ماهی در کسوت روحانیت به مردم خدمت کرد تا اینکه اتفاق جالبی افتاد: زنی برای پرسش مسالهای که برایش پیش آمده بود پیش حسین رفت و از حسین پرسید که فضلهٔ موشی داخل روغن محلی که حاصل چند ماه زحمت و تلاشم بود افتادهاست، آیا روغن نجس است؟ حسین با وجود اینکه میدانست روغن نجس است(روغن محلی معمولاٌ در تابستان از حرارت دادن کره بدست می آید و در هوای آزاد و با توجه به گرم بودن هوا در تابستان روغن همیشه به صورت مایع است) ، ولی این را هم میدانست که حاصل چند ماه تلاش این زن روستایی، خرج سه چهار ماه خانوادهاش را باید تامین کند، به زن گفت نه همان فضله و مقداری از اطراف آنرا در بیاورد و بریزد دور، روغن دیگر مشکلی ندارد. بعد از این اتفاق بود که حسین علی رغم فشارهای اطرافیان، نتوانست تحمل کند که در کسوت روحانیت باقی بماند. این اقدام حسین به طرد وی از خانواده نیز منجر شد. حسین به تهران آمد و در مدرسهٔ هنری آناهیتا چهار سال درس خواند و دوره بازیگری و نمایشنامهنویسی را گذراند. پناهی بازیگری را نخست از مجموعه تلویزیونی محله بهداشت آغاز کرد. سپس چند نمایش تلویزیونی با استفاده از نمایشنامههای خودش ساخت که مدتها در محاق ماند.با پخش نمایش «دو مرغابی در مه» از تلویزیون که علاوه بر نوشتن و کارگردانی خودش نیز در آن بازی میکرد، خوش درخشید و با پخش نمایشهای تلویزیونی دیگرش، طرف توجه مخاطبان خاص قرار گرفت.نمایشهای دو مرغابی در مه و یک گل و بهار که پناهی آنها را نوشته و کارگردانی کرده بود، بنا به درخواست مردم به دفعات از تلویزیون پخش شد. در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد، او یکی از نوآورترین نویسندگان و کارگردانان تلویزیون بود.به دلیل فیزیک کودکانه و شکننده، نحوه خاص سخن گفتن، سادگی و خلوصی که از رفتارش میبارید و طنز تلخش بازیگر نقشهای خاصی بود. اما حسین پناهی بیشتر شاعر بود. و این شاعرانگی در ذرهذره جانش نفوذ داشت. نخستین مجموعه شعر او با نام من و نازی در ۱۳۷۶ منتشرشد، این مجموعهٔ شعر تاکنون بیش از شانزده بار تجدید چاپ شد و به شش زبان زندهٔ دنیا ترجمه شدهاست.اما عمر هنرپیشه،شاعر و کارگردان ما چندان دراز نبود...تنها 49 سال زندگی،سهم او بود.وی در ۱۴ مرداد ۱۳۸۳ بر اثر ایست قلبی درگذشت و در قبرستان شهر سوق به وصیت خود ایشان فقط به خاطر اینکه مادرش در آنجا دفن شدهاست، به خاک سپرده شد بخشی از وصیت نامه حسین پناهی: «قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم. بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار ادارهی انگشتنگاری قرار دهید. به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم…» ........................................................................................... شب در چشمان من است به سیاهی چشمهایم نگاه کن روز در چشمان من است به سفیدی چشمهایم نگاه کن شب و روز در چشمان من است به چشمهای من نگاه کن چشم اگر فرو بندم جهانی در ظلمات فرو خواهد رفت حتما این تکلمه رو از حسین پناهی بشنوید |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۸, ۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۴۱ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۷)skyeygirls نوشته است: من اومدم شعر حسین پناهی گذاشتم جناب عبدالرحمن اومدن متن بالا رو نوشتن و شما ناظر هم اومدی تشکر زدی !!!! حالا اگه خیلی ناراحت شدین برم اون ارسال عبدالرحمن رو dislike کنم !!! بنده بعنوان یه کاربر عادی تشکر کردم ، چون احساس کردم (به هر دلیل) صحبتی که ایشون کردن درست بود. نقل قول: قبلا هم گفتم که هیچی سر در نمیارم و اصلا علاقه ای هم به شعر و این بحثا ندارم ولی از نظر منطقی میخواستم یه نکته ای رو عرض کنم... ببینید شما اون موقع که میخواین شعر رو ببرید بالا و مخالفین رو بکوبین ... میفرمایین شعر لایه های نهانی داره که 20 سال طول میکشه بفهمید ! اینجا که ایشون (عبدالرحمن) از شعر بحث دینی کشیدن بیرون میفرمایین *از یه شعر ساده* ! بالاخره تکلیف رو روشن کنید، شعر ساده س یا غیر ساده !؟! ![]() دقیقاً همین بحث رو ما با یه سری از دوستان تو فروم *صنعت سینما* داریم. که وقتی میای لایه ای بحث میکنی (فیلمای هالیوود) میگن *نره* ... وقتی میای میگی فیلم آبکی بود (فیلمای ایرانی) *میگن بدوش* !!! والا موندیم چی بگیم ، بخدا ! پ.ن : حالا که مطلب منتقل شده به بخش *هنر* دیگه میتونم راحت تر حرف دلم رو بزنم ! این نظارت و اینا هم واقعاً دست و پا گیره !
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله من اگه شعری از ایشون بذارم اون قسمتهایی رو میذارم که با عقاید من جوره و بهش اعتقاد دارم
چون بعضی اشعارش واقعا از دل بر اومده که در اینده میذارم دوستان هم با حفظ ارامش مطمئنه اگه دوست داشتن میتونن اشعار بذارن و هم با دلیل نقد کنن به هم رحم کنیم
|
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۸)عبدالرحمن نوشته است: این جور جملات رو نمیشه با دو دو تا چهارتا نقد کرد و سختیش هم همینهخب اینطوری که بحث نتیجه نمیگیره ![]() شما یه بار میگید عقاید حسین پناهی با اصل اسلام تضاد داره،یه بار میگید اخلاقش خوب بود اگه خودش بود اینطوری نمیکرد،یه بار میگید خدا رحمتش کنه،یه بار از احکام میگید،به بار از قیافش میگید ![]() ![]() برای همین هم من گفتم،بهتره اگه با دیدگاه حسین پناهی موافق و همراه نیستید،فقط به چشم خواننده به تایپیک نگاه کنید!اگه هم که کلا مشکل دارید با این بنده خدا که هیچی،اجباری در استفاده شما از این بحث وجود نداره. تازه میخواستم مجموعه دکلمه های ایشون رو بزارم برای استفاده عموم ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
برای اهلش سادست . کسی که از شعر بدش میاد و یا اطلاعات نداره لابد حافظ بخونه 100000000000 تا شلاق میزنه تو شعر حافظ واسه گفتن جام شراب .
لایه های پنهانی واسه ادمایی هست که مثل عبدالرحمن شعر میگن . بعد به جای اینکه بگن منظور چیه حکم اسلامی میبندن . بلد نیستی اول بپرس .بعد حکم ببند . |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
یچیزی رو بهتون بگم
انسان اگر خودش هم بصورت ظاهری واکنشی نشون نده ولی قلبش که بهش دروغ نمیگه درسته؟ این طرفداریتون چطوره؟ چرا از پروین اعتصامی تاپیک نمیزنید؟ فوتبال ; پادشاه فکر شما پروین از معدود شاعرایی بود که در محیط نه چندان مطلوب بزرگ شد ولی خدائیش شعراش رو خیلی قبول دارم در حد حافظ تازه من به حافظ نقد دارم ولی از شعر پروین بدی ندیدم!!! دقت کردید چرا از پروین حرف نمیزنن؟ تازه زنه میتونن استفاده فمینیستی بکنن البته شاید یه شعر ازش ببینم که اشتباه هم داشته باشه من گفتم بعضی از حرفاش درست نیست (حسین رو گفتم) شماها گارد گرفتید همینجا از نظارت خوب مهدی تشکر کنم برای روزای اول عالیه ![]() (۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۵)skyeygirls نوشته است: برای اهلش سادست . کسی که از شعر بدش میاد و یا اطلاعات نداره لابد حافظ بخونه 100000000000 تا شلاق میزنه تو شعر حافظ واسه گفتن جام شراب . کسانی هستند که جام شراب رو واقعا همون جام شراب میگیرند!!!!!!!!!! همین ها هستند حافظ رو خراب کردند ولی برای من پیر مغان امام حسینند دیر مغان کربلاست شرابش هم مشخصه!!! وجدانا چند نفر این تفکر رو دارند؟ یا فقط چون چند شراب گفته و از زهاد بد گفته ازش خوششون میاد؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول: کسانی هستند که جام شراب رو واقعا همون جام شراب میگیرند!!!!!!!!!!همون برخوردی که با ماهی کردید . به لیست همون کسانی که جام ............. خوش اومدید . |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۰)عبدالرحمن نوشته است: کسانی هستند که جام شراب رو واقعا همون جام شراب میگیرند!!!!!!!!!!فکر نمیکنم غیر از احمد شاملو،کس دیگه ای چنین برداشتی از اشعار حافظ داشته باشه...حافظ به طور مرموزی عرفان خودش رو اثبات میکنه واسه همین هم اغلب متوجه میشن که منظور حافظ از اشعارش چیز دیگه ایه.یعنی اشعار حافظ ایهام سرخودن! من یک جایی هم خوندم که خود احمد شاملو هم بعدها تغییر عقیده داد...به هر حال نمیدونم تا چه حد درسته این صحبت. با اجازتون من از این به بعد در این تایپیک پیرامون اشعار،دلنوشته ها،نمایش ها،فیلم ها و دیگر آثار هنری حسین پناهی مطلب میزارم. یا علی |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۰)عبدالرحمن نوشته است: یچیزی رو بهتون بگم ببخشید سر برهنه میپرم وسط بحث ،اما آقای رحمان اون تاپیک"فوتبال:پادشاه فکر شما" الان نقشش چیه اون وسط متن انداختیش؟ نه جدی نقشش چیه؟![]() دوستانی هم که در مورد این شوریده حال عزیز(حسین پناهی) مطلب مینویسن اینجا،چه نیازی هست حتما بیاین اینجا در مورد ایشون مطلب بنویسید،بابا یه سری عین من همیشه اینجا گمراهن و یه سری عین جناب رحمان مثل اینکه وظیفه دارن مارو از گمراهی در آرن،حسین پناهی هم از دید اینا گمراه بوده،ما هم که از حسین آقا خوشمون میاد گمراهیم دیگه،به قول معروف دیوانه چو دیوانه بیند خوشش آید )))
|
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۷)skyeygirls نوشته است: همون برخوردی که با ماهی کردید . به لیست همون کسانی که جام ............. خوش اومدید . خواهش میکنم متشکر ![]() راستی منظورم خانم اسکای نبود (آن نقلی قول آخری که کردن) (۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۹)Tishtar نوشته است: فکر نمیکنم غیر از احمد شاملو،کس دیگه ای چنین برداشتی از اشعار حافظ داشته باشه...حافظ به طور مرموزی عرفان خودش رو اثبات میکنه واسه همین هم اغلب متوجه میشن که منظور حافظ از اشعارش چیز دیگه ایه.یعنی اشعار حافظ ایهام سرخودن! اصلا نظر شاملو برام اهمیتی نداره و قبولش هم ندارم از سبک زندگیش اصلا خوشم نیومده بگذریم من اعتقادم به حافظ با دلیلیه که بهش رسیدم شاید بیام ازش اشکال بگیرم!!! (با صدای شکیب بخوانید) (۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۳۲)anti نوشته است: ببخشید سر برهنه میپرم وسط بحث اون تاپیک یه شعری داشت از پروین که حتما خوندیدش منظورم شعرش بود حالا شما بیا مسخره کن ما کلا به این جور صحبت کردنا راحتیم از طرف شما یعنی اگر شما اینطور مسخره نمیکردی من اینطور خوشحال نمیشدم شکر خدا که در پناه حسینم ، نه حسین پناهی |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: hossein-panahi-biographya-com-2.jpg]](http://biographyha.com/wp-content/uploads/2013/06/hossein-panahi-biographya-com-2.jpg)

این نظارت و اینا هم واقعاً دست و پا گیره !

،اما آقای رحمان اون تاپیک"فوتبال:پادشاه فکر شما" الان نقشش چیه اون وسط متن انداختیش؟![[تصویر: 80866122-5034622.jpg]](http://img7.irna.ir/1392/13920727/80866122/80866122-5034622.jpg)