کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با وسایل ساده،خانه‌ و زندگی‌مان را زیباتر کنیم!(تزیین میوه)
۱۷:۵۷, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»

همان‌طور که از اسم موضوع مشخص است،در سلسله موضوعات «با وسایل ساده،خانه و زندگی‌مان را زیباتر کنیم!» به دنبال زیباتر کردن محیط خانه با استفاده از ساده‌ترین وسایل هستیم.
برای زیباکردن محیط خانه‌مان،همیشه لازم نیست گران‌ترین دکوراسیون یا لوازم را تهیه کنیم،بلکه با درست استفاده کردن از هر وسیله،می‌توانیم محیطی زیبا در عین سادگی بسازیم و حسّ آرامش را در همین محیط ساده و زیبا تجربه کنیم..
Smile

[تصویر: untitled.png]

در این موضوع،به دادن ایده‌هائی تصویری درمورد تزیین میوه و غذا می‌پردازیم.

اگر مایل به مشارکت در این موضوع هستید،به نکات زیر توجه کنید تا ضمن کمک به پرمحتواتر شدن موضوع،نظم تاپیک را هم رعایت کنیم.

• لطفاً در هر ارسال حداکثر سه عکس،با ماکزیمم سایز ۸۰۰×۶۰۰ قرار دهید.

• لطفاً تصاویر واضح،مرتبط و خلاقانه قرار دهید و از ارسال تصاویر فتوشاپی و یا کارتونی (حتی آموزشی) خودداری کنید.

• اگر از هنر خودتان عکس می‌گذارید،باتوجه به محدودیت حداکثر سه عکس در هر ارسال،لطفاً چند خطی هم توضیح درمورد روند کار بدهید.

• این تاپیک صرفاً به نشر تصاویر عملیاتی کردن ایده‌های خلاقانه در هنر خانه‌داری و محیط خانه می‌پردازد،لطفا از قرار دادن تصاویر مربوط به خلاقیت در زمینه‌ها و محیط‌های دیگر خودداری کنید..

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Bahar ، Havbb 110 ، fiftynine ، m.hossein ، Night_World ، ترنم ، مفقود الاثر ، شیدا ، Tolou ، yamin ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، Fatemeee ، Aryha ، أین المنتظر ، اسکای ، help me ، Agha sayyed ، sagheb ، مجنون العباس ، nasimesaba ، سیمرغ ، لبخند خدا ، sabrina ، Banoo ، مصباح ، رضوانه ، soheyl68 ، ضحی ، السا ، fafa* ، fatemeh-55 ، azade ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، zahra11 ، آفتاب ، Farzaneh ، یا زهرا ، شهیدطیبه واعظی ، Sarina

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۶, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
[تصویر: 320407_284689398333130_1889246709_n.jpg]

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، ترنم ، Banoo ، شیدا ، nasimesaba ، m.hossein ، یاســین ، fatemeh-55 ، azade ، Tolou ، ztb ، ضحی ، خادمة الزهرا ، Sarina ، شهیدطیبه واعظی
۲۱:۲۱, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام ممنون از همه مخصوصا ايجاد كننده تاپيك.Smile

ي لطفي بكنيد تزيينهاي مختلفي كه روي ديس برنج ميشه انجام داد رو هم بذاريد.ي سري تزيينات كاربردشون خيلي زياده.ولي تا الان خيلي كم بهش اشاره شده.
مثل تزيين ماست
تزيين پلو
تزيين سالاد الويه
تزيين ماكاروني
.
.
.
و موارد ديگه اي كه كاربردش بيشتره رو سفره هاي سنتيWink(والبته اگه اشكالي نداره ي توضيحي هم از موادي كه استفاده شده بذاريم.،با اجازه خانم حديث عزيزم)

من چندتا نمونه ميذارم.

تزيين ديس برنج

[تصویر: image-DFE1_526C2C5F.jpg]

سيني ماست(كه ميتونيم انواع ماستهارو درست كنيم و توش بريزيم،روش تهيه اكثرشو بلدم.اگه نياز داشتين پيام خصوصي بديد توضيح بدم براتونSmile)

[تصویر: IMG_5138_1.jpg]

اينم ي نمونه ديگه ماست

[تصویر: m6.jpg]

تزيين ساده سالاد

[تصویر: 36800269190091085493.jpg]

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Banoo ، مجید املشی ، مرهم ، شیدا ، nasimesaba ، انديشه نو ، m.hossein ، Aryha ، یاســین ، Hadith ، fatemeh-55 ، ضحی ، azade ، Tolou ، خادمة الزهرا ، بیداری12 ، soshiant ، یا زهرا ، Sarina ، شهیدطیبه واعظی
۱۷:۲۱, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
[تصویر: 01428071915003566926]
۱:۱۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
[تصویر: 934670_278180225650714_540210637_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh-55 ، Bahar ، ترنم ، ضحی ، یاســین ، nasimesaba ، انديشه نو ، شیدا ، Tolou ، خادمة الزهرا ، بیداری12 ، Sarina ، شهیدطیبه واعظی
۲:۵۲, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
عذر تقصیر از انحراف تاپیک ...
بنده به عنوان یک شمالی ِ نیمه اصیل ؛ تمام دستوراتِ پختِ آمده ؛ در مورد میرزا قاسمی در این تاپیک را تکذیب می کنم !
از اینکارها نکنید !!
اینها رو معرفی می کنید بعد بنده خداها میرن می پزن ،می خورن ، میگن این چیه رشتی ها می خورند :|

دو هفته صبر کنید بنده خودم درست می کنم عکسش رو هم می گذارم !
اندکی صبر ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، ضحی ، Hadith ، nasimesaba ، azade ، ترنم ، شیدا ، Tolou ، خادمة الزهرا ، soshiant ، Sarina
۳:۰۰, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
(۷/بهمن/۹۲ ۲:۵۲)فاطمه خانم نوشته است:  عذر تقصیر از انحراف تاپیک ...
بنده به عنوان یک شمالی ِ نیمه اصیل ؛ تمام دستوراتِ پختِ آمده ؛ در مورد میرزا قاسمی در این تاپیک را تکذیب می کنم !
از اینکارها نکنید !!
اینها رو معرفی می کنید بعد بنده خداها میرن می پزن ،می خورن ، میگن این چیه رشتی ها می خورند :|

اندکی صبر ...

دو هفته آبجی؟؟؟
والا من که تاحالا نخوردم ولی واقعا اینقد زمان بره؟Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، فاطمه خانم ، ترنم ، انديشه نو ، شیدا ، Tolou ، soshiant ، Sarina ، سرباز منتظر
۳:۱۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
(۷/بهمن/۹۲ ۲:۵۲)فاطمه خانم نوشته است:  عذر تقصیر از انحراف تاپیک ...
از اینکارها نکنید !!

اندکی صبر ...

سلام.Heart
آبجی اگه بادمجون نداری بیارم برات......بالاخره همسایه باید به یه دردی بخوره.....
این غذا تو نیم ساعت حاضر میشه...............فاطمه خانم احتمالا بادمجون ندارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، nasimesaba ، azade ، فاطمه خانم ، ترنم ، انديشه نو ، شیدا ، Tolou ، Sarina
۴:۲۸, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
[تصویر: 20121208104302_481682_378523518902035_1336487732_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، ضحی ، یاســین ، شیدا ، مرهم ، ztb ، انديشه نو ، Hadith ، مجنون العباس ، آیلار ، Bahar ، Aryha ، فاطمه خانم ، خادمة الزهرا ، soshiant ، fatemeh-55 ، رهگذر. ، یا زهرا ، Sarina ، شهیدطیبه واعظی
۲:۵۶, ۱۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۲:۵۷ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #49
آواتار
نقل قول:

یعنی بادمجون کاشته بودیم هااا تو این دوهفته رسیده بودBig Grinشوخی کردم به ناراحت نشین Wink
لدفن از همون اول اول (از خرید بادمجون ) توضیح بدین ؛ با تچکر آبجی فاطمه خانمRose
---------------------
اما یه سوالی دارم در این تزئینات میوه اسراف نمیشه؟؟
---------------
(۲۰/دی/۹۲ ۲۰:۳۷)Hadith نوشته است:  یخ های میوه دار!
[تصویر: 76924_520167394671353_698846023_n.jpg]

یه جا خوندم اگه آب که قبلا جوشیده و سرد شده رو داخلش بریزین دیگه اینطوری برفکی نمیشه کاملا شفاف میشه .... جالبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، Hadith ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، soshiant ، fatemeh-55 ، رهگذر. ، Sarina
۱۰:۵۳, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
چرا میوه اسراف بشه؟ بعد که یخ آب شد،میوه رو میل بفرمائید!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، nasimesaba ، مجنون العباس ، فاطمه خانم ، آیلار ، رهگذر. ، Sarina
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]