|
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
|
|
۷:۱۲, ۲۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر سایت http://www.imdb.com/chart/top را ببینید فیلم رستگاری از شاوشانک از همه بالاتر است!اما چرا؟ اتفاقاً در تلویزیون هم پخش شده! ![]() من جزئیات را تشریح نمیکنم ولی تمثیل های زیر را جاگذاری کنید Andy Dufresne >>> ابلیس Ellis Boyd 'Red' Redding>>> انسانهایی که میخواهند آزاد باشند! و تحت ولایت ابلیس باشند!(فامیلی مورگان فریمن هم باز همین موضوع را نشان میدهد) زندان>>>عالم ماده بیرون زندان>>>جهان موازی وعده داده شده توسط شیطان-عالمی لیبرالی بدون اینکه انسان لازم باشد که در آن از کسی اجازه بگیرد!!(فریمن در یکی از قسمتها که از زندان آزاد شده بود در فروشگاه محل کارش از صاحب کارش برای توالت رفتن اجازه می گرفت و ...) رئیس زندان>>>> خدا زن اندی و آن مرد...:......................... حالا میفهمیم چرا از همه فیلمها بالاتر است. مانیفست کابالا این فیلم را دوبله شده ببینید تا همه چیز برایتان روشن شود به آیاتی از انجیل که در فیلم به آن اشاره میشود نیز توجه کنید ======== این نوشتار برای یکی از کاربران ثقیل بود و لطف کردند عبارات بدی بکار بردند. من نگفتم این فیلم را نقد کردم این نوشتار تنها رمزگشائیست از این فیلم و امثال این فیلم اما دلهای مریض و افراد کر و کور حتی اگر حقیقت را متوجه شوند آن را بر نمی تابند |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۸, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲:۴۹)هادی... نوشته است: کامنت یارو نیگا که زیره پست شما گذاشته: سلام، آقا هادی اگه کسی همچین حرفی زد یا احیاناً برای خودتون همچین شبهه ای بوجود اومد ... ارسال 19 و 20 از این تاپیک رو یخونید : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18...#pid240533 موفق باشید. |
|||
|
|
۳:۰۸, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
نقل قول:صادرات تفکر ارزشیت این صادرات هم که گفتی مثلا من مفهوم تسویف رو از اینسپشن یا رستگاری گفتم کسی که صبح تا شب چنین چیزی رو اصلا نشنیده باشه و فقط فیلم هالیوود ببینه و ماهواره و .... خوب و بد براش عوض میشه نه اینکه من امامزاده باشم و فقط من تسویف شناسم منظور اینه که باید دید چه بذری در چه زمینی کاشته میشه وقتی بذر از طرف رسانه دجال تو قلب کسی کاشته شد ازش میوه توحید و ولایت در نمیاد! با توجه به رسالت تالار مفاهیم ارزشی رو نشون میدم وگرنه نقد فیلم که همه جا هست |
|||
|
|
۳:۱۰, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۳ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۱:۵۵)Imam12 نوشته است: شما هیچوقت نمی تونی مفهموم امید رو کنار شیطان قرار بدی برادر، قبلا هم توضیح دادم ... اما انگار چون از بحث یه مقدار گذشته فراموش کردین ... وقتی شما بخوای بیای حتی کریه ترین چیز رو هم تبلیغش رو بکنی ... نمیتونی بیای ازش بد بگی !!! میتونی ؟!؟ ![]() بنده نگفتم ... امید مختص ابلیس هست و ابلیس امید میده به انسان ها !!! بنده عرض کردم ... در اساطیر یونان عنصر *امید* مرتبط با شخصیت *پرومتئوس* هست و پرومتئوس هم همان *لوسیفر* هستش. و از طرفی هم نگفتیم ازین به بعد هر جا و هرکی حرف از امید زد ... پس یه ارتباطی با شیطان داره ... خیلی مسائل رو تو فیلم بررسی میکنیم بعد میگیم که فلان شخصیت نماد ابلیس هست. شما اگه بخوای چه میدونم یه آشغال (مثلا لوازم آرایشی که همه میدونن چه عوارضی داره) رو تبلیغ کنی ... نمیتونی بیای بگی: "آی مردم، بیاین مواد سرطان زا بخرید" !!! (مخصوصا وقتی یه کلکی تو کارت باشه) ! تبلیغ هالیوود برای ابلیس هم همینطوری ـه ... نمیاد بگه: "آقا این کاراکتر که می بینید ابلیس هستا ... ابلیس شخصیت بدی نیستا !!!" برای اینکه همه میدونن که سرطان بده همونطور که میدونن ابلیس بده ! شما رو بخدا این تعصبای بیجا رو بذارین کنار ! اگه ارسال شمارۀ 2 از تاپیک زیر رو کسی درک کنه خیلی مسائل براش حل میشه (believe me) ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-67...tml#pid272 (۳/بهمن/۹۲ ۳:۳۸)عبدالرحمن نوشته است: اگر مهدی خواست ببرش همون تاپیک اصلیه سلام، ؟؟؟ جان مرسی بابت این ارسالت ... مجبورم کردی همین الان فیلمو بذارم ببینم. یه راهنمایی *دیالوگی بهت بکنم ؟ کلمات : Freak و Outcast رو در اول فیلم *Man of Steel* دقت کن. (مادر بچه به پدرش [راسل کرو] میگه، وقتی بچه رو میخوان بفرستن با اون سفینه) کلمۀ outcast [=رانده شده] رو تو فیلم The Dark Knight ... آلفرد خطاب به بروس وین میگه (اونجا که دارن مدارک رو میسوزونن و بروس وین میخواد خودش رو معرفی کنه که بتمن خودشه). و کلمۀ Freak رو هم جوکر توی بازداشتگاه به بتمن میگه، اینجوری : To Them, your just a FREAK ... like me « در نظر اونا، تو یه عوضی ای ، مثل من! » ... کلمۀ Outcast از کلمات کلیدی ای هست که برای ابلیس توی هالیوود بکار میره. ابتدای فیلم رو که تا الان دیدم Copy Paste فیلم Megamind بود. یعنی در واقع جفتشون دارن به یه واقعه اشاره میکنن و تولد یه نفر ! |
|||
|
|
۳:۲۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
الان همین برومتپوس هالییود چتد ساله رفته سر بختش؟ اولین فیلمی که هالیوود درباره ی برومتپوس ساخت چی بود؟
ما داریم درباره ی سال ۹۴ حرف میزنیم زمانی که کسی نمی دونست برومتپوس چیه اصلا. هاللیود اول میاد یه چیزی رو معرفی میکنه بعد از اون به بعد شروع میکنه به نمادگرایی حول اون چیز برا مثال فکر میکنم اولین فیلم خود فیلم برومتپوس بود اگه اشتباه نکنم از این به بعد شما میتونی مفهوم شیطان و برومتپوس رو یکی کنی نه سال ۹۴ که کسی روحش از این بابا خبردار نبود یکم به سال تولید فیلم توجه کن بعد نمادارو جا بده توش خیلی از این نمادا همین چند سال اخیر به خورد مخاطب داده شده |
|||
|
|
۳:۲۷, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۳:۳۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
برادر پرومتئوس یکی از افسانه های قدیم یونانه (Greek Mythology)
یچی تو مایه های رستم و سهراب افسانه هاشون خیلی شبیه به تفکرات پاگانیستی هست که بعدا پایه ریزی کردند |
|||
|
|
۳:۳۷, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۳:۳۹ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۳:۲۵)Imam12 نوشته است: الان همین برومتپوس هالییود چتد ساله رفته سر بختش؟ اولین فیلمی که هالیوود درباره ی برومتپوس ساخت چی بود؟ برادر ، کسی نمیدونست چیه یعنی چی ... شما برین کتابای شیطان پرستای اینا (مثل Alice Bailey) رو بخونین ... همواره دارن از شخصیت پرومتئوس تعریف و تمجید میکنن. بعله ، من و شما شاید نمیدونستیم ... ولی اون کار خودش رو میکنه ... نمادگرایی خودش رو انجام میده ! خیلی از مسائل رو شاید چندین سال بعد از فیلمای اینا متوجه بشیم. نقل قول:از این به بعد شما میتونی مفهوم شیطان و برومتپوس رو یکی کنی نه سال ۹۴ که کسی روحش از این بابا خبردار نبود الان خیلیا از ماجرای زندگی ابلیس باخبر نیستن تو دنیا ... ولی اون میاد فیلم میسازه ازش ! (همین مگامایند و man of steel و batman و ...). ما چه میدونیم اولین بار تو هالیوود کی در مورد پرومتئوس صحبت شده و کی و تو چه سالی نمادگرایی شده در موردش ! مگه ما تمام فیلمای هالیوود رو دیدیم ! همین فیلم پرومتئوس که فرمودین با اون عظمت و اون کارگردان بزرگش فقط 1 بار اسمش رو توی اسکار آوردن و همون 1 بار هم داشتن مسخره ش میکردن !!! ضمن اینکه تنها دلیل ما بر شیطان بودن *اندی* مسئلۀ *امید* نبود و این یکی از دلائل بود. |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
یه چیزی میگم دعوام نکنیدا
من اینجا غریبم گناه دارمخیلی جالبه همه ی فیلمای هالیوود جیزن پیامهای شیطانی مخفی دارن که آدمو از راه به در میکنن بعد یه عده که بیشتر از همه به این فیلما ایراد میگیرن بیشتر و با دقت تر نگاه می کنن همه شو از انیمیشن گرفته تا سریال ممنون که از خود گذشتگی میکنین برای هدایت ما خب اگه بده نبینید دیگه والاااا
|
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی، یکی از شعارهای اصلی دین ما (اسلام) ... * لا اله الا الله * هست.
برای اینکه بخوایم قسمت * لا اله * رو خوب درک کنیم، باید دشمن شناسی ـمون رو قوی کنیم ! موفق باشید. |
|||
|
|
۳:۵۲, ۱۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
برام جالبه که بعضی دوستان چنان به تخریب کردن عادت کردن که حتی زیبایی ها رو هم بی رحمانه با انتقاد منفی نابود میکنن
فیلم "رستگاری در شائوشنگ" تو زندگی من چنان نقش پر رنگی بازی کرد که تا همیشه ازش به عنوان بهترین اثر هنری که دیدم یاد خواهم کرد ، شاید پیش بیاد که برای لحظات از دست رفته گذشته حسرت بخورم اما قاطعانه میگم که ثانیه به ثانیه زمانی که صرف دیدن این فیلم کردم جز لحظات مثبت عمرم بوده من یه دوره ای از زندگیم دچار سردرگمی و افسردگی و نا امیدی و پوچی محض شده بودم! کارم به ناکجاها کشیده بود ، سرخورده شده بودم از خودم! همیشه تصمیم به اصلاح میگرفتم اما بازم نا امید از همه چیز بیشتر تو پوچی و بی هدفی و یاس غرق میشدم یه شب که حال طبیعی هم نداشتم و تحت فشار شدید روحی بودم فقط برای اینکه وقتم بگذره رفتم سراغ کامپیوتری که مدتها بود اصن روشنش نکرده بودم و اتفاقی بدون این که بدونم چکار می خوام کنم یا حتی ببینم چیو باز کردم این فیلمو پلی کردم! تو این دو ساعتی که فیلمو دیدم وقتی از اتاقم اومدم بیرون مسیر جدیدی رو پیدا کردم! فهمیدم که تو بدترین شرایط هم میتونم به لطف خدا امیدوار باشم بعد از اون موفقیت های زیادی و کسب کردم! زندگیم همونجوری شد که دلخواهم بود هر موقع احساس یاس و خستگی میکنم یاد این فیلم می افتم و باز امیدوار میشم تاثیری که رستگاری در شاوشنگ روی من گذاشت هیچ کتاب گهر بار هیچ سخن بزرگ و هیچ سرگذشتی نتونست روم بذاره من برای این اثر و کارگردانش احترام زیادی قائلم چطور همچین فیلمی میتونه شیطانی باشه؟؟؟ این فیلم سراسر زیباییه! مدتهاست که به خیلی از عزیزانم با هدیه ها این فیلم رو هم هدیه میکنم و بدون استثنا هر کس این فیلمو میبینه ازش درسهای قشنگی میگیره خواهش میکنم بی رحم نباشید |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۸/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۶ ۱۵:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
![]() ![]() لطفاً بدون فکر نظر ندید فقط فکر فکر کردن چیز خوبیست #نیمه_راهیم_برنمیگردیم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ShawshankRedemptionMoviePoster.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/81/ShawshankRedemptionMoviePoster.jpg)

من اینجا غریبم گناه دارم
![[تصویر: Crawl.jpg]](http://f3nation.com/wp-content/uploads/2014/05/Crawl.jpg)
![[تصویر: ydi3_tasvif.png]](http://uupload.ir/files/ydi3_tasvif.png)