کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
۷:۱۲, ۲۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اگر سایت
http://www.imdb.com/chart/top
را ببینید فیلم رستگاری از شاوشانک از همه بالاتر است!اما چرا؟
اتفاقاً در تلویزیون هم پخش شده!
[تصویر: ShawshankRedemptionMoviePoster.jpg]

من جزئیات را تشریح نمیکنم ولی تمثیل های زیر را جاگذاری کنید

Andy Dufresne >>> ابلیس
Ellis Boyd 'Red' Redding>>> انسانهایی که میخواهند آزاد باشند! و تحت ولایت ابلیس باشند!(فامیلی مورگان فریمن هم باز همین موضوع را نشان میدهد)
زندان>>>عالم ماده
بیرون زندان>>>جهان موازی وعده داده شده توسط شیطان-عالمی لیبرالی بدون اینکه انسان لازم باشد که در آن از کسی اجازه بگیرد!!(فریمن در یکی از قسمتها که از زندان آزاد شده بود در فروشگاه محل کارش از صاحب کارش برای توالت رفتن اجازه می گرفت و ...)
رئیس زندان>>>> خدا
زن اندی و آن مرد...:.........................

حالا میفهمیم چرا از همه فیلمها بالاتر است.

مانیفست کابالا

این فیلم را دوبله شده ببینید تا همه چیز برایتان روشن شود

به آیاتی از انجیل که در فیلم به آن اشاره میشود نیز توجه کنید

========

این نوشتار برای یکی از کاربران ثقیل بود و لطف کردند عبارات بدی بکار بردند.

من نگفتم این فیلم را نقد کردم

این نوشتار تنها رمزگشائیست از این فیلم و امثال این فیلم

اما دلهای مریض و افراد کر و کور حتی اگر حقیقت را متوجه شوند آن را بر نمی تابند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، میثاق ، Admirer ، mhvvhm ، دل خسته ، freewish ، آنتی ماسون ، sajjadbest22 ، صابر ، SAViOR ، امیریان ، ANTI satan ، سرباز سید علی ، كارمند پيمانی ، Justice Bringer ، jafar ، khademolmahdi ، Detector ، help me ، عبدالرحیم ، مصطفي مازح7610 ، اولولالباب ، fatemeh-55 ، سرباز ولایت ، MohammadSadra ، fazel

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۴, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۵:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #51
آواتار
بعد از چندسال دوباره فیلم رو دیدم که نکات جدید ازش دربیارم

مثل کرودز همینطور بولدوزری میگم (یعنی کار به اثبات ریاضیش ندارم!)

فیلم چندین لایه داره

اندی خود ابلیس رجیمه

زن اندی و اون بازیکن گلف نماد ......

اینجا میگه Orginal Sin ربطی به ابلیس نداشت و مقصر ..... بودند (نمیگم حریم شکسته نشه)

جدیدا به یه افسانه ای ازشون رسیدم که نمیتونم در علن بگم

فقط دقت کنید تمام کاراکترهایی که در این فیلم ها نماد ابلیس هستن به یه زن انسان علاقه دارند و تابلوترینش مگاماینده

ساموئل نورتون هم نماد خداست،هم کشیش های کاتولیک(مثل پدر خانواده کرودز)

هیئتی که رد (فریمن) میره پیششون اگر دقت کرده باشید همشون مرد هستن

تا زمانی که ساموئل نورتون هست و وقتی میره یک زن جای یکی از مردها رو میگیره

زندان نماد دنیا و همچنین نماد جامعه بسته کاتولیک هستش مخصوصا در اروپا

بحث همجنس بازی که تو فیلم نشان داده میشه اشاره ای به اینه که کلیسا مردم رو محدود کرد به غلط و میبینید که یک زن بعد از نورتون میاد در جمع (اینا همش نمادینه)

برکوس مسئول کتابخونه زندانه که خیلی فرسوده و قدیمیه مثل خودش

نماد علم و تمدن قبل از رنسانسه

رنسانس چه زمانیه تو فیلم؟

دقیقه 95 موقعی که پس از تلاش اندی براش کتاب + اون صفحه گرامافون رو میدن

شاید عجیب باشه که چرا صفحه گرامافون رو دادن !!

در واقع اندی مثل فیلم مگامایند و همچنین گای در فیلم کرودز نماد فکر و تعقل و دانشه

اون باعث میشه که زندان صاحب اون کتابخانه مدرن بشه

چیزی که باعث شد من شدید تر به شیطانی بودن موسیقی پی ببرم همین سکانسی بود که اندی برای اهل زندان آهنگ گذاشت (دقیقه 68)

مخصوصا با هدیه دادن ساز دهنی به رد این پازل تکمیلتر میشه (دقیقه 74)

خیلی خیلی نمادین بود

اگر دقت کرده باشید در اینسپشن دو تا عامل رو خیلی تابلو نشون دادن

یکی موسیقی برای خبررسانی بین لایه های خواب و دوم مواد مخدر برای رفتن به لایه های عمیق تر خواب

البته اگر بخوایم جزئی تر نگاه کنیم میبینیم که خود اندی یه شرابخواره (سکانس اول فیلم)

و برای دستمزد و شاد کردن دوستای زندانش شراب رو طلب میکنه

و خیلی خیلی خوب نشون میدن مخصوصا وقتی فرد گرمش شده و خستس ، خیلی خوب نوشیدن آبجو رو خوب نشون داده

یچیز دیگه هم بنظرم رسید ، البته خیلی ریزتره

اندی پیکرتراشه و در احادیث هم قسمتی از مجسمه سازی ها حرام دانسته شده

و در ضمن ساختن مهره برای شطرنج و زمین شطرنجی رو هم میبینید

در دقیقه 41 نشون میده چطور این زندانیا سرگرم اون فیلم هستن و چقدر سرکارن نسبت به اون حرکت بازیگر زن

و با عکس همون بازیگر زن شروع میکنه به گول زدن بقیه

چیز جالبش اینجا اینه در دقیقه 42 اندی به رد میگه فلان بازیگر زن رو میخوام و نمیگه عکسشو میخوام

این در واقع همون بحث زنای ذهنی رو میرسونه

یاد یک نفر (عکسش) مثل خود طرفه

موقعی که نورتون میاد سلول اندی ، اندی این قسمت از انجیل رو میگه (متی 24 42)

نقل قول:42 “So ·always be ready [stay alert; keep watching], because you don’t know the day your Lord will come.

و نورتون خوشش نمیاد !!!

جالبه این قسمت از انجیل اشاره به اومدن منجی (قاتل ابلیس) میکنه ولی اینجا اندیه که خوشش میاد برای رد گم کنی

چطوری تناقضش حل میشه؟

موقعی که بجای منجی Lord بشه آنتی کرایست

این تحریفیه که نشان داده میشه

اون قسمتی که نورتون میگه اینه

نقل قول:12 [d]Then spake Jesus again unto them, saying, I am that light of the world: he that followeth me, shall not walk in darkness, but shall have that light of life.

خیلی شبیه به آیه الکرسی و همچنین آیه سوره صف (هدر عادی سایت) هستش

موقعی که هادلی مجسمه ها رو بهم میریزه فقط مهره شاه صاف وایمیسه (اشاره داشت به تاپیک شطرنج!!!)

خبره بودن اندی در مسائل مالی چیز جالبیه

اندی بعد از مدتی مسئول مالی افراد داخل زندان میشه که قرینه خوبی در دوران معاصر داره

سلطه یهود بر بانک در عصر حاضر

پوسترهای بازیگرایی که روی دیوار هستن روند تدریجی عریان گرایی بیشتر رو در این بحث گول زدن مردم با زن و استفاده ابزاری از زن رو نشون میده

قسمت های دیگه که قبلا هم گفتم

موقعی که رد آزاد میشه و در فروشگاه مشغول بکار میشه برای WC رفتن اجازه میگیره

طرف بهش میگه نیازی به اجازه نیست

در حالی که در زندان برای همه چی باید اجازه میگرفتن (ولایت،دین،عبودیت،اطاعت>> در خانواده کرودز گفتم)

وقتی رد آزاد شد بصورت کامل آزاد نشد بلکه مشروط بود به اینکه در شهر بماند

ولی رد شهر رو ترک کرد

پیامش:به آزادی مطلق رسیدن=پذیرش ولایت شیطان>طاغوت در سایه فرار از ولایت الله است

اگر چیزی بنظرم رسید میگم

موفق باشید

======

راستی در یکی از ارسالا فکر کنم یکی گفته بود (یادم نیست شاید مهدی) که فریمن ربطی نداشت

شاید زیاد ربط نداشته باشه

ولی در آخر فیلم دقیقه 142 رد عبارت Freeman رو بکار میبره در حین همین رسیدن به آزادیش (البته این مسئله فرعیه)

لینک های راهنما:
خانواده کرودز (Croods)
شطرنج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، meisamtiger ، Imam12 ، درست پسند ، Eve
۱۷:۴۲, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #52
آواتار
نورتون نماد خداست! کشف جدید جالبیه توصیه میکنم چند بار دیگه فیلمو ببینید شاید جبرییل و میکاییل هم توش پیدا کردید(محض شوخی)
یه مطلبی درباره ی نمادگرایی بگم که خیلی مهمه ببین وقتی یه کارکتری نماد خدا یا شیطان یا هرچی باشه خودش هیچوقت درباره ی اون شخصیت حرف نمیزنه هرچند که ممکنه بهش اشاره کنه ولی دیالوگ مستقیم درباره ی اون شخصیت بیان نمی کنه برای مثال شخصیتی که نماد خداست هیچوقت نمیاد توی فیلم درباره ی خدا دیالوگ بگه یا همینطور شخصیتی که نماد شیطانه

نورتون اولین دیالوگی که توی فیلم میگه چیه؟ به زندانیهای تازه وارد میگه روحتون رو به خدا بسپارید ولی جسمتون مال منه این یعنی چی یعنی داره فریاد میزنه خدا یه چیز دیگست و من یه چیز دیگه در ضمن معمولا کارکترهایی که به خدا ارتباط دارن کشته نمیشن چون هیچ کس نمی تونه خدارو بکشه هرچند ممکنه نقض بشن یا بد تلقی بشن ولی کشته نمیشن که نورتون توی فیلم کشته میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۱۷:۵۰, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲/بهمن/۹۲ ۱۷:۴۲)Imam12 نوشته است:  نورتون نماد خداست! کشف جدید جالبیه توصیه میکنم چند بار دیگه فیلمو ببینید شاید جبرییل و میکاییل هم توش پیدا کردید(محض شوخی)
یه مطلبی درباره ی نمادگرایی بگم که خیلی مهمه ببین وقتی یه کارکتری نماد خدا یا شیطان یا هرچی باشه خودش هیچوقت درباره ی اون شخصیت حرف نمیزنه هرچند که ممکنه بهش اشاره کنه ولی دیالوگ مستقیم درباره ی اون شخصیت بیان نمی کنه برای مثال شخصیتی که نماد خداست هیچوقت نمیاد توی فیلم درباره ی خدا دیالوگ بگه یا همینطور شخصیتی که نماد شیطانه

نورتون اولین دیالوگی که توی فیلم میگه چیه؟ به زندانیهای تازه وارد میگه روحتون رو به خدا بسپارید ولی جسمتون مال منه این یعنی چی یعنی داره فریاد میزنه خدا یه چیز دیگست و من یه چیز دیگه در ضمن معمولا کارکترهایی که به خدا ارتباط دارن کشته نمیشن چون هیچ کس نمی تونه خدارو بکشه هرچند ممکنه نقض بشن یا بد تلقی بشن ولی کشته نمیشن که نورتون توی فیلم کشته میشه

من قرائن بیشتری اوردم تا شما که نورتون خداست (خدای مسیحیت تحریف شده)
قرار نیست همه چیش جور در بیاد

در ضمن اون جمله قرمزه رو از کجا فهمیدید؟

شما توقع دارید نورتون بگه روحتون از من آمده و چندتا فرشته دور و برش بال بزنن؟

تازه حالا که گفتید

زندان بانا مخصوصا هادلی نماد فرشتگان هستند Big Grin

در ضمن نورتون کشته میشه ولی نه توسط کسی بلکه توسط خودش

یکم روال فیلم رو ببینید

نتیجه هایی که گرفتم رو با وجدانتون بسنجید همه چی حله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، Justice Bringer ، درست پسند
۱۸:۰۸, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
حل که هست ولی نه با برداشت شما من قبلا هم گفتم نمادگرایی درباره ی فیلمی که در دنیای واقعی اتفاق میفته یه چیز کاملا مسخره است نمادگرایی توی فیلمایی فانتزی و انیمیشن کاربرد داره نه فیلمی که توی دنیای روزمره اتفاق میفته مثل این میمونه من بیام بگم فلان آدم حقیقی نماد شیطانه! یا فلان ادم نماد خداست با این طرز فکر شما ما میتونیم تمام فیلمای دنیا حتی فیلمای آبکی ایرانی رو نمادگرایی کنیم و یکی رو شیطان و یکی رو خدا قرار بدیم شما به من بگو چه دلیلی هست که بیام بگیم نورتون توی فیلم رستگاری نماد خداست ولی اون قاضیه توی فیلم جدایی نادر از سیمین نماد خدا نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، هادی... ، Justice Bringer
۱۸:۱۲, ۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #55
آواتار
(۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۸)Imam12 نوشته است:  حل که هست ولی نه با برداشت شما من قبلا هم گفتم نمادگرایی درباره ی فیلمی که در دنیای واقعی اتفاق میفته یه چیز کاملا مسخره است نمادگرایی توی فیلمایی فانتزی و انیمیشن کاربرد داره نه فیلمی که توی دنیای روزمره اتفاق میفته مثل این میمونه من بیام بگم فلان آدم حقیقی نماد شیطانه! یا فلان ادم نماد خداست با این طرز فکر شما ما میتونیم تمام فیلمای دنیا حتی فیلمای آبکی ایرانی رو نمادگرایی کنیم و یکی رو شیطان و یکی رو خدا قرار بدیم شما به من بگو چه دلیلی هست که بیام بگیم نورتون توی فیلم رستگاری نماد خداست ولی اون قاضیه توی فیلم جدایی نادر از سیمین نماد خدا نیست!

اینو از کجا اوردید!!!؟

واقعا فکر کردید خیلی سخته در یک فیلم رئال نمادگرائی کرد؟

الان مثلا مگامایند رو اگر بصورت یه فیلم رئال درش بیارن دیگه نمادهاش میپره؟

====
سقف ارسالام پر شده
بعدا میام کار دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، Justice Bringer ، درست پسند
۱۸:۲۴, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #56
آواتار
باید یه مرزی واسه نمادگرایی استراتژیک و نمادگرایی ادبی توی فیلما وجود داشته باشه تا بیننده گیج نشه فیلمای رئال از نمادگرایی ادبی تبعیت می کنن نه نمادگرایی استراتژیک شما نمی تونی توی فیلم واقعی بگی فلانی نماد خداست چون اینطوری تمام فیلمای واقعی رو میشه اینطوری نمادگرایی کرد معمولا توی همه ی فیلما شخصیت مثبت و منفی وجود داره پس ما میتونیم همیشه اون شخصیت خوب(یا بد) رو خدا در نظر بگیریم و اون شخصیت بد(یا خوب) رو شیطان! بنظرت این درسته؟
۲:۲۲, ۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۲ ۲:۳۹ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #57
آواتار
نقل قول:شما نمی تونی توی فیلم واقعی بگی فلانی نماد خداست چون اینطوری تمام فیلمای واقعی رو میشه اینطوری نمادگرایی کرد

سلام،

ببخشید، با عرض پوزش ... ولی اصلا این جمله رو نمیتونم درک کنم ! (از لحاظ منطقی عرض میکنما)

حالا چون تمام فیلمای رئال رو میشه نمادگرایی هاش رو بیرون کشید، دیگه باید زیرآب نمادگرایی در فیلمای رئال رو بزنیم !

شما مثلا همین فیلم Hugo رو ببینید ... با زیرکی تمام ، در داخل کاراکتر اصلی فیلم شخصیت Prometheus = Lucifer رو اِلمان هاشون رو گنجوندن ! یا مثلا فیلم Les Misrable (بینوایان) محصول 2012 ، سرتاسر نماد هست.

نکتۀ دوم: مگه نمادگرایی هایی که اشاره میکنیم در فیلم صورت گرفته ... همینجوری بر اساس توهم هستش ! قطعاً برای اینکه مثلا بگیم Andy Dufrene نماد ابلیس هست باید دلایلی داشته باشیم. از روی هوا که مثلا نمیگیم زندان تو این فیلم نماد *دنیا* هست. و تو هر فیلم دیگه ای !

...

یه چیز باحال بگم راستی :

Dufresne رو تو این سایت سرچ کنید :

gematrix.org

http://www.gematrix.org/?word=dufresne

بعد کلمۀ Maitreya رو هم سرچ کنید !!!

http://www.gematrix.org/?word=maitreya

بعد در مورد جناب Benjamin Creme هم یه تحقیق کنید. یا اگه حوصلۀ تحقیق ندارید این لینک رو بخونید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid215162

بعد تکه های پازل رو کنار هم بچینید !

This is not a coincidence
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Imam12 ، درست پسند
۲:۲۹, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۴)Imam12 نوشته است:  باید یه مرزی واسه نمادگرایی استراتژیک و نمادگرایی ادبی توی فیلما وجود داشته باشه تا بیننده گیج نشه فیلمای رئال از نمادگرایی ادبی تبعیت می کنن نه نمادگرایی استراتژیک شما نمی تونی توی فیلم واقعی بگی فلانی نماد خداست چون اینطوری تمام فیلمای واقعی رو میشه اینطوری نمادگرایی کرد معمولا توی همه ی فیلما شخصیت مثبت و منفی وجود داره پس ما میتونیم همیشه اون شخصیت خوب(یا بد) رو خدا در نظر بگیریم و اون شخصیت بد(یا خوب) رو شیطان! بنظرت این درسته؟

واقعا فکر میکنید یه هنرمند به چه قواعدی معتقده؟

تروریست ذهن مردمند

همین رو میخوان که بیننده گیج بشه

این تعمیمی که شما نتیجه گرفتی هم درست نیست

این تاپیک در مورد یک فیلم صحبت میکنه (و یکی دوتا شبیهش)

طبق مکشوفات بنده و دوستان

ابلیس شخصیتی نشان داده میشه

گناهکار

ولی این گناهکار بودنش از روی جبر خداست نه اختیار و در تمام موارد آدمیزاد و حتی الامکان یک زن و مرد باعث گناهکار نشان داده شدنش شدند(عجب جمله ای شد)

خیلی دوست داره خودشو مخ نشون بده

خیلی مغروره

خیلی دوست داره بهش توجه کنن

خیلی دوست داره مردم رو رهبری کنه

خیلی دوست داره با خدا و اهل ملا اعلی در بیفته

خیلی با اهل بیت دشمنه

خیلی حسوده

و ....

این موارد همیشه در یک فیلم جمع نمی شوند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Imam12 ، درست پسند
۲:۵۴, ۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۲ ۳:۱۲ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #59
آواتار
حیف به دلیل دانلود بیش از حد سرعتم رو بستن !!! وگرنه یه کلیپ خیلی باحال براتون آپلود میکردم تو آپارات در مورد داستان زندگی *ابلیس* قبل و بعد از خلقت آدم !

بسیار کمک میکنه تو تحلیل این فیلما.

کارتون مگامایند هم همینطور ... بسیار کمک کننده هستش برای پیدا کردن اِلمان ها :

مگامایند تو بچگی ، پدر و مادرش رو از دست میده ... میاد به سمت زمین ... از همون روز اول رقابتش با مسیح = خدا = مترومن شروع میشه ... میاد میفته توی زندان (تو تاپیک مواد لازم اشاره کردیم که زندان جایگاه چه کسی هست) ... بعد مرثیه خوانی شروع میشه !

از مهمترین اِلمان هایی که میشه باهاش ابلیس رو توی ی فیلم پیدا کرد ... همین مرثیه خوانی هستش ... غالباً جوریه که دیگه از حالت همذات پنداری میگذره و به حالت مرثیه خونی میرسه ماجرای ابلیس داخل فیلما.

توی همین فیلم *رستگاری* هم همچین حالتی بود. هم در مورد تجاوزی که به Andy صورت میگرفت ... هم در مورد اینکه در اواخر فیلم معلوم میشه ، اندی ، همسرش رو نکشته و واقعاً بیگناه هستش !

andy تو این فیلم نماد پرومتئوس هم بود همونطور که قبلا گفتم ... یکی از اِلمان های مهمی که پیرامون شخصیت پرومتئوس (=ابلیس) در اساطیر یونان هست. ماجرای *امید* هست و اینکه پرومته ، *امید* رو داخل صندوق پاندورا قرار میده برای بشریت !!!

البته در مورد اکثر این مباحث قبلا تو تاپیک صحبت کردیم و اینا تکرار مکررات هست.

اِلمان دیگه ای که پیرامون کاراکتر ابلیس هست، بحث Destiny یا *سرنوشت* هست ... تو اکثر فیلمایی که ابلیس بطور نمادین وجود داره ... بطور مستقیم یا غیر مستقیم ، حرفی از مفهوم سرنوشت هم زده میشه ! و بسیار جالب هست که تو تمام این فیلما *سرنوشت* عوض میشه ! مثل فیلمای: *مگامایند ، ماتریکس ، شجاع ، هیگو ، رنگو و ...*

*همۀ این مباحث رو میخواستم با تصویر توی تاپیک *مواد لازم ...* توضیح بدم ... ولی واقعا وقت نمیشه و مجبورم تیکه تیکه تو تاپیکای مختلف بیان کنم !

مثلا تو فیلم هیگو شاید بحث سرنوشت رو هیچ کس متوجهش نشده باشه ... ولی تو اون فیلم هم بحث سرنوشت مطرحه ... یا فیلم *زندگی پای* که صحبت کردیم در رابطه باهاش.

تو فیلم هیگو ... اگه یادتون باشه و دیده باشین ... هیگو 1 خواب می بینه که تو اون خوابش قطار میاد و به پایان ایستگاه میرسه و هیگو افتاده روی ریل قطار ... و قطار از روی هیگو رد میشه.

واضحه که تو اون فیلم *ایستگاه قطار* نماد *دنیاس* ... و *قطار ها* هم با مفهوم *زمان* لینک میشن تو اون فیلم. به این صورت رسیدن قطار به ایستگاه رو میتونیم به *آخرالزمان* تشبیه کنیم که هیگو در خواب می بینه قطار آخرالزمان از روش رد میشه (می کشتش) و بعد کل ایستگاه (دنیا) رو هم ویران میکنه !

اِلمان های اصلی رو تقریبا گفتم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Imam12
۳:۳۴, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #60
آواتار
می دونی که این فیلم از روی کتاب ساخته شده و اسامی برگرفته از کتابه پس از روی اسامی دنبال دلیل شیطانی واسه فیلم نگردید ضمن اینکه متوجه نشدم matariya چیه؟

یه نکته ی بگم دارابونت از زمانی که رستگاری(1994) رو ساخت تا الان فقط 3 یا 4 فیلم سینمایی ساخته فکر نمی کنی واسه یه کارگردان ماسونی خیلی کم باشه یا بنظرت این همون جریان تیم فوتبال نیست که اگه خوب بازی نکنی از زمین میکشنت بیرون! طبق فرمول خودتون

بنظرم ادامه بحث کوبیدن میخ تو سنگه مطالب گفته شده و بقول شما تکرار مکرراته ادامه اش راه بجایی نمیبره
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا